Exact Online is het professionele online boekhoudprogramma voor de ervaren en groeiende ondernemer! Probeer het nu 30 dagen gratis! Exact Online is de marktleider op het gebied van online boekhoudsoftware in Nederland. 220 koppelingen beschikbaar, Mobiel App beschikbaar, gemakkelijk factureren en de mogelijkheid om te werken met je eigen accountant! 400.000 ondernemers zijn je voor gegaan!

check markJe accountant kan meekijken

check markVele automatisch koppelingen

check markInnovatief bedrijf

 

Wat kan je allemaal verwachten bij Exact Online?

Exact Online blijft uitbreiden, maar we gaan de bestaande functies behandelen. We zien al snel dat Exact niet de ideale uitkomst is voor de kleinere ondernemer, dit komt door de maandelijkse kosten. De prijs-kwaliteit verhouding is daarintegen wel in orde.

Het boekhoudprogramma biedt meerdere pakketten aan, hierdoor kan het meegroeien met de ondernemer. Exact zorgt voor een gemakkelijke boekhouding met vele mogelijkheden. Ben je niet bekend met (online) boekhouden? Geen probleem! Exact heeft naast een helpdesk ook online trainingen. Deze zijn gratis beschikbaar en verzorgen een uitgebreide uitleg over het gebruik van het boekhoudprogramma.

Hoe gaat het factureren in zijn werking?

factureren

Het factureren is heel gemakkelijk gemaakt en is hierdoor heel snel. Je hoeft maar een paar vakken in te vullen en de rest is geautomatiseerd. Dit kan je zelf allemaal instellen. 

Nadat je de factuur hebt gemaakt en ingevuld, kan je gemakkelijk deze ook weer uitprinten. Dit ziet er zo uit: 

factuur uitprinten

Met welke banken is er een bankkoppeling beschikbaar?

Op het moment is er een bankkoppeling beschikbaar bij 4 banken: Rabobank, Bunq, ING en . Hierdoor bespaar je nog meer tijd en zorg je ervoor dat er minder fouten worden gemaakt. 

Meerdere extra functies

Exact Online is uit te breiden met 220 zakelijke softwareprogramma integraties, geen ander programma biedt dit aan. Ook is het mogelijk om samen met je accountant te werken in het programma. Verder is het mogelijk elektronisch te factureren, hierdoor komt de facturatie direct in de administratie terecht van je klant.

Altijd en overal is het boekhoudprogramma beschikbaar, door de mobiele app. Je kan bonnen en facturen mee scannen zodat dat deze meteen automatisch in de administratie verwerkt kunnen worden. De app heeft geen beperkingen, je kan de gehele administratie doen! 

Scan & herken

Bespaar tijd door de scan & herken functie, Je maakt een foto van de factuur, deze wordt verwerkt en hij staat in je administratie. Alle facturen zijn direct opgeslagen en je bespaart flink veel tijd doordat je de factuur niet handmatig hoeft in te voeren. Het kan via de mail en app geüpload worden. 

Wat ga je per maand betalen?

prijzen exact online

 

Wat zijn de mindere punten van Exact Online?

Als er gekeken wordt naar de mindere punten van Exact, dan komen er een paar dingen naar voren:

De prijs

Voor een startende / kleine ondernemer is de aanschaf van het boekhoudprogramma een erg hoge investering. Het is een van de duurste software op de de markt. Je krijgt er wel kwaliteit voor terug, maar je betaalt er wel meer voor.

Daarnaast zijn veel add-ons ook betaald, hierdoor kunnen de maandelijkse kosten vrij hoog worden.

check markDe voordelen van Exact Online

  • Online App beschikbaar
  • Je boekhouder/accountant kan meekijken in de administratie
  • 220 mogelijke koppelingen
  • Tijdbesparende functies, zoals scan & herken
  • Meerdere pakketten beschikbaar
  • Online trainingen beschikbaar

De nadelen van Exact Online

  • De prijs, de basispakketten zijn vrij hoog in de prijs
  • De add-ons kosten ook geld, hierdoor kan de maandelijkse prijs snel oplopen

 

Bedrijfssoftware voor je boekhouding, administratie, urenregistratie, projectmanagement, orderbeheer, voorraadbeheer, CRM & productie.

 


Exact Online Reviews

  • Het valt op dat veel sites zeer negatief zijn. beetje erg verdacht dat hier alleen positieve reacties staat

    Sterke punten
    opzet van pakket maar pakket functioneert wel heel anders hier wordt bespreken dus geen sterke punten

    Zwakke punten
    slechte aftersales, problemen worden niet opgepakt. Zelfs informatie zonder toestemming aan derden verstrekken. worden innovaties beloofd die nog niet beschikbaar zijn. De koppeling met bunq is een voorbeeld van, d.d. 9 december 2019 werkt het niet, maar staat er wel op

    Door D Cats op 9 december 2019 Reageer
  • Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

    Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
    Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
    Werk online samen aan het beste resultaat
    Je data altijd zeer goed beveiligd

    Door Pascal Heijden op 17 mei 2019 Reageer
  • Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf.

    Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
    Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
    Werk online samen aan het beste resultaat
    Je data altijd zeer goed beveiligd. Dank jullie wel voor zo een program die mij in ieder geval helpt.

    Door Annemarie de Jong op 15 mei 2019 Reageer
  • Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij geïntegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

    Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement
    Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
    Werk online samen aan het beste resultaat
    Je data altijd zeer goed beveiligd.

    Door Bernard H. op 14 mei 2019 Reageer
  • Voor elke ondernemer,iemand die pas begint met een onderneming of als je interesse in hebt, mag je zo een boekhoudprogramma proberen bij ons. Voor meer informatie kan je naar www.boekhoudprogramma en leer je meteen en kan je zien welke populaire boekhoudprogramma's er zijn. Voordelen zijn betere prijzen, ervaringen en kortingen!!!

    Door Mees Smit op 12 mei 2019 Reageer
  • Via hen software heb ik nu echt Alles bij elkaar. Ik ben niet technisch ingesteld maar dat hoeft ook helemaal niet. Het is voor mij overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, dat is toch wel het belangrijkste voor mij. Er is nog maar weinig tijd wat ik nu kwijt ben hiermee

    Sterke punten
    meer tijd over

    Door Jannetje Z. op 16 april 2019 Reageer
  • exact is het beste bedrijf dat online bedrijfs software aanbied op de markt. Deze software is geschikt voor je boekhouding, je administratie , je uren registratie. verder kan je nog je projecten manangen en order beheer doen. Het is meer dan dat . Ik kan je alleen maar aanraden vandaag nog gratis gebruik te maken van hun software.

    Sterke punten
    heel wat in een software programma

    Door Jacoba van de Pol op 15 april 2019 Reageer
  • Na lang zoeken heb ik het boekhoudprogramma van Exact online ontdekt. Mijn boekhouding en administratie werk ziet er tegenwoordig heel prima uit en hoef ik mij geen zorgen meer te maken. Mijn voorraden kloppen altijd. Het is echt een aanrader moet ik zeggen.

    Sterke punten
    Snelle en betere resultaten

    Zwakke punten
    geen nadelen

    Door Ida de Jonge op 14 april 2019 Reageer
  • Ik ervaar Exact online heel prettig. Kan de gegeven van mijn klanten heel efficient verwerken waardoor ik meer vrije tijd heb voor de familie. Kan doordat alles binnen bereik is van mijn vingers gegevens snel met mijn klanten delen. Ik ben blij als mijn klanten blij zijn.

    Sterke punten
    Overal beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Feline van der Meulen op 13 april 2019 Reageer
  • Ik had altijd problemen met mijn urenregistratie. Het klopte nooit en zo had ik ook een ontevreden personeel. Maar sinds ik het Programma van Exact online heb geprobeerd, is alles prima. Alles klopt en ik maak mij geen zorgen meer. Zo besteed ik meer tijd voor andere zaken.

    Sterke punten
    Snelle en betere resultaten

    Zwakke punten
    Geen nadelen

    Door Anja Z. op 12 april 2019 Reageer
  • Exact online heeft me echt wel geholpen. Elke eind van de maand kan ik naar mijn maand overzicht kijken en duidelijk zien hoe de maand is geweest. De naam zegt het al deze site doet alles exact zoals jij dat aangeeft. Zo weet je ook wat je kan uitgeven. Exact online is exact!

    Sterke punten
    Snelle verwerking

    Zwakke punten
    Geen

    Door Harry de Haan op 11 april 2019 Reageer
  • Ik ben Piet klant van Exact Online. Het is de nr.1 online bedrijfssoftware omdat het mij heeft kunnen helpen met mijn boekhouding en alle andere afdelingen onder 1 bestand houden zoals mijn: administratie en lange uren registratie. Verder noch het projectmanagement en de afdelingen onder deze manegement.

    Sterke punten
    geen uren lange registratie meer

    Door Piet van de Pol op 10 april 2019 Reageer
  • Vanaf ik bij Exact online ben ervaar ik het als heel goed. Alleen maar voordelen haal ik uit het zijn van hun klant. Op al mijn vragen krijg ik antwoord. en ja hor gewoon te goed om deze kans voorbij te laten gaan. Ik heb te lang gewacht om hun klant te worden.

    Sterke punten
    Snelle afhandeling en klantvriendelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Isabel Peters op 9 april 2019 Reageer
  • Ik ben een heer die het vrij druk heeft met diverse werkzaamheden en hobby's. Het komt me dus heel erg goed uit om op elk vrij moment even mijn mobiel te pakken en mijn boekhouding bij te werken. Ik hoef Niemand lastig te vallen of zelfs niet met één laptop te lopen. Alles Kan gewoon op een mobiel met internet of wifi.

    Sterke punten
    Echt een makkie

    Door Kelly de Koning op 8 april 2019 Reageer
  • Deze site is geweldig. Het is de perfecte oplossing voor alle werkzaamheden. Je kan er je boekhouding mee doen, administratie, voorraden bijhouden en je uren bijhouden. De software is ideaal voor elk bedrijf. En je kan het vanuit huis rustig invoeren.

    Sterke punten
    handig, mooie software

    Door Wilhelmus van der Horst op 7 april 2019 Reageer
  • Binnen handbereik overzicht hebben op jou boekhouding?
    Dat kan met Exact Online. Met het programma heb ik een duidelijk overzicht op al mijn voorraden, uitgaven etc...
    Ik maak nu al een jaar gebruik van het programma en ik ben helemaal tevreden mee.

    Sterke punten
    duidelijk

    Door Henrica Williams op 6 april 2019 Reageer
  • Wij werken sinds oktober 2016 met Exact Online en zijn erg tevreden over het boekhoudprogramma. Met beperkte administratieve kennis, kun je met Exact Online in no-time een deugdelijke administratie opzetten. Het werken met Exact Online is eenvoudig en overzichtelijk. De goedwerkende koppeling met de bankgegevens maakt het verwerken van mutaties super makkelijk! Verder beschikt het boekhoudprogramma over duidelijke rapportages die direct beschikbaar zijn. BTW-aangifte is in no-time gedaan! Wat ook plezierig is, is de mogelijkheid om heel eenvoudig het pakket aan te passen aan je eigen wensen.

    De administratie doen is ineens geen vervelende klus meer!

    Sterke punten
    De mogelijkheid om heel eenvoudig het pakket aan te passen aan je eigen wensen.

    Zwakke punten
    geen

    Door Leendert Prins op 5 april 2019 Reageer
  • Ik kan alleen maar een dikke 5 punten geven. Ik kan niks anders zeggen dan dat zowel het systeem op mijn computer als op mijn telefoon beiden fantastisch werken. Het is nog nooit gecrasht en onlangs heb ik de klantenservice gebeld en werd ik heel goed geholpen. Het is voor mij mijn eerste boekhoudprogramma maar ik wil het toch een dikke 10 geven voor klantvriendelijkheid en praktische uitwerking.

    Sterke punten
    klantvriendelijk, behulpzaam, overzichtelijk, goed functionerend

    Zwakke punten
    Niet geschikt voor ondernemens 'van de oude stempel'

    Door Claudia L. op 4 april 2019 Reageer
  • In mijn adminstratie branche heb ik door Exact betere resultaten kunnen leveren naar mijn management. Ik heb mijn zelfs meer kunnen leren van wat ik niet wist en constant een tussenpersoon moeten vragen. Het is oplossings gericht en goed voor de administratie.

    Door Renate Garcia op 3 april 2019 Reageer
  • Deze bedrijfssoftware is geschikt voor een ieder. Naast boekouden en CRM , maken ze een geschikt programma voor jou type bedrijf en jou type wensen. geen enkel ander software begdrijf doet dat. Ze hebben veel meer te bieden dan andere software bedrijven .

    Sterke punten
    Ze doen meer dan boekhouden en CRM

    Door Kate van Loon op 2 april 2019 Reageer
  • Er zijn keuzen zat op het net voor de boekhouding. Al jaren maak ik gebruik van de diensten van Exact Online.Ze zijn voor mij het beste bedrijf met een betrouwbare en goede software. Hun diensten zijn opgenomen in 1 geïntegreerd pakket. Mijn boekhouden is voor mij overzichtelijk.

    Sterke punten
    Tijdbesparing

    Zwakke punten
    Niets

    Door Nathalie Garcia op 1 april 2019 Reageer
  • Ik kan alleen maar een dikke 5 punten geven. Ik kan niks anders zeggen dan dat zowel het systeem op mijn computer als op mijn telefoon beiden fantastisch werken. Het is nog nooit gecrasht en onlangs heb ik de klantenservice gebeld en werd ik heel goed geholpen. Het is voor mij mijn eerste boekhoudprogramma maar ik wil het toch een dikke 10 geven voor klantvriendelijkheid en praktische uitwerking.

    Sterke punten
    klantvriendelijk, behulpzaam, overzichtelijk, goed functionerend

    Zwakke punten
    Niet geschikt voor ondernemens

    Door Lars Dijk op 31 maart 2019 Reageer
  • Als ik praat over een succesvol bedrijf dan denk ik aan Exact Online. Als een ervaren onderneemster worden mijn bedrijfstakken up to date en zo overzichtelijk mogelijk gehouden. Elke transacties dat ik pleeg worden gelijk opgenomen door hun software. Ik raad abdere ondernemers aan om het eens te proberen.

    Sterke punten
    Geboden doorzichtigheid

    Door Marie Scholten op 30 maart 2019 Reageer
  • Ik moet gewoon toegeven dat ik de beste resultaten heb behaald met een boekhoud programma van Exact Online. Ik heb een beter overzicht en snelle afhandelingen van mijn maand overzichten. Heel goedkoop en makkelijk. Het is echt een aanrader moet ik erbij zeggen.

    Sterke punten
    Goedkoop en makkelijk

    Door F. van der Heijden op 29 maart 2019 Reageer
  • Al jarenlang gebruik ik de software van het bedrijf Exact Online. Ze bieden mij een compleet overzicht van hun diensten. Ik ben tijdig op de hoogte van alle transacties die pleeg en een overzichtelijke administratie beheer. Ik heb geen twijfels in dit bedrijf. Ze zijn het beste.

    Sterke punten
    Hun diensten is overzichtelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Z. Evans op 28 maart 2019 Reageer

Bezoek Exact Online

Schrijf je eigen review