Reviews over Boekhoudprogramma's


  Eenvoudig & Snel - Review over EenvoudigeJaarrekening.nl

  Super voor de startende zzp'er

  Erg slechte nazorg - Review over iMUIS Online Boekhouden

  Na jaren gebruik te hebben gemaakt van Muis Software ben ik in december 2019 overgestapt op een ander programma. Ik was niet erg tevreden over de interface, want ik had vaak ruzie met de invoervelden. Muis is in ieder geval een programma waar je geduld voor moet hebben. Deze maand wilde ik nog een keer naar mijn boekhouding kijken voor de overgang 2018 naar 2019 en dat werkte niet meer. Gebeld met de klantenservice en na lang in de wacht te hebben gestaan, waren er twee mogelijkheden: betalen voor een jaarabonnement of betalen voor een medewerker die de gewenste informatie voor mij bij elkaar zou zoeken. Ik wilde graag een uurtje de kijkfunctie en dat kon wel, maar dat was erg ingewikkeld in te stellen. Ik denk dat dat wel meevalt als je klantvriendelijk wilt zijn. Ik ben blij dat ik hier weg ben.

  Zwakke punten
  Arrogante mensen bij helpdesk, zuchtende medewerkers, geen echte klantenservice

  persoonlijk heel veel problemen met exact over het algemeen slechte aftersales en software heeft vaak probelem - Review over Exact Online

  Het valt op dat veel sites zeer negatief zijn. beetje erg verdacht dat hier alleen positieve reacties staat

  Sterke punten
  opzet van pakket maar pakket functioneert wel heel anders hier wordt bespreken dus geen sterke punten

  Zwakke punten
  slechte aftersales, problemen worden niet opgepakt. Zelfs informatie zonder toestemming aan derden verstrekken. worden innovaties beloofd die nog niet beschikbaar zijn. De koppeling met bunq is een voorbeeld van, d.d. 9 december 2019 werkt het niet, maar staat er wel op

  Super goed! Super simpel! Wat een verademing! - Review over DigiBTW

  Lang geleden begonnen met Reeleezee. Nou, dat is alles behalve real easy :-( Maar overstappen … dat is een enorm gedoe. Alle online boekhoudpakketten lokken je met gratis intro maanden maar bieden geen enkele hulp als het gaat om je bestaande administratie over te zetten (op zich heel raar als je wilt dat mensen gaan overstappen?!?). Behalve DigiBTW! Die hebben het begrepen. Sowieso een super simpel pakket, intuitief en gemakkelijk in het gebruik ... maar daarnaast heb ik ook veel hulp mogen krijgen met de overstap. Komplimenten voor de service!

  Sterke punten
  Gebruikersgemak! Eenvoud. Overstappen vanuit een andere boekhoudpakket. Goedkoop.

  Zwakke punten
  Bankkoppeling (Zoveel werk is een import nou ook weer niet. Komt er trouwens aan en is afhankelijk van vergunning en dus kwestie van tijd). Herinneringen en aanmaningen kunnen versturen (they are working on it!).

  exact.com.nl - Review over Exact Online

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij gentegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd

  exact.com - Review over Exact Online

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd. Dank jullie wel voor zo een program die mij in ieder geval helpt.

  exact.com.nl - Review over Exact Online

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij gentegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd.

  Goede boekhoudprogramma - Review over Exact Online

  Voor elke ondernemer,iemand die pas begint met een onderneming of als je interesse in hebt, mag je zo een boekhoudprogramma proberen bij ons. Voor meer informatie kan je naar www.boekhoudprogramma en leer je meteen en kan je zien welke populaire boekhoudprogramma's er zijn. Voordelen zijn betere prijzen, ervaringen en kortingen!!!

  digibtw.nl - Review over DigiBTW

  DigiBTW is een online boekhoudprogramma, speciaal gemaakt voor zzp'ers. De boekhoudsoftware is vanaf het begin ontwikkeld met relatief kleine ondernemingen - met name zzp'ers, eenmanszaken en freelancers - in het achterhoofd. De bestaande/traditionele boekhoudoplossingen, zijn vaak jaren geleden ontstaan en ontwikkeld voor relatief grote bedrijven, waardoor dergelijke boekhoudoplossingen zelden aansluiten bij de wensen en behoeften van zelfstandig ondernemers en kleinere bedrijven. Voordelen: En vaste prijs per maand Onbeperkt aantal mutaties Bespaar op een boekhouder

  Dik tevreden - Review over Rompslomp

  Ik vind dat met het online boekhoudprogramma Rompslomp mijn boekhouden heel overzichtelijk verloop, wat voorheen niet het geval was. Ik heb ook het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van bijvoorbeeld factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig.

  Sterke punten
  Boekhouden heel overzichtelijk verloop

  Zwakke punten
  Geen

  Zaken doen veel aangenamer - Review over Myfinance

  Door toedoen van het boekhoudprogramma van Myfinance, heb ik nu een beter overzicht van mijn administratie. Wat ik ook nog heel super en handig vind is dat offertes gewoon digitaal ondertekend kunnen worden. Dat maakt zaken doen veel aangenamer...

  Sterke punten
  super handig

  boekhouden - Review over Rompslomp

  zonder twijfels kan ik zeggen dat Rompslomp de beste programma is voor boekhouding. IK ben een ondernemer en ik heb echt goede ervaringen met Rompslomp en omdat ik ook al jaren bezig bent met hun boekhouprogramma het is echt handig en ook een duidelijke programma.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  Online boekhouden - Review over Myfinance

  Ik wil Myfinance aan ieder ondernemer aanraden. Het is een snel boekhoudpakket, professioneel en voorzien van alle gemakken. Ze hebben een beveiligde SSL-verbinding en ook nog de mogelijkheid om in te loggen met fingerprint. dat wil zeggen niemand krijgt zonder jouw toestemming toegang tot je boekhouding. Je kan er ook overal mee en dat vindt ik prima. Dat ik mijn boekhouden zelf onder controle kan houden heb ik helemaal te danken aan Myfinance.

  Sterke punten
  Is best wel handig vooral via een laptop

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  Snel en voordelig - Review over Moneybird

  Als ondernemer heb ik een heel leuke ervaring met het Boekhoudprogramma van Moneybird. Ik heb mijn vrienden en kennissen ook aangeraden om het te proberen. Het is hun ook aardig gelukt en zij zijn dik tevreden daarmee. Het is snel en voordelig. Je zal er geen spijt van hebben.

  Sterke punten
  Goede ervaring

  Zwakke punten
  Geen nadelen

  Beter overzicht van al mijn financiele zaken - Review over Moneybird

  Als ondernemer heb ik het nogal druk en is het voor mij best moeilijk mijn boekhouding bij te houden. Ik besloot daarom het boekhoudprogramma van Moneybird uit te proberen en dankzij dit programma heb ik nu een beter overzicht van al mijn financiele zaken.

  Sterke punten
  overzichtelijk

  Precies wat je nodig hebt - Review over Yoursminc

  Om tijd te winnen moet je proberen om op een eenvoudige manier je doel te bereiken.Het bedrijf Yoursminc heeft voor mij de beste oplossing. Met hun boekhouden programma kan ik via hun software op een eenvoudige manier mijn administratie bijhouden. Het is precies wat ik nodig heb. De informatie is niet te veel en ook niet te weinig om te begrijpen.

  Sterke punten
  Hun programma is overduidelijk

  Super gemakkelijk - Review over e-Boekhouden.nl

  e-Boekhouden is geweldig in gebruik en ook gunstig in de prijzen. Er functionaliteiten zijn zeer uitgebreid. Onlangs ben ik overgestapt en heb totaal geen spijt. Een aanrader voor elk ondernemer. Eenvoudig n bijzonder goed! Het boekhouden is wat mij betreft nog nooit zo makkelijk geweest.

  Sterke punten
  Super gemakkelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Handig, voordelig en goedkoop. - Review over Twinfield

  Dankzij Twinfield ben ik nu veel eerder klaar met mijn boekhouding.Ik heb mijn administratie altijd up-to-date en kan waar ik me ook bevind, een overzicht ervan krijgen. Heel handig, voordelig en vooral goedkoop vind ik dit allemaal. Dit programma geeft mij niets om over te klagen.

  Sterke punten
  overzicht hebben waar je je ook bevind.

  Veilige softwaresysteem - Review over Myfinance

  Met het bedrijf Myfinance heb ik heel veel verwachtingen. Ik heb gratis toegang tot hun boekhoudingssysteem, waardoor ik mijn administratie altijd kan controleren. Met de computer of cellulaire kan ik met mijn fingerprint mijn administratie checken. Ze helpen mijn administratie ook bijsturen waardoor ik aan het eind van het jaar weet heb waarvoor mijn bedrijf staat.

  Sterke punten
  Een goede beveiliging

  Zwakke punten
  Niets

  Echt ontwikkeld voor startende ondernemers - Review over MoneyMonk

  Dit online boekhoudprogramma is echt ontwikkeld voor startende ondernemers. Een programma waar je heel gemakkelijk mee kan werken. Geen opleiding nodig om het programma te begrijpen. Begrijpt u iets toch niet, staat de helpdesk altijd voor u klaar. Echt een aanrader.

  Sterke punten
  Geen speciale boekhoudkennis nodig

  Zwakke punten
  Geen

  Rompslomp - Review over Rompslomp

  Ik kan door het bedrijf Rompslomp veel van mijn tijd besparen door via internet gebruik te maken van hun diensten. de service is ook geheel gratis en dat vind ik goed. Dit is echt de beste kans om je boekhouding te doen er is echt geen ander als Rompslomp. Makkelijker kan het gewoon niet

  Sterke punten
  Gratis service

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  Er is geen betere boekhoudprogramma dan die van Myfinance - Review over Myfinance

  Als zzp'er kom ik er vaak niet aan toe om mijn boekhouding bij te houden. Myfinance is echt mijn redder geweest. Je hoeft niet speciaal achter je laptop te zijn, maar ook vanuit de straat of een andere werkplek kan je alles bijhouden en versturen. En dit alles.voor maar een klein bedrag. Go Myfinance

  Sterke punten
  Goedkoop en makkelijk boekhoudprogramma

  Zwakke punten
  Geen

  Goede ervaring met het programma - Review over Twinfield

  Het is met geen woorden te beschrijven hoe dankbaar ik ben met het boekhoudprogramma van Twinfield. Een boekhouder huren was geen optie voor mij, dus moest ik maar gebruik maken van een boekhoudprogramma. Mijn ervaring is zeer prettig en heb er heel veel voordelen mee. Mijn boekhouding doe ik op mijn eigen tijd met alle gemak. Het programma is vooral erg goedkoop.

  Sterke punten
  op je eigen tijd werken

  Super makkelijk als je geen boekhoudkennis hebt - Review over e-Boekhouden.nl

  E-Boekhouden is echt makkelijk en volledig in gebruik. Ok, bijna alle online boekhoudpakketten zeggen dat ze makkelijk in gebruik zijn, maar dat betekent niet dat alle pakketten dat ook waarmaken. E-Boekhouden houdt in ieder geval haar woord en is hierin naar mijn mening een stap verder dan andere boekhoudpakketten. Het is een uitgebreid pakket dat alle functies ? behalve kilometerregistratie ? biedt die ik en de gemiddelde zzp?er nodig hebben.

  Sterke punten
  makkelijk en volledig

  goede service - Review over MoneyMonk

  moneymonk , uw online boekhoud bedrijf dat u helpt bij het doen van uw administratie door eenvoudig te volgen software te promoten waar ook een beginneling mee van start kan gaan . Het is geschikt voor ZZPers en MKBers. Dit alles de hele dag door gewoon op uw tablet of mobiele phone in te loggen.

  Sterke punten
  op tablet en mobiele phone inloggen