Ervaringen e-Boekhouden.nl 

Online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl: 15 maanden gratis testen als starter! Modules voor boekhouden en voor factureren. Gratis cursus boekhouden. Ideaal voor starters en ZZP'ers. Handige koppelingen met banken en rapportagesoftware, tot scan & herken functie en BTW-aangiftes.

Waarom e-Boekhouden.nl?

Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden 

Gebruiksvriendelijk, ook voor de ondernemers met een beperkte boekhoudkennis 

Scherpe prijs! 

Online boekhouden met e-Boekhouden.nl

Een online boekhoudprogramma met alle functies, zodat uw boekhouding altijd op orde is? E-boekhouden.nl ondersteunt u optimaal in het up-to-date houden van uw boekhouding. 

Starters kunnen 15 maanden gratis het boekhoudprogramma testen, zonder een verplichting tot aanmelden na afloop. Ideaal dus!
Door gratis online cursussen, snelle response van de helpdesk en een FAQ functie is e-boekhouden gebruiksvriendelijk voor ondernemingen, die nog een beperkte boekhoudkennis hebben. Het boekhoudprogramma is ook uitermate geschikt voor ondernemingen die wel over deze kennis beschikken.

Bespaar tijd door de volautomatische bankkoppelingen, automatische webshopkoppelingen en de vele andere functies. Ook is er een app beschikbaar van het boekhoudprogramma, hierdoor is het overal beschikbaar!

Hoe werkt het boekhoudprogramma?

Welke functies heeft e-Boekhouden.nl en hoe werken deze? Hieronder wordt dit besproken.

Factures snel versturen en gemakkelijk verwerken?

E-boekhouden.nl geeft de mogelijkheid om alle facturen, die digitaal ontvangen of verstuurd zijn, in te zenden zodat het boekhoudprogramma de facturen automatisch verwerkt in de boekhouding. Ook kan er een 'standaard factuur' ingesteld worden, hierdoor kan deze snel ingevuld en verstuurd worden.

Hoe werken de koppelingen?

Verder is er de mogelijkheid om volautomatische koppelingen te creeëren met meerdere Nederlandse banken, andere banken bieden de mogelijkheid tot een importfunctie. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Ook zorgt dit ervoor dat de administratie altijd up-to-date is. 

Deze automatische koppelingen zijn ook beschikbaar met kassasystemen en webshops. Zo worden alle verkochte producten direct verwerkt in de boekhouding.

Heb je een eigen koppeling, API of functie ontwikkeld die u met e-Boekhouden.nl wilt verbinden? E-Boekhouden kijkt met jou hoe dit geïmplementeerd kan worden.

Er zijn nog veel meer mogelijke koppelingen, hieronder staat een overzicht van alle mogelijkheden:

Koppelingen e-Boekhouden.nl

Dit is een overzicht van alle mogelijke koppelingen

Hoe heeft u toegang tot uw gegevens en hoe worden deze beschermd?

Je gaat boekhouden in de cloud, alle boekhoudgegevens zijn overal beschikbaar. U heeft via de computer, tablet en smartphone toegang tot het programma. Om de gegevens te beschermen en beveiligen wordt er om de 10 minuten een tussentijdse back-up gemaakt en iedere 24 uur een volledige back-up die over meerdere locaties wordt verplaatst in Nederland.

Wat zijn de kosten?

Hieronder worden de prijzen besproken van e-boekhouden.nl

  • Starter - de eerste 15 maanden gratis, zonder verplichting tot aanmelding na afloop.

 

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Wat zijn de mindere punten?

Er zijn ook wat mindere punten bij e-Boekhouden. waar de meeste gebruikers tegenaanlopen is dat het programma in het begin complex lijkt. Dit is niet apart bij een nieuw programma, maar het is niet 'even' beginnen.

E-Boekhouden.nl biedt gratis online cursussen aan en er zijn handleidingen beschikbaar. Om het boekhoudprogramma helemaal onder de knie te krijgen zul je wel even tijd erin moeten steken, maar deze tijd is het wel waard.

Het factureren is veel gemakkelijker door e-Boekhouden.nl, maar zou minder tijd hoeven te kosten. Het maken van een factuur en het mailen ervan via het boekhoudpakket duurt wat langer door het moeten opslaan en doorklikken. Het is niet één handeling.

Er is geen duidelijk overzicht bij de facturen welke er verzonden zijn, open staan, verlopen zijn of al betaald zijn. 

Dit zijn geen grote gebreken, maar het boekhoudprogramma zou wel verbeterd kunnen worden.

 

Voordelen Check mark

  • Gratis voor starters!
  • Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer uitgebreide Functies
  • Gratis online cursussen
  • Snelle response helpdesk & handleidingen
  • Gegevens zijn beschermd en er worden back-ups gemaakt
  • Compatibel met PC, tablet en smartphones

Nadelen

  • Niet mogelijk een andere valuta dan de euro te koppelen bij een buitenlandse bankrekening
  • Er zal tijd geinvesteerd moeten worden, wil je het boekhoudprogramma tot zijn volle potentie benutten
  • Geen eigen rittenadministratie
  • Het werkt soms omslachtig

Wat is de conclusie?

Het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl is is door de vele functies en automatische verwerkings mogelijkheden zeker een aanrader. Het bespaart tijd en voorkomt fouten. Door de ondersteuning vanuit e-Boekhouden is het boekhoudprogramma snel geleerd en hierdoor eenvoudig in het gebruik.

E-Boekhouden is ook overal beschikbaar waar je een internetverbinding hebt, aangezien het compatibel is op de PC, tablet en smartphone.

Ondanks een paar kleine gebreken is het boekhoudprogramma zal je merken dat het jou van veel gemak voorziet.

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers?

E-Boekhouden.nl gebruikers hebben hun ervaringen in reviews geplaatst, lees ze vooral door! Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

Dé oplossing voor eenvoudig online boekhouden en factureren voor: Starter✓ Zzp✓ MKB✓ Stichting✓ Vereniging✓ Accountant✓

Online boekhouden en factureren | e-Boekhouden.nl

 

 


e-Boekhouden.nl Reviews

  • Ik ben super tevreden over e-boekhouden. Het is een simpel programma wat ik ook zonder veel kennis van boekhouden meteen snapte. Maar het heeft juist wel heel veel mogelijkheden. Ik hoef bijna niets meer zelf te doen, want ik gebruik de bankkoppeling en de herkenfunctie voor facturen. Zo kost de boekhouding me nog maar heel weinig tijd.

    Sterke punten
    simpel en heel veel mogelijkheden

    Door Bianca O. op 9 april 2019 Reageer
  • Na slechte ervaringen met enkele boekhoudprogramma's, kreeg ik advies van een goede vriend om e-Boekhouden uit te testen. Het programma werkt prima. Een pluspunt is dat het de eerste maanden geheel gratis is en daarna ook nog betaalbaar. Jou gegevens worden beveiligd en dat geeft jou meer privacy.



    Sterke punten
    eerste maanden gratis

    Door Eric Koning op 8 april 2019 Reageer
  • Ik ben met e-Boekhouden in contact gekomen wanneer ik een vriendin van mij het zag gebruiken. Na mijn vergelijking online heb ik daadwerkelijk voor hetzelfde pakket gekozen, een zeer goede prijs en kwaliteit verhouding. U kunt voor 15 het ook zelf uittesten.

    Sterke punten
    goede prijs en kwaliteit

    Door Joost van der Meulen op 8 april 2019 Reageer
  • Heb je wel eens door wat 15 maanden gratis boekhouden betekend. Voor mij heel veel financiële besparing als beginner met mijn bedrijf. E-Boekhouden biedt mij deze mogelijkheid met hun software en ik maak flink gebruik hiervan. Hun service is heel voordelig en overzichtelijk.

    Sterke punten
    Gratis voordelen

    Door G. van de Pol op 7 april 2019 Reageer
  • Is echt heel goed boekhoudprogramma. Eenvoudig, volledig. Handleidingen echt perfect. Makkelijk te begrijpen. U krijg t15 maanden gratis de tijd om het uit te testen. Handige koppelingen met banken en rapportagesoftware, tot scan & herken functie en BTW-aangiftes. Werkt echt prima

    Sterke punten
    eenvoudig

    Door Henritte Bosch op 7 april 2019 Reageer
  • Waarom zou ik kiezen voor een boekhouding cursus tegen betaling terwijl E-Boekhouden deze mogelijkheid gratis aanbiedt. Voor mij kwam het goed uit omdat ik dat geld heb bespaard voor andere doeleinden. De software is heel goed, begrijpelijke en zeer makkelijk te hanteren. Die is niet verwarrend maar overduidelijk.

    Sterke punten
    Geheel gratis

    Zwakke punten
    Niets

    Door Wouter Kuiper op 6 april 2019 Reageer
  • van alle boekhoud software programmas die er zijn is e-boekhouden verre weg de beste . 15 maanden mag je testen als starter. het programma kan gekoppeld worden met banken en heeft herken functie. je kan er ook BTW aangiftes mee doen.
    Alles onder een dak.

    Sterke punten
    herken functie, BTW aangiftes

    Door Saskia G. op 6 april 2019 Reageer
  • Met e-boekhouden kan je vele kanten op. Meld je aan en start gelijk met het gratis uitproberen van deze software. Er zijn verschillende modules en een gratis cursus boekhouden. Deze software is niet alleen geschikt voor ZZPers , maar ook voor ondernemers die pas gestart zijn met hun bedrijf.

    Sterke punten
    goed voor startende ondernemers en ZZPers , gratis uitproberen, gratis cursus boekhouden

    Door Natasja Bosch op 5 april 2019 Reageer
  • De 15 maanden gratis actie is zeer interessant voor startende ondernemers. Je hebt de gelegenheid de site gratis te testen. Tot nu toe erg tevreden over het boekhoudprogramma en de service die zij verlenen. Al met al een aanrader voor iedereen die zelf online wil boekhouden!

    Sterke punten
    gratis cursus

    Door Ramona Thomas op 5 april 2019 Reageer
  • Sinds vorig jaar maak ik gebruik van e-boekhouden. Voorafgaand aan het eerste gebruik heb ik me ruim gerentenierd op online boekhoudingen en was uiteindelijk aangenaam verrast dat e-boekhouden de enige applicatie bleek te zijn, die makkelijk op te zetten en in te richten is en waar men geen handleiding van 40 pagina's nodig heeft om zoiets simpels als een openingsbalans in te brengen.

    Sterke punten
    super makkelijk

    Door Jort van Leeuwen op 4 april 2019 Reageer
  • Ik heb een gratis een cursus mogen volgen. Dat vindt ik super. Het is erg ideaal als ondernemer om met het boekhoud programma van E-Boekhouden te werken. Zorgeloos en handig en binnen de kortste tijd heb je alles rond en makkelijk te controleren. Het is echt een aanrader.

    Sterke punten
    Heel goede overzichten

    Door Rosalie van Leeuwen op 4 april 2019 Reageer
  • E-boekhouden is gemakkelijk om mee te werken. Ook kan het eenvoudig aangepast worden naar eigen wensen. Daarnaast zijn er heel duidelijke instructiefilmpjes, waardoor iedereen ermee kan werken. Ook mensen met weinig boekhoudervaring. De Prijs en kwaliteit zijn boven verwachting.

    Sterke punten
    makkelijk, eenvoudig

    Door Elizabeth Huisman op 3 april 2019 Reageer
  • e-Boekhouden biedt goede service voor klanten. ik vind het ronduit het perfecte boekhoudprogramma om je gehele boekhouding in te doen. Ik gebruik het vaker en ben tevreden ermee. e-Boekhouden is overzichtelijk en duidelijk. Dit programma raad ik een ieder aan!

    Sterke punten
    Goede service , overzichtelijk en duidelijk

    Door Lilly Peters op 3 april 2019 Reageer
  • Ik ben al een maand bezig met dit programma en het bevalt me wel goed. Ik maak nu momenteel ook gratis gebruik van hun website omdat je 15 maanden gratis testen krijgt als starter het is ook ideaal voor startende ZZP'ers. je kan daarnaast ook belasting aangiftes doen en nog veel meer.

    Sterke punten
    Is best wel handig vooral via een laptop

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Harm van de Pol op 2 april 2019 Reageer
  • Ik gebruik al jaren e-boekhouden. En om eerlijk te zijn ben ik e-boekhouden echt dankbaar. E-boekhouden is super gebruikersvriendelijk. Ik werk altijd prettig met e-boekhouden. Hun helpdesk is ook altijd bereid om u te helpen. Geen ander boekhoudprogramma voor mij!

    Sterke punten
    gebruikersvriendelijk, behulpzaam

    Door Thijs Peters op 2 april 2019 Reageer
  • E-boekhouden is een gemakkelijk te gebruiken online boekhoudpakket. Daarnaast hebben ze een goede aanbieding voor startende ondernemers, 15 maanden gratis testen. De help en handleiding zijn erg duidelijk. U wordt ondersteund met praktische voorbeelden.

    Sterke punten
    makkelijk en behulpzaam

    Door Guusje Peters op 1 april 2019 Reageer
  • Hier op deze boekhoudsite, gaan ze alleen maar voor 100% tevredenheid, bent u dit niet dan kunt u daar gerust over in contact gaan. Ze staan u hier vriendelijk te woord, en geven graag advies. Ik had een aantal vragen waar ik een zeer kundig antwoord op heb gekregen. In de toekomst gebruik ik dit zeker weer.

    Sterke punten
    vakkundig advies

    Zwakke punten
    Niet

    Door Joannes van der Meulen op 1 april 2019 Reageer
  • Het is een compleet en betrouwbaar administratiepakket. Prima bereikbare en behulpzame support afdeling. Pakket wordt tevens goed up-to-date gehouden, zowel als het gaat om verbeteringen als om aanvullingen. Ze bieden ook de beste prijzen. Een aanrader dus.

    Sterke punten
    betrouwbaar, beste support

    Door Mirthe Heuvel op 31 maart 2019 Reageer
  • Ik maak al een tijdje gebruik van e-boekhouden. Globaal is is het een leuk pakket met redelijk wat mogelijkheden en fijn om te gebruiken. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van het systeem is de ondersteuning wel goed. Dat mag zeker ook gezegd worden.

    Sterke punten
    leuk pakket

    Door Sepp de Koning op 31 maart 2019 Reageer
  • Vanaf ik met het programma van e-boekhouden werk heb ik een beter overzicht van mijn onderneming. Het programma werkt snel en eenvoudig. Ik geniet ook van hun vijftien maanden gratis cursus boekhouden. Een heel pakket is dat. Ik ben blij met mijn keuze.

    Sterke punten
    Eenvoudig mee te werken

    Zwakke punten
    Geen

    Door Michel Wilson op 30 maart 2019 Reageer
  • Na het beoordelen van meerdere online boekhoudpakketten gekozen voor e-Boekhouden. Vanwege de gebruikersvriendelijkheid, de uitgebreide mogelijkheden voor zelf inrichten van de factuuropmaak en de vele handleidingen/video's. Inmiddels in gebruik genomen en het pakket heeft nog nergens teleurgesteld.

    Sterke punten
    gebruiksvriendelijk en uitgebreide mogelijkheden

    Door Annemarie J. op 30 maart 2019 Reageer
  • Ik heb gebruik gemaakt van e-Boekhouden.nl en ze hebben de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Het is een compleet administratiesysteem. Ik maak momenteel gratis gebruik van want je krijgt 15 maanden gratis testen als starter. Deze website is ook ideaal voor ZZP'ers

    Sterke punten
    Echt handig en goede service

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet kunnen vinden

    Door Sam Dijk op 30 maart 2019 Reageer
  • E-boekhouden is een programma dat prima te gebruiken is door niet professionele gebruikers. Het is Ideaal voor starters en ZZP'ers. Ik werk hier nu al jaren mee tot volle tevredenheid. Dit komt ook door de ondersteuning van de vriendelijke medewerkers van e-boekhouden.

    Sterke punten
    gebruikersvriendelijk, vriendelijke helpdesk

    Door James P. op 29 maart 2019 Reageer
  • Werken met e-boekhouden is een nieuwe uitdaging en uitvinding voor mij. Boekhouden is namelijk een hoofdbreker, maar nu hoeft ik geen lange uren te gaan over mijn boekingen, dat kan nu heel gauw, omdat ik ook een gratis cursus heb kunnen volgen hierover binnen dit systeem.

    Sterke punten
    gratis cursus volgen

    Door Fien de Jonge op 28 maart 2019 Reageer
  • Als er wordt gesproken over goede boekhouden software op het net denk ik gelijk aan E-Boekhouden. Waarom goed? Ze zijn goed, omdat ik heb gebruik kon maken van hun aantrekkelijke service mogelijkheden, waaronder gratis cursus boekhouden en 15 maanden lang gratis software testen.

    Sterke punten
    Aantrekkelijke service mogelijkheden

    Door Bernard van Beek op 28 maart 2019 Reageer

Bezoek e-Boekhouden.nl

Schrijf je eigen review