Ervaringen e-Boekhouden.nl 

Online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl: 15 maanden gratis testen als starter! Modules voor boekhouden en voor factureren. Gratis cursus boekhouden. Ideaal voor starters en ZZP'ers. Handige koppelingen met banken en rapportagesoftware, tot scan & herken functie en BTW-aangiftes.

Waarom e-Boekhouden.nl?

Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden 

Gebruiksvriendelijk, ook voor de ondernemers met een beperkte boekhoudkennis 

Scherpe prijs! 

Online boekhouden met e-Boekhouden.nl

Een online boekhoudprogramma met alle functies, zodat uw boekhouding altijd op orde is? E-boekhouden.nl ondersteunt u optimaal in het up-to-date houden van uw boekhouding. 

Starters kunnen 15 maanden gratis het boekhoudprogramma testen, zonder een verplichting tot aanmelden na afloop. Ideaal dus!
Door gratis online cursussen, snelle response van de helpdesk en een FAQ functie is e-boekhouden gebruiksvriendelijk voor ondernemingen, die nog een beperkte boekhoudkennis hebben. Het boekhoudprogramma is ook uitermate geschikt voor ondernemingen die wel over deze kennis beschikken.

Bespaar tijd door de volautomatische bankkoppelingen, automatische webshopkoppelingen en de vele andere functies. Ook is er een app beschikbaar van het boekhoudprogramma, hierdoor is het overal beschikbaar!

Hoe werkt het boekhoudprogramma?

Welke functies heeft e-Boekhouden.nl en hoe werken deze? Hieronder wordt dit besproken.

Factures snel versturen en gemakkelijk verwerken?

E-boekhouden.nl geeft de mogelijkheid om alle facturen, die digitaal ontvangen of verstuurd zijn, in te zenden zodat het boekhoudprogramma de facturen automatisch verwerkt in de boekhouding. Ook kan er een 'standaard factuur' ingesteld worden, hierdoor kan deze snel ingevuld en verstuurd worden.

Hoe werken de koppelingen?

Verder is er de mogelijkheid om volautomatische koppelingen te creeëren met meerdere Nederlandse banken, andere banken bieden de mogelijkheid tot een importfunctie. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Ook zorgt dit ervoor dat de administratie altijd up-to-date is. 

Deze automatische koppelingen zijn ook beschikbaar met kassasystemen en webshops. Zo worden alle verkochte producten direct verwerkt in de boekhouding.

Heb je een eigen koppeling, API of functie ontwikkeld die u met e-Boekhouden.nl wilt verbinden? E-Boekhouden kijkt met jou hoe dit geïmplementeerd kan worden.

Er zijn nog veel meer mogelijke koppelingen, hieronder staat een overzicht van alle mogelijkheden:

Koppelingen e-Boekhouden.nl

Dit is een overzicht van alle mogelijke koppelingen

Hoe heeft u toegang tot uw gegevens en hoe worden deze beschermd?

Je gaat boekhouden in de cloud, alle boekhoudgegevens zijn overal beschikbaar. U heeft via de computer, tablet en smartphone toegang tot het programma. Om de gegevens te beschermen en beveiligen wordt er om de 10 minuten een tussentijdse back-up gemaakt en iedere 24 uur een volledige back-up die over meerdere locaties wordt verplaatst in Nederland.

Wat zijn de kosten?

Hieronder worden de prijzen besproken van e-boekhouden.nl

  • Starter - de eerste 15 maanden gratis, zonder verplichting tot aanmelding na afloop.

 

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Wat zijn de mindere punten?

Er zijn ook wat mindere punten bij e-Boekhouden. waar de meeste gebruikers tegenaanlopen is dat het programma in het begin complex lijkt. Dit is niet apart bij een nieuw programma, maar het is niet 'even' beginnen.

E-Boekhouden.nl biedt gratis online cursussen aan en er zijn handleidingen beschikbaar. Om het boekhoudprogramma helemaal onder de knie te krijgen zul je wel even tijd erin moeten steken, maar deze tijd is het wel waard.

Het factureren is veel gemakkelijker door e-Boekhouden.nl, maar zou minder tijd hoeven te kosten. Het maken van een factuur en het mailen ervan via het boekhoudpakket duurt wat langer door het moeten opslaan en doorklikken. Het is niet één handeling.

Er is geen duidelijk overzicht bij de facturen welke er verzonden zijn, open staan, verlopen zijn of al betaald zijn. 

Dit zijn geen grote gebreken, maar het boekhoudprogramma zou wel verbeterd kunnen worden.

 

Voordelen Check mark

  • Gratis voor starters!
  • Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer uitgebreide Functies
  • Gratis online cursussen
  • Snelle response helpdesk & handleidingen
  • Gegevens zijn beschermd en er worden back-ups gemaakt
  • Compatibel met PC, tablet en smartphones

Nadelen

  • Niet mogelijk een andere valuta dan de euro te koppelen bij een buitenlandse bankrekening
  • Er zal tijd geinvesteerd moeten worden, wil je het boekhoudprogramma tot zijn volle potentie benutten
  • Geen eigen rittenadministratie
  • Het werkt soms omslachtig

Wat is de conclusie?

Het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl is is door de vele functies en automatische verwerkings mogelijkheden zeker een aanrader. Het bespaart tijd en voorkomt fouten. Door de ondersteuning vanuit e-Boekhouden is het boekhoudprogramma snel geleerd en hierdoor eenvoudig in het gebruik.

E-Boekhouden is ook overal beschikbaar waar je een internetverbinding hebt, aangezien het compatibel is op de PC, tablet en smartphone.

Ondanks een paar kleine gebreken is het boekhoudprogramma zal je merken dat het jou van veel gemak voorziet.

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers?

E-Boekhouden.nl gebruikers hebben hun ervaringen in reviews geplaatst, lees ze vooral door! Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

Dé oplossing voor eenvoudig online boekhouden en factureren voor: Starter✓ Zzp✓ MKB✓ Stichting✓ Vereniging✓ Accountant✓

Online boekhouden en factureren | e-Boekhouden.nl

 

 


e-Boekhouden.nl Reviews

  • Na de gratis actieperiode van het bedrijf E-Boekhouden dat voor mij voor zeer duidelijk en heel eenvoudig te begrijpen was heb ik gekozen voor een administratie systeem dat ik kon permitteren voor de abonnementskosten. Ze bieden mij een software die ik gebruik zonder vragen te stellen. Overduidelijk is het geheel systeem.

    Sterke punten
    Hun diensten is te permitteren.

    Door Vera Schouten op 21 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijn en compleet boekhoudpakket waarmee ik als kleine Zzp?er prima mee uit te voeten kan. Kom ik ergens niet uit dan bel ik de helpdesk die binnen no time een antwoord heeft op al mijn vragen. Ik ben erg tevreden over het boekhoudprogramma van e-boekhouden.nl. Alle functionaliteiten die je nodig hebt als Zzp?er en starters mogen het pakket het eerste jaar gratis uitproberen.

    Sterke punten
    betrouwbaar, gratis

    Door Jessica Kramer op 21 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na zoveel jaren tijd te hebben verloren aan boekhouden, kwam e-Boekhouden als een ster uit de hemel. SUPER SUPER zijn hun functies.Voor boekhoudtechnische vragen kan ik altijd terecht bij de snelle helpdesk en ze zijn altijd bereid jou te helpen als je vast zit.

    Sterke punten
    Overzichtelijk en vragen worden snel beantwoord

    Zwakke punten
    Geen

    Door Z. Ven op 20 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is heel erg fijn dat je het gratis kan proberen zonder verplichtingen. Alles word je heel erg duidelijk uitgelegd en ook is het makkelijk om te leren. Je kan er verschillende dingen leren en ze helpen je graag met de dingen die je moeilijk vind om te doen.

    Door Bart van Veen op 20 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijn programma, bespaart mij heel veel tijd ten op zichte van van mijn vorige programma. Koppelingen met banken en rapportagesoftware is een enorme tijdsbesparing en gemak. Had dit jaren eerder moeten doen...Helpdesk ook nog eens uitstekend bereikbaar en zeer behulpzaam.Ik ben tevreden.

    Sterke punten
    bespaard veel tijd

    Door Joep Hoekstra op 19 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb niet zo veel verstand van boekhouden, maar door de uitgebreide hulp van e-Boekhouden heb ik er nu wat meer verstand van. Een super behulpzaam programma. Vriendelijke helpdesk die altijd klaar staat om u te helpen. De kosten zijn ook redelijk. U krijgt ook de gelegenheid om het voor 15 maanden uit te testen.

    Sterke punten
    uitgebreide hulp

    Door Arthur Kok op 19 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uitgebreid pakket met heel veel mogelijkheden en functies. Biedt gratis cursus aan, het is ook Ideaal voor starters en ZZP'ers. De koppelingen met KvK, belastingdienst en banken is erg handig. Met de applicatie kun je ook onderweg je boekhouding bijhouden. Je kunt facturen en offertes personaliseren.

    Sterke punten
    gratis cursus, ideaal voor starters en zzp'ers

    Door Kim Lam op 18 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kort nadat ik ondernemer werd, werd aangeraden om mijn aan te sluiten aan e-Boekhoeden die mij zeer geholpen heeft met mijn administratie en ik mocht ook deel uitmaken van hun 15 maanden lang gratis Boekhouden en Factureren. ik wil een ieder die dit leest adviseren om het ook uit te proberen

    Sterke punten
    e-Boekhouden.nl heeft alle functies die je nodig hebt.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Stefan van der Linden op 18 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al enkele jaren werk ik met e-boekhouden voor mijn administratie. Na het invoeren van de noodzakelijke gegevens, was ik al snel vertrouwd met het pakket: ideaal ! Heel overzichtelijk. Het pakket levert een prima begeleiding via duidelijke video's bij allerlei aspecten van het boekhoudkundige werk. Ook kun je telefonisch hulp vragen. Wat mij betreft: een aanrader!!

    Sterke punten
    overzichtelijk en goede begeleiding

    Door Franciscus Li op 17 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gebruiksvriendelijk programma, vooral voor beginnende ondernemers zonder boekhoudkundige ervaring. Dankzij de support online worden er veel vragen gesteld. Maar ook telefonische hulp is snel, direct en meedenkend. Kortom een erg praktisch programma, altijd bij de hand, snel en doeltreffend.

    Sterke punten
    gebruiksvriendelijk, snel en praktisch

    Door Teun Smits op 17 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als een startende boekhoudster is het e-boekhouden voor mij een groot belang, ik hoeft geen cursus te volgen over dit programmma, want dat is inbegrepen en tot zoverre een 15 maanden gratis uitproberen is ja heel erg goed, namelijk is het tarief ook heel voordelig.

    Door Mark de Ruiter op 16 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik gebruik e-boekhouden omdat het overzichtelijk is en makkelijk in het gebruik. Als je, zoals ik, boekhouden niet als hobby hebt, ben ik blij met het gemak en de compleetheid van e-boekhouden. Ik vind de gratis cursus ook top. Dus twijfel niet en probeer het eens.

    Sterke punten
    overzichtelijk en makkelijk

    Door Joyce Kok op 16 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waanzinnig fijn programma voor boekhouding, facturatie en urenregistratie. Aan te raden voor iedere ondernemer!
    Ik ben super blij met e-boekhouden.nl! Het is makkelijk en werkt perfect en dat voor een mooie prijs. Als je er niet uitkomt of je hebt vragen, is de support ook heel snel en goed (en gratis trouwens!).

    Sterke punten
    werkt perfect en goede service

    Door Zo de Lange op 15 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • E-boekhouden is een softwarepakket voor mensen die serieus bezig willen zijn met boekhouden. Het programma is heel compleet; alle functionaliteiten die je als zzp?er of kleine ondernemer wil hebben, zitten in het programma. Het programma heeft ook veel mogelijkheden en gemakkelijke koppelingen.

    Sterke punten
    veel mogelijkheden, gemakkelijke koppelingen

    Door Bjrn van de Brink op 15 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb je ooit gehoord dat je 15 maanden gratis een online boekhouden mag testen ....
    Ja dit is geen grap.
    Dat dacht ik ook eerste instantie.
    Ik ben het al 6 maanden aan het testen en ik ben super tevreden met e-boekhouden.
    Echt ideaal voor grote zowel kleine ondernemers.

    Door Lieve van Dongen op 14 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In het verleden was ik nogal uren bezig met mijn boekhouding, dat ik ervan baalde. Ik maakte toen kennis met e-boekhouden. Daar ben ik heel blij mee.
    Het proces gaat veel sneller en je krijgt er inzichten over jou financieen. Hun prijzen zijn ook nog betaalbaar.

    Sterke punten
    weergave van je financieen

    Door Niek Kuiper op 14 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als kleine ondernemer is een boekhouder in dienst nemen geen optie, dus ging daarom op zoek naar een goed online boekhoud programma. Die heb ik namelijk gevonden in e-Boekhouden.
    Waar ik in het verleden veel tijd besteedde aan het opmaken van een factuur, heb ik nu binnen een mum van tijd al eentje klaar.


    Sterke punten
    binnen een mum van tijd factuur af

    Door Claudia J. op 13 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uit ervaring kan ik zeggen dat dit boekhoudprogramma het best is. Na het testen van dit programma wist ik meteen dat ik het voor een heel lange periode zou gebruiken. Het heeft veel voordelen en dingen aanleren gaat heel soepel.
    Voor starters is de gratis cursus zeker een aanrader.

    Sterke punten
    gratis cursus

    Door Marco W. op 13 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • E-Boekhouden helpt mij dagelijks met het bijhouden van de financiële zaken. De eenvoudige interface zorgt ervoor dat alle onderdelen super makkelijk te vinden zijn. U krijgt ook de gelegenheid om het voor 15 maanden uit te testen. Ik vind dat een goede deal.

    Sterke punten
    gratis testen en eenvoudig

    Door Elena Murphy op 12 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • E-Boekhouden geeft mij beter inzicht in mijn administratie. e-boekhouden heeft een prettiger en duidelijke interface. Zonder boekhoudervaring makkelijk mee te werken. De supportknop geeft voor mij een oplossing op de meeste vragen. Via de chatfunctie ook snel antwoord op mijn vragen.

    Sterke punten
    beter inzicht, prettig en duidelijke interface

    Door Petrus van Veen op 12 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heel prettig en makkelijk werkend boekhoudpakket. e-Boekhouden Biedt alle functionaliteit met name voor de beginnende ondernemers. Na een heldere uitleg in de introductievideo kun je direct aan de slag met E-boekhouden. Het pakket is erg gebruikersvriendelijk en compleet.

    Sterke punten
    prettig en simpel

    Door Karin van Dijk op 11 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • E-boekhouden heeft mij de laatste maanden heel goed geholpen. Met dit programma kun je je boekhouding optimaal up-to-date houden en je kunt er ook nog online mee factureren. Als ondernemer is dat vooral heel handig.
    Ik ben 100% tevreden met dit programma.

    Sterke punten
    online factureren

    Door Johan de Groot op 11 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste keus voor een boekhoud programma. E-boekhouden bevalt mij prima. Tijd is geld zeggen we dan. Met name de acties zijn helemaal top. Helpdesk regelt de lastige delen voor mij zoals problemen waar ik op vast loop. Super vriendelijk en behulpzaam.

    Sterke punten
    vriendelijke helpdesk

    Door Gerarda Wilson op 10 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • E-Boekhouden is een overzichtelijk programma. Voor iemand die boekhouden niet snapt, is dit voor mij een systeem dat helpt om overzicht te krijgen. Heeft mij veel geholpen. Ik ben zeer tevreden. e-boekhouden heeft ook veel mogelijkheden en toch erg gebruiksvriendelijk.

    Sterke punten
    overzichtelijk

    Door Sam K. op 10 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tegenwoordig moet je tegen een betaling een cursus volgen. Als starter met mijn bedrijf heb ik het initiatief genomen om het gratis cursus boekhouden te volgen van het bedrijf e-Boekhouden. De software is voor mij overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Met hun software kan ik mijn administratieve werkzaamheden volgen.

    Sterke punten
    De cursus is gratis

    Door Niek Linden op 9 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek e-Boekhouden.nl

Schrijf je eigen review