Exact Online is het professionele online boekhoudprogramma voor de ervaren en groeiende ondernemer! Probeer het nu 30 dagen gratis! Exact Online is de marktleider op het gebied van online boekhoudsoftware in Nederland. 220 koppelingen beschikbaar, Mobiel App beschikbaar, gemakkelijk factureren en de mogelijkheid om te werken met je eigen accountant! 400.000 ondernemers zijn je voor gegaan!

check markJe accountant kan meekijken

check markVele automatisch koppelingen

check markInnovatief bedrijf

Wat kan je allemaal verwachten bij Exact Online?

Exact Online blijft uitbreiden, maar we gaan de bestaande functies behandelen. We zien al snel dat Exact niet de ideale uitkomst is voor de kleinere ondernemer, dit komt door de maandelijkse kosten. De prijs-kwaliteit verhouding is daarintegen wel in orde.

Het boekhoudprogramma biedt meerdere pakketten aan, hierdoor kan het meegroeien met de ondernemer. Exact zorgt voor een gemakkelijke boekhouding met vele mogelijkheden. Ben je niet bekend met (online) boekhouden? Geen probleem! Exact heeft naast een helpdesk ook online trainingen. Deze zijn gratis beschikbaar en verzorgen een uitgebreide uitleg over het gebruik van het boekhoudprogramma.

Hoe gaat het factureren in zijn werking?

factureren

Het factureren is heel gemakkelijk gemaakt en is hierdoor heel snel. Je hoeft maar een paar vakken in te vullen en de rest is geautomatiseerd. Dit kan je zelf allemaal instellen. 

Nadat je de factuur hebt gemaakt en ingevuld, kan je gemakkelijk deze ook weer uitprinten. Dit ziet er zo uit: 

factuur uitprinten

Koppelingen Exact online - Welke bankkoppelingen zijn er?

Op het moment is er een bankkoppeling beschikbaar bij 4 banken: Rabobank, Bunq, ING en . Hierdoor bespaar je nog meer tijd en zorg je ervoor dat er minder fouten worden gemaakt. Bezoek de website van Exact om te kijken naar de actuele status van alle bankkoppelingen.

Functionaliteiten Exact

Exact Online is uit te breiden met 220 zakelijke softwareprogramma integraties, geen ander programma biedt dit aan. Ook is het mogelijk om samen met je accountant te werken in het programma. Verder is het mogelijk elektronisch te factureren, hierdoor komt de facturatie direct in de administratie terecht van je klant.

Altijd en overal is het boekhoudprogramma beschikbaar, door de mobiele app. Je kan bonnen en facturen mee scannen zodat dat deze meteen automatisch in de administratie verwerkt kunnen worden. De app heeft geen beperkingen, je kan de gehele administratie doen! 

Scan & herken

Bespaar tijd door de scan & herken functie, Je maakt een foto van de factuur, deze wordt verwerkt en hij staat in je administratie. Alle facturen zijn direct opgeslagen en je bespaart flink veel tijd doordat je de factuur niet handmatig hoeft in te voeren. Het kan via de mail en app geüpload worden. 

Exact online prijzen - wat zijn de kosten?

Exact online hanteert verschillende soorten abonnementen. De Exact online abonnementen zijn allen bedoeld voor de groeiende / ervaren ondernemer. Naast de basisfuncties die een pakket heeft is er de mogelijkheid om extra functies los aan te schaffen. Hierdoor kan het prijzig worden per maand, maar kun je het wel precies zo inrichtig als je zelf wenst voor je onderneming.

Kosten Exact online

 

Voordelen & Nadelen van Exact online boekhouden

Als er gekeken wordt naar de mindere punten van Exact, dan komen er een paar dingen naar voren:

De prijs

Voor een startende / kleine ondernemer is de aanschaf van het boekhoudprogramma een erg hoge investering. Het is een van de duurste software op de de markt. Je krijgt er wel kwaliteit voor terug, maar je betaalt er wel meer voor.

Daarnaast zijn veel add-ons ook betaald, hierdoor kunnen de maandelijkse kosten vrij hoog worden.

De voordelen van Exact Online

 • Online App beschikbaar
 • Je boekhouder/accountant kan meekijken in de administratie
 • 220 mogelijke koppelingen
 • Tijdbesparende functies, zoals scan & herken
 • Meerdere pakketten beschikbaar
 • Online trainingen beschikbaar

De nadelen van Exact Online

 • De prijs, de basispakketten zijn vrij hoog in de prijs
 • De add-ons kosten ook geld, hierdoor kan de maandelijkse prijs snel oplopen

 

Bedrijfssoftware voor je boekhouding, administratie, urenregistratie, projectmanagement, orderbeheer, voorraadbeheer, CRM & productie.

 


Exact Online Reviews

  Veel te duur

  Ik vind het programma veel te duur voor wat je er als "kleine ondernemer" voor krijgt. Daarnaast heb ik regelmatig problemen ondervonden met het programma en ook de bankkoppeling is meerdere malen uitgeschakeld waardoor ik veel werk heb gehad om het opnieuw te installeren en ook om de boekhouding terug recht te trekken. Daarnaast vind ik het programma niet gebruiksvriendelijk voor een kleine ondernemer.

  Slechte software nog slechtere

  Slechte software nog slechtere service, ik zie veel reviews van exact online die vooral negatief zijn.
  Toch krijgt exact op de één of andere manier 8 uit 10 score.
  Exact was een tijdje echt een heel goed programma, maar dit is allang niet meer zo, door allerlei hoe zal ik het noemen downgrades is de software gewoonweg slecht te noemen, ze zijn nu al een tijdje met een AI bezig maar de fouten die daardoor ontstaan zijn echt schokkend, ongewenste boekingen in het memo en op de bank die gewoon fout zijn en niet meteen direct zichtbaar. exact vind het allemaal wel ok zo en doet weinig aan klanten service of het oplossen van problemen. Gewoon niet doen als je de keuze hebt, het enige wat automatisch gaat bij exact zijn de prijsverhogingen die zijn er namelijk aan de lopende band. Verder gaat alles automatisch naar de ..... en ben je uren bezig om uit te zoeken waar het vandaan komt en het dan weer op te lossen. En meld je zo'n probleem krijg je totaal geen antwoord omdat er bij exact zeker geen support profesionals werken.

  Sterke punten
  Het was ooit goed

  Zwakke punten
  slechte software
  er worden veel foute boekingen gemaakt door exact (alles automatisch he)
  totaal geen support of ook maar enige kunde bij support.
  extreem hoge facturen
  functionaliteit die er altijd was verdwijnt en moet dan later extra voor worden betaald.

  Goed programma - ervaring nodig

  Werkt in principe perfect, mar voordat je het programma goed kent ben je wel een aantal maanden verder. Er zijn enorm veel functies etc, maar die heeft de accountant wel uit moeten leggen. De scan _ herken functie is ideaal.

  Sterke punten
  Scan & Herken

  Zwakke punten
  niet gebruiksvriendelijk

  persoonlijk heel veel problemen met exact over het algemeen slechte aftersales en software heeft vaak probelem

  Het valt op dat veel sites zeer negatief zijn. beetje erg verdacht dat hier alleen positieve reacties staat

  Sterke punten
  opzet van pakket maar pakket functioneert wel heel anders hier wordt bespreken dus geen sterke punten

  Zwakke punten
  slechte aftersales, problemen worden niet opgepakt. Zelfs informatie zonder toestemming aan derden verstrekken. worden innovaties beloofd die nog niet beschikbaar zijn. De koppeling met bunq is een voorbeeld van, d.d. 9 december 2019 werkt het niet, maar staat er wel op

  exact.com.nl

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

  Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
  Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
  Werk online samen aan het beste resultaat
  Je data altijd zeer goed beveiligd

  exact.com

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf.

  Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
  Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
  Werk online samen aan het beste resultaat
  Je data altijd zeer goed beveiligd. Dank jullie wel voor zo een program die mij in ieder geval helpt.

  exact.com.nl

  Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

  Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
  Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
  Werk online samen aan het beste resultaat
  Je data altijd zeer goed beveiligd.

  Goede boekhoudprogramma

  Voor elke ondernemer,iemand die pas begint met een onderneming of als je interesse in hebt, mag je zo een boekhoudprogramma proberen bij ons. Voor meer informatie kan je naar www.boekhoudprogramma en leer je meteen en kan je zien welke populaire boekhoudprogramma's er zijn. Voordelen zijn betere prijzen, ervaringen en kortingen!!!

  Alles bij elkaar

  Via hen software heb ik nu echt Alles bij elkaar. Ik ben niet technisch ingesteld maar dat hoeft ook helemaal niet. Het is voor mij overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, dat is toch wel het belangrijkste voor mij. Er is nog maar weinig tijd wat ik nu kwijt ben hiermee

  Sterke punten
  meer tijd over

  goed voor je bedrijf

  exact is het beste bedrijf dat online bedrijfs software aanbied op de markt. Deze software is geschikt voor je boekhouding, je administratie , je uren registratie. verder kan je nog je projecten manangen en order beheer doen. Het is meer dan dat . Ik kan je alleen maar aanraden vandaag nog gratis gebruik te maken van hun software.

  Sterke punten
  heel wat in een software programma

  Beste bedrijfsprogramma online

  Na lang zoeken heb ik het boekhoudprogramma van Exact online ontdekt. Mijn boekhouding en administratie werk ziet er tegenwoordig heel prima uit en hoef ik mij geen zorgen meer te maken. Mijn voorraden kloppen altijd. Het is echt een aanrader moet ik zeggen.

  Sterke punten
  Snelle en betere resultaten

  Zwakke punten
  geen nadelen

  Mijn klanten zijn tevreden

  Ik ervaar Exact online heel prettig. Kan de gegeven van mijn klanten heel efficient verwerken waardoor ik meer vrije tijd heb voor de familie. Kan doordat alles binnen bereik is van mijn vingers gegevens snel met mijn klanten delen. Ik ben blij als mijn klanten blij zijn.

  Sterke punten
  Overal beschikbaar

  Zwakke punten
  Geen

  Goede overzicht

  Ik had altijd problemen met mijn urenregistratie. Het klopte nooit en zo had ik ook een ontevreden personeel. Maar sinds ik het Programma van Exact online heb geprobeerd, is alles prima. Alles klopt en ik maak mij geen zorgen meer. Zo besteed ik meer tijd voor andere zaken.

  Sterke punten
  Snelle en betere resultaten

  Zwakke punten
  Geen nadelen

  Werken zonder extra druk

  Exact online heeft me echt wel geholpen. Elke eind van de maand kan ik naar mijn maand overzicht kijken en duidelijk zien hoe de maand is geweest. De naam zegt het al deze site doet alles exact zoals jij dat aangeeft. Zo weet je ook wat je kan uitgeven. Exact online is exact!

  Sterke punten
  Snelle verwerking

  Zwakke punten
  Geen

  Exact Online

  Ik ben Piet klant van Exact Online. Het is de nr.1 online bedrijfssoftware omdat het mij heeft kunnen helpen met mijn boekhouding en alle andere afdelingen onder 1 bestand houden zoals mijn: administratie en lange uren registratie. Verder noch het projectmanagement en de afdelingen onder deze manegement.

  Sterke punten
  geen uren lange registratie meer

  Het past precies bij mij

  Vanaf ik bij Exact online ben ervaar ik het als heel goed. Alleen maar voordelen haal ik uit het zijn van hun klant. Op al mijn vragen krijg ik antwoord. en ja hor gewoon te goed om deze kans voorbij te laten gaan. Ik heb te lang gewacht om hun klant te worden.

  Sterke punten
  Snelle afhandeling en klantvriendelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Gewoon de beste

  Ik ben een heer die het vrij druk heeft met diverse werkzaamheden en hobby's. Het komt me dus heel erg goed uit om op elk vrij moment even mijn mobiel te pakken en mijn boekhouding bij te werken. Ik hoef Niemand lastig te vallen of zelfs niet met één laptop te lopen. Alles Kan gewoon op een mobiel met internet of wifi.

  Sterke punten
  Echt een makkie

  Bedrijfssoftware

  Deze site is geweldig. Het is de perfecte oplossing voor alle werkzaamheden. Je kan er je boekhouding mee doen, administratie, voorraden bijhouden en je uren bijhouden. De software is ideaal voor elk bedrijf. En je kan het vanuit huis rustig invoeren.

  Sterke punten
  handig, mooie software

  Binnen handbereik overzicht hebben op je boekhouding

  Binnen handbereik overzicht hebben op jou boekhouding?
  Dat kan met Exact Online. Met het programma heb ik een duidelijk overzicht op al mijn voorraden, uitgaven etc...
  Ik maak nu al een jaar gebruik van het programma en ik ben helemaal tevreden mee.

  Sterke punten
  duidelijk

  Snelle service

  Wij werken sinds oktober 2016 met Exact Online en zijn erg tevreden over het boekhoudprogramma. Met beperkte administratieve kennis, kun je met Exact Online in no-time een deugdelijke administratie opzetten. Het werken met Exact Online is eenvoudig en overzichtelijk. De goedwerkende koppeling met de bankgegevens maakt het verwerken van mutaties super makkelijk! Verder beschikt het boekhoudprogramma over duidelijke rapportages die direct beschikbaar zijn. BTW-aangifte is in no-time gedaan! Wat ook plezierig is, is de mogelijkheid om heel eenvoudig het pakket aan te passen aan je eigen wensen.

  De administratie doen is ineens geen vervelende klus meer!

  Sterke punten
  De mogelijkheid om heel eenvoudig het pakket aan te passen aan je eigen wensen.

  Zwakke punten
  geen

  Exact... exact wat ik nodig had!

  Ik kan alleen maar een dikke 5 punten geven. Ik kan niks anders zeggen dan dat zowel het systeem op mijn computer als op mijn telefoon beiden fantastisch werken. Het is nog nooit gecrasht en onlangs heb ik de klantenservice gebeld en werd ik heel goed geholpen. Het is voor mij mijn eerste boekhoudprogramma maar ik wil het toch een dikke 10 geven voor klantvriendelijkheid en praktische uitwerking.

  Sterke punten
  klantvriendelijk, behulpzaam, overzichtelijk, goed functionerend

  Zwakke punten
  Niet geschikt voor ondernemens 'van de oude stempel'

  Exact

  In mijn adminstratie branche heb ik door Exact betere resultaten kunnen leveren naar mijn management. Ik heb mijn zelfs meer kunnen leren van wat ik niet wist en constant een tussenpersoon moeten vragen. Het is oplossings gericht en goed voor de administratie.

  bedrijfssoftware

  Deze bedrijfssoftware is geschikt voor een ieder. Naast boekouden en CRM , maken ze een geschikt programma voor jou type bedrijf en jou type wensen. geen enkel ander software begdrijf doet dat. Ze hebben veel meer te bieden dan andere software bedrijven .

  Sterke punten
  Ze doen meer dan boekhouden en CRM

  Probeer het maar

  Er zijn keuzen zat op het net voor de boekhouding. Al jaren maak ik gebruik van de diensten van Exact Online.Ze zijn voor mij het beste bedrijf met een betrouwbare en goede software. Hun diensten zijn opgenomen in 1 geïntegreerd pakket. Mijn boekhouden is voor mij overzichtelijk.

  Sterke punten
  Tijdbesparing

  Zwakke punten
  Niets

  Exact... exact wat ik nodig had!

  Ik kan alleen maar een dikke 5 punten geven. Ik kan niks anders zeggen dan dat zowel het systeem op mijn computer als op mijn telefoon beiden fantastisch werken. Het is nog nooit gecrasht en onlangs heb ik de klantenservice gebeld en werd ik heel goed geholpen. Het is voor mij mijn eerste boekhoudprogramma maar ik wil het toch een dikke 10 geven voor klantvriendelijkheid en praktische uitwerking.

  Sterke punten
  klantvriendelijk, behulpzaam, overzichtelijk, goed functionerend

  Zwakke punten
  Niet geschikt voor ondernemens


Bezoek Exact Online

Schrijf een review