Davilex is een offline boekhoudpakket. Het was een in Houten gevestigde softwareontwikkelaar en uitgever onder de naam Davilex Software B.V. Het bedrijf werd in 2017 gekocht door Visma, een Noors softwarebedrijf. Het bedrijf, dat zich richt op administratieve software voor de zakelijke en particuliere sector, werd in 1986 opgericht door David Brons en Lex van Oorspronk (de naam van het bedrijf is een combinatie van hun voornamen).

Davilex boekhouden - verschillende offline pakketten

Visma heeft 3 verschillende Davilex pakketten op de markt gezet. Stuk voor stuk zijn het offline boekhoudprogramma's. Wil je liever online boekhouden dan is er Visma eAccounting. De 3 verschillende pakketten van Davilex zijn;

  1. Davilex Basic
  2. Davilex Plus
  3. Davilex Pro

Zoals je wellicht verwacht is de Basic variant voor kleine ondernemers. Mocht je na een bepaalde periode gegroeid zijn kun je overwegen om over te stappen op het uitgebreidere Davilex Plus. Het meest uitgebreide offline boekhoudpakket is Davilex Pro.

Ervaringen & Reviews Davilex

Benieuwd naar de ervaringen van Davilex gebruikers? Onder op deze pagina vind je alle ervaringen én reviews van (oud)gebruikers. Heb je zelf ervaring met dit programma laat dan ook gerust even weten wat jij er van vond!

 

 


Davilex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Davilex.

Bezoek Davilex

Schrijf een review