Rompslomp - H�t eenvoudige zzp boekhoudprogramma dat boekhouden aangenaam maakt!

Eenvoudig en goedkoop boekhoudprogramma? Dat is waar zzp boekhoudprogramma Rompslomp goed in is. ✓ Zzp ✓ Eenvoudig en simpel boekhoudprogramma ✓ Boekhoudsoftware zzp ✓ Start gratis


Rompslomp Reviews

  • Ik vind dat met het online boekhoudprogramma Rompslomp mijn boekhouden heel overzichtelijk verloop, wat voorheen niet het geval was. Ik heb ook het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van bijvoorbeeld factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig.

    Sterke punten
    Boekhouden heel overzichtelijk verloop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jelle van Veen op 5 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zonder twijfels kan ik zeggen dat Rompslomp de beste programma is voor boekhouding. IK ben een ondernemer en ik heb echt goede ervaringen met Rompslomp en omdat ik ook al jaren bezig bent met hun boekhouprogramma het is echt handig en ook een duidelijke programma.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Wilhelm A. op 4 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kan door het bedrijf Rompslomp veel van mijn tijd besparen door via internet gebruik te maken van hun diensten. de service is ook geheel gratis en dat vind ik goed. Dit is echt de beste kans om je boekhouding te doen er is echt geen ander als Rompslomp. Makkelijker kan het gewoon niet

    Sterke punten
    Gratis service

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet kunnen vinden

    Door Laura Tremblay op 4 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

    Door Pepijn Boer op 3 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als accountant is het heel belangrijk een goeie overzicht te hebben op je financiele zaken. Ik heb toen besloten om gebruik te maken van een boekhoudprogramma, namelijk Rompslomp. Hij is heel goedkoop en ook nog soepel mee te werken. Ik ben super blij mee.

    Sterke punten
    goedkoop en soepel te werk

    Door Bente Peters op 3 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op het net zijn er veel online website te bespeuren qua boekhouden. Je moet je ogen de kost geven om de beste te kiezen. Ik heb als zzp'er gekozen voor het bedrijf Rompslomp omdat ik met hun programma heel gemakkelijk, eenvoudig en snel te werk gaat met mijn administratie. Geen verwarring en onduidelijkheden voor mij.

    Sterke punten
    Snel te begrijpen

    Zwakke punten
    Niets

    Door Marijke van de Wal op 2 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was al een hele tijd op zoek naar een boekhoudpakket dat mij als kleine ondernemer kon helpen met mijn boekhouden. Ik ben geen administratie mens. Met mijn kleine budget heb ik toch een geweldig boekhoudpakket gevonden. Online boekhouden met Rompslomp bood mij alle mogelijkheden waarna ik op zoek was. Je kan alles bij elkaar houden en hoef je geen extra uit te geven.

    Sterke punten
    Heel makkelijk en snel.

    Door Mathilda Hoekstra op 2 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het online boekhoudprogramma Rompslomp is heel gebruiksvriendelijk, zo kan je met Rompslomp makkelijk de gegevens van jouw klanten opslaan. Je kan je winst & verliesrekening online bekijken en tevens ook uw balans. Er worden ook automatische berekening van de afschrijving voor u gedaan.

    Sterke punten
    Winst & verliesrekening online bekijken en tevens ook uw balans

    Zwakke punten
    Geen

    Door Luuk van de Velde op 1 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rompslomp is een eenvoudig boekhoudprogramma voor ZZP's maar wel niet allen voor hun er zijn ook enkele anderen. Ik vind dat hun boekhoudprogramma heel handig werkt ze zijn gebruiksvriendelijk en alles is begrijpelijk als er vragen zijn kan je dat alles vragen aan hun en je wordt geholpen.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Michel Brouwer op 1 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je kunt in Rompslomp heel gemakkelijk je investeringen inboeken en je afschrijvingen bijhouden. Je hoeft alleen maar het bedrag in te vullen en de gebruiksduur in jaren en Rompslomp rekent de jaarlijkse afschrijving voor je uit. Heel gemakkelijk toch!

    Sterke punten
    Gemakkelijk je investeringen inboeken en je afschrijvingen bijhouden

    Zwakke punten
    Geen

    Door Anthonia Schipper op 30 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben sinds drie maanden aangesloten bij rompslomp en ben zeer tevreden met hun online boekhoudprogramma. De klanten service is prima en ik zou een ieder adviseren zich aan te sluiten bij rompslomp.nl. Mocht je vast zitten heb je een vriendelijke helpdesk die je assisteert.

    Sterke punten
    Vriendelijke helpdesk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Xavi van der Linden op 30 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als ondernemer vind ik het heel prettig als mijn financiele zaken in orde is. Het boekhoudprogramma Rompslomp helpt mij daar heel goed mee. Het programma is makkelijk te gebruiken en je bent veel veel eerder klaar met je werk.

    Sterke punten
    handig en eerder klaar

    Door Wilhelmus van den Broek op 29 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Omdat Rompslomp volledig is. Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op één plek en dat vind ik ideaal.

    Door Matz E. op 29 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Romslomp is een heel prettig programma. Je kan er waar je ook ben je boekhouding mee doen, Het is heel erg goedkoop en is voor elk beroep te gebruiken. Het is heel makkelijk en komt zeker voordelig uit, dus waar wacht je nou op?

    Sterke punten
    veel mee te doen dan alleen je boekhouding

    Door Benjamin D. op 28 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • werken vanuit je bed of je hangmat. lekker relax je administratie doen wanneer het je maar uitkomt en het ook nog doen met heel veel plezier, omdat je er heel snel klaar mee bent en je vooruitgang ziet in wat je aan het doen bent. je administratie is altijd af.

    Sterke punten
    werken vanuit elke gewenste plek

    Door M. Bosman op 28 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nog nooit met zo een simpele en geweldige boekhoudprogramma gewerkt. Je kan ook gratis proefaccounts aanvragen. Ik raad dit echt aan een ieder die opzoek zijn naar een perfecte boekhoudprogramma. Echt het beste boekhoudprogramma voor jouw onderneming.

    Door Frederika Postma op 27 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is vrij simpel. Een ieder kunt ermee werken. Met Rompslomp wordt het maken van facturen en het online boekhouden een stuk leuker en overzichtelijker. Ik ben niet zo lang aan de slag gegaan. Ik vind het heel gemakkelijk en het is over het algemeen een geweldig programma. Ik raad een ieder aan om het uit te proberen.

    Sterke punten
    overzichtelijk en vrij simpel

    Door Bo Mol op 27 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een heel goed resultaat ooit gehad met het boekhoud programma van Rompslomp. Heel handig en snel. Mijn administratiewerk wordt binnen de kortste tijd opgeleverd en daar ben ik heel blij om. Zo kan ik tijd en moeite besparen. Mijn complimenten aan Rompslomp.

    Sterke punten
    Binnen korte tijd heb je alles rond

    Door Evi van de Ven op 26 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn eenmanszaak ging achteruit, omdat ik de boekhouding liet liggen denkende dat het mijn bedrijf is. Alles dat mis ging kon ik niet bijhouden. Na in contact te zijn gekomen met Rompslomp heb ik nu toegang tot hun software waarmee ik op een heel eenvoudige en snelle manier alle achterstand van mijn administratie kon inhalen.

    Sterke punten
    Ze zijn betrouwbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Tamara Lam op 26 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rompslomp is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren, ik had in het geheel geen boekhoudervaring en doe nu de gehele administratie zelf. En dat zelfs met liefde en plezier. Dankzij Rompslomp heb ik mijn bedrijf kunnen redden van de ondergang in crisis. De service van Rompslomp is een voorbeeld voor andere bedrijven, korte wachttijden en altijd een directe oplossing.

    Sterke punten
    ze helpen graag

    Door M. Berg op 25 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een echte super programma! Ik ben zelf helemaal niet van het boekhouden maar met dit programma is het gewoon leuk om te doen. Alles gaat heel simpel voor mij. Rompslomp is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk. prijs/kwaliteit is goed en hun support is niet slecht.

    Sterke punten
    betrouwbaar, gebruikersvriendelijk

    Door Leo J. op 25 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is heel voordelig waneer je online kan boekhouden. Is makkelijk en simpel. Zit je met wat kan je telefonisch ondersteund worden. Je informatie is veilig. Geen lange wacht tijden meer op kantoor. Kan gewoon op jouw tijd en jouw gemak. Probeer het maar.

    Sterke punten
    Makkelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Godefridus Veenstra op 24 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De reden dat ik voor Rompslomp gekozen heb, is dat ik mijn eigen boekhouding graag in één overzicht wilde houden! Rompslomp is echt heel fijn om mee te werken. Het programma maakt de administratie prettig om te doen. Of ik nu achter mijn bureau zit of op het toilet.

    Sterke punten
    overzichtelijk en prettig

    Door Julian Post op 24 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super snel online boekhouden met rompslomp. Het bespaard je tijd en stres. Heel handig voor kleine ondernemers als mezelf. Vanaf ik gebruik ervan maak zijn al mijn gegevens up to date. En heb ik ook ten alle tijden een overzicht in. Rompslomp voor makkelijk online boekhouden.

    Door Antonia Peters op 23 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na jaren zoeken heb ik uiteindelijk het programma gevonden dat bij mijn drukte past. Ik kan heel handig mijn facturen opmaken en mailen naar mijn klanten. Doordat ik online kan werken kan ik overal mijn werk doen zodat wanneer ik thuis kom ik lekker kan rusten van de dag.

    Sterke punten
    handig en snel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Max Gelbero op 23 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Rompslomp

Schrijf je eigen review