Boekhouden met een glimlach! Jortt zorgt ervoor dat boekhouden begrijpelijk en gemakkelijk wordt! Het online boekhoudprogramma voor ZZP, eenmanszaak, VOF en BV!

Jortt online boekhouden revieuw

Probeer het nu 30 dagen gratis of start met 'Jortt gratis'! Vele functies beschikbaar met betrekking tot boekhouden en factureren! 

Wat zijn de voordelen van Jortt boekhouding?

check markAutomatische verwerking van facturen in je balansen
check markMobiele app voor het verwerken van bonnetjes en facturen
check markScherpe prijzen!

Jortt boekhouden in het kort

De boekhoudsoftware van Jortt is voor alle ondernemers geschikt. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Jortt heeft de Computable Award 2017 ICT-leverancier van het Jaar voor het MKB gewonnen. 

De vele automatische functies en koppelingen maken het boekhouden simpel, zoals realtime koppeling met Bunq en Mollie, automatische afschrijvingen en facturen die automatisch verwerkt worden.

Jortt ondersteunt hiernaast ook de gebruikers met uitgebreide online uitleg en filmpjes. Zo wordt je geholpen op elk vlak van het online boekhouden.

Functionaliteiten Jortt

Om een duidelijk beeld te geven wat Jortt te bieden heeft, worden hieronder de functies en de werking ervan besproken van het boekhoudprogramma.

Hoe maak je een factuur?

Het maken van een factuur in Jortt is gemakkelijk gemaakt, doordat je een stappenplan doorloopt. Hierdoor mis je niks en wordt alles automatisch goed gezet.

Factuur maken Jortt

Wat komt hierna?

Dan komen de stappen van het invullen van bepaalde gegevens, zoals: factuurnummer, klant, factuurregels, referentie & opmerking en als laatste de factuur- en leverdatum. Het enige wat hierna komt is het instellen van de taal. Dan is de factuur volledig en klaar. Je kan een voorbeeld bekijken van de gemaakte factuur en vanuit hier kan je hem definitief maken.

voorbeeld factuur jortt

Wat is er nog meer mogelijk met factureren?

Er zijn natuurlijk meer functies beschikbaar voor de factuur. Denk aan het toevoegen van een iDEAL-betaalknop, betaal QR-code, versturen van de factuur via Peppol en nog meer!

Verder kan je periodieke facturen versturen en worden facturen automaitsch verwerkt in je winst en verlies, balans en btw aangifte!

Wat kan je nog meer met Jortt?

Jortt biedt ook de mogelijkheid aan om automatisch te incasseren. Dit kan je doen via een SEPA automatische incasso, dit kan ook in 33 andere landen. 

automatische incasso Jortt

De mobiele Jortt app

Met de mobiele app kan je overal en altijd de boekhouding bijhouden. Je kan een foto maken van een bonnetje of inkoopfactuur. Deze kan je direct verwerken en hij wordt online bewaard. 

Het dashboard van Jortt

Op het dashboard kan je in een overzicht de belangrijke aspecten zien van je onderneming.

dashboard Jortt

Welke functies heeft Jortt nog meer?

Jortt zorgt ervoor dat de btw aangifte een simpel klusje wordt. Door het realtime btw-rapport heb je altijd inzicht in de te betalen btw en die je terugkrijgt. Verder neemt de software automatisch correcties mee in het volgend btw rapport. 

Ook geeft het boekhoudprogramma een realtime rapport van je winsten en verliezen. Je kan dit overzicht ook zelf aanpassen door het toevoegen van categorieën en de mogelijkheid om door te klikken, hierdoor krijg je een specifieker overzicht.

Als laatst geeft Jortt ook een overzicht in de balans van je onderneming. Deze is ook altijd up-to-date en alles wordt in de juiste plek gezet in de balans.

Kosten Jortt

Zoals de meeste boekhoudprogramma's wordt er hier ook met verschillende paketten gewerkt. Er is een gratis pakker waarmee je enkel de basis functionaliteiten tot je beschikking krijgt. Naast het grtais pakket kun je kiezen voor het ZZP, MKB of PLUS abonnement. Alle Jortt abonnementen zijn 30 dagen gratis te proberen.

Kosten Jortt

Voordelen en nadelen van Jortt

Jortt heeft nog een paar nadelen ten opzichte van concurrenten, als eerst is de mobiele app alleen voor het verwerken van bonnetjes en facturen. Je kan niet veel meer dan een boeking aanmaken met de bon als bijlage. Het is géén scan & herken functie.

Er is geen alleen lezen modus, je zal dus altijd een internetverbinding nodig wil je bij de administratie komen.

Nog geen bankkoppelingen met grote Nederlandse banken. Op het moment alleen met Bunq.

Voordelen

 • Realtime btw overzicht
 • Realtime winst- en verliesrekening
 • Realtime balans
 • Periodieke facturen versturen & iDEAL betaal functie meesturen
 • Automatische verwerking van facturen en afschrijvingen
 • Jaarrekening wordt automatisch gemaakt

 

Boekhoudprogramma met alles wat je nodig hebt. Jortt laat je Boekhouden met een Glimlach! ✓ Online ✓ Makkelijk en snel ✓ Inzicht ✓ Compleet

Ervaringen & Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van Jortt vinden? Hieronder heb je d emogelijkheid om reviews over Jortt te lezen. Mocht je zelf gebruik maken of gebruik gemaakt hebben van Jortt dan kun je uiteraard ook zelf een review achterlaten. Zo helpen we elkaar om de beste keuze te maken voor een online boekhoudprogramma.


Jortt Reviews

  Wat een topservice!

  Er was helaas iets drastisch mis gegaan in de boekhouding. Ik kwam er niet meer uit.
  Lisette van de klantenservice heeft mij TOP geholpen en met alle geduld meegedacht en meegekeken en ervoor gezorgd dat de boekhouding weer kloppend was.
  Superblij mee! Top deze service!

Bezoek Jortt

Schrijf een review