ZZP Boekhouden - Probeer gratis | DigiBTW: online boekhouden voor zzp'ers. Super simpel en voordel, zonder boekhouder.

Kosten DigiBTW & online boekhouden revieuw

Probeer het nu 30 dagen gratis of start met 'Jortt gratis'! Vele functies beschikbaar met betrekking tot boekhouden en factureren! 

Digibtw Reviews & ervaringen

Benieuwd wat andere ondernemers vinden van het online boekhoudprogramma DigiBTW? Lees hieronder lale ervaringen & reviews. Zelf ervaring met DigiBTW? Laat dan ook gerust even een reviw achter.


DigiBTW Reviews

  Meer dan genoeg voor een starter

  Maak nu sinds een aantal dagen gebruik van het gratis Digibtw pakket. Natuurlijk nog niet heel veel ervaring, maar doet tot nu toe precies wat ik zocht voor mijn net gestarte onderneming. Ben sinds enkele maanden parttime ZZP'er en hiervoor is het gratis pakket meer dan voldoende volgens mijn boekhouder.

  Sterke punten
  Prijs

  Super goed! Super simpel! Wat een verademing!

  Lang geleden begonnen met Reeleezee. Nou, dat is alles behalve real easy :-( Maar overstappen … dat is een enorm gedoe. Alle online boekhoudpakketten lokken je met gratis intro maanden maar bieden geen enkele hulp als het gaat om je bestaande administratie over te zetten (op zich heel raar als je wilt dat mensen gaan overstappen?!?). Behalve DigiBTW! Die hebben het begrepen. Sowieso een super simpel pakket, intuitief en gemakkelijk in het gebruik ... maar daarnaast heb ik ook veel hulp mogen krijgen met de overstap. Komplimenten voor de service!

  Sterke punten
  Gebruikersgemak! Eenvoud. Overstappen vanuit een andere boekhoudpakket. Goedkoop.

  Zwakke punten
  Bankkoppeling (Zoveel werk is een import nou ook weer niet. Komt er trouwens aan en is afhankelijk van vergunning en dus kwestie van tijd). Herinneringen en aanmaningen kunnen versturen (they are working on it!).

  digibtw.nl

  DigiBTW is een online boekhoudprogramma, speciaal gemaakt voor zzp'ers. De boekhoudsoftware is vanaf het begin ontwikkeld met relatief kleine ondernemingen - met name zzp'ers, eenmanszaken en freelancers - in het achterhoofd. De bestaande/traditionele boekhoudoplossingen, zijn vaak jaren geleden ontstaan en ontwikkeld voor relatief grote bedrijven, waardoor dergelijke boekhoudoplossingen zelden aansluiten bij de wensen en behoeften van zelfstandig ondernemers en kleinere bedrijven.
  Voordelen: Eén vaste prijs per maand
  Onbeperkt aantal mutaties
  Bespaar op een boekhouder

  Online Boekhouden met DigiBTW is heel handig

  Al mijn boekhoud programma's die ik eerder had heb ik laten vervallen omdat ik nu de beste heb gevonden van DigiBTW. Het is heel handig en snel. Ik heb geen speciale boekhouder meer nodig die het programma voor mij moet beheren. Dat doe ik wel even zelf. Minder tijd nodig.

  Sterke punten
  Handig en snel

  Facturen per mail op sturen

  Met digibtw kan ik alles nu zelf in de gaten houden
  Ik heb dus niemand meer nodig om het voor me te doen.
  Het is zo simpel en voordelig.
  Ik stuur nu gewoon facturen per mail en ik heb elke dag en de heledag inzicht in de betaalstatussen.
  Het is gewoon duidelijk en overzichtelijk.

  Mooie totaal pakketten

  Via diverse vergelijkingssites ben ik op deze terecht gekomen, en ik kan zeggen dat ik graag eerder had geweten van deze mooie pakketten. Alles wat je nodig hebt kun je hier makkelijk vinden. Ook vind ik het meedenken erg prettig, ze staan je heel vriendelijk te woord, en als iets niet kan, dan zijn ze eerlijk en geven graag advies hoe het wel kan. Kortom het is hier zeker vertrouwd, en ook zeker beslist de moeite waard.

  Sterke punten
  Goede service, mooie pakketten.

  digi btw

  Het is zeker een bezoek waard deze site, zeker als je op zoek bent naar een goed werkende site voor boekhouding. Ook is het hier zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen dit kan. Ik ben zeer onervaren, maar via deze site ben ik al wat beter geworden. Waarom zou je het niet proberen?

  Sterke punten
  Iedereen kan boehouden met deze site

  Online boekhouden is nu een eitje

  De belastingdienst komt alweer om de hoek kijken, het is weer tijd voor de aangifte, geeft dit bij jou ook zo een stress? Nou via Digibtw word het nu echt een eitje hoor. Je kunt zelf je eigen IB-aangifte doen en uiteraard besparen, ook kun je direct de aangifte versturen. Nou hoe makkelijk wil je het nog hebben?

  Ik zoek niet meer verder.

  Sterke punten
  Aangifte direct te versturen, veel voordelen

  Zwakke punten
  Niet gevonden

  heel simpel

  simpeler dan dit krijg je nergens anders dan bij digiBTW. haal je voordeel vandaag nog en ga van start met het gratis uitproberen van je online boekhouding. je bent niet beperkt tot kantoor uren , maar kan zelf bepalen waar en wanneer je wil werken aan je administratie.

  Sterke punten
  voordelig

  Kosteloze diensten

  Ik ben een kleine ondernemer. Mijn bedrijf wil ik alleen eerst laten bloeien alvorens ik arbeiders in dienst neem. Via het bedrijf DigiBTW onderhoud ik zelf mijn boekhouding kosteloos. Hun software is super voordelig voor mij omdat geheel gratis is en makkelijk te gebruiken.

  Sterke punten
  Geen financiële uitgaven

  Deskundig hulp en assistentie

  Voor mij is DigiBTW een programma dat heel makkelijk te begrijpen is en het werkt prima. Ik kan de meeste dingen nu zelf doen. Als ik toch nog hulp nodig hebt, kan ik erop vertrouwen dat ik de nodige deskundige hulp en assistentie van het vriendelijk personeel krijg.

  Sterke punten
  makkelijk te begrijpen

  Gratis programma uitproberen

  Als ZZP'er is het van belang mijn toekomst goed op orde te laten brengen. Daarvoor moet mijn administratie goed verwerkt worden en DigiBTW draagt daar flink bij.
  Behalve dat ik het programma gratis kon uitproberen, kreeg ik ook nog professionele hulp.

  Sterke punten
  administratie goed verwerken

  Handig boekhouding

  Je eigen boekhouding doen zonder dat je een dure boekhouder moet inhuren. Je kan het gratis uit proberen en dat is gewoon heel erg handig. Het is een online programma. Het is veilig, snel ,betrouwbaar en natuurlijk gratis te proberen. Simpel en snel.

  Sterke punten
  simpel, handig, goedkoop

  Zelf boekhouden bijhouden

  Als zzp'er heb ik geen boekhouder, dus dat betekend dat ik het zelf moet doen. Om een beter overzicht te hebben van mijn boekhouden probeerde ik DigiBTW uit. Het programma is nu zeer onmisbaar. Het beste ervan is dat ik het eerst gratis mocht uittesten en zelfs na die periode bleef het betaalbaar.

  Sterke punten
  betaalbaar

  Gratis uitproberen

  Toen ik las gratis uitproberen, ben ik gelijk van start gegaan. En ik mag niet klagen het valt allemaal reuze mee.Echt makkelijk te navigeren in het programma. Het I digibtw programma wil ik een ieder adviseren die zijn boekhouding moet doen, maar in tijd nood komt.

  Sterke punten
  WIe houd niet van gratis

  DigiBTW

  Als ZZP'er van mijn onderneming heb ik gekozen voor DigiBTW. Van DigiBTW heb ik kunnen kiezen voor gratis uitproberen en van daaruit kan ik zeggen dat deze Online boekhouden voor ZZP'ers super simpel en voordelig is, want ik kan mijn eigen boekhouder zijn, zonder een te zoeken.

  digibtw

  Sinds kort ben ik overgestapt naar DigiBTW. Wat een verademing en wat een enorm eenvoudig te hanteren pakket. Ik ben er super blij mee.

  De 'look and feel' van DigiBTW is op en top super. Je kunt heel eenvoudig je zakelijke bankrekening koppelen en automatisch of handmatig de mutaties verwerken.

  Daarnaast heeft het programma een eenvoudig te gebruiken sjabloon voor je facturen. Even je logo uploaden en de factuur is klaar voor verzending. Zo gepiept en heel eenvoudig.

  Waar ik ook erg tevreden over ben is de dashboard met real-life informatie.

  Kortom: ik ben erg tevreden.

  Makkelijk mee te werken

  Voor ondernemers als ik is het heel handig en voordelig als wij ons boekhouden zelf kunnen doen. Daarom ging ik op zoek naar een goed boekhoudprogramma en vond DigiBTW. Het is heel makkelijk om mee te werken en betaalbaar. Ik heb nu een beter overzicht en ben daar heel tevreden mee.

  Sterke punten
  makkelijk en betaalbaar

  Geen boekhouder nodig

  In deze moderne tijd gebeurt alles via de digitale wereld. Dus zo ook uw administratie. Met een klik op de laptop of mobiel ben je gelijk op je administratie pagina en kan je alles bijwerken zonder tussenkomst van derden. Het is transparant en heel erg duidelijk om zelf aan de slag te gaan.

  Sterke punten
  Makkelijk te bedienen voor een ieder

  digbtw

  Na verschillende oplossingen geprobeerd te hebben, ben ik bij DigiBTW uitgekomen.

  DigiBTW biedt alles wat ik als ondernemer nodig heb en het is het meest gebruiksvriendelijke boekhoud­programma dat ik heb geprobeerd. Ik heb volledig grip op mijn zaken en kan alles zelf doen.

  Nu heb ik altijd direct inzage en weet ik precies hoe ik ervoor sta. En dat voor zo'n lage prijs!

  Ik zou het iedere ondernemer aanbevelen.

  gratis proberen

  Bij digibtw heb je de gelegenheid om gratis gebruik te maken van hun software. Het is een heel erg simpel programma dat ook voor de startende gebruiker heel snel onder de knie te krijgen is. Je hebt natuurlijk ook nog voordeel als je besluit ermee door te gaan , want het is goedkoper dan andere boekhoud programmas.

  Sterke punten
  gratis te proberen

  snel en overzichtelijk

  Ik had altijd het idee dat ik een dure boekhouder in dienst zou moeten nemen maar nu kan ik het echt allemaal zelf, geeft me ook wel het gevoel van vertrouwen dat ik het zelf kan doen maar ook dat ik alleen het overzicht heb.
  Als ik iets wil nakijken dan kan ik dat gemakkelijk via mijn telefoon doen, zo heb ik altijd alles snel en overzichtelijk bij de hand

  Sterke punten
  simpel - voordeel

  Compleet pakket

  Ik ben hier voor het totaal pakket gegaan, en ik heb helemaal geen klachten over deze site. Alles werkt, en is gewoon goed en heel erg overzichtelijk. Ik ben niet van plan om nog verder te gaan kijken, want hier heb je echt alles wat je nodig hebt om de boekhouding helemaal compleet te krijgen.

  Sterke punten
  mooi compleet pakket duidelijk, ideaal voor de zelfstandige

  Zwakke punten
  Geen

  Geen rompslomp

  De naam zegt het al DigiBTW. Alles online. Het is top om met deze site te werken. Alles is overzichtelijk moet alleen mijn gegevens invullen en alles rolt eruit. Ze verwerken ook voor wat ik moet afdragen en hoeveel uren mijn arbeiders hebben gewerkt. Ja hor echt een grote hulp

  Sterke punten
  Goedkope diensten

  Zwakke punten
  Geen

  Eigen boekhouder spelen. Dat kan allemaal met digibtw.

  Dat kan allemaal simpel en gratis je boekhouden in orde maken. Je hebt Niemand nodig. Het enige dat je wel moet hebben is de beschikking over een internet of wifi vebinding en je Kan aan de slag. Niet te vergeten de gratis periode waarbij je proef kan draaien.

  Sterke punten
  Gratis, proef, voordelig

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet.


Bezoek DigiBTW

Schrijf een review