Ervaringen e-Boekhouden.nl 

Online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl: 15 maanden gratis testen als starter! Modules voor boekhouden en voor factureren. Gratis cursus boekhouden. Ideaal voor starters en ZZP'ers. Handige koppelingen met banken en rapportagesoftware, tot scan & herken functie en BTW-aangiftes.

Waarom e-Boekhouden.nl?

Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden 

Gebruiksvriendelijk, ook voor de ondernemers met een beperkte boekhoudkennis 

Scherpe prijs! 

Online boekhouden met e-Boekhouden.nl

Een online boekhoudprogramma met alle functies, zodat uw boekhouding altijd op orde is? E-boekhouden.nl ondersteunt u optimaal in het up-to-date houden van uw boekhouding. 

Starters kunnen 15 maanden gratis het boekhoudprogramma testen, zonder een verplichting tot aanmelden na afloop. Ideaal dus!
Door gratis online cursussen, snelle response van de helpdesk en een FAQ functie is e-boekhouden gebruiksvriendelijk voor ondernemingen, die nog een beperkte boekhoudkennis hebben. Het boekhoudprogramma is ook uitermate geschikt voor ondernemingen die wel over deze kennis beschikken.

Bespaar tijd door de volautomatische bankkoppelingen, automatische webshopkoppelingen en de vele andere functies. Ook is er een app beschikbaar van het boekhoudprogramma, hierdoor is het overal beschikbaar!

Hoe werkt het boekhoudprogramma?

Welke functies heeft e-Boekhouden.nl en hoe werken deze? Hieronder wordt dit besproken.

Factures snel versturen en gemakkelijk verwerken?

E-boekhouden.nl geeft de mogelijkheid om alle facturen, die digitaal ontvangen of verstuurd zijn, in te zenden zodat het boekhoudprogramma de facturen automatisch verwerkt in de boekhouding. Ook kan er een 'standaard factuur' ingesteld worden, hierdoor kan deze snel ingevuld en verstuurd worden.

Hoe werken de koppelingen?

Verder is er de mogelijkheid om volautomatische koppelingen te creeëren met meerdere Nederlandse banken, andere banken bieden de mogelijkheid tot een importfunctie. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Ook zorgt dit ervoor dat de administratie altijd up-to-date is. 

Deze automatische koppelingen zijn ook beschikbaar met kassasystemen en webshops. Zo worden alle verkochte producten direct verwerkt in de boekhouding.

Heb je een eigen koppeling, API of functie ontwikkeld die u met e-Boekhouden.nl wilt verbinden? E-Boekhouden kijkt met jou hoe dit geïmplementeerd kan worden.

Er zijn nog veel meer mogelijke koppelingen, hieronder staat een overzicht van alle mogelijkheden:

Koppelingen e-Boekhouden.nl

Dit is een overzicht van alle mogelijke koppelingen

Hoe heeft u toegang tot uw gegevens en hoe worden deze beschermd?

Je gaat boekhouden in de cloud, alle boekhoudgegevens zijn overal beschikbaar. U heeft via de computer, tablet en smartphone toegang tot het programma. Om de gegevens te beschermen en beveiligen wordt er om de 10 minuten een tussentijdse back-up gemaakt en iedere 24 uur een volledige back-up die over meerdere locaties wordt verplaatst in Nederland.

Wat zijn de kosten?

Hieronder worden de prijzen besproken van e-boekhouden.nl

  • Starter - de eerste 15 maanden gratis, zonder verplichting tot aanmelding na afloop.

 

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Wat zijn de mindere punten?

Er zijn ook wat mindere punten bij e-Boekhouden. waar de meeste gebruikers tegenaanlopen is dat het programma in het begin complex lijkt. Dit is niet apart bij een nieuw programma, maar het is niet 'even' beginnen.

E-Boekhouden.nl biedt gratis online cursussen aan en er zijn handleidingen beschikbaar. Om het boekhoudprogramma helemaal onder de knie te krijgen zul je wel even tijd erin moeten steken, maar deze tijd is het wel waard.

Het factureren is veel gemakkelijker door e-Boekhouden.nl, maar zou minder tijd hoeven te kosten. Het maken van een factuur en het mailen ervan via het boekhoudpakket duurt wat langer door het moeten opslaan en doorklikken. Het is niet één handeling.

Er is geen duidelijk overzicht bij de facturen welke er verzonden zijn, open staan, verlopen zijn of al betaald zijn. 

Dit zijn geen grote gebreken, maar het boekhoudprogramma zou wel verbeterd kunnen worden.

 

Voordelen Check mark

  • Gratis voor starters!
  • Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer uitgebreide Functies
  • Gratis online cursussen
  • Snelle response helpdesk & handleidingen
  • Gegevens zijn beschermd en er worden back-ups gemaakt
  • Compatibel met PC, tablet en smartphones

Nadelen

  • Niet mogelijk een andere valuta dan de euro te koppelen bij een buitenlandse bankrekening
  • Er zal tijd geinvesteerd moeten worden, wil je het boekhoudprogramma tot zijn volle potentie benutten
  • Geen eigen rittenadministratie
  • Het werkt soms omslachtig

Wat is de conclusie?

Het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl is is door de vele functies en automatische verwerkings mogelijkheden zeker een aanrader. Het bespaart tijd en voorkomt fouten. Door de ondersteuning vanuit e-Boekhouden is het boekhoudprogramma snel geleerd en hierdoor eenvoudig in het gebruik.

E-Boekhouden is ook overal beschikbaar waar je een internetverbinding hebt, aangezien het compatibel is op de PC, tablet en smartphone.

Ondanks een paar kleine gebreken is het boekhoudprogramma zal je merken dat het jou van veel gemak voorziet.

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers?

E-Boekhouden.nl gebruikers hebben hun ervaringen in reviews geplaatst, lees ze vooral door! Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

Dé oplossing voor eenvoudig online boekhouden en factureren voor: Starter✓ Zzp✓ MKB✓ Stichting✓ Vereniging✓ Accountant✓

Online boekhouden en factureren | e-Boekhouden.nl

 

 


e-Boekhouden.nl Reviews

  • e-Boekhouden is geweldig in gebruik en ook gunstig in de prijzen. Er functionaliteiten zijn zeer uitgebreid. Onlangs ben ik overgestapt en heb totaal geen spijt. Een aanrader voor elk ondernemer. Eenvoudig én bijzonder goed! Het boekhouden is wat mij betreft nog nooit zo makkelijk geweest.

    Sterke punten
    Super gemakkelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hendrikje Scholten op 4 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • E-Boekhouden is echt makkelijk en volledig in gebruik.
    Oké, bijna alle online boekhoudpakketten zeggen dat ze makkelijk in gebruik zijn, maar dat betekent niet dat alle pakketten dat ook waarmaken. E-Boekhouden houdt in ieder geval haar woord en is hierin naar mijn mening een stap verder dan andere boekhoudpakketten. Het is een uitgebreid pakket dat alle functies ? behalve kilometerregistratie ? biedt die ik en de gemiddelde zzp?er nodig hebben.

    Sterke punten
    makkelijk en volledig

    Door Zayn Verhoeven op 3 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds vorig jaar gebruik gemaakt van e-boekhouden. Voorafgaand aan het eerste gebruik heb ik me ruim georiënteerd op online boekhoudingen en was uiteindelijk aangenaam verrast dat e-boekhouden de enige applicatie bleek te zijn, die makkelijk op te zetten en in te richten is en waar men geen handleiding van 40 pagina's nodig heeft om zoiets simpels als een openingsbalans in te brengen.

    Sterke punten
    gebruikersvriendelijk

    Door Marleen Dijk op 3 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik moet eerlijk zeggen dat ik heel erg tevreden ben met de service van e-boekhouden. Je krijgt de gelegenheid om eerst proef te draaien met hun programma en daarna te beslissen als je wilt door gaan of wilt stoppen. En wat is het mooiste van dit alles? Het uitproberen kost je niets. Het is gratis.

    Sterke punten
    je mag eerst gratis gebruik maken van hun programma

    Zwakke punten
    geen

    Door Mila van den Heuvel op 2 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wil je je administratie Koppelen aan je bankzaken. En ben je opzoek naar naar een software waarmee je kan scannen en BTW Aangiften kan maken, dan is dit de oplossing voor u. Voor mij was het de uitkomst om mijn administratie in orde te krijgen. Ik ben tot nu toe tevreden met het resultaat.

    Sterke punten
    Alles onder een dak

    Door P. van Beek op 2 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • E-boekhouden is een boekhoudprogramma welke eenvoudig is aan te leren en zicht kan meten met elk programma op dit gebied. De helpdesk service is uitstekend te noemen je wordt zelf achteraf thuis gebeld om te informeren of het gegeven antwoord geholpen heeft.

    Sterke punten
    Goede service en eenvoudig

    Door S. W. op 1 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • E-boekhouden werkt prima. Simpel in gebruik. Koppeling mogelijk met je zakelijke rekening, waardoor je de boekhouding voor grootste deel geautomatiseerd kunt doen. Wat dus veel tijd scheelt. Ik ben sinds vorig jaar overgestapt naar E-boekhouden vanwege de eenvoud. We kwamen van een ontzettend uitgebreid pakket met allerlei opties die we nooit gebruikten.

    Sterke punten
    uitgebreid pakket

    Door Jamie Tillaart op 1 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wist je dat je met e-boekhouden 15 maanden lang mag testen als starter? nee? dan weet je het nu . ik zou een ieder die ook maar een kleine administratie op na houd aanraden hier gebruik van te maken . dit vind je echt nergens anders. Ik ben me helemaal thuis gaan voelen in het programma en kan er nu niet meer zonder.

    Sterke punten
    15 maanden gratis

    Door H. U. op 30 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • e-boekhouden.nl is de beste op het gebied van boekhoud software. Als starter mag je 15 maanden lang gratis deze software uittesten. Er zijn verschillende modules voor de boekhouding en voor het opstellen van facturen . Je krijgt dus een gratis cursus boekhouden

    Sterke punten
    verschillende modules, gratis 15 maanden lang testen

    Door Emily Lam op 30 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu sinds een 6-tal maanden mijn eigen zaak begonnen. Na wat rondsnuffelen op het net ben ik bij e-boekhouden terecht gekomen. Buiten het feit dat het volledig gratis is de eerste 15 maanden, wordt ik dan ook nog gratis geholpen via de helpdesk

    Door Elise Kok op 29 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben penningmeester van een voetbal vereniging en dagelijks ben ik bezig met de boekhouding. Ik maak gebruik van E-Boekhouden. De software is makkelijk en eenvoudig te gebruiken. Ik heb gekozen voor een compleet pakket dat het beste voor mij werkbaar is en daarmee ga ik nog steeds te werk.

    Sterke punten
    Diensten zijn super gemakkelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Elisabeth Mol op 29 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op aanraden van een goede vriend besloot ik e-Boekhouden uit te proberen en ik heb er totaal geen spijt van. Ik ben er super blij mee, want als kleine ondernemer is het heel handig om makkelijk een overzicht van mijn boekhouding te hebben dat ook nog betaalbaar is.

    Sterke punten
    handig, betaalbaar

    Door Marjolein Meijer op 28 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben een nieuwe klant . Dus het begin was het even wennen als startende ondernemer, maar als je eenmaal gewend bent aan de website werkt het allemaal prima. Als je vragen hebt dan krijg je ook netjes antwoord. Ook als je ze opbelt word je goed geholpen.

    Sterke punten
    behulpzaam

    Door Hannah Janssen op 28 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben een kleine ondernemer en ampertjes een jaar mijn bedrijf gestart. Ik ben via internet in contact gekomen met e-Boekhouden. Al een paar maanden maak ik gebruik van hun software en geloof me hun diensten is heel goed. Ik geniet van de gratis periode van 15 maanden en tegelijkertijd maak ik gebruik van hun gratis boekhouden cursus.

    Sterke punten
    Geldbesparing

    Door Klazina Peeters op 27 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdens mijn opleiding heb ik boekhouden moeten specialiceren in mijn studierichting, hierdoor moest ik een computer cursus volgen en heb ik thuis niet kunnen oefenen zoals andere programmas tekoop zijn en men het installeerd op zijns laptop om een idee of tenminste als student om het examen haalbaar te maken; waarom wordt het boekhouden programma niet verkocht om informatie te verschaffen van computer boekhouden en bijhouden tot men een werk vindt?

    Zwakke punten
    computer boekhouden programma's alleen voor bedrijven

    Door Sofia H. op 27 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Duidelijk en niet al te moeilijk boekhouden met E-boekhouden. Ook voor mensen met geen boekhoudervaring. U heeft de gelegenheid om het voor 15 maanden uit te testen. Helpdesk is ook super vriendelijk en ze leiden je goed. U kunt altijd vragen stellen.

    Sterke punten
    duidelijk en vriendelijk helpdesk

    Door Isa Blom op 26 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na het testen en vergeleken van aantal boekhoudpakketten. Heb ik bewust gekozen voor e-Boekhouden. Voor ons is het een prima boekhoudprogramma, waarmee je zonder gedoe je complete boekhouding kan doen. E-boekhouden is een zekere aanrader voor iedere ondernemer! .

    Sterke punten
    compleet boekhouden

    Door Nora Evans op 26 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een eenmanszaak gestart. Mensen in dienst nemen kost geld om je wegwijs te maken vooral voor de boekhouding. Wel ik gebruik de 15 maanden gratis testen van het bedrijf E-Boekhouden. Zeer geweldig omdat hun software heel eenvoudig is en alle verleende diensten geheel gratis zijn. Ik heb al een pakket gekozen om te gebruiken na de vrije service periode.

    Sterke punten
    Geldbesparing

    Zwakke punten
    Niets

    Door Marit Blom op 25 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In het begin was het even wennen als startende ondernemer, maar als je eenmaal gewend bent aan de website werkt het allemaal prima. Als je vragen hebt dan krijg je ook netjes antwoord. Ook als je ze opbelt word je goed geholpen. Ben zeer tevreden over e-boekhouden. Er is een uitgebreide helpfunctie met tekst en video's. De helpdesk is zeer kundig en vriendelijk.

    Sterke punten
    vriendelijk, behulpzaam

    Door Josephus Peters op 25 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een software programma dat geschikt is voor ZZPers en ,maar ook voor starters. Je hebt zoveelmogelijkheden en kan alle kanten op met dit programma. Alles kan ook nog gewoon online vanuit huis of plek waar je je lekker genoeg voelt om te werken aan je administratie.

    Sterke punten
    veel mogelijkheden

    Door Ella van de Veen op 24 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je kan met dit programma je eigen boukhouding doen . Het is echt geschikt voor mensen die pas een onderneming starten en hun administratie bij de tijd willen houden. Meestal laten ze dat liggen , maar het blijft het belangerijkste onderdeel van een bedrijf.

    Sterke punten
    online begeleiding

    Door Ronald Maas op 24 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik Ben al 8jaren bezig met e-Boekdouden het is een Ideaal boekhoudpakket voor Zzp'ers die zelf of samen met de boekhouder de boekhouding willen voeren. Alle functionaliteit die je als Zzp'er nodig hebt zijn aanwezig.
    Kom je er zelf even niet uit dan staat de snelle deskundige helpdesk direct voor mij klaar om me te helpen met boekhoudkundige vragen. Prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend te noemen.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Tessa Boxmeer op 23 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al maanden tot grote tevredenheid met e-Boekhouden. De grote mate van flexibiliteit van het pakket in combinatie met het gemak van de grafische interface maakt e-Boekhouden voor mij een zeer prettige omgeving om in en mee te werken. Ik raad dit programma graag aan.

    Sterke punten
    flexibiliteit en prettig omgeving

    Door Kornelis Ven op 23 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb vorig jaar gratis gebruikgemaakt van e-Boekhouden.nl. Ook na de actieperiode is het boekhoudpakket goedkoop. De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor starters!?
    Voordelenngekend eenvoudig
    Gratis cursus boekhouden
    Deskundige & razendsnelle helpdesk
    Erkend door de Belastingdienst

    Door Hans van der Meulen op 22 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind e-Boekhouden een betaalbare, gemakkelijke, overzichtelijke en praktische tool om mijn administratie mee bij te houden en heb prima ervaringen met de service. Het systeem laat mij ook nooit in de steek. helpdesk helpt graag. Ik werk prettig ermee.

    Sterke punten
    betaalbaar, gemakkelijk en overzichtelijk

    Door Lize Jones op 22 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek e-Boekhouden.nl

Schrijf je eigen review