• Na jaren gebruik te hebben gemaakt van Muis Software ben ik in december 2019 overgestapt op een ander programma. Ik was niet erg tevreden over de interface, want ik had vaak ruzie met de invoervelden. Muis is in ieder geval een programma waar je geduld voor moet hebben. Deze maand wilde ik nog een keer naar mijn boekhouding kijken voor de overgang 2018 naar 2019 en dat werkte niet meer. Gebeld met de klantenservice en na lang in de wacht te hebben gestaan, waren er twee mogelijkheden: betalen voor een jaarabonnement of betalen voor een medewerker die de gewenste informatie voor mij bij elkaar zou zoeken. Ik wilde graag een uurtje de kijkfunctie en dat kon wel, maar dat was erg ingewikkeld in te stellen. Ik denk dat dat wel meevalt als je klantvriendelijk wilt zijn. Ik ben blij dat ik hier weg ben.

    Zwakke punten
    Arrogante mensen bij helpdesk, zuchtende medewerkers, geen echte klantenservice

    Door Jan Schepers op 5 maart 2020 Reageer

  • Het valt op dat veel sites zeer negatief zijn. beetje erg verdacht dat hier alleen positieve reacties staat

    Sterke punten
    opzet van pakket maar pakket functioneert wel heel anders hier wordt bespreken dus geen sterke punten

    Zwakke punten
    slechte aftersales, problemen worden niet opgepakt. Zelfs informatie zonder toestemming aan derden verstrekken. worden innovaties beloofd die nog niet beschikbaar zijn. De koppeling met bunq is een voorbeeld van, d.d. 9 december 2019 werkt het niet, maar staat er wel op

    Door D Cats op 9 december 2019 Reageer

  • Lang geleden begonnen met Reeleezee. Nou, dat is alles behalve real easy :-( Maar overstappen … dat is een enorm gedoe. Alle online boekhoudpakketten lokken je met gratis intro maanden maar bieden geen enkele hulp als het gaat om je bestaande administratie over te zetten (op zich heel raar als je wilt dat mensen gaan overstappen?!?). Behalve DigiBTW! Die hebben het begrepen. Sowieso een super simpel pakket, intuitief en gemakkelijk in het gebruik ... maar daarnaast heb ik ook veel hulp mogen krijgen met de overstap. Komplimenten voor de service!

    Sterke punten
    Gebruikersgemak! Eenvoud. Overstappen vanuit een andere boekhoudpakket. Goedkoop.

    Zwakke punten
    Bankkoppeling (Zoveel werk is een import nou ook weer niet. Komt er trouwens aan en is afhankelijk van vergunning en dus kwestie van tijd). Herinneringen en aanmaningen kunnen versturen (they are working on it!).

    Door Hans Lange op 23 juli 2019 Reageer

  • Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

    Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
    Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
    Werk online samen aan het beste resultaat
    Je data altijd zeer goed beveiligd

    Door Pascal Heijden op 17 mei 2019 Reageer

  • Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf.

    Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
    Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
    Werk online samen aan het beste resultaat
    Je data altijd zeer goed beveiligd. Dank jullie wel voor zo een program die mij in ieder geval helpt.

    Door Annemarie de Jong op 15 mei 2019 Reageer

  • Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

    Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
    Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
    Werk online samen aan het beste resultaat
    Je data altijd zeer goed beveiligd.

    Door Bernard H. op 14 mei 2019 Reageer

  • Ik kies voor dit program vanwege de volgende redenen:
    Boekhouding: eenvoudig online boekhouden
    Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in één overzicht
    Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen
    Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad
    Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen
    Projecten: projectmanagement, financiële administratie en nacalculatie
    Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app
    Personeel: beheer uw personeel dossier in één overzicht
    Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective
    Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers
    Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops
    Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van uw klante

    Door Adriaan Willems op 12 mei 2019 Reageer

  • Voor elke ondernemer,iemand die pas begint met een onderneming of als je interesse in hebt, mag je zo een boekhoudprogramma proberen bij ons. Voor meer informatie kan je naar www.boekhoudprogramma en leer je meteen en kan je zien welke populaire boekhoudprogramma's er zijn. Voordelen zijn betere prijzen, ervaringen en kortingen!!!

    Door Mees Smit op 12 mei 2019 Reageer

  • DigiBTW is een online boekhoudprogramma, speciaal gemaakt voor zzp'ers. De boekhoudsoftware is vanaf het begin ontwikkeld met relatief kleine ondernemingen - met name zzp'ers, eenmanszaken en freelancers - in het achterhoofd. De bestaande/traditionele boekhoudoplossingen, zijn vaak jaren geleden ontstaan en ontwikkeld voor relatief grote bedrijven, waardoor dergelijke boekhoudoplossingen zelden aansluiten bij de wensen en behoeften van zelfstandig ondernemers en kleinere bedrijven.
    Voordelen: Eén vaste prijs per maand
    Onbeperkt aantal mutaties
    Bespaar op een boekhouder

    Door Jeroen Li op 11 mei 2019 Reageer

  • Waarom kies ik voor offective.nl?
    Boekhouding: eenvoudig online boekhouden
    Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in één overzicht
    Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen
    Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad
    Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen
    Projecten: projectmanagement, financiële administratie en nacalculatie
    Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app
    Personeel: beheer uw personeel dossier in één overzicht
    Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective
    Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers
    Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops
    Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van uw klanten

    Door Sam Blom op 11 mei 2019 Reageer

  • Offective heeft 11 modules die samen één geheel vormen.
    Boekhouding: eenvoudig online boekhouden
    Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in één overzicht
    Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen
    Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad
    Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen
    Projecten: projectmanagement, financiële administratie en nacalculatie
    Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app
    Personeel: beheer uw personeel dossier in één overzicht
    Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective
    Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers
    Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops
    Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van mijn klanten.

    Door Pip de Leeuw op 11 mei 2019 Reageer

  • Ik vind dat met het online boekhoudprogramma Rompslomp mijn boekhouden heel overzichtelijk verloop, wat voorheen niet het geval was. Ik heb ook het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van bijvoorbeeld factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig.

    Sterke punten
    Boekhouden heel overzichtelijk verloop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jelle van Veen op 5 mei 2019 Reageer

  • Door toedoen van het boekhoudprogramma van Myfinance, heb ik nu een beter overzicht van mijn administratie.
    Wat ik ook nog heel super en handig vind is dat offertes gewoon digitaal ondertekend kunnen worden. Dat maakt zaken doen veel aangenamer...

    Sterke punten
    super handig

    Door Stella de Bruijn op 5 mei 2019 Reageer

  • zonder twijfels kan ik zeggen dat Rompslomp de beste programma is voor boekhouding. IK ben een ondernemer en ik heb echt goede ervaringen met Rompslomp en omdat ik ook al jaren bezig bent met hun boekhouprogramma het is echt handig en ook een duidelijke programma.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Wilhelm A. op 4 mei 2019 Reageer

  • Ik wil Myfinance aan ieder ondernemer aanraden. Het is een snel boekhoudpakket, professioneel en voorzien van alle gemakken. Ze hebben een beveiligde SSL-verbinding en ook nog de mogelijkheid om in te loggen met fingerprint. dat wil zeggen niemand krijgt zonder jouw toestemming toegang tot je boekhouding. Je kan er ook overal mee en dat vindt ik prima. Dat ik mijn boekhouden zelf onder controle kan houden heb ik helemaal te danken aan Myfinance.

    Sterke punten
    Is best wel handig vooral via een laptop

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet kunnen vinden

    Door Jasmijn O. op 4 mei 2019 Reageer

  • Als ondernemer heb ik een heel leuke ervaring met het Boekhoudprogramma van Moneybird. Ik heb mijn vrienden en kennissen ook aangeraden om het te proberen. Het is hun ook aardig gelukt en zij zijn dik tevreden daarmee. Het is snel en voordelig. Je zal er geen spijt van hebben.

    Sterke punten
    Goede ervaring

    Zwakke punten
    Geen nadelen

    Door Josephina Peters op 4 mei 2019 Reageer

  • Als ondernemer heb ik het nogal druk en is het voor mij best moeilijk mijn boekhouding bij te houden. Ik besloot daarom het boekhoudprogramma van Moneybird uit te proberen en dankzij dit programma heb ik nu een beter overzicht van al mijn financiele zaken.

    Sterke punten
    overzichtelijk

    Door Joannes Miller op 4 mei 2019 Reageer

  • Om tijd te winnen moet je proberen om op een eenvoudige manier je doel te bereiken.Het bedrijf Yoursminc heeft voor mij de beste oplossing. Met hun boekhouden programma kan ik via hun software op een eenvoudige manier mijn administratie bijhouden. Het is precies wat ik nodig heb. De informatie is niet te veel en ook niet te weinig om te begrijpen.

    Sterke punten
    Hun programma is overduidelijk

    Door Jack Brown op 4 mei 2019 Reageer

  • e-Boekhouden is geweldig in gebruik en ook gunstig in de prijzen. Er functionaliteiten zijn zeer uitgebreid. Onlangs ben ik overgestapt en heb totaal geen spijt. Een aanrader voor elk ondernemer. Eenvoudig én bijzonder goed! Het boekhouden is wat mij betreft nog nooit zo makkelijk geweest.

    Sterke punten
    Super gemakkelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hendrikje Scholten op 4 mei 2019 Reageer

  • Dankzij Twinfield ben ik nu veel eerder klaar met mijn boekhouding.Ik heb mijn administratie altijd up-to-date en kan waar ik me ook bevind, een overzicht ervan krijgen.
    Heel handig, voordelig en vooral goedkoop vind ik dit allemaal. Dit programma geeft mij niets om over te
    klagen.

    Sterke punten
    overzicht hebben waar je je ook bevind.

    Door B. de Vries op 4 mei 2019 Reageer

  • Dit bedrijf vind ik heel betrouwbaar en effective. Naast soepele prijzen hebben ze ook een proef periode van een maand die geheel gratis is. Begrijp je iets niet. Of zit je wat. Kan je anytime contact opnemen om vragen te stellen. Het is super simpel en voordelig.

    Door Max Smeets op 4 mei 2019 Reageer

  • Met het bedrijf Myfinance heb ik heel veel verwachtingen. Ik heb gratis toegang tot hun boekhoudingssysteem, waardoor ik mijn administratie altijd kan controleren. Met de computer of cellulaire kan ik met mijn fingerprint mijn administratie checken. Ze helpen mijn administratie ook bijsturen waardoor ik aan het eind van het jaar weet heb waarvoor mijn bedrijf staat.

    Sterke punten
    Een goede beveiliging

    Zwakke punten
    Niets

    Door Stef Koster op 4 mei 2019 Reageer

  • Dit online boekhoudprogramma is echt ontwikkeld voor startende ondernemers. Een programma waar je heel gemakkelijk mee kan werken. Geen opleiding nodig om het programma te begrijpen. Begrijpt u iets toch niet, staat de helpdesk altijd voor u klaar. Echt een aanrader.

    Sterke punten
    Geen speciale boekhoudkennis nodig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Quinn Davis op 4 mei 2019 Reageer

  • Ik kan door het bedrijf Rompslomp veel van mijn tijd besparen door via internet gebruik te maken van hun diensten. de service is ook geheel gratis en dat vind ik goed. Dit is echt de beste kans om je boekhouding te doen er is echt geen ander als Rompslomp. Makkelijker kan het gewoon niet

    Sterke punten
    Gratis service

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet kunnen vinden

    Door Laura Tremblay op 4 mei 2019 Reageer

  • Als zzp'er kom ik er vaak niet aan toe om mijn boekhouding bij te houden. Myfinance is echt mijn redder geweest. Je hoeft niet speciaal achter je laptop te zijn, maar ook vanuit de straat of een andere werkplek kan je alles bijhouden en versturen. En dit alles.voor maar een klein bedrag. Go Myfinance

    Sterke punten
    Goedkoop en makkelijk boekhoudprogramma

    Zwakke punten
    Geen

    Door Fenne van der Heijden op 3 mei 2019 Reageer