Bij Myfinance staan eenvoud en gemak voorop. In feite zul je meteen zien dat je als gebruiker de optie hebt om een browser of een speciale smartphone app te gebruiken om toegang te krijgen tot het programma.

De meeste gebruikers zullen het programma echter alleen via de browser gebruiken. De smartphone-app mist een aantal essentiële functies voor een uitgebreide boekhouding, waardoor het sneller is om uw financiën via een webbrowser te beheren. Verder is het belangrijk om smartphone apps niet te onderschatten.

Een handig overzicht dat u kunt personaliseren met uw voorkeuren bevat de meest gebruikte functies. Er is een aparte "afdeling" voor het bekijken, opmaken en uploaden van facturen. vergelijkbaar met declaraties en rapporten.

Het is eenvoudig om deze tool te gebruiken als u ervoor kiest om al uw facturen online te beheren met Myfinance. Als we dit zeggen, bedoelen we het gemak dat facturen uw inbox niet vervuilen. De andere onderdelen worden automatisch bijgewerkt omdat elke factuur onmiddellijk wordt opgeslagen in het boekhoudprogramma.

Myfinance kosten

Er worden momenteel 3 pakketten gehanteerd door Myfinance. Je kunt vanaf €10,- per maand starten met boekhouden. Voor dit bedrag krijg je het compleet pakket. Het volgende pakket kost direct €49,95 iedere maand. Dit Persoonlijke boekhouder ZZP pakket heeft uiteraard een aantal extra functies. Een groot voordeel van dit pakket is dat je een vaste boekhouder hebt. Zo heb je altijd iemand die jouw snel en goed kan helpen bij vragen. Niemand dus die zich eerst nog moet inlezen/werken om jouw vraag te kunnen beantwoorden.

Ben je het ZZP pakket ontgroeid dan biedt Myfinance nog een MKB-pakket aan. Dit is het meest uitgebreide pakket en kost je €69,95 p/maand. Hieronder vind je een overzicht van de drie Myfinance boekhoudpakketten.

Kosten Myfinance

Koppelingen Myfinance

Bankkoppelingen zijn niet volledig geautomatiseerd in MyFinance. Dit is naar mijn mening een van de belangrijkste huidige tekortkomingen van MyFinance. Dat betekent echter niet dat het boekhoudprogramma niet geschikt voor u hoeft te zijn. Het heeft immers een handmatige aansluiting. En dat kan vaak voldoende zijn voor beginners en zelfstandigen.

Ga daarvoor naar uw online bankrekening en download een bankbestand. Dit bankbestand wordt vervolgens geïmporteerd in uw MyFinance-rekeningen. Volgens de MyFinance website kan dit met één klik op de knop. Dit is dus een beetje overdreven. Maar het werkt nog steeds gemakkelijk. Al is het niet zo gemakkelijk als een bankkoppeling die volledig automatisch werkt.

Welke banken u kunt bezoeken hangt dus af van de vraag of u van die banken het juiste bankbestand kunt krijgen. We hebben het dan specifiek over een MT940-bestand. Zodra dit bij uw bank te downloaden is. Eenmaal geïmporteerd kan dit bestand gebruikt worden met uw MyFinance rekeningen.


Myfinance Reviews

  Zaken doen veel aangenamer

  Door toedoen van het boekhoudprogramma van Myfinance, heb ik nu een beter overzicht van mijn administratie.
  Wat ik ook nog heel super en handig vind is dat offertes gewoon digitaal ondertekend kunnen worden. Dat maakt zaken doen veel aangenamer...

  Sterke punten
  super handig

  Online boekhouden

  Ik wil Myfinance aan ieder ondernemer aanraden. Het is een snel boekhoudpakket, professioneel en voorzien van alle gemakken. Ze hebben een beveiligde SSL-verbinding en ook nog de mogelijkheid om in te loggen met fingerprint. dat wil zeggen niemand krijgt zonder jouw toestemming toegang tot je boekhouding. Je kan er ook overal mee en dat vindt ik prima. Dat ik mijn boekhouden zelf onder controle kan houden heb ik helemaal te danken aan Myfinance.

  Sterke punten
  Is best wel handig vooral via een laptop

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  Veilige softwaresysteem

  Met het bedrijf Myfinance heb ik heel veel verwachtingen. Ik heb gratis toegang tot hun boekhoudingssysteem, waardoor ik mijn administratie altijd kan controleren. Met de computer of cellulaire kan ik met mijn fingerprint mijn administratie checken. Ze helpen mijn administratie ook bijsturen waardoor ik aan het eind van het jaar weet heb waarvoor mijn bedrijf staat.

  Sterke punten
  Een goede beveiliging

  Zwakke punten
  Niets

  Er is geen betere boekhoudprogramma dan die van Myfinance

  Als zzp'er kom ik er vaak niet aan toe om mijn boekhouding bij te houden. Myfinance is echt mijn redder geweest. Je hoeft niet speciaal achter je laptop te zijn, maar ook vanuit de straat of een andere werkplek kan je alles bijhouden en versturen. En dit alles.voor maar een klein bedrag. Go Myfinance

  Sterke punten
  Goedkoop en makkelijk boekhoudprogramma

  Zwakke punten
  Geen

  Mijn zaken goed ordenen met de beste boukhoudprogramma

  Ik heb een programma gevonden die heel goed bij mij past en gebruik het al een jaar. Het is gebruikersvriendelijk, goedkoop en heel makkelijk te gebruiken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken met fouten of als je iet hebt gemist. Het system houdt alles heel goed bij en ook geordent.

  Sterke punten
  Gebruikersvriendelijk en goedkoop

  Gebruiksvriendelijk

  Ik was namelijk opzoek naar een online boekhoudprogramma, die heel gemakkelijk was om te gebruiken. Ik kwam dit programma tegen, het is niet alleen makkelijk te gebruiken maar de nodige instructies krijg je zelfs online en je kunt er altijd en overal inzicht in je boekhouding krijgen.

  Sterke punten
  Altijd en overal inzicht in je boekhouding krijgen.

  Zwakke punten
  Geen

  Tegemoetkomingen

  Wat ik top vind is het online is. Dus op me mobiel of tablet. Ik het het any time checken. Heel innovatief. Dus ben echt op weg geholpen. Het leuke van is dat ik niemand nodig heb. Heel voordelig en simpel. Echt een tegemoetkoming. Gaat i maar der voor. U zult er ook van profiteerden

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Super tevreden

  Al meer dan een jaar gebruik ik het softwarepakket van Myfinance naar volle tevredenheid. Zodra ik Ergens niet uitkomt, kan ik me te allen tijde rekenen op de online chatsupport van Myfinance of andere vorm van assistentie. Bekende problemen worden snel opgepakt en opgelost indien van toepassing.

  Sterke punten
  chatsupport is super

  zeer tevreden

  het programma van myfinance oogt heel goed en ik ben er onlangs mee gestart. Je hebt vriendelijke mensen bij de helpdesk die je maar al te garag helpen met het opzetten van je administratie. De software zelf is gebruiksvriendelijk ,maar als je er niet zo veel van weet dan bel je wel vaker voor hulp.

  Sterke punten
  vriendelijke mensen bij de helpdesk

  zeer goedkoop

  je hebt de gelegenheid om je gratis aan te mleden . Ik heb ook van deze aktie gebruik gemaakt en ben tot nu toe zeer tevreden met wat ik allemaal heb kunnen doen . Het is heel makkelijk en je kan gewoon online je administratie doen. is dat nou op die lekkere bank in de woonkamer of op een terras.

  Sterke punten
  gratis aanmelden , makkelijk in gebruik

  goedkoper dan de rest

  Ik ben na een lange zoektocht beland op de site van myfinance.nl. Ze houden zich bezig met online boekhouden en alles dat daarmee te maken heeft. Tegen heel lange instap eisen kan je gebruik maken van hun software. Van jou boekhouden bijwerken tot facturen opstellen . kan je allemaal met deze softwar.

  Sterke punten
  lage instap eisen

  Goed geboden service

  Waarom moet ik voor een andere software kiezen als het bedrijf Myfiance mij de mogelijkheid biedt om makkelijk en eenvoudig gebruik te maken van hun geweldige software. Als ik vast zit tijdens het werken maak ik gebruik van het aanvullend pakket dat ze bieden. Het software is heel erg handig.

  Sterke punten
  Makkelijk om te gebruiken.

  Zwakke punten
  Niets

  Aanrader voor iedere ZZP'er!

  Ik kan Myfinance aan iedere ZZP'er aanbevelen. Ik heb al een aantal online boekhoudpakketten geprobeerd, maar Myfinance werkt voor mij beter dan de pakketten van andere aanbieders. Snel, professioneel en bovenal ongelimiteerd, waardoor ik achteraf niet verrast word door hoge kosten.
  Daarnaast kan ik via Myfinance gemakkelijk en snel mijn BTW-aangifte doen. Een aanrader voor iedere ZZP'er, ook als je net als ik weinig hebt met boekhouden.

  Sterke punten
  gemakkelijk en snel

  Niet stressvol

  Zonder stress mijn administratie bijhouden doe ik via de software van het boekhouden bedrijf Myfinance. Als zzp'er maken ze me wegwijs via hun boekhoudprogramma die zeer voor mij overzichtelijk en makkelijk te verwerken is. Ze zijn betrouwbaar en klantvriendelijk bij het inwinnen van informatie. Bij Myfinance moet je zijn.

  Sterke punten
  Overzichtelijke diensten

  Zwakke punten
  Niets

  Aanwinst voor mij

  Het is een aanwinst voor mij als zzp'er, omdat het enorm veel tijd en geld bespaart. De BTW aangifte staat al netjes voor je klaar. Goede service, staat direct voor je klaar. Je eigen accountant kan meekijken en inloggen, zonder extra kosten. Een aanrader dus

  Sterke punten
  bespaard veel tijd en kosten

  Snel klaar

  Voor iemand die zijn werk snel af wil hebben is Myfinance de plek. Ik heb altijd haast en nooit genoeg tijd. Maar dit programma past precies binnen mijn druk schema. Ik kan heel handig en snel alle maandstaten en urenstaat invoeren en de lonen worden berekend. Handiger kan het niet.

  Sterke punten
  snelle verwerking

  Zwakke punten
  Geen

  Bespaar je tijd met Myfinance!

  We weten dat boekhouden veel tijd kan kosten. Maar met Myfinance bespaar je veel tijd. Myfinance maakt het proces makkelijker en sneller. Een groot voordeel is de makkelijke manier waarop je via dit programma de btw-aangifte kan doen; dat gaat vrijwel vanzelf. Factureren is ook een eenvoudig proces geworden; die zijn simpel aan te maken en in te stellen.

  Sterke punten
  makkelijker en sneller

  Geen boekhouding kennis nodig

  Met behulp van de software heb jij geen boekhouding kennis nodig! Alles wordt gemakkelijk uitgedraaid en je word erbij geholpen. Het kost mij totaal geen moeite meer om het goed te doen en ik begin het nu zelfs leuk te vinden!
  Je kan zelfs (mocht je het allemaal niet meer weten) je eigen boekhouder toegang verlenen

  Sterke punten
  Account delen

  gebruiks vriendelijk

  myfinance is gebruiksvriendelijk en online factureren is heel erg makkelijk . ook worden je facturen sneller betaald. mocht je vast zitten wordt je telefonisch door het contactpunt geholpen door descundig personeel. Ik zou dit bij een ieder aanbevelen.

  Sterke punten
  factureren is super makkelijk en snel betaald

  Myfinance

  Ik wil Myfinance echt aan alle ondernemers aanraden het is een heel snel boekhoudpakket die U nergens anders kan vinden. Ze zijn professioneel ze hebben ook nog een beveiligde SSL-verbinding. De nodige instructies krijg je ook online via hun dus proberen jullie het maar.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  tevreden

  Myfinance boekhouden is gewoon weg de beste oplossing die er is op boekoud gebied. Je kan er alle kanten mee op. Je kan ervoor kiezen je administratie bij te werken of facturen op te stellen en voor klanten te versturen.Dat alles is mogelijk met myfinance.

  Sterke punten
  Alles in 1 pakket

  Boekhoudprogramma de best

  Ik ben jullie zeer dankbaar voor jullie aanbiedingen en geweldige online boekhoudprogramma. Hiermee kan ik overal bezig zijn echt gemakkelijker, voordeliger en bovendien super goed ingericht. Vanaf mijn eerste dag op jullie webside wist ik dat ik op de juiste plek was

  Sterke punten
  Super gemakkelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Verlies geen tijd en geld en werk met Myfinance boekhoudprogramma

  Eindelijk heb ik het juiste boekhoudpramma gevonden. Het is behalve goedkoop ook nog betrouwbaar omdat jou gegevens beveiligd zijn. Voor minder tijd worden veel meer gegevens opgeslagen en verwerkt. Geen boekhoudprogramma, nou dan moet je bij Myfinance zijn.

  Sterke punten
  Goedkoop en tijdbesparend

  Zwakke punten
  Geen

  geen stress

  geen zin in stress. Ga dan direct van start met de gratis online boekhouding van myfinance. Op dit moment heb je de mogelijkgheid om gratis te starten met het uitproberen van het programma. Je zal je helemaal thuis voelen en het willen blijven gebruiken . Net als ik.

  Sterke punten
  online

  Myfinance (online boekhouden)

  Myfinance is boekhouden via een copmputersoftware programma. Het gehele administratie van een bedrijf en dat alles wordt dus geboekt in dit systeem, het bijhouden van de administatie kan dus simpel gaan verlopen, omdat het geheugen (bijhouden) van de boekingen kun je meenemen in een PC of smartphone, handig en overal.

  Sterke punten
  handig en overal mee


Bezoek Myfinance

Schrijf een review