Ervaringen e-Boekhouden.nl 

Online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl: 15 maanden gratis testen als starter! Modules voor boekhouden en voor factureren. Gratis cursus boekhouden. Ideaal voor starters en ZZP'ers. Handige koppelingen met banken en rapportagesoftware, tot scan & herken functie en BTW-aangiftes.

Waarom e-Boekhouden.nl?

Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden 

Gebruiksvriendelijk, ook voor de ondernemers met een beperkte boekhoudkennis 

Scherpe prijs! 

Online boekhouden met e-Boekhouden.nl

Een online boekhoudprogramma met alle functies, zodat uw boekhouding altijd op orde is? E-boekhouden.nl ondersteunt u optimaal in het up-to-date houden van uw boekhouding. 

Starters kunnen 15 maanden gratis het boekhoudprogramma testen, zonder een verplichting tot aanmelden na afloop. Ideaal dus!
Door gratis online cursussen, snelle response van de helpdesk en een FAQ functie is e-boekhouden gebruiksvriendelijk voor ondernemingen, die nog een beperkte boekhoudkennis hebben. Het boekhoudprogramma is ook uitermate geschikt voor ondernemingen die wel over deze kennis beschikken.

Bespaar tijd door de volautomatische bankkoppelingen, automatische webshopkoppelingen en de vele andere functies. Ook is er een app beschikbaar van het boekhoudprogramma, hierdoor is het overal beschikbaar!

Hoe werkt het boekhoudprogramma?

Welke functies heeft e-Boekhouden.nl en hoe werken deze? Hieronder wordt dit besproken.

Factures snel versturen en gemakkelijk verwerken?

E-boekhouden.nl geeft de mogelijkheid om alle facturen, die digitaal ontvangen of verstuurd zijn, in te zenden zodat het boekhoudprogramma de facturen automatisch verwerkt in de boekhouding. Ook kan er een 'standaard factuur' ingesteld worden, hierdoor kan deze snel ingevuld en verstuurd worden.

Hoe werken de koppelingen?

Verder is er de mogelijkheid om volautomatische koppelingen te creeëren met meerdere Nederlandse banken, andere banken bieden de mogelijkheid tot een importfunctie. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Ook zorgt dit ervoor dat de administratie altijd up-to-date is. 

Deze automatische koppelingen zijn ook beschikbaar met kassasystemen en webshops. Zo worden alle verkochte producten direct verwerkt in de boekhouding.

Heb je een eigen koppeling, API of functie ontwikkeld die u met e-Boekhouden.nl wilt verbinden? E-Boekhouden kijkt met jou hoe dit geïmplementeerd kan worden.

Er zijn nog veel meer mogelijke koppelingen, hieronder staat een overzicht van alle mogelijkheden:

Koppelingen e-Boekhouden.nl

Dit is een overzicht van alle mogelijke koppelingen

Hoe heeft u toegang tot uw gegevens en hoe worden deze beschermd?

Je gaat boekhouden in de cloud, alle boekhoudgegevens zijn overal beschikbaar. U heeft via de computer, tablet en smartphone toegang tot het programma. Om de gegevens te beschermen en beveiligen wordt er om de 10 minuten een tussentijdse back-up gemaakt en iedere 24 uur een volledige back-up die over meerdere locaties wordt verplaatst in Nederland.

Wat zijn de kosten?

Hieronder worden de prijzen besproken van e-boekhouden.nl

  • Starter - de eerste 15 maanden gratis, zonder verplichting tot aanmelding na afloop.

 

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Prijzen boekhouden

Wat zijn de mindere punten?

Er zijn ook wat mindere punten bij e-Boekhouden. waar de meeste gebruikers tegenaanlopen is dat het programma in het begin complex lijkt. Dit is niet apart bij een nieuw programma, maar het is niet 'even' beginnen.

E-Boekhouden.nl biedt gratis online cursussen aan en er zijn handleidingen beschikbaar. Om het boekhoudprogramma helemaal onder de knie te krijgen zul je wel even tijd erin moeten steken, maar deze tijd is het wel waard.

Het factureren is veel gemakkelijker door e-Boekhouden.nl, maar zou minder tijd hoeven te kosten. Het maken van een factuur en het mailen ervan via het boekhoudpakket duurt wat langer door het moeten opslaan en doorklikken. Het is niet één handeling.

Er is geen duidelijk overzicht bij de facturen welke er verzonden zijn, open staan, verlopen zijn of al betaald zijn. 

Dit zijn geen grote gebreken, maar het boekhoudprogramma zou wel verbeterd kunnen worden.

 

Voordelen Check mark

  • Gratis voor starters!
  • Bespaar tijd door de automatische verwerkings mogelijkheden.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer uitgebreide Functies
  • Gratis online cursussen
  • Snelle response helpdesk & handleidingen
  • Gegevens zijn beschermd en er worden back-ups gemaakt
  • Compatibel met PC, tablet en smartphones

Nadelen

  • Niet mogelijk een andere valuta dan de euro te koppelen bij een buitenlandse bankrekening
  • Er zal tijd geinvesteerd moeten worden, wil je het boekhoudprogramma tot zijn volle potentie benutten
  • Geen eigen rittenadministratie
  • Het werkt soms omslachtig

Wat is de conclusie?

Het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl is is door de vele functies en automatische verwerkings mogelijkheden zeker een aanrader. Het bespaart tijd en voorkomt fouten. Door de ondersteuning vanuit e-Boekhouden is het boekhoudprogramma snel geleerd en hierdoor eenvoudig in het gebruik.

E-Boekhouden is ook overal beschikbaar waar je een internetverbinding hebt, aangezien het compatibel is op de PC, tablet en smartphone.

Ondanks een paar kleine gebreken is het boekhoudprogramma zal je merken dat het jou van veel gemak voorziet.

Benieuwd naar ervaringen van gebruikers?

E-Boekhouden.nl gebruikers hebben hun ervaringen in reviews geplaatst, lees ze vooral door! Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

Dé oplossing voor eenvoudig online boekhouden en factureren voor: Starter✓ Zzp✓ MKB✓ Stichting✓ Vereniging✓ Accountant✓

Online boekhouden en factureren | e-Boekhouden.nl

 

 


e-Boekhouden.nl Reviews

  • Na mijn studie heb ik jaren stil gezeten en nu heb ik de draad weer opgepakt. Hiervoor had ik een refreshment nodig. Bij E-Boekhouden heb ik een gratis boekhouden cursus gevolgd. Het totaal pakket heb ik gratis aangeboden gekregen. Hun service is heel goed en hun software is makkelijk te begrijpen. Intussen run ik mijn bedrijf zonder problemen.

    Sterke punten
    Ze geven een goede service

    Door Joannes Dekker op 27 maart 2019 Reageer
  • Online boekhouding is een echte aanrader.
    In het verleden nam het heel veel tijd in beslag om alles up-to-date te hebben en houden. Door gebruik te maken van e-Boekhouden is dat helemaal veranderd. Ik ben nu eerder klaar en heb alles makkelijk bij de hand.

    Sterke punten
    makkelijk

    Door Maud Hofman op 27 maart 2019 Reageer
  • Ik ben al 3 maanden bezig met e-Boekhouden en ik heb een goede ervaring met ze ik mag ook gratis testen omdat ik een starter bent. Er zijn ook gratis cursus voor bokhouden.het is ook ideaal voor ZZP'ers. Deze website heeft mij echt geholpen en ik vind ze heel goed.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Stella Maas op 26 maart 2019 Reageer
  • Als je niet zo veel weet over boekhouden, maar je toch je zaken op orde wil hebben raad ik je aan om gebruik te maken van dit boekhoud programma. Je krijgt een gratis cursus en mag 15 maanden lang oefenen en kijken als je het wel een goede hulp vind voor uw administratie.

    Sterke punten
    Super voordelig voor starters

    Door Patrick de Koning op 26 maart 2019 Reageer
  • E-boekhouden is een duidelijk boekhoudpakket voor verenigingen, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om een btw administratie te voeren. Via een support pagina die compact en helder informatie verschaft. Terugval op een helpdesk is, indien nodig, snel en kwalitatief. prima!

    Sterke punten
    duidelijk

    Door Berendina Kok op 25 maart 2019 Reageer
  • Ik vind het GOED dat de eerste 15 maanden van uw onderneming gratis boekhouden én factureren. Het begelijden van de startende ondernemers is heel TOP. Dat heeft mij als starter heel veel geholpen. Als Zzp'er startende was ik er ongerust, omdat ik niet weet hoe verder te gaan met mijn Boekhouden.

    Sterke punten
    Alle functies voor zzp'ers

    Zwakke punten
    Geen

    Door Edith Verhoeven op 25 maart 2019 Reageer
  • Bent u korter dan 15 maanden geleden gestart als ondernemer, of gaat u zich binnenkort inschrijven? Gedurende de eerste 15 maanden van uw onderneming is e-Boekhouden volledig gratis, zonder verplichtingen. U heeft ook geen boekhoudkennis nodig om aan de slag te gaan met e-Boekhouden.

    Sterke punten
    gratis cursus

    Door Bernadette Rodriguez op 24 maart 2019 Reageer
  • E-boekhouden is makkelijk in gebruik, ook voor de starter
    De mobiele applicatie is handig. Bij het opstarten gaat snel. Het is gratis voor starters tijdens de eerste 15 maanden van hun onderneming. Boekhoudmodule tegen lage prijs aan te vullen met urenregistratie- en factuur/offerte module inclusief periodiek factureren en mobiele-urenregistratie.

    Door Suus de Leeuw op 24 maart 2019 Reageer
  • elk probleem is een uitdaging voor de medewerkers van e-Boekhouden en zij vinden altijd de juiste oplossing! Heel servicegericht en op een (support)vraag wordt zeer snel gereageerd en meestal al met een oplossing waar je wat aan hebt. Mocht uw probleem niet direct opgelost kunnen worden, dan staat een ontwikkelteam klaar om op (korte) termijn voor een passende oplossing te zorgen. Ik ben zeer tevreden over de functionaliteit van e-Boekhouden en met name over de support die door hun geleverd wordt!

    Sterke punten
    beste service.

    Door Marco van de Berg op 23 maart 2019 Reageer
  • bij het opzetten van onze stichting zaten we even met hoe wij onze administratie zouden kunnen doen. we zijn dus met de gratis 15 maanden gestart van e-boekhouden en alles gaat tot nu toe uitstekend. Je geloofd het of niet het zijn echt 15 maanden waarbij je gratis gebruik kan maken van hun software.

    Sterke punten
    15 maanden gratis

    Door Roan van de Ven op 23 maart 2019 Reageer
  • Ik heb 15 maanden gratis mogen testen als starter! Modules voor boekhouden en voor factureren. Gratis cursus boekhouden. Dit alles in 1 pakket. Dat klinkt zo ongelooflijk maar het is waar. Ik ben super blij met mijn overzichten. Het is echt een aanrader.

    Sterke punten
    Goede overzichten

    Door D. de Koning op 22 maart 2019 Reageer
  • Perfecte klantenservice bij e-boekhouden. En het programma bevalt na jaren nog altijd prima. Sterker nog, er worden steeds weer dingen verbeterd. Ik denk er zelfs over om het te koppelen aan mijn webshop. Dan wordt het helemaal efficiënt!.

    Sterke punten
    goede klantenservice

    Door Kate Lam op 22 maart 2019 Reageer
  • Prima boekhoudprogramma. Ik heb zelf veel ?knowhow? van boekhouden. Maar dit programma is ook voor mensen zonder boekhoudervaring heel toegankelijk. e-Boekhouden is makkelijk in gebruik. De klanten zullen zonder zorgen, het programma makkelijk kunnen volgen.

    Sterke punten
    soepel voor beginners

    Door Pip Jansen op 21 maart 2019 Reageer
  • Prima boekhoudprogramma. Ik heb zelf veel ?knowhow? van boekhouden. Maar dit programma is ook voor mensen zonder boekhoudervaring heel toegankelijk. e-Boekhouden is makkelijk in gebruik. De klanten zullen zonder zorgen, het programma makkelijk kunnen volgen.

    Sterke punten
    soepel voor beginners

    Door Pip Jansen op 21 maart 2019 Reageer
  • E-boekhouden is gebruikersvriendelijk, ondersteunend en heel makkelijk om correcties te maken zonder allerhande extra journaalposten. Daardoor voor elke ondernemer heel goed zelf te verwerken waardoor voor de accountant alles kan worden voorbereid en deze daardoor veel goedkoper wordt.

    Sterke punten
    gebruiksvriendelijk , ondersteunend , simpel

    Door Edith de Groot op 21 maart 2019 Reageer
  • E-boekhouden is gebruikersvriendelijk, ondersteunend en heel makkelijk om correcties te maken zonder allerhande extra journaalposten. Daardoor voor elke ondernemer heel goed zelf te verwerken waardoor voor de accountant alles kan worden voorbereid en deze daardoor veel goedkoper wordt.

    Sterke punten
    gebruiksvriendelijk , ondersteunend , simpel

    Door Edith de Groot op 21 maart 2019 Reageer
  • het programma is goed te begrijpen. De online help pagina met de filmpjes maken het gebruik erg makkelijk. Als je er niet uit komt kan je een mailtje sturen. Je krijgt snel een persoonlijk antwoord. Dit bedrijf is zeer toegankelijk en daar houd ik van.

    Sterke punten
    Goede service en eenvoudig

    Door Inge van de Pol op 20 maart 2019 Reageer
  • Het is een hele fijne en goeie curcus. Je krijgt de hulp die je nodig hebt. Terwijl je er niet voor de deur uit hoeft. Het is ideaal voor mensen die hun boekhouding niet uit handen willen geven. Je leert om het helemaal zelf te doen. En bij hulp kan je altijd om hulp vragen.

    Sterke punten
    Leerzaam

    Door Willempje Schouten op 20 maart 2019 Reageer
  • Het boekhoudpakket is goed en gemakkelijk te gebruiken. Dit geldt niet alleen voor de browseromgeving maar ook in de applicatie. De prijs is ook zeer redelijk te noemen. Wanneer je een goed en makkelijk te gebruiken boekhoudpakket wilt hebben is e-Boekhouden een prima kandidaat.

    Sterke punten
    makkelijk, redelijke prijzen

    Door Mees Bosch op 19 maart 2019 Reageer
  • e-Boekhouden is een zeer compleet en eenvoudige administratiesysteem het bevalt me heer erg goed en ik maak al een paar weken gratis gebruik van deze website. Ik vind ze echt een goede website en is heel goed voor straters en ZZP'ers en je krijgt ook langer dan een jaar gratis testen.

    Sterke punten
    gratis testen

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Lina Mulder op 19 maart 2019 Reageer
  • Ik heb vorig jaar gratis gebruikgemaakt van e-Boekhouden.nl. Ook na de actieperiode is het boekhoudpakket goedkoop. De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor starters!Verder is e-Boekhouden.nl is een compleet en eenvoudig administratiesysteem, waarmee de financiële administratie zeer efficiënt kan worden bijgehouden.?

    Door Amber van de Ven op 17 maart 2019 Reageer
  • Ik maak momenteel gratis gebruik van deze website en bevalt me heel erg goed!Ik zou zeggen uit testen maar, want je krijgt langer dan een jaar gratis testen als starter. het is ook nog Ideaal voor starters en ZZP'ers. Heb geen nadelen kunnen vinden dus zou ik zeggen goede website!

    Sterke punten
    Vijftien maanden gratis testen

    Zwakke punten
    geen

    Door Elly Heijden op 17 maart 2019 Reageer
  • Als kleine ondernemer laten we meestal onze administratie liggen. Met dit programma kan je zelf facturen opmaken en je boekhouden in orde maken.
    Helemaal ideal voor startende ZZP'ers. Ook kan je belasting aangiftes doen en nog veel meer. Ik ben super blij, want ik hoef nirmand lastig te vallen.

    Sterke punten
    Zelf je administratie doen zonder mensen lastig te vallen.

    Door Senna D. op 16 maart 2019 Reageer
  • Als ZZP'er is dit de voornaamste manier om je boekingen in de gaten te houden, alle transacties worden bijgehouden en je hebt een gratis cursus erbij, daarnaast 15 maanden gratis testen, jij kunt overal mee met jou boekhouden op jouw laptop. Het is best een aanrader van mij naar jullie als toekomstige klanten.

    Sterke punten
    ik kan overal mee met boekhouden op mijn laptop

    Door Robin de Bruin op 16 maart 2019 Reageer
  • Ik ben iemand die graag zaken doet met een legitiem bedrijf en heb dus gekozen voor e-boekhouden. Ze zijn erkend door de balstingsdienst , ze bieden een goede service met gratis cursus boekhouden en ze hebben een heel aktieve helpdesk met aardige mensen die je te hulp schieten mocht je toch problemen ondervinden.

    Sterke punten
    gratis cursus boekhouden

    Door Daley Brown op 15 maart 2019 Reageer

Bezoek e-Boekhouden.nl

Schrijf je eigen review