Rompslomp boekhouden - Het eenvoudige zzp boekhoudprogramma dat boekhouden aangenaam maakt!

Rompslomp biedt de nodige tools voor een ZZP'er om een gedegen boekhouding en administratie te voeren. Het is heel eenvoudig om offertes en facturen te maken met uw eigen ontwerp. Offertes kunnen digitaal ondertekend worden, facturen kunnen automatisch via e-mail verstuurd worden en terugkerende facturen kunnen met iDEAL verstuurd en betaald worden.

Rompslomp boekhouding omvat product- en voorraadbeheer, alsmede contactbeheer (CRM). Er zijn vele financiële overzichten toegankelijk, waaronder winst- en verliesrekeningen, balansen, BTW-overzichten en eenvoudige grafieken. Met één druk op de knop worden banktransacties automatisch geïmporteerd en geboekt. Daarnaast biedt Rompslomp een urenregistratie en de mogelijkheid om direct een factuur te maken voor de bestede uren. Kilometerregistratie is een onderdeel van het boekhoudpakket. Via de Rompslomp app kunt u overal ter wereld uw boekhouding inzien en wijzigen.

Rompslomp kosten & abonnementen

Er zijn drie abonnementen beschikbaar bij Rompslomp, wat de beslissing vrij eenvoudig maakt;

1. Gratis
2. Plus
3. Pro

Natuurlijk is uw eerste zorg of Rompslomp voor u en uw bedrijf zal werken. Daarnaast wilt u de bundel kiezen die aan al uw eisen voldoet. U kunt zich aanmelden voor een gratis Rompslomp proefabonnement voordat u beslist of u al dan niet lid wordt van Rompslomp. Dit geeft u 30 dagen de tijd om de functies van Rompslomp te verkennen. Na deze 30 dagen kiest u een pakket. U ontvangt automatisch het gratis pakket als u geen actie onderneemt.

Waarom kiezen voor Rompslomp?

Wil jij weten waarom je wel of niet moet kiezen voor de boekhoudsoftware van Rompslomp? Hieronder hebben we een aantal voor- en nadelen van deze aanbieder voor je op een rijtje gezet;

Voordelen

Een eenvoudig en ongecompliceerd boekhoudprogramma is Rompslomp. U ontdekt alle functies die nodig zijn om een grondige boekhouding te voeren. De meegeleverde handleidingen maken het makkelijker om het programma te begrijpen. De bundel is ongelooflijk betaalbaar, zeker in vergelijking met andere programma's.

 1. Goedkoop
 2. Makkelijk te begrijpen en te gebruiken
 3. Compleet
 4. Goede app
 5. Veel functies

Nadelen

Rompslomp maakt zich vooral schuldig aan het missen van digitaliseringsperspectieven. Zo is de schoenendoos handig om je bonnetjes en facturen digitaal te bewaren. De functie scannen en herkennen ontbreekt hier echter helaas. Zonder die functie moet je nog steeds elk document handmatig invoeren. Een andere functie die duidelijk van deze tijd is, is de bankkoppeling. Daarin schiet Rompslomp schromelijk tekort. Daarnaast is elektronische btw-aangifte nog niet mogelijk.

 1. Het ontbreken van een scan- en herkenfunctie
 2. Niet mogelijk om elektronisch BTW-aangifte te doen
 3. Geen directe bankkopepling


Rompslomp Reviews

  Dik tevreden

  Ik vind dat met het online boekhoudprogramma Rompslomp mijn boekhouden heel overzichtelijk verloop, wat voorheen niet het geval was. Ik heb ook het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van bijvoorbeeld factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig.

  Sterke punten
  Boekhouden heel overzichtelijk verloop

  Zwakke punten
  Geen

  boekhouden

  zonder twijfels kan ik zeggen dat Rompslomp de beste programma is voor boekhouding. IK ben een ondernemer en ik heb echt goede ervaringen met Rompslomp en omdat ik ook al jaren bezig bent met hun boekhouprogramma het is echt handig en ook een duidelijke programma.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  Rompslomp

  Ik kan door het bedrijf Rompslomp veel van mijn tijd besparen door via internet gebruik te maken van hun diensten. de service is ook geheel gratis en dat vind ik goed. Dit is echt de beste kans om je boekhouding te doen er is echt geen ander als Rompslomp. Makkelijker kan het gewoon niet

  Sterke punten
  Gratis service

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  Rompslomp

  Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

  Soepel programma.

  Als accountant is het heel belangrijk een goeie overzicht te hebben op je financiele zaken. Ik heb toen besloten om gebruik te maken van een boekhoudprogramma, namelijk Rompslomp. Hij is heel goedkoop en ook nog soepel mee te werken. Ik ben super blij mee.

  Sterke punten
  goedkoop en soepel te werk

  Heel duidelijk

  Op het net zijn er veel online website te bespeuren qua boekhouden. Je moet je ogen de kost geven om de beste te kiezen. Ik heb als zzp'er gekozen voor het bedrijf Rompslomp omdat ik met hun programma heel gemakkelijk, eenvoudig en snel te werk gaat met mijn administratie. Geen verwarring en onduidelijkheden voor mij.

  Sterke punten
  Snel te begrijpen

  Zwakke punten
  Niets

  Geen extra uitgaven

  Ik was al een hele tijd op zoek naar een boekhoudpakket dat mij als kleine ondernemer kon helpen met mijn boekhouden. Ik ben geen administratie mens. Met mijn kleine budget heb ik toch een geweldig boekhoudpakket gevonden. Online boekhouden met Rompslomp bood mij alle mogelijkheden waarna ik op zoek was. Je kan alles bij elkaar houden en hoef je geen extra uit te geven.

  Sterke punten
  Heel makkelijk en snel.

  Rompslomp is heel gebruiksvriendelijk

  Het online boekhoudprogramma Rompslomp is heel gebruiksvriendelijk, zo kan je met Rompslomp makkelijk de gegevens van jouw klanten opslaan. Je kan je winst & verliesrekening online bekijken en tevens ook uw balans. Er worden ook automatische berekening van de afschrijving voor u gedaan.

  Sterke punten
  Winst & verliesrekening online bekijken en tevens ook uw balans

  Zwakke punten
  Geen

  Online boekhouding voor ZZP'ers

  Rompslomp is een eenvoudig boekhoudprogramma voor ZZP's maar wel niet allen voor hun er zijn ook enkele anderen. Ik vind dat hun boekhoudprogramma heel handig werkt ze zijn gebruiksvriendelijk en alles is begrijpelijk als er vragen zijn kan je dat alles vragen aan hun en je wordt geholpen.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  Heel fijn programma

  Je kunt in Rompslomp heel gemakkelijk je investeringen inboeken en je afschrijvingen bijhouden. Je hoeft alleen maar het bedrag in te vullen en de gebruiksduur in jaren en Rompslomp rekent de jaarlijkse afschrijving voor je uit. Heel gemakkelijk toch!

  Sterke punten
  Gemakkelijk je investeringen inboeken en je afschrijvingen bijhouden

  Zwakke punten
  Geen

  Geweldig programma

  Ik ben sinds drie maanden aangesloten bij rompslomp en ben zeer tevreden met hun online boekhoudprogramma. De klanten service is prima en ik zou een ieder adviseren zich aan te sluiten bij rompslomp.nl. Mocht je vast zitten heb je een vriendelijke helpdesk die je assisteert.

  Sterke punten
  Vriendelijke helpdesk

  Zwakke punten
  Geen

  Prettig werken met het programma.

  Als ondernemer vind ik het heel prettig als mijn financiele zaken in orde is. Het boekhoudprogramma Rompslomp helpt mij daar heel goed mee. Het programma is makkelijk te gebruiken en je bent veel veel eerder klaar met je werk.

  Sterke punten
  handig en eerder klaar

  Rmpslomp

  Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Omdat Rompslomp volledig is. Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op één plek en dat vind ik ideaal.

  Een programma voor elk beroep.

  Romslomp is een heel prettig programma. Je kan er waar je ook ben je boekhouding mee doen, Het is heel erg goedkoop en is voor elk beroep te gebruiken. Het is heel makkelijk en komt zeker voordelig uit, dus waar wacht je nou op?

  Sterke punten
  veel mee te doen dan alleen je boekhouding

  echt relax

  werken vanuit je bed of je hangmat. lekker relax je administratie doen wanneer het je maar uitkomt en het ook nog doen met heel veel plezier, omdat je er heel snel klaar mee bent en je vooruitgang ziet in wat je aan het doen bent. je administratie is altijd af.

  Sterke punten
  werken vanuit elke gewenste plek

  Simple boekhoudprogramma

  Nog nooit met zo een simpele en geweldige boekhoudprogramma gewerkt. Je kan ook gratis proefaccounts aanvragen. Ik raad dit echt aan een ieder die opzoek zijn naar een perfecte boekhoudprogramma. Echt het beste boekhoudprogramma voor jouw onderneming.

  raadt dit iedereen aan!

  Het is vrij simpel. Een ieder kunt ermee werken. Met Rompslomp wordt het maken van facturen en het online boekhouden een stuk leuker en overzichtelijker. Ik ben niet zo lang aan de slag gegaan. Ik vind het heel gemakkelijk en het is over het algemeen een geweldig programma. Ik raad een ieder aan om het uit te proberen.

  Sterke punten
  overzichtelijk en vrij simpel

  Goede resultaten

  Ik heb een heel goed resultaat ooit gehad met het boekhoud programma van Rompslomp. Heel handig en snel. Mijn administratiewerk wordt binnen de kortste tijd opgeleverd en daar ben ik heel blij om. Zo kan ik tijd en moeite besparen. Mijn complimenten aan Rompslomp.

  Sterke punten
  Binnen korte tijd heb je alles rond

  Eenvoudig de administratie bijhouden

  Mijn eenmanszaak ging achteruit, omdat ik de boekhouding liet liggen denkende dat het mijn bedrijf is. Alles dat mis ging kon ik niet bijhouden. Na in contact te zijn gekomen met Rompslomp heb ik nu toegang tot hun software waarmee ik op een heel eenvoudige en snelle manier alle achterstand van mijn administratie kon inhalen.

  Sterke punten
  Ze zijn betrouwbaar

  Zwakke punten
  Geen

  Goed programma!

  Rompslomp is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren, ik had in het geheel geen boekhoudervaring en doe nu de gehele administratie zelf. En dat zelfs met liefde en plezier. Dankzij Rompslomp heb ik mijn bedrijf kunnen redden van de ondergang in crisis. De service van Rompslomp is een voorbeeld voor andere bedrijven, korte wachttijden en altijd een directe oplossing.

  Sterke punten
  ze helpen graag

  Van alles wat

  Een echte super programma! Ik ben zelf helemaal niet van het boekhouden maar met dit programma is het gewoon leuk om te doen. Alles gaat heel simpel voor mij. Rompslomp is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk. prijs/kwaliteit is goed en hun support is niet slecht.

  Sterke punten
  betrouwbaar, gebruikersvriendelijk

  Online en makkelijk

  Het is heel voordelig waneer je online kan boekhouden. Is makkelijk en simpel. Zit je met wat kan je telefonisch ondersteund worden. Je informatie is veilig. Geen lange wacht tijden meer op kantoor. Kan gewoon op jouw tijd en jouw gemak. Probeer het maar.

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Prettig aan het werk met Rompslomp

  De reden dat ik voor Rompslomp gekozen heb, is dat ik mijn eigen boekhouding graag in één overzicht wilde houden! Rompslomp is echt heel fijn om mee te werken. Het programma maakt de administratie prettig om te doen. Of ik nu achter mijn bureau zit of op het toilet.

  Sterke punten
  overzichtelijk en prettig

  Eenvoudig boekhouden

  Super snel online boekhouden met rompslomp.
  Het bespaard je tijd en stres.
  Heel handig voor kleine ondernemers als mezelf.
  Vanaf ik gebruik ervan maak zijn al mijn gegevens up to date.
  En heb ik ook ten alle tijden een overzicht in.
  Rompslomp voor makkelijk online boekhouden.

  Ik ben erachter gekomen

  Na jaren zoeken heb ik uiteindelijk het programma gevonden dat bij mijn drukte past. Ik kan heel handig mijn facturen opmaken en mailen naar mijn klanten. Doordat ik online kan werken kan ik overal mijn werk doen zodat wanneer ik thuis kom ik lekker kan rusten van de dag.

  Sterke punten
  handig en snel

  Zwakke punten
  Geen


Bezoek Rompslomp

Schrijf een review