Review MoneyMonk

De alles-in-één oplossing voor ondernemers? MoneyMonk! 30 dagen vrijblijvend uitproberen! Gratis opstartservice! De ideale uitkomst voor starters & zzp'ers! Meerdere functies om het online boekhouden gemakkelijk en overzichtelijk te maken, zoals bankkoppelingen, scan & herken, btw-aangifte en meer!

Wat zijn de voordelen van MoneyMonk?

check-markMeerdere automatische functies die het boekhouden nóg gemakkelijker maken
check-markGratis opstartservice
check-markScherpe prijzen

MoneyMonk in het kort

Ben jij een dienstverlenende ondernemer en werk je veel op uurbasis? Grote kans dat Moneymonk het online boekhoudprogramma voor jou is!

Deze boekhoudsoftware biedt een groot aantal verschillende functies aan, om zo jou optimaal te ondersteunen. Denk hierbij aan projectmanagement, factureren en automatische uitrekenen van de btw-aangifte. 

Moneymonk is vooral gericht op starters, ZZP'ers en de MKB, die werken als dienstverleners. Ben je niet zeker of het boekhoudprogramma bij jou past? Probeer het 30 dagen vrijblijvend gratis uit!

Hulp nodig bij het opzetten van het online boekhoudprogramma? Moneymonk biedt een gratis opstartservice aan: 

  • Hulp bij het inrichten van de administratie
  • Uitleg belangrijkste functie's software
  • Tips om tijd te besparen

Hoe werkt het online boekhouden met MoneyMonk?

Wij zullen de functies en de werking van het boekhoudprogramma hieronder bespreken. Verder zullen er voordelen en nadelen van de software genoemd worden.

Een factuur eenvoudig opstellen en versturen?

Factureren MoneyMonk

Kies de ontvanger van de factuur en de informatie wordt door het boekhoudprogramma ingevuld. Voeg factuur regels toe en MoneyMonk rekent de rest voor jou uit. Bespaar tijd en voorkom fouten!

Het boekhoudprogramma koppelen met een bank?

MonkeyMonk kan worden gekoppeld worden met elke Nederlandse bank. Het programma werkt samen met alle Nederlandse banken. Geen limiet, voeg elke bankrekening toe. Door de automatische bankkoppelingen bespaar je tijd en door de transacties te koppelen aan betalingen kan het boekhoudsoftware meteen de btw-aangifte uitrekenen.

Scannen & herkennen van bonnen

Met de app van MoneyMonk kan je de bonnen fotograferen. De software leest zelf de datum en het bedrag uit. Koppel hierna de bon aan de factuur of banktransactie.

Hoe kan je het overzicht bewaren met MoneyMonk?

Het boekhoudprogramma heeft meerdere overzichten beschikbaar gesteld. Denk hierbij aan een overzicht van alle statussen van je mails. Zo kan je direct zien of een mail verzonder, ontvangen en/of geopend is.

Moneymonk geeft ook een up-to-date wint- en verliesrekening, jij maakt de facturen, verwerkt de banktransacties en het programma rekent het voor je uit. Zo heb je altijd een overzicht van je financiële status. 

Er zijn ook meerdere overzichten beschikbaar, denk aan: Winst- en verliesrekening, balans, inzichten in je prestaties door rapportages en afschrijvingen.

Verkoopfacturen registratie MoneyMonk

De functies van Project Management

Functie project management MoneyMonk

Wat gaat het u kosten per maand?

  • Eerste 30 dagen gratis vrijblijvend uitproberen
  • Alleen Project Management - [Gratis]
  • Starter - €10,- De eerste 6 maanden 50% korting, daarna €20,-
  • ZZP'er - €20,-
  • MKB'er - €40,-

Wat zijn de nadelen van MoneyMonk?

Als er gekeken wordt naar de nadelen van MoneyMonk dan zie je een paar duidelijk naar voren komen. Zo is het boekhoudprogramma speciaal ontwikkeld voor starters, ZZP'ers, freelancers en MKB die actief zijn in de dienstverlening. Wanneer je een webshop hebt en producten verkoopt, dan is MonkeyMonk niet voor jou. 

Daarnaast werkt de scan en herken nog niet optimaal via de app. De documenten kunnen niet gekoppeld worden aan een transactie of factuur. Transacties worden niet weergegeven in de app, hierdoor kan je niet een inkoopfactuur maken via de mobiele app. 

Wanneer je klant na het afgesproken termijn nog niet betaald hebben kan je een herinnering sturen via MoneyMonk, maar het is niet mogelijk een incasso te sturen. Dit moet via een ander kanaal.

Ook kan je klant niet zelf digitaal een offerte goedkeuren. Je zal zelf in het boekhoudprogramma aanvinken dat die is goedgekeurd.

Het exporteren van de gegevens heeft tijd nodig, niet bij elke bank is een volautomatische koppeling mogelijk en wanneer er administratieve gegevens geimporteerd moeten worden kan dit nog niet in een keer. 

check-markVoordelen online boekhouden met MoneyMonk

  • Gratis 30 dagen uitproberen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeer overzichtelijk
  • Mobiele applicatie
  • Automatische koppelingen
  • Scherpe prijzen
  • Snelle, bereikbare helpdesk
  • Youtube video's met uitleg
  • Rittenregistratie

Nadelen van het boekhoudprogramma

  • Gericht op starters, ZZP'ers, freelancers en MKB actief in de dienstverlening
  • Mobiele applicatie werkt nog niet optimaal
  • Niet mogelijk een incasso te sturen
  • De klant kan niet digitaal een offerte goedkeuren
  • Geen UBL facturen mogelijk
  • Importeren van gegevens is omslachtig

 

 

MoneyMonk - Online Boekhouden voor ZZP'ers

Alles-in-één online boekhouden voor Starters ✓ ZZP'ers ✓ MKB ✓ Telefonische ondersteuning ✓ Uren ✓ Ritten ✓ Facturatie ✓ Bonnen ✓ Btw ✓ Bank ✓ App


MoneyMonk youtube kanaal

MoneyMonk beschikt over een uitgebreid youtube kanaal. Op het kanaal leggen hoe functies werken. Dit gebeurt van eenvoudige zaken zoals het uploaden van je eigen logo tot hoe je zelf verkoopfacturen kunt opmaken. Het youtube kanaal is volgens Boekhoudprogramma.eu zeker voor starters of ZZP'er ideaal. Het werkt eenvoudig en helpt je snel op pad bij het starten van je boekhouding bij MoneyMonk.

 

 


MoneyMonk Reviews

  • Dit online boekhoudprogramma is echt ontwikkeld voor startende ondernemers. Een programma waar je heel gemakkelijk mee kan werken. Geen opleiding nodig om het programma te begrijpen. Begrijpt u iets toch niet, staat de helpdesk altijd voor u klaar. Echt een aanrader.

    Sterke punten
    Geen speciale boekhoudkennis nodig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Quinn Davis op 4 mei 2019 Reageer
  • moneymonk , uw online boekhoud bedrijf dat u helpt bij het doen van uw administratie door eenvoudig te volgen software te promoten waar ook een beginneling mee van start kan gaan . Het is geschikt voor ZZPers en MKBers. Dit alles de hele dag door gewoon op uw tablet of mobiele phone in te loggen.

    Sterke punten
    op tablet en mobiele phone inloggen

    Door Liva Williams op 3 mei 2019 Reageer
  • Ben blij dat ik MoneyMonk hebt ontdekt. MoneyMonk maakt boekhouden zo simpel en visueel dat ik eindelijk inzicht krijg in niet alleen mijn eigen boekhouding maar ook in boekhouden zelf. Nu heb ik inzicht en overzicht op mijn boekhouding. Meer dan 5 sterren waard!

    Sterke punten
    simpel en duidelijk

    Door Casper Vink op 3 mei 2019 Reageer
  • moneymonk is een veelzijdige boekhouding die je met alles helpt. Je kan uren registratie bij houden en ritten registratie , je kan verder offertes opmaken en bonnen scannen en nog veel meer. Met een smartphone en een goedeverbinding internet kom je ver .

    Sterke punten
    veelzijdige boekhouding

    Door Annie Prins op 2 mei 2019 Reageer
  • moneymonk is echt het beste wat online boekhouden betreft. Je hebt gewoon een heel pakket. goede klantenservice met telefonische ondersteuning, je kan facturen maken waarbij je heel snel betaald kan worden via IDEAL. Je bespaard heel veel tijd en kan zien hoe je bedrijf groeit.

    Sterke punten
    zeer voordelig

    Door Joep van Dongen op 2 mei 2019 Reageer
  • Moneymonk is een compleet boekhoudprogramma die alles biedt wat je als zzp'er nodig hebt. Daarnaast is het systeem gebruiksvriendelijk en prettig in gebruik. Mocht je er toch niet uitkomen, krijg je in zeer korte tijd een goed en volledig antwoord op je vraag. Ik beveel het alle zzp'ers aan!

    Sterke punten
    compleet pakket, prettig in gebruik en gebruiksvriendelijk

    Door Irene Blom op 1 mei 2019 Reageer
  • Ik heb alleen goede ervaringen bij MoneyMonk. Het team is uiterst hulpvaardig wanneer je belt met ondernemersvragen. Ik vind de prijs super-correct en de opties zijn in mijn geval prima. MoneyMonk is ook makkelijk te gebruiken. super tevreden met MoneyMonk.

    Sterke punten
    hulpvaardig en makkelijk

    Door Senn van de Velden op 1 mei 2019 Reageer
  • Al jou klanten; importen; exporten; crediteuren; debiteuren en kas overzicht onder een dakje bijhouden, dat kan en ook wel bij MoneyMonk, als ZZP'er zijn er heel veel voordelen eraan en is het betaalbaar en haalbaar per maand en dat kan ook voor jou.

    Door Teuntje Smeets op 30 april 2019 Reageer
  • Heb nooit echt van boekhouden gehouden. Maar van MoneyMonk wordt ik echt enthousiast! Nooit verwacht dat dat kon. Het is zo overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Alles netjes op een rij en je kunt ook de groei en patronen zien in je inkomsten en uitgaven. De klantenservice is ook erg goed: kundig en vriendelijk. Een aanrader dus.

    Sterke punten
    overzichtelijk en makkelijk

    Door Gerritdina van de Berg op 30 april 2019 Reageer
  • Ik heb namelijk een dienstverlenend bedrijf. Ik was opzoek naar een online boekhoudprogramma en kwam MoneyMonk tegen. Online boekhoudprogramma MoneyMonk richt zich meer op dienstverlenende bedrijven wat in een voordeel voor mij was. Met dit programma werk ik nu al zes maanden en ben heel erg tevreden.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door G. Smit op 29 april 2019 Reageer
  • Ik had geen overzicht over mijn administratieve zaken van mijn bedrijf, totdat ik MoneyMonk tegen kwam tijdens het browsen. Als zzzp'er hoef ik mijgeen zorgen meer te maken. Ik heb nu beter overzicht over mijn administratieve zaken en het programma is makkelijk mee om te gaan.

    Door Henritte de Ruiter op 29 april 2019 Reageer
  • Ik heb ze bijna allemaal geprobeerd die online boekhoudpakketten maar ik heb nooit de juiste kunnen vinden. Had ik Moneymonk maar eerder geprobeerd want dit is precies zoals ik het in gedachten heb. Geen onoverzichtelijke schermen en alles is even duidelijk. Er zullen vast mensen anders over denken maar ik vind het top.

    Sterke punten
    overzichtelijk en makkelijk

    Door Thijmen Roy op 28 april 2019 Reageer
  • Met het online boekhoudprogramma van moneymonk kan ik al mijn financiele en administratieve zaken goed ordenen en heb ik ook een beter overzicht op zaken die plaats vinden in het bedrijf als zzp'er. Ik zou mijn vrienden en kennissen adviseren deze zeker te gebruiken.

    Door Jason Bosch op 28 april 2019 Reageer
  • Waarom ik voor dit online boekhoudprogramma koos was omdat zij ook een mobiele app beschikbaar hebben. Zo kan ik makkelijk uren en ritten registreren, een factuur maken of inzichten opdoen over je bedrijf. Je hebt zo overal en altijd toegang tot je administratie.

    Sterke punten
    Mobiele app beschikbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Gerarda R. op 27 april 2019 Reageer
  • Het boekhouden programma van MonkeyMonk heeft mij echt kunnen helpen. Tegenwoordig wordt ik ook snel klaar met mijn administratie werk ze hebben daarnaast ook de beste online service. En door hun online boekhouding kan je heel wat tijd besparen en zo laat je je bedrijf heel snel groeien.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet kunnen vinden

    Door Boaz van Dongen op 27 april 2019 Reageer
  • Ik heb met verschillende boekhoudpakketten gewerkt, maar dit is verreweg het meest gebruiksvriendelijke pakket wat ik tot dusver heb meegemaakt. Er komen nog steeds nieuwe applicaties bij, waardoor ik nog enthousiaster word. Ik ben een tevreden klant

    Sterke punten
    gebruiksvriendelijk

    Door Mila Garcia op 26 april 2019 Reageer
  • Met dit programma kan ik makkelijk mijn btw-aangifte doen. Dit programma zet het overzicht voor je klaar, je moet alleen zelf de getallen overnemen. Heb je terugkomende kosten? Kan je dan een suggestieregels instellen. Iets wat andere online boekhoudprogramma's niet aanbieden.

    Sterke punten
    Makkelijk mijn btw-aangifte doen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Geesje C. op 26 april 2019 Reageer
  • Het beste boekhoudings programma ooit. Je kan helemaal zelf je boekhouding in orde maken met de software van moneymonk.nl Wat nog makkelijker is je balasting aangifte wordt voor je uitgerekend, dus je hoeft dat niet nog als extra in orde te gaan maken .

    Sterke punten
    btw wordt voor je uitgerekend

    Door Evy Willemsen op 25 april 2019 Reageer
  • Met MoneyMonk werk ik al jaren. Ik vindt dit programma heel overzichtelijk. Ik kan de vooruitgang van het bedrijf heel makkelijk achterhalen. De administratie is overzichtelijk en inzichtelijk. Ik kan de uren per klant, openstaande facturen of bijvoorbeeld mijn balans bezichtigen.

    Sterke punten
    De administratie is overzichtelijk en inzichtelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Amira Murphy op 25 april 2019 Reageer
  • Heel erg tevreden met MoneyMonk. Prijs prestatie zeer goed. Werk nu 2 jaar met MoneyMonk en het werken met dit pakket gaat steeds fijner.
    Ze zijn steeds in ontwikkeling en er blijft natuurlijk steeds iets te wensen.
    Het bevalt mij in ieder geval uitstekend.

    Sterke punten
    goede prijzen

    Door I. van de Ven op 24 april 2019 Reageer
  • Van moneymonk mag je zeker een goede service verwachten. Als je gebruik maakt van hun boekhoud service en je vind het toch nog net iets te moeilijk , kan je altijd kontakt maken met de helpdesk die je heel erg vriendelijk van dienst zal zijn. Ik had er ook een beetje moeite mee en heb ze gekontakt. Nu kan ik het in me eentje.

    Sterke punten
    klanten service is goed

    Door Julian Garcia op 24 april 2019 Reageer
  • ik ben echt helemaal tevreden met wat moneymonk voor mij is gaan betekenen vanaf ik er gebruik van maak. Je kan echt alle kanten op ermee. Je kan los van je boekhouding ook facturen opstellen en versturen of herinneringen, waarbij je zel kan zien als je factuur ontvangen is want je krijgt een melding.

    Sterke punten
    facturen opstellen en zien als die zijn ontvangen

    Door Marieke van Loon op 23 april 2019 Reageer
  • Ik ben al jaren bezig met boekhouden. Ik heb onlangs MoneyMonk ontdekt. Dit programma heeft alles wat u wilt, Het voldoet aan uw wensen. MoneyMonk is simpel en duidelijk. Een ieder zou ermee kunnen werken. Ik zou dit zeker aanbevelen aan iedereen die het wil proberen.

    Sterke punten
    simpel en duidelijk

    Door Pepijn M. op 23 april 2019 Reageer
  • Na vele programma's te hebben getest ben ik EINDELIJK bij het boekhoudprogramma terechtgekomen waar ik naar op zoek was. Simpel, alles in 1 en zeker niet te vergeten de zeer vriendelijke klantenservice. Wat mij als klant ook het gevoel geeft dat ik ergens terecht kan

    Door Elin Koster op 22 april 2019 Reageer
  • je hebt met deze administratie software de hele dag door toegang op uw account . u kunt dus zodra u welt uw administratie bij houden of bijwerken . Je krijgt dus gelijk inzicht in je winsten en je verliezen en zodoende kan je dus direct veranderingen aanbrengen.

    Sterke punten
    goede administratie software

    Door Albertus Vissers op 22 april 2019 Reageer

Bezoek MoneyMonk

Schrijf je eigen review