Een van de vroegste boekhoudprogramma's die volledig online boekhouden mogelijk maakte was Snelstart. Het feit dat een boekhoudprogramma als Snelstart nu gebruikt kon worden zonder het te hoeven downloaden werd als revolutionair beschouwd. Je start je browser, typt de naam van het programma in, en je kunt beginnen.

De huidige internetboekhouding functioneert heel anders dan die van vroeger. De last en moeite van het fysieke boekhouden zijn in het niets verdwenen. U kunt leren van de vele ondernemers die de afgelopen jaren al gebruik zijn gaan maken van de Snelstart boekhouding.

Snelstart Kosten

Klanten van Snelstart hebben de keuze uit vijf verschillende boekhoudoplossingen. Het goedkoopste boekhoudpakket (inStap) begint bij € 11 per maand en het loopt op tot een opvraagbare prijs voor het inControle pakket. De functies verschillen aanzienlijk tussen de pakketten. Alle pakketten van snelstart zijn gratis te proberen.

Snelstart pakketten & abonnementen

Zoals in het vorige stuk al vermeld heeft Snelstart 5 verschillende pakketten. Men begint met het inStap pakket. De naamt vertelt het al; dit pakket is voor als je net begint met ondernemen. Zodra je wat meer functionaliteiten wilt, zoals bijvoorbeeld BTW-aangifte of betalingsherinneringen versturen, kun je overstappen naar het inKaart pakket. De overige Snelstart abonnementen worden telkens uitgebreider. Je krijgt voor een hoger bedrag dus ook meer functionaliteiten. Hieronder vind je een overzicht van de Snelstart pakketten.

Snelstart pakketten

Snelstart Koppelingen

Het koppelen van uw bankrekening aan uw boekhoudprogramma is een van de nieuwste boekhoudkundige ontwikkelingen. En gelukkig heeft Snelstart dit ook tijdig zien aankomen.

In de meest recente versie van de online software van Snelstart kunnen gebruikers koppelen met zakelijke rekeningen bij Rabobank, Knab, ING en Triodos.

Het belangrijkste voordeel van het koppelen van uw bankrekening aan Snelstart is het wegvallen van de handmatige transactieverificatie. De inkomende transacties worden naast alle onbetaalde facturen geplaatst. Heeft er een transactie plaatsgevonden? Dan wordt deze direct gematcht.


SnelStart Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SnelStart.

Bezoek SnelStart

Schrijf een review