Online boekhoudprogramma's vergelijken

Online boekhoudprogramma's vergelijken

3 juli 2019

Zelf online boekhouden?

Online boekhoudprogramma zijn steeds populairder om thuis zelf de boekhouding te doen. Vroeger was dit nog helemaal niet mogelijk en nam je een vaste boekhouder tot dienst die jou eens in de zoveel tijd kwam helpen met de boekhouding. Je was dan blij dat je dit niet zelf hoefde te doen, want alleen via een opleiding kon je de nodige kennis daarvoor opdoen en dat liet je liever aan de professionals over. Tegenwoordig wordt alles online aangeboden, compleet met stappenplan, zodat iedereen kan boekhouden.

Een online boekhoudpakket is een programma dat ervoor zorgt dat jij vanuit huis jouw boekhouding kan regelen en bijhouden, zodat je daar niet speciaal iemand voor hoeft in te huren. Het kan in je vrije tijd worden gepland en is zo duidelijk uitgelegd, dat het voor iedereen een laagdrempelige keuze is. Echter is het soms lastig om uit alle pakketten de juiste keuze te maken

Hulp bij het kiezen?

Gezien er zoveel verschillende aanbieders zijn in de boekhoudpakketten, is het ook steeds lastiger om een juiste keuze te maken. De ene pakket kan misschien niet op jouw computer worden geïnstalleerd en de andere heeft wellicht niet de Nederlandse taal als keuze. Daarom hebben wij zoveel mogelijk reviews verzameld zodat je de juiste keuze kan maken.

Gebruikers van een boekhoudpakket hebben op zoveel mogelijke onderdelen een beoordeling geschreven, waarbij ze hebben gelet op de juiste computersysteem, het gebruikersgemak, een duidelijke uitleg en laagdrempeligheid. Het is namelijk niet zomaar even een taak om de boekhouding te doen en het is voor de meeste mensen ook niet echt een leuke tijdbesteding. Toch hebben sommige aanbieders hun best gedaan om het pakket zo goed mogelijk samen te stellen zodat iedereen er gebruik van kan maken. Door middel van de reviews kan je voor jezelf ontdekken welk pakket het beste bij jou past! 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden