fENNA is een kleine speler in de wereld van online boekhoudprogramma's. fENNA is ontworpen om zelfstandig, beginnend boekhouden en administreren mogelijk te maken. Het boekhoudprogramma zorgt ervoor dat alle procedures zelfstandig kunnen worden doorlopen, maar ook net zo moeiteloos in samenwerking met een adviseur. De bundel bevat offertes, facturen en planning voor rekeningen, een bonnen-app, grondige rapportage en automatische betalingsverwerking.

Wanneer de betalingstermijn van een factuur is verstreken, stuurt fENNA actief een bericht. Het biedt ook herinnerings- en aanmaningsfuncties, registreert automatisch de BTW en stuurt de verschillende vereiste aangiften van het programma naar de belastingdienst. Het programma biedt een handig overzicht van de balans, winst- en verliesrekening en alle afschrijvingen op investeringen. Het is eenvoudig om een tweede rekening te openen voor een meekijkende accountant of adviseur. Eventuele fouten worden door fENNA ontdekt en kunnen worden gecorrigeerd. Op Nederlandse servers worden alle klantgegevens veilig bewaard.

fENNA Kosten

Er zijn drie verschillende pakketten die je kunt kiezen bij fENNA. De simpelste variant is geheel gratis. Dat is direct een groot pluspunt van deze aanbieder. Mocht je het gratis pakket zijn ontgroeit dan kun je naar het Facturatie-plus pakket overstappen. Uiteindelijk is het meest uitgebreide pakket fENNA Compleet.

Kosten Fenna Boekhouding

fENNA APP

Zowel Android- als iOS-gebruikers kunnen de fENNA-app downloaden. Dit programma is niet bedoeld om uw boekhouding bij te houden, maar om losse bonnetjes vast te leggen. U heeft dus wel een vast apparaat nodig om fENNA boekhouddiensten te gebruiken.

Met de fENNA bonnen app kunt u een foto van een bon of factuur uploaden. Deze koppel je aan een factuur of betaling via de eigen software van fENNA.


fENNA Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over fENNA.

Bezoek fENNA

Schrijf een review