Benieuwd naar alle informatie over SIlvasoft? Dan zit je op deze pagina goed. Je vindt hier onder andere alle functionaliteiten, de voor- & nadelen en natuurlijk ook de kosten van Silvasoft boekhouden. Uiteindelijk sluiten we af met de reviews en ervaringen van Silvasoft gebruikers.

Silvasoft is een Nederlands bedrijf gevestigd in de Ridderkerk. Het levert boekhoudprogramma's met een modulaire opzet. Daardoor stelt u uw eigen bundel samen met precies die elementen die voor uw bedrijf waardevol zijn. Hoewel het bedrijf nog maar kort actief is, heeft het al een flinke klantenkring. De kracht van de aanbieder is dat alles eenvoudig is gehouden, zodat iedereen het kan gebruiken. De applicatie presteert zoals je zou verwachten. Slimme mensen kiezen voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Je krijgt dan een heel duidelijk beeld van alles wat deze dienst kan leveren. Na het invoeren van uw e-mailadres kunt u inloggen en zonder beperkingen toegang krijgen tot de applicatie.

Koppelingen Silvasoft

Via het Silvasoft boekhoudpakket zijn ook een groot aantal koppelingen beschikbaar. Zo kan Silvasoft eenvoudig worden geïntegreerd met een webshopsysteem, betaalsysteem, kassasysteem of werkordersoftware. Daarnaast kunt u zelf koppelingen bouwen via een API. Koppelingen met Amazon, Bol, Mijnwebwinkel, Shopify, Lightspeed, OutSmart, Mollie, en nog veel meer zijn momenteel haalbaar.

Voordelen & Nadelen

Werken met Silvasoft heeft voordelen, en de prijs is er ongetwijfeld één van. U kunt snel modules als verkoop, tijdregistratie, CRM, facturatie, product- en voorraadbeheer, HRM, offertes en orders, projectbeheer en taken en agenda aan uw boekhoudprogramma toevoegen. U stelt uw eigen boekhoudprogramma op dezelfde manier samen. Als ondernemer kunt u met deze expert in boekhoudsoftware tijd besparen en geen bonnetjes meer bewaren en, nog belangrijker, kwijtraken. Dit geeft u meer tijd om u te concentreren op het beheren van uw bedrijf, wat u het beste kunt.

Een mobiele app voldoet aan de behoeften omdat er constant en universeel kan worden gewerkt en inzicht wordt gegeven in de boekhouding. Bijkomende voordelen zijn de mogelijkheid om met bankverbindingen te werken, de gratis bescherming tegen rood staan die de provider biedt, en de mogelijkheid om je abonnement op elk moment op te zeggen. Dat is ongetwijfeld ook de proefperiode van dertig dagen die u kunt gebruiken. Nadelen? Een typisch voorbeeld hiervan is de modulaire opbouw. Er is geen pakket dat alle functies bevat.

Kosten Silvasoft

Zoals al eerder gemeld is Silvasoft opgebouwd uit verschillende modules die men los kan afnemen. Hierdoor heb je de prijs dus volledig zelf in de hand. Per extra module maak je extra kosten per maand. Naast de kosten per module is er ook de mogleijkheden om meerdere gebruikers toe te voegen. 

Kosten Silvasoft


Silvasoft Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Silvasoft.

Bezoek Silvasoft

Schrijf een review