Reviews over Boekhoudprogramma's


  een zorg minder

  Review over e-Boekhouden.nl

  Nu ik mijn administratie uit handen kan geven, heb ik veel meer tijd over om me te concentreren op andere zaken. Erg fijn en ik raad het ieder aan die steun kan gebruiken bij zijn of haar boekhouding!

  e-Boekhouding

  Review over e-Boekhouden.nl

  e-boekhouden. De site die je nodig hebt als je moet boekhouden. Zo simpel als dat, neem het van mij aan. Vr gr, Henricus

  e-boekhouden.nl

  Review over e-Boekhouden.nl

  Goede site die flink wat werkuren van mij wegneemt. Ook geeft het goede begeleiding aan mij als zzp'er.

  Veel opties

  Review over e-Boekhouden.nl

  De opties van e-boekhouden zijn haast grenzeloos! En dat tegen een spotprijs van elk pakket.

  boekhouden

  Review over e-Boekhouden.nl

  e-boekhouden bleek voor mij echt een toevalstreffer . Heb het sinds kort pas ontdekt maar de scan & herkenfunctie is super handig en denk dan ook dat ik hiermee doorga. Dik tevreden tot zover!

  e-Boekhouden

  Review over e-Boekhouden.nl

  Hoi hoi. Ik zit nu op de 9e maand van de proefperiode en ben de gratis cursus boekhouden aan het doornemen. Ideaal voor mijn startend bedrijf zodat ik zelfstandig door kan gaan.

  Top

  Review over e-Boekhouden.nl

  Was al een tijd aan het nadenken om een boekhouder in te schakelen maar met e-boekhouden lijkt het kosten efficiënter.

  Fenominaal

  Review over e-Boekhouden.nl

  e-boekhouden.nl heeft mij verlost van de ellende. Ben nooit goed geweest in het vak en met de assistentie van deze website kan ik eindelijk alles op orde brengen.

  e-boekhouden

  Review over e-Boekhouden.nl

  Wat een grandioze uitvinding!

  e-boekhouden

  Review over e-Boekhouden.nl

  Bestaat deze website al lang? Ik had er nog nooit van gehoord maar zit nu op mijn 8e dag van de proefperiode en ga er zeker mee verder! Ook erg makkelijk dat de helpdesk zo snel reageert.

  Handig en fijn

  Review over e-Boekhouden.nl

  e-boekhouden is zo'n website die je tegemoetkomt op momenten dat je het nodig hebt. Ik zat in de knel met mijn tijd en toen kreeg ik een tip over e-boekhouden van een familielid. Super fijn.

  Eenvoudig & Snel

  Review over EenvoudigeJaarrekening.nl

  Super voor de startende zzp'er

  Erg slechte nazorg

  Review over iMUIS Online Boekhouden

  Na jaren gebruik te hebben gemaakt van Muis Software ben ik in december 2019 overgestapt op een ander programma. Ik was niet erg tevreden over de interface, want ik had vaak ruzie met de invoervelden. Muis is in ieder geval een programma waar je geduld voor moet hebben. Deze maand wilde ik nog een keer naar mijn boekhouding kijken voor de overgang 2018 naar 2019 en dat werkte niet meer. Gebeld met de klantenservice en na lang in de wacht te hebben gestaan, waren er twee mogelijkheden: betalen voor een jaarabonnement of betalen voor een medewerker die de gewenste informatie voor mij bij elkaar zou zoeken. Ik wilde graag een uurtje de kijkfunctie en dat kon wel, maar dat was erg ingewikkeld in te stellen. Ik denk dat dat wel meevalt als je klantvriendelijk wilt zijn. Ik ben blij dat ik hier weg ben.

  Zwakke punten
  Arrogante mensen bij helpdesk, zuchtende medewerkers, geen echte klantenservice

  persoonlijk heel veel problemen met exact over het algemeen slechte aftersales en software heeft vaak probelem

  Review over Exact Online

  Het valt op dat veel sites zeer negatief zijn. beetje erg verdacht dat hier alleen positieve reacties staat

  Sterke punten
  opzet van pakket maar pakket functioneert wel heel anders hier wordt bespreken dus geen sterke punten

  Zwakke punten
  slechte aftersales, problemen worden niet opgepakt. Zelfs informatie zonder toestemming aan derden verstrekken. worden innovaties beloofd die nog niet beschikbaar zijn. De koppeling met bunq is een voorbeeld van, d.d. 9 december 2019 werkt het niet, maar staat er wel op

  Super goed! Super simpel! Wat een verademing!

  Review over DigiBTW

  Lang geleden begonnen met Reeleezee. Nou, dat is alles behalve real easy :-( Maar overstappen … dat is een enorm gedoe. Alle online boekhoudpakketten lokken je met gratis intro maanden maar bieden geen enkele hulp als het gaat om je bestaande administratie over te zetten (op zich heel raar als je wilt dat mensen gaan overstappen?!?). Behalve DigiBTW! Die hebben het begrepen. Sowieso een super simpel pakket, intuitief en gemakkelijk in het gebruik ... maar daarnaast heb ik ook veel hulp mogen krijgen met de overstap. Komplimenten voor de service!

  Sterke punten
  Gebruikersgemak! Eenvoud. Overstappen vanuit een andere boekhoudpakket. Goedkoop.

  Zwakke punten
  Bankkoppeling (Zoveel werk is een import nou ook weer niet. Komt er trouwens aan en is afhankelijk van vergunning en dus kwestie van tijd). Herinneringen en aanmaningen kunnen versturen (they are working on it!).

  exact.com.nl

  Review over Exact Online

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd

  exact.com

  Review over Exact Online

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd. Dank jullie wel voor zo een program die mij in ieder geval helpt.

  exact.com.nl

  Review over Exact Online

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd.

  Goede boekhoudprogramma

  Review over Exact Online

  Voor elke ondernemer,iemand die pas begint met een onderneming of als je interesse in hebt, mag je zo een boekhoudprogramma proberen bij ons. Voor meer informatie kan je naar www.boekhoudprogramma en leer je meteen en kan je zien welke populaire boekhoudprogramma's er zijn. Voordelen zijn betere prijzen, ervaringen en kortingen!!!

  digibtw.nl

  Review over DigiBTW

  DigiBTW is een online boekhoudprogramma, speciaal gemaakt voor zzp'ers. De boekhoudsoftware is vanaf het begin ontwikkeld met relatief kleine ondernemingen - met name zzp'ers, eenmanszaken en freelancers - in het achterhoofd. De bestaande/traditionele boekhoudoplossingen, zijn vaak jaren geleden ontstaan en ontwikkeld voor relatief grote bedrijven, waardoor dergelijke boekhoudoplossingen zelden aansluiten bij de wensen en behoeften van zelfstandig ondernemers en kleinere bedrijven. Voordelen: Eén vaste prijs per maand Onbeperkt aantal mutaties Bespaar op een boekhouder

  Dik tevreden

  Review over Rompslomp

  Ik vind dat met het online boekhoudprogramma Rompslomp mijn boekhouden heel overzichtelijk verloop, wat voorheen niet het geval was. Ik heb ook het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van bijvoorbeeld factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig.

  Sterke punten
  Boekhouden heel overzichtelijk verloop

  Zwakke punten
  Geen

  Zaken doen veel aangenamer

  Review over Myfinance

  Door toedoen van het boekhoudprogramma van Myfinance, heb ik nu een beter overzicht van mijn administratie. Wat ik ook nog heel super en handig vind is dat offertes gewoon digitaal ondertekend kunnen worden. Dat maakt zaken doen veel aangenamer...

  Sterke punten
  super handig

  boekhouden

  Review over Rompslomp

  zonder twijfels kan ik zeggen dat Rompslomp de beste programma is voor boekhouding. IK ben een ondernemer en ik heb echt goede ervaringen met Rompslomp en omdat ik ook al jaren bezig bent met hun boekhouprogramma het is echt handig en ook een duidelijke programma.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  Online boekhouden

  Review over Myfinance

  Ik wil Myfinance aan ieder ondernemer aanraden. Het is een snel boekhoudpakket, professioneel en voorzien van alle gemakken. Ze hebben een beveiligde SSL-verbinding en ook nog de mogelijkheid om in te loggen met fingerprint. dat wil zeggen niemand krijgt zonder jouw toestemming toegang tot je boekhouding. Je kan er ook overal mee en dat vindt ik prima. Dat ik mijn boekhouden zelf onder controle kan houden heb ik helemaal te danken aan Myfinance.

  Sterke punten
  Is best wel handig vooral via een laptop

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  Snel en voordelig

  Review over Moneybird

  Als ondernemer heb ik een heel leuke ervaring met het Boekhoudprogramma van Moneybird. Ik heb mijn vrienden en kennissen ook aangeraden om het te proberen. Het is hun ook aardig gelukt en zij zijn dik tevreden daarmee. Het is snel en voordelig. Je zal er geen spijt van hebben.

  Sterke punten
  Goede ervaring

  Zwakke punten
  Geen nadelen