Online boekhouden met InformerOnline voor ZZP en MKB! Probeer het online boekhoudprogramma gratis en vrijblijvend 30 dagen uit! Optimale ondersteuning en gebruiksvriendelijk! Simpel boekhouden door verschillende functies, zoals scan&herken, bankkoppelingen en API-koppelingen! Daarnaast kan jouw accountant ook gratis inloggen!

voordeel 1 informeronlineScherpe prijzen!
voordeel 2 informeronlineAppen met jet boekhouding
voordeel 3 informeronlineZeer gebruiksvriendelijk

Informeronline in het kort

Online boekhouden wordt simpel met InformerOnline. Het boekhoudprogramma is eenvoudig in gebruik, eenmaal vertrouwt met het programma en het boekhouden wordt leuk.

InformerOnline heeft meerdere functies die je helpen bij het op orde maken van de boekhouding. Je kan veel tijd besparen door de hulp van de Informer BankRobot. Deze Online softwaren helpt je bij de verwerking van banktransacties. Je kan transacties automatisch aan elkaar laten koppelen en meer. 

Bespaar nog meer tijd door de automatische bankkoppelingen, hierdoor hoef je niet meer zelf de banktransacties te importeren. Op het moment is het nog alleen mogelijk met een bankrekening bij de ING, KNAB en Bunq.

Informer app voor jouw boekhouding

Er bestaat ook een mobiele app van InformerOnline. Hiermee kan je foto's maken van bonnetjes en facturen. Deze kan je automatisch laten verwerken in de boekhouding. Je hoeft enkel een foto van het bonnetje te versturen en de chatbot vraagt je daarna alle benodigde gegevens zoals de categorie / Grootboek rekening waaronder je iets wilt laten boeken.

Informer app

Verder heb je alle belangrijke cijfers middels een dashboard tot je beschikking. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding.

Functionaliteiten Informer

Ook heeft InformerOnline verschillende functionaliteiten, denk aan:

  • Btw-aangifte direct versturen
  • Online facturatie helemaal aanpassen aan je eigen wensen
  • API koppelingen toevoegen
  • Robotic Accounting

De werking van InformerOnline uitgebreid behandeld

Er zal nu wat dieper ingegaan worden op de werking van InformerOnline, alle functies worden uitgebreid besproken.

Facturatie 

Maak de factuur helemaal in jouw huisstijl en verstuur hem eenvoudig digitaal. De software zorgt ervoor dat de factuurnummers direct worden ingevuld en alles op de juiste plek geplaatst wordt.

online facturatie informeronline in eigen huisstijl

Hiernaast kan je gratis registeren bij PEPPOL, hierdoor voldoen de facturen niet alleen aan alle facturatieregels, maar ook bespaart het tijd. De facturen worden als UBL-bestand doorgestuurd, samen met een pdf-bestand. Wanneer klanten een boekhoudprogramma hebben dat dit ondersteunt, dan kan de factuur direct verwerkt worden in hun boekhouding.

facturen informeronline

Hoe verhoog je het gemak voor je klanten nog meer?

InformerOnline kan je koppelen aan een van de betaalproviders, dan kunnen jouw klanten direct betalen met iDeal of PayPal, etc.. Ook wanneer je geen betaalprovider hebt, is het mogleijk een deze koppeling te maken. Er kan namelijk een QR-code op de factuur gezet worden. Na het scannen van deze QR-code kunnen de klanten nog steeds direct betalen.

Scan & herken voor nog meer tijdsbesparing

Het boekhoudprogramma kan inkoopfacturen direct herkennen en verwerken. Verder kan je foto's maken van facturen en bonnetjes. Je hoeft dus niet meer bonnetjes te bewaren en over te typen!

Wat als er niet op tijd wordt betaald?

Dit is natuurlijk heel vervelend als bedrijf. Met InformerOnline kan je gemakkelijk herinneringen en aanmaningen versturen. Verder is het mogelijk om via Informer een incassobureau inschakelen, dit zit niet bij de prijs inbegrepen, hiervoor moet er extra betaald worden.

herinneringen & aanmaningen informeronline

 

Smart Online Boekhouden voor ZZP & MKB | InformerOnline

Snel en eenvoudig online boekhoudprogramma voor ZZP en MKB. ✅ Keurmerk Zeker-OnLine, Betrouwbaar Boekhouden en Trusted Cloud ✅ Officiële Partner ZZP Nederland.


Informer Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Informer.

Bezoek Informer

Schrijf een review