Review Twinfield

Het boekhoudprogramma van de marktleider in Europa: Twinfield. Probeer het nu 30 dagen gratis uit! Twinfield is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting, zij zijn de marktleider in fiscale, boekhoud- en autditdiensten! Van starters tot grote ondernemingen, Twinfield heeft het boekhoudpakket dat bij jou past! De software heeft meerdere functies, zoals bankkoppelingen, scan & herken, vreemde valuta en nog meer!

 

check markBankkoppelingen
check markScan & herken
check markGebruiksvriendelijk

Krijg een idee van het nieuwe dashboard:

Wat kan Twinfield voor jou betekenen?

Twinfield is sinds 2001 actief met online boekhouden. Naast de het boekhoudprogramma zelf heeft het bedrijf dus veel ervaring. Het maakt niet uit of je een starter bent, ZZP'er of een groter bedrijf. Twinfield heeft een pakket dat bij jou past.

Het programma is op alle vlakken uitgebreid. Ook het basispakket zit vol met functies! Van bankkoppelingen tot standaardrapportages. De duurdere pakketten bieden meer mogelijkheden, onder andere offertes & facturen versturen en kolommenbalans opvragen. 

Verder biedt Twinfield de mogelijkheid tot het koppelen van apps aan de software, méér dan 100 apps zijn er beschikbaar!

Ook worden er (tegen betaling) trainingen aangeboden. Wil je dus het programma uitgelegd krijgen door een trainer van Twinfield? Dan kan dat!

Hoe gaat het boekhoudprogramma in zijn werking?

Eerst worden de functies en toevoegingen van het programma besproken, hierna worden de voor- en nadelen opgesomd.

Het dashboard

Nadat je bent ingelogd kom je op dit scherm en vanuit hier kan je door navigeren naar benodigde functie. Het dashboard is kortgeleden vernieuwd en het is zeer overzichtelijk. Daarnaast is het mogelijk om zelf favorieten in te stellen. Dit zorgt voor een snelle en makkelijke schakeling tussen de functies.

 

dashboard twinfield

 

Bankkoppelingen

Twinfield heeft met 4 banken een directe automatische bankkoppeling. Dit zijn de banken: ING, Knab, Rabobank en ABN-AMRO. Het verwerken van bankafschriften bij andere banken wordt ook ondersteund door het programma. Deze mutaties bij andere banken kan je verwerken door het gebruiken van een MT940-bestand. In dit filmpje wordt dit uitgelegd:

Wat zijn de voordelen van deze bankkoppelingen?

Hieronder worden de voordelen van de bankkoppelingen op een rijtje gezet.

Tijdsbesparing en altijd up-to-date

Door de bankkoppelingen bespaar je dduiteraard tijd. Naast het verwerken van de facturen, plaatst het programma de overige bankregels onder de juist de posten. Hierna is alleen maar een controle nodig. Een van die voordelen is dat de boekhouding altijd up-to-date is. Door de koppeling van deze facturen met de transacties wordt alles direct verwerkt.

Verminderde kans op fouten

Ook is de kans op fouten flink lager. Je maakt geen fouten door het overkeerd overnemen. Verder ziet de software de storneringen van incasso's en geweigerde opdrachten. Hierdoor worden facturen altijd correct bijgehouden.

Waarin resulteert dit?

Je hebt een up-to-date overzicht van je financiën en je hebt een gedetailleerd inzicht in de kasstroom.

Welke functies heeft Twinfield voor factureren?

Het factureren in Twinfield is zoals je het wilt en verwacht. Je kan de facturen in je eigen huisstijl en logo versturen. Deze kan je aanpassen bij het factuursjabloon en hierdoor staat deze automatisch klaar. Ook kan je de ingestelde huisstijl toepassen op de offertes.

Verder is het mogelijk om facturen herhalend te versturen, bijvoorbeeld bij maandelijkse betalingen. 

Daarnaast kan je ook betalingsherinneringen sturen als PDF of via de post, maar je hebt ook een duidelijk overzicht van niet betaalde facturen met het debiteurenbeheer.

De laatste belangrijke functie bij het factureren is het kunnen volgen van de facturen middels een track trace code.

factureren twinfield

Koppelingen met de vele apps

Twinfield heeft zelf (nog) geen mobiele app, wel ondersteunt ze koppelingen met bestaande mobiele apps. Dit aantal ligt al boven de 100. Deze apps ondersteunen je bij de boekhouding. Deze 9 apps zijn het meest gekozen:

 

populaire app-koppelingen twinfield

Scan & herken integratie

De app van Basecone laat de gebruiker de functie scan & herken gebruiken. Deze software scant & herkent documenten en slaat ze gegevens meteen op (voor 10 jaar). Daarnaast worden deze documenten verwerkt door de koppeling met Twinfield. Dit resulteert in een real-time verwerking van gegevens. 

Hoe werkt het?

Je levert het document aan via e-mail, foto's via mobiele apps en drag & drop. Verder kan je een foto maken van een bonnetje en deze wordt dan ook direct verwerkt. Declareren is simpel.

declaratie app basecone twinfield

Alles wordt opgeslagen in het online archief:

Hierdoor heb je een duidelijk overzicht en het blijft de verplichte 10 jaar opgeslagen.

online archief basecone twinfield

 

De nieuwe autorisatie software

Basecone heeft een nieuwe autorisatie software ontwikkelt voor de app: Flux. Hierdoor gaat het goedkeuren en afkeuren van facturen en declaraties nog sneller. Je krijgt namelijk op je beeldscherm de factuur te zien en dan kan je naar links of rechts swipen om het goed te keuren of af te keuren.

Wat is de prijs van Twinfield?

Twinfield heeft 2 soorten gebruikers. Dit zijn ondernemers en accountant, wanneer een account alleen controleert en niks boekt, dan hoef de accountant niks te betalen. 

De prijzen voor ondernemers:

prijzen twinfield ondernemers

 

De prijzen voor accountants:

 

prijzen twinfield accountants

Wat zijn de nadelen van Twinfield?

Twinfield is heel ervaren in het online boekhouden, maar het programma heeft een paar nadelen.

Complementariteit met alternatieve internetbrowsers

Doordat het boekhoudprogramma al sinds 2001 bestaat is fijn voor de ervaring in het online boekhouden, maar het levert ook problemen op met nieuw technologieën. Bij alternatieve browsers, zoals Firefox en Google Chrome, is de complementariteit niet altijd goed. Dit resulteert in een tage werking van het programma. 

Compleet, maar..

De prijs is aan de hoge kant. In vergelijking met andere boekhoudprogramma's komt de prijs van Twinfield bij de duurdere pakketten. Ook zit er géén facturatie in het basispakket! Wel is dat er geen verborgen kosten zijn, bankkoppelingen en webservices zitten bij de prijs inbegrepen.

Geen eigen app

Het is mogelijk om apps te koppelen aan het programma, maar er is geen eigen mobiele app. Hierdoor is het lastiger om altijd en overal te boekhouden.

check markVoordelen Twinfield

  • Bankkoppelingen
  • Koppelingen met meer dan 100 apps
  • Scan & herken intergratie met Basecone
  • Gemakkelijk facturen en offertes versturen in eigen huisstijl

Nadelen

  • Complementariteit niet geoptimaliseerd
  • Prijs is aan de hoge kant
  • Géén facturatie in het basispakket
  • Geen eigen app

 

 


Twinfield Reviews

  • Dankzij Twinfield ben ik nu veel eerder klaar met mijn boekhouding.Ik heb mijn administratie altijd up-to-date en kan waar ik me ook bevind, een overzicht ervan krijgen.
    Heel handig, voordelig en vooral goedkoop vind ik dit allemaal. Dit programma geeft mij niets om over te
    klagen.

    Sterke punten
    overzicht hebben waar je je ook bevind.

    Door B. de Vries op 4 mei 2019 Reageer
  • Het is met geen woorden te beschrijven hoe dankbaar ik ben met het boekhoudprogramma van Twinfield. Een boekhouder huren was geen optie voor mij, dus moest ik maar gebruik maken van een boekhoudprogramma. Mijn ervaring is zeer prettig en heb er heel veel voordelen mee. Mijn boekhouding
    doe ik op mijn eigen tijd met alle gemak. Het programma is vooral erg goedkoop.

    Sterke punten
    op je eigen tijd werken

    Door Geertje Visser op 3 mei 2019 Reageer
  • Wil jij zien hoeveel winsten je gemaakt hebt of verlies geleden hebt? Maak er vandaag nog gebruik van
    het boekhoudprogramma van Twinfield. Het is voordelig, makkelijk en ook nog goedkoop. Ik zal altijd
    gebruik maken van dit boekhoudprogramma. Voor mij geen ander meer.

    Sterke punten
    voordelig

    Door Ida Bosman op 3 mei 2019 Reageer
  • Twinfield is eenvoudig, klantvriendelijk en zeer duidelijk programma.
    Je hoeft geen boekhouder te zijn om dit programma te begrijpen. Alles gaat simpel. Twinfield heeft ook een uitstekende prima kwaliteit verhouding. Een aanrader dus.

    Sterke punten
    Eenvoudig, klantvriendelijk , duidelijk

    Door Jacoba Post op 2 mei 2019 Reageer
  • Twinfield biedt de beste boekhoudprogramma.Als ondernemer is het van groot belang om een boekhoudprogramma te hebben. Het is heel efficient en betrouwbaar. Mijn administratie is door deze programma mallelijk bij te houden. Goede overzicht van mijn financieen.

    Sterke punten
    Efficiente programma

    Zwakke punten
    Geen nadelen

    Door Theodora Smit op 2 mei 2019 Reageer
  • Overal toegang hebben in je administratie is fantastisch, maar het systeem moet goed beveiligd zijn. Via het bedrijf Twinfield heb ik gekozen voor een boekhouden in de cloud. Dagelijks kan ik de meeste recente cijfers van mijn boekhouden bijhouden. Maak niet uit waar ik mij bevind, toegang tot mijn administratie heb ik altijd.

    Sterke punten
    Altijd inzicht hebben in je administratie

    Zwakke punten
    Niets

    Door Kate P. op 1 mei 2019 Reageer
  • Twinfield is een prima programma. Ik kan Twinfield van harte aanbevelen. Buiten het goede programma is de klantenservice erg goed en snel. Men luistert, is vriendelijk en lost probleem op. Twinfield biedt ook redelijke prijzen. Ik vind dat een ieder het weleens moet proberen.

    Sterke punten
    goede klantenservice en prijzen zijn redelijk

    Door Vajen Taylor op 1 mei 2019 Reageer
  • Ik ben ondernemer van een grote en populaire winkel en gebruik al jaren de online boekhouden software van het bedrijf Twinfield. Hun software is voor mij super snel en duidelijk genoeg om mijn administratie bij te werken. Mijn kassa's zijn gekoppeld aan 1 van hun software applicaties. Tot nu toe heb ik geen problemen met het financieel gedeelte van mijn administratie.

    Sterke punten
    Ze zijn betrouwbaar

    Zwakke punten
    Niets

    Door Paula Davies op 30 april 2019 Reageer
  • Wie vindt het nauw niet leuk wanneer een handeling direct begrepen wordt? Haast een ieder! Met het programma van Twinfield boekhouden heb ik inzich over al mijn administratie die ik verwerk. Het programma is overduidelijk, makkelijk te volgen en ik werk efficiënt. Hierdoor bespaar ik heel veel tijd.

    Sterke punten
    Software geeft direct inzicht

    Zwakke punten
    Niets

    Door Herman U. op 30 april 2019 Reageer
  • ben je nou ondernemer of accountant je mag 30 dagen lang gratis gebruik maken van taxt.nl. Hun site is zodanig opgezet dat je heel makkelijk zelf aan de slag kan . Je hebt verder vanuit elke gewenste lokatie inzicht in je boekhouding. het is werken in de cloud.

    Sterke punten
    de hele dag door online boekhouding

    Door Wendy D. op 29 april 2019 Reageer
  • Mijn administratie is nu altijd up to date. Heb ik een overzicht van nodig? Is er maar een klik voor nodig. Ik
    kan een overzicht van hebben op zowel mijn pc als mijn mobiel. Heel handig allemaal. Hoeveel het
    programma mij gekost heeft? Natuurlijk niet veel. Ik heb er nu geen boekhouder nodig.

    Sterke punten
    data veilig verwerkt

    Door Victoria Bosman op 29 april 2019 Reageer
  • Hele fijne software voor mijn zakelijke administratie. Eenvoudig, maar wel compleet. Gebruiksvriendelijk, na uitleg van mijn boekhouder kan ik gewoon zelfstandig aan de slag. Twinfield is ook altijd bereikbaar voor vragen. En dat vind ik echt super leuk.

    Sterke punten
    Eenvoudig in gebruikt

    Door Dirkje Timmermans op 28 april 2019 Reageer
  • Twinfield is een betrouwbaar en overzichtelijk programma, steeds dichter komen ze bij de populaire programma's. En is super duidelijk vooral voor degenen die nog weinig ervaring hebben met boekhouden. Twinfield heeft ook goede
    klantenservice.

    Sterke punten
    betrouwbaar, overzichtelijk en goede service

    Door Jade Davis op 28 april 2019 Reageer
  • Door alle werkdrukte heen, heb ik mijn boekhouding helemaal niet kunnen bijhouden. Ik kreeg advies om gebruik te maken van een boekhoudprogramma. Ik ging op zoek en kwam Twinfield tegen. Ik ben dankbaar voor het advies, want ik heb mijn boekhouden weer helemaal up-to-date.

    Sterke punten
    boekhouding makkelijk bijhouden

    Door Kim de Leeuw op 27 april 2019 Reageer
  • zeer uitgebreid programma. Ik werk er al jaren ermee. Ondertussen had ik ook met meerdere andere programma's gewerkt. Maar Twinfield vindt ik het prettigst werken. Bij vragen, helpen ze je graag. Ze hebben een goed bereikbare helpdesk. Een aanrader!

    Sterke punten
    duidelijk en vriendelijk helpdesk

    Door Dean Vissers op 27 april 2019 Reageer
  • Twinfield is echt een aanrader voor iedereen.
    Ik wilde in het begin niks weten over boekhoudprogramma's, omdat ik mijn boekhouding het liefst schriftelijk doe.
    Het programma kwam mij heel goed uit. Het is veel makkelijker en ik ben blij de stap te hebben genomen om er gebruik van te maken.

    Sterke punten
    makkelijk en voordelig

    Door Kim de Vos op 26 april 2019 Reageer
  • Ik maak al een tijdje gebruik van het boekhoudprogramma van Twinfield en vind het super geweldig.
    Het programma is voordelig en heel handig, maar vooral goedkoop. Ik heb mijn administratie nu altijd up-
    to-date en ik heb er nu tijd over om andere werkzaamheden te voltooien.

    Sterke punten
    meer tijd over

    Door Maartje Miller op 26 april 2019 Reageer
  • Twinfield is het beste boekhoudprogramma die werd uitgevonden.
    Ik kon als beginner heel goed mee werken, vanwege de instructies die heel duidelijk werden
    weergegeven. Ik kan mijn administratie op mijn eigen tijd doen en heb er zeker veel plezier in.
    Mijn boekhouding gaat er nu soepel aan toe.

    Sterke punten
    duidelijk en goed te begrijpen.

    Door Tim Miller op 25 april 2019 Reageer
  • De beste boekhoudprogramma die er bestaat is naar mijn zeggen Twinfield. Het programma is van belang voor vele ondernemers, waaronder ik zelf. Ik heb sinds het begin goede ervaring mee. Mijn boekhouding is nu makkelijker bij te houden en ik ben er veel eerder klaar mee. Ik ben een tevreden klant.

    Sterke punten
    boekhouding bijhouden gaat veel makkelijker

    Door Reinder Roy op 25 april 2019 Reageer
  • Twinfield is een programma ontwikkeld door de gebruiker en dat kun je merken. Het is aan iedereen uit te leggen, terwijl alle informatie ook voor verwerkers goed bruikbaar is. Geweldig programma. Ik raad een ieder aan om dit programma toch wel eens uit te proberen.

    Sterke punten
    gebruikersvriendelijk

    Door Neeltje Garcia op 24 april 2019 Reageer
  • Een boekhouder in dienst nemen, zou mij te duur komen te staan dus koos ik er voor gebruik te maken
    van een boekhoudprogramma. Het programma doet precies wat een boekhouder zou doen en daar ben
    ik zeker blij mee. Hij houdt mijn administratie up-to-date en ik kan er zo een overzicht van krijgen. Ik doe
    mijn boekhouding met alle plezier.

    Sterke punten
    mijn administratie altijd up-to-date

    Door Tamara van Veen op 24 april 2019 Reageer
  • Twinfield is betaalbaar en ze hebben een korte opzegtermijn. Ook hun handleiding is heel prima om mee te werken, ze hebben heel wat tips in verwerkt. Ze zijn heel makkelijk te bereiken zowel telefonisch als via de
    e-mail. Het beste is dat ze ook nog gratis uit te proberen zijn.

    Sterke punten
    beste prijzen

    Door Thomas Berg op 23 april 2019 Reageer
  • Mijn dank aan het boekhoudprogramma van Twinfield is zeer groot. Ik doe mijn boekhouding nu met alle plezier van de wereld. Het heeft mij heus niet zoveel geld gekost en
    ik ben daar ontzettend blij mee.Mijn administratie is altijd up-to-date, geen achterstanden meer en ik heb
    nu veel meer tijd om ander werk te verrichten.

    Sterke punten
    veel meer tijd over

    Door Marinus van de Veen op 23 april 2019 Reageer
  • Het programma is ontwikkeld door Financiële experts. Twinfield is efficiënt en snel. Ze zijn ook veilig en betrouwbaar.
    Alle informatie is beschikbaar als u maar een internetverbinding heeft. Vele functies (zoals facturatie, kredietbeheer, urenregistratie, rapportenringen, projectadministratie, enzovoorts).

    Door Sara Koster op 22 april 2019 Reageer
  • Het boekhoudprogramma van Twinfield is mijn absolute ridder.
    Mijn zoektocht naar boekhoudprogramma's is bij deze geeindigd. Het is de moeite waard om het uit te proberen.
    Het is voordelig en je kan er veel mee doen.
    Voor mij is het top.

    Sterke punten
    voordelig

    Door Gijsbertus Koster op 22 april 2019 Reageer

Bezoek Twinfield

Schrijf je eigen review