Ervaringen e-Boekhouden.nl 

Online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl: 15 maanden gratis testen als starter! Modules voor boekhouden en voor factureren. Gratis cursus boekhouden. Ideaal voor starters en ZZP'ers. Handige koppelingen met banken en rapportagesoftware, tot scan & herken functie en BTW-aangiftes.

Waarom e-Boekhouden.nl?

Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden 

Gebruiksvriendelijk, ook voor de ondernemers met een beperkte boekhoudkennis 

Scherpe prijs! 

Online boekhouden met e-Boekhouden.nl

Een online boekhoudprogramma met alle functies, zodat uw boekhouding altijd op orde is? E-boekhouden.nl ondersteunt u optimaal in het up-to-date houden van uw boekhouding. 

Starters kunnen 15 maanden gratis het boekhoudprogramma testen, zonder een verplichting tot aanmelden na afloop. Ideaal dus!
Door gratis online cursussen, snelle response van de helpdesk en een FAQ functie is e-boekhouden gebruiksvriendelijk voor ondernemingen, die nog een beperkte boekhoudkennis hebben. Het boekhoudprogramma is ook uitermate geschikt voor ondernemingen die wel over deze kennis beschikken.

Bespaar tijd door de volautomatische bankkoppelingen, automatische webshopkoppelingen en de vele andere functies. Ook is er een app beschikbaar van het boekhoudprogramma, hierdoor is het overal beschikbaar!

Hoe werkt het boekhoudprogramma?

Welke functies heeft e-Boekhouden.nl en hoe werken deze? Hieronder wordt dit besproken.

Factures snel versturen en gemakkelijk verwerken?

E-boekhouden.nl geeft de mogelijkheid om alle facturen, die digitaal ontvangen of verstuurd zijn, in te zenden zodat het boekhoudprogramma de facturen automatisch verwerkt in de boekhouding. Ook kan er een 'standaard factuur' ingesteld worden, hierdoor kan deze snel ingevuld en verstuurd worden.

Hoe werken de koppelingen?

Verder is er de mogelijkheid om volautomatische koppelingen te creeëren met meerdere Nederlandse banken, andere banken bieden de mogelijkheid tot een importfunctie. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Ook zorgt dit ervoor dat de administratie altijd up-to-date is. 

Deze automatische koppelingen zijn ook beschikbaar met kassasystemen en webshops. Zo worden alle verkochte producten direct verwerkt in de boekhouding.

Heb je een eigen koppeling, API of functie ontwikkeld die u met e-Boekhouden.nl wilt verbinden? E-Boekhouden kijkt met jou hoe dit geïmplementeerd kan worden.

Er zijn nog veel meer mogelijke koppelingen, hieronder staat een overzicht van alle mogelijkheden:

Koppelingen e-Boekhouden.nl

Dit is een overzicht van alle mogelijke koppelingen

Hoe heeft u toegang tot uw gegevens en hoe worden deze beschermd?

Je gaat boekhouden in de cloud, alle boekhoudgegevens zijn overal beschikbaar. U heeft via de computer, tablet en smartphone toegang tot het programma. Om de gegevens te beschermen en beveiligen wordt er om de 10 minuten een tussentijdse back-up gemaakt en iedere 24 uur een volledige back-up die over meerdere locaties wordt verplaatst in Nederland.

Wat zijn de kosten?

Hieronder worden de prijzen besproken van e-boekhouden.nl

  • Starter - de eerste 15 maanden gratis, zonder verplichting tot aanmelding na afloop.

 

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Wat zijn de mindere punten?

Er zijn ook wat mindere punten bij e-Boekhouden. waar de meeste gebruikers tegenaanlopen is dat het programma in het begin complex lijkt. Dit is niet apart bij een nieuw programma, maar het is niet 'even' beginnen.

E-Boekhouden.nl biedt gratis online cursussen aan en er zijn handleidingen beschikbaar. Om het boekhoudprogramma helemaal onder de knie te krijgen zul je wel even tijd erin moeten steken, maar deze tijd is het wel waard.

Het factureren is veel gemakkelijker door e-Boekhouden.nl, maar zou minder tijd hoeven te kosten. Het maken van een factuur en het mailen ervan via het boekhoudpakket duurt wat langer door het moeten opslaan en doorklikken. Het is niet één handeling.

Er is geen duidelijk overzicht bij de facturen welke er verzonden zijn, open staan, verlopen zijn of al betaald zijn. 

Dit zijn geen grote gebreken, maar het boekhoudprogramma zou wel verbeterd kunnen worden.

 

Voordelen Check mark

  • Gratis voor starters!
  • Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer uitgebreide Functies
  • Gratis online cursussen
  • Snelle response helpdesk & handleidingen
  • Gegevens zijn beschermd en er worden back-ups gemaakt
  • Compatibel met PC, tablet en smartphones

Nadelen

  • Niet mogelijk een andere valuta dan de euro te koppelen bij een buitenlandse bankrekening
  • Er zal tijd geinvesteerd moeten worden, wil je het boekhoudprogramma tot zijn volle potentie benutten
  • Geen eigen rittenadministratie
  • Het werkt soms omslachtig

Wat is de conclusie?

Het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl is is door de vele functies en automatische verwerkings mogelijkheden zeker een aanrader. Het bespaart tijd en voorkomt fouten. Door de ondersteuning vanuit e-Boekhouden is het boekhoudprogramma snel geleerd en hierdoor eenvoudig in het gebruik.

E-Boekhouden is ook overal beschikbaar waar je een internetverbinding hebt, aangezien het compatibel is op de PC, tablet en smartphone.

Ondanks een paar kleine gebreken is het boekhoudprogramma zal je merken dat het jou van veel gemak voorziet.

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers?

E-Boekhouden.nl gebruikers hebben hun ervaringen in reviews geplaatst, lees ze vooral door! Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

Dé oplossing voor eenvoudig online boekhouden en factureren voor: Starter✓ Zzp✓ MKB✓ Stichting✓ Vereniging✓ Accountant✓

Online boekhouden en factureren | e-Boekhouden.nl

 

 


e-Boekhouden.nl Reviews

  • Voor een aantal bedrijven tegenwoordig is het boekhouden het belangrijkste aspect. Nu heb je overzicht over jou boekhouden,facturen en administratie in een klap dat kan met e-Boekhouden en het voornaamste 15 maanden gratis testen als starter, ook heb je een gtais cusus die erbij behoort.

    Door Belinda de Koning op 15 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben het vorig jaar van start gegaan met de gratis cursus boekhouden, maar ook na de gratis periode ga je voor heel weinig geld verder met het pakket. Voor de service die je krijgt betaal je haast niets. Je kan facturen opmaken en je kan ze laten scannen of gewoon via een app versturen naar de klant.

    Sterke punten
    super voordelig

    Door Benthe van der Meulen op 14 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is de boekhoud-oplossing voor startende ZZP'ers. Je hebt de gelegenheid de site gratis te testen, maar geloof me he blijft het zeker gebruiken. Zo makkelijk en voordelig is het. Er zijn verschillende modules voor boekhouden en ook voor facturen. Ga gelijk van start

    Sterke punten
    Gratis testen

    Door Jurre Peters op 14 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • e-Boekhouden.nl is een compleet en eenvoudig administratiesysteem, waarmee de financiële administratie zeer efficiënt kan worden bijgehouden.? Ik heb vorig jaar gratis gebruikgemaakt van e-Boekhouden.nl. Ook na de actieperiode is het boekhoudpakket goedkoop. De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor starters!?

    Door Femke de Bruijn op 13 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor mijn webhosting bedrijf zocht ik eenvoudig, betaalbaar maar vooral zo?n compleet mogelijk boekhoudprogramma. Na 14 dagen gratis testen was ik direct verkocht. De boekhoudsoftware is razendsnel en zeer overzichtelijk. Onderdelen zoals offertes maken, factureren, voorraadbeheer, mutaties importeren /exporteren is voor een leek als ik nu een eitje. Hier was ik al jaren naar op zoek.

    Sterke punten
    14 dagen gratis testen

    Zwakke punten
    Geen nadelen.

    Door Olivier Williams op 13 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is een unieke manier voor boekingen binnen mijn bedrijf,gratis cursus zowel de voordelen is top. Goed voor starters,cursussen en ZZP'ers, ook wel opleidingen. Goede backup, vandige koppeleingen met banken en rapportagesoftware, tot scan en herken functie en BTW-aangiftes.

    Door Dennis Sanders op 12 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • e-boekhouden.nl is een heel makkelijk administratie systeem waarmee je je financiele administratie makkelijk kan bij houden. Je hebt ook nog de gelegenheid om eerst gratis een cursus te volgen zodat je kan zien als het wel iets voor jou is . Daarna kan je altijd overstappen naar het normaal pakket.

    Sterke punten
    de cursus kost niets

    Door Kornelis Davis op 12 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je pas begint om je boekhouden op te zetten is de gratis cursus van e-boekhouden echt aan te raden. je leert daar je boekhouden doen en je leert ook om facturen op te stellen. En dat allemaal zonder een cent te betalen. Na de 15 maanden heb je zeker alles al onder de knie en zal je gebruik blijven maken van e-boekhouden net als ik. Ik kan er niet meer zonder.

    Sterke punten
    gratis e-boekhouden

    Door Nina Gerritsen op 11 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik maak al geruime tijd gebruik van het e-boekhouden en kan er al helemaal niet meer zonder. wat ik verder ook goed vind is dat je een herken functie hebt van bijvoorbeeld; met je vinger afdruk en jij bepaald dus als iemand je administratie mag inkijken.

    Sterke punten
    goed beveiligd

    Door Stan van Veen op 11 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind het heel erg fijn dat je op zo'n leuke manier je eigen boekhouding kan doen. Het is allemaal heel erg gemakkelijk. De software is heel erg makkelijk te installeren. En het werkt prima. En het is natuurlijk helemaal fijn dat het helemaal gratis is.

    Sterke punten
    Gratis, makkelijk te installeren

    Door Ivy de Graaf op 10 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waarom moeilijk als het makkelijk kan, en heel handig en snel zowel overal op zak. Waar anders als er ook voordelen zijn waarop je na kunt leven zoals : 15 maanden gratis testen als starter, modules opvragen en vinden voor boekhouden en factureren, vandige koppeleingen met banken, tot scan & herken fuctie en BTW-aangiftesis met dit e-Boekhouden te vervaardigen.

    Door Nathalie van Dongen op 10 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niets was mooier om vijftien maanden gratis te testen als starter, nergens heb je dit. E-boekhouden is ook een heel eenvoudig programma. Je krijgt ook razend snel antwoord van de deskundige helpdesk. E-boekhouden is erkend door de belastingdienst dus meer rede om met ze in zee te gaan.

    Sterke punten
    Gratis boekhouden cursus

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ilona Gerritsen op 9 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds ik de software heb geïnstalleerd is mijn boekhouding veel makkelijker om helemaal zelf te doen. De installatie heb je heel erg snel gedaan en daarom kan je heel erg snel aan de slag met die prachtige software. Mijn bankzaken kan ik nu doen terwijl ik lekker op de bank hang.

    Door Adriana Berg op 9 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De site ziet er heel erg aantrekkelijk uit. Het is een hele fijne cursus om te doen. Heb de cursus met heel erg veel plezier gedaan. Je word heel erg goed begeleid. De cursus is ook leuk en betaalbaar. Je heb een handige software om hierbij te gebruiken.

    Sterke punten
    goedkoop, leuk

    Door Max de Bruin op 8 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zeer getreden over de cursus. Je kan er heel erg veel verschillende dingen mee leren en je kan veel verschillende richtingen op gaan met deze cursus. Het is een nuttige cursus want je leert er echt heel erg veel goeie dingen van. Je cursus heb je snel afgerond.

    Sterke punten
    leuk, leerbaar

    Door Sven van de Ven op 8 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Boekhouden is door e-Boekhouden gewoon leuk geworden!
    Het is ook erg fijn dat je het 15 maanden kan uitproberen, na een paar keer gebruiken waren wij al overstag! Wij willen niet anders mee. Het is de oplossing voor heel Eenvoudig online boekhouden

    Sterke punten
    Eenvoudig in gebruik

    Door Elizabeth van Loon op 7 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is een mooie site om het boekhouden goed onder de knie te krijgen. Voor iemand die nog niet helemaal thuis is in cijfers en bijhouden van notulen kijk dan eens op deze site. Je hebt ook niets verloren, want je mag het gratig uitproberen. Hoe mooi is dat?

    Sterke punten
    Gratis uitproberen, duidelijk, overzichtelijk

    Door Liam van der Meer op 7 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door het starten van een eigen webshop was ik op zoek naar een vakkundig boekhoud programma. Door het zoeken op diverse zoekmachines kwam ik uit op deze site. Het mooie is dat je het eerst gratis kunt uitproberen. Nou ik ben zeer te spreken over deze site.

    Sterke punten
    gratis te proberen, makkelijk in de omgang

    Zwakke punten
    niet

    Door Gertruda Taylor op 6 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als startende ondernemer was ik op zoek naar een goede en betrouwbare online boekhoud programma, en toen ik bij e-Boekhouden kwam was ik meteen verkocht. Goede service en zeer klant vriendelijk. Zeker een aanrader als je net als ik een startende ondernemer bent.

    Door Piet Vermeulen op 6 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onze vereniging deed eerst de boekhouding offline en we hadden er altijd veel werk aan, maar nu we al weer een half jaar gebruik maken van e-Boekhoud en ledenadministratie genieten we elke dag van het gebruiksgemak en de lage kosten voor het pakket wat wij gebruiken. De kosten zijn laag en de mogelijkheden zijn groot. Wat ook een enorm voordeel is dat het online is en dus ik als penningmeester ook thuis de administratie bij kunnen werken.

    Sterke punten
    Zeer gebruiksvriendelijk in gebruik

    Door V. Hendriks op 9 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek e-Boekhouden.nl

Schrijf je eigen review