Review MoneyMonk

De alles-in-één oplossing voor ondernemers? MoneyMonk! 30 dagen vrijblijvend uitproberen! Gratis opstartservice! De ideale uitkomst voor starters & zzp'ers! Meerdere functies om het online boekhouden gemakkelijk en overzichtelijk te maken, zoals bankkoppelingen, scan & herken, btw-aangifte en meer!

Wat zijn de voordelen van MoneyMonk?

check-markMeerdere automatische functies die het boekhouden nóg gemakkelijker maken
check-markGratis opstartservice
check-markScherpe prijzen

MoneyMonk in het kort

Ben jij een dienstverlenende ondernemer en werk je veel op uurbasis? Grote kans dat Moneymonk het online boekhoudprogramma voor jou is!

Deze boekhoudsoftware biedt een groot aantal verschillende functies aan, om zo jou optimaal te ondersteunen. Denk hierbij aan projectmanagement, factureren en automatische uitrekenen van de btw-aangifte. 

Moneymonk is vooral gericht op starters, ZZP'ers en de MKB, die werken als dienstverleners. Ben je niet zeker of het boekhoudprogramma bij jou past? Probeer het 30 dagen vrijblijvend gratis uit!

Hulp nodig bij het opzetten van het online boekhoudprogramma? Moneymonk biedt een gratis opstartservice aan: 

  • Hulp bij het inrichten van de administratie
  • Uitleg belangrijkste functie's software
  • Tips om tijd te besparen

Hoe werkt het online boekhouden met MoneyMonk?

Wij zullen de functies en de werking van het boekhoudprogramma hieronder bespreken. Verder zullen er voordelen en nadelen van de software genoemd worden.

Een factuur eenvoudig opstellen en versturen?

Factureren MoneyMonk

Kies de ontvanger van de factuur en de informatie wordt door het boekhoudprogramma ingevuld. Voeg factuur regels toe en MoneyMonk rekent de rest voor jou uit. Bespaar tijd en voorkom fouten!

Het boekhoudprogramma koppelen met een bank?

MonkeyMonk kan worden gekoppeld worden met elke Nederlandse bank. Het programma werkt samen met alle Nederlandse banken. Geen limiet, voeg elke bankrekening toe. Door de automatische bankkoppelingen bespaar je tijd en door de transacties te koppelen aan betalingen kan het boekhoudsoftware meteen de btw-aangifte uitrekenen.

Scannen & herkennen van bonnen

Met de app van MoneyMonk kan je de bonnen fotograferen. De software leest zelf de datum en het bedrag uit. Koppel hierna de bon aan de factuur of banktransactie.

Hoe kan je het overzicht bewaren met MoneyMonk?

Het boekhoudprogramma heeft meerdere overzichten beschikbaar gesteld. Denk hierbij aan een overzicht van alle statussen van je mails. Zo kan je direct zien of een mail verzonder, ontvangen en/of geopend is.

Moneymonk geeft ook een up-to-date wint- en verliesrekening, jij maakt de facturen, verwerkt de banktransacties en het programma rekent het voor je uit. Zo heb je altijd een overzicht van je financiële status. 

Er zijn ook meerdere overzichten beschikbaar, denk aan: Winst- en verliesrekening, balans, inzichten in je prestaties door rapportages en afschrijvingen.

Verkoopfacturen registratie MoneyMonk

De functies van Project Management

Functie project management MoneyMonk

Wat gaat het u kosten per maand?

  • Eerste 30 dagen gratis vrijblijvend uitproberen
  • Alleen Project Management - [Gratis]
  • Starter - €10,- De eerste 6 maanden 50% korting, daarna €20,-
  • ZZP'er - €20,-
  • MKB'er - €40,-

Wat zijn de nadelen van MoneyMonk?

Als er gekeken wordt naar de nadelen van MoneyMonk dan zie je een paar duidelijk naar voren komen. Zo is het boekhoudprogramma speciaal ontwikkeld voor starters, ZZP'ers, freelancers en MKB die actief zijn in de dienstverlening. Wanneer je een webshop hebt en producten verkoopt, dan is MonkeyMonk niet voor jou. 

Daarnaast werkt de scan en herken nog niet optimaal via de app. De documenten kunnen niet gekoppeld worden aan een transactie of factuur. Transacties worden niet weergegeven in de app, hierdoor kan je niet een inkoopfactuur maken via de mobiele app. 

Wanneer je klant na het afgesproken termijn nog niet betaald hebben kan je een herinnering sturen via MoneyMonk, maar het is niet mogelijk een incasso te sturen. Dit moet via een ander kanaal.

Ook kan je klant niet zelf digitaal een offerte goedkeuren. Je zal zelf in het boekhoudprogramma aanvinken dat die is goedgekeurd.

Het exporteren van de gegevens heeft tijd nodig, niet bij elke bank is een volautomatische koppeling mogelijk en wanneer er administratieve gegevens geimporteerd moeten worden kan dit nog niet in een keer. 

check-markVoordelen online boekhouden met MoneyMonk

  • Gratis 30 dagen uitproberen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeer overzichtelijk
  • Mobiele applicatie
  • Automatische koppelingen
  • Scherpe prijzen
  • Snelle, bereikbare helpdesk
  • Youtube video's met uitleg
  • Rittenregistratie

Nadelen van het boekhoudprogramma

  • Gericht op starters, ZZP'ers, freelancers en MKB actief in de dienstverlening
  • Mobiele applicatie werkt nog niet optimaal
  • Niet mogelijk een incasso te sturen
  • De klant kan niet digitaal een offerte goedkeuren
  • Geen UBL facturen mogelijk
  • Importeren van gegevens is omslachtig

 

 

MoneyMonk - Online Boekhouden voor ZZP'ers

Alles-in-één online boekhouden voor Starters ✓ ZZP'ers ✓ MKB ✓ Telefonische ondersteuning ✓ Uren ✓ Ritten ✓ Facturatie ✓ Bonnen ✓ Btw ✓ Bank ✓ App


MoneyMonk youtube kanaal

MoneyMonk beschikt over een uitgebreid youtube kanaal. Op het kanaal leggen hoe functies werken. Dit gebeurt van eenvoudige zaken zoals het uploaden van je eigen logo tot hoe je zelf verkoopfacturen kunt opmaken. Het youtube kanaal is volgens Boekhoudprogramma.eu zeker voor starters of ZZP'er ideaal. Het werkt eenvoudig en helpt je snel op pad bij het starten van je boekhouding bij MoneyMonk.

 

 


MoneyMonk Reviews

  • Ik ben al een tijdje overgestapt naar het boekhoudprogramma van Moneymonk. Ik moet eerlijk toegeven dat het mij heel goed uitkomt en mijn administratie nooit eerder zo prima uitzag. Je hebt niet veel tijd nodig en het is gemakkelijk omdat je het ook via jouw smartphone kan doen.

    Sterke punten
    Snelle en betere resultaten

    Door Kevin de Bruijn op 9 april 2019 Reageer
  • Als ZZP'er ben ik MoneyMonk gaan gebruiken voor mijn boekhouding en tot nu toe naar volle tevredenheid! Wat mij in het begin direct opviel is dat MoneyMonk een erg overzichtelijke en duidelijke interface heeft. Ik heb altijd plezier met MoneyMonk. Probeer het eens!

    Sterke punten
    overzichtelijk, duidelijk

    Zwakke punten
    geen

    Door Reinier Smit op 8 april 2019 Reageer
  • Ik heb mijn bedrijf pas opgezet. Ik ging toen opzoek naar een betaalbare online boekhoudbedrijf. Ik kwam toen MoneyMonk tegen. Het paste in mijn budget en heeft heel wat te bieden. Zij bieden de beste service. Echt een aanrader voor een startende ondernemer.

    Sterke punten
    Betaalbare online boekhoudbedrijf

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jakob Berg op 8 april 2019 Reageer
  • Zeer prettig en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma. Boekhouden is zeker niet mijn ding. Ik heb hem nooit gesnapt. Maar dit programma is met het dashboard voor mij lekker compleet en overzichtelijk. Helpdesk is ook super vriendelijk. Heel veel Complimenten!

    Sterke punten
    gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

    Door Reinder de Vos op 7 april 2019 Reageer
  • Na het bekijken van verschillende pakketten kwam MoneyMonk voor mij als meest gebruiksvriendelijke en complete applicatie over. Het invoeren van ritten, uren, contacten en projecten gaat allemaal snel en eenvoudig, zowel via de pc als via de applicatie. Tot op heden nog geen functionaliteit kunnen vinden die ik mis.

    Sterke punten
    snel en eenvoudig

    Door Jeltje Vissers op 7 april 2019 Reageer
  • Met het online boekhoudprogramma MoneyMonk kunt u uw winst- en verliesrekening goed in de gaten houden. MoneyMonk doet al het rekenwerk voor u. Je hebt een heel goede zicht op uw prestatie. Geef je bijvoorbeeld meer uit dan naar binnen komt of maak u juist meer winst.

    Sterke punten
    Goede zicht op uw prestatie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Mireille Dijkstra op 6 april 2019 Reageer
  • Het is eenvoudig, overzichtelijk, scheelt mij echt tijd in mijn administratie, mooie inzichten en rapportages en professioneel uitziende facturen en offertes. Top in gebruik, maakt het leven van een ZZP-er een stuk makkelijker!. Blij dat ik MoneyMonk heb ontdekt.

    Sterke punten
    eenvoudig , overzichtelijk

    Door Marie Huisman op 6 april 2019 Reageer
  • Dit programma heeft een app beschikbaar voor de mobiele telefoons. Met deze app kun je bijvoorbeeld een foto maken van een bon en worden alle gegevens meteen opgeslagen en overgenomen zoals datum en het bedrag. Jij hoef dan niets over te typen. Nu je bonnetje in je bestanden staat kun je deze eenvoudig koppelen aan de bijbehorende inkoopfactuur.

    Sterke punten
    De mobile app

    Zwakke punten
    Geen

    Door Eva M. op 5 april 2019 Reageer
  • Met moneymonk ben ik instaat mijn eigen boekhouden te doen. Ik heb de gratis online boekhoud cursus gevolgt en had geen begeleiding meer nodig en kon helemaal zelf aan de slag. Zelf je boekhouding opzetten en daarna het ook zelf bijhouden en bij werken .

    Sterke punten
    zelf je boekhouding opzetten

    Door Anita Bosch op 5 april 2019 Reageer
  • Ik maakte op aanraden van mijn kennis gebruik van Moneybird.
    Ik heb het programma heel goed ervaren en heb er geen moment spijt van. Mijn boekhouding up-to-date houden gaat nu veel makkelijker en ik zie exact of ik winsten gemaakt hebt of verlies heb geleden.

    Sterke punten
    boekhouding veel makkelijker bij te houden.

    Door Andreas Kramer op 4 april 2019 Reageer
  • Ik wilde een online boekhoudprogramma hebben waarbij ik mijn balans heel goed in de gaten kon houden. Mijn vriend vertelde mij dat dit online boekhoudprogramma dat biedt. En ja dat is daadwerkelijk zo. Overzicht van de bezittingen en schulden van mijn bedrijf kan ik makkelijk bezichtigen.

    Sterke punten
    Mijn balans heel goed in de gaten houden

    Zwakke punten
    Geen

    Door Benthe Huisman op 4 april 2019 Reageer
  • Als klein ondernemer is een boekhouder bijna niet te permitteren. Door het gebruik maken van MoneyMonk kan ik mijn boekhouden nu zelf doen en daar ben ik super tevreden mee. Wat de kosten betreft? Het is redelijk in tarief en goedkoper dan andere boekhoudprogramma's.


    Sterke punten
    goedkoper

    Door Renate Boer op 4 april 2019 Reageer
  • Het boekhoudprogramma van Moneymonk is heel eenvoudig en simpel te noemen. Het programma is makkelijk mee te werken en je behaald er de beste resultaten mee. Ook neemt het programma niet zoveel tijd in beslag.
    Top service, ik heb niets te klagen.



    Sterke punten
    eenvoudig, makkelijk

    Door Bernardina Bos op 3 april 2019 Reageer
  • Met het online boekhoudprogramma Moneymonk kun je uw administratie goed bijhouden. Alle details van je administratie kun je downloaden, mocht je gecontroleerd worden door de Belastingdienst. Ook kun je zo je administratie makkelijk delen met je boekhouder

    Sterke punten
    Administratie goed bijhouden

    Zwakke punten
    Geen

    Door Owen Gelbero op 2 april 2019 Reageer
  • Uiterst tevreden met dit boekhoudpakket dat perfect is afgestemd op wat je als zzp'er nodig hebt om jouw financiën op orde te krijgen. Overzichtelijk en ik kan zelf alles beheren. Precies wat een ZP'er nodig heeft: zeer gebruikersvriendelijk, logische indeling, snel overzicht.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Evelien Timmermans op 2 april 2019 Reageer
  • Als u op zoek bent naar een goed werkende site die ook nog eens makkelijk is, dan bent u hier zeker op het goede adres. Moneymonk is gemaakt voor mensen die niet helemaal goed zijn in het boekhouden en alles wat daarbij komt kijken. Kijk eens rustig rond, en laat u overtuigen, Ik ben ook overtuigd, en ik doe nu al een tijdje mijn zaken via Moneymonk.

    Sterke punten
    Vlot, duidelijk, service

    Zwakke punten
    ik vind van niet

    Door B. Gelbero op 1 april 2019 Reageer
  • Ik heb voor MoneyMonk gekozen ,omdat omdat ik dit heel betrouwbaar vindt. ze hebben de beste online service en heel aardige medewerkers. Als je pas gaat beginne als ondernemer heb je ook nog de mogelijkheid om jouw urenregistratie, offertes, rittenregistratie en projecten gratis te kunnen bijhouden. en je kan duidelijk zien wat je inkomsten zijn ik vindt ze heel eerlijk en betrouwbaar.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet kunnen vinden

    Door Kim Rodriguez op 1 april 2019 Reageer
  • Dankzij MoneyMonk heb je een goede boekhouding, zonder dat je er echt verstand van hoeft te hebben. Het is duidelijk en transparant, en heeft mij als ZZP'er al wat leuke uurtjes aan online boekhouden bespaard. Een echte aanrader voor een ondernemer.

    Sterke punten
    gebruiksvriendelijk

    Door Josephus de Jonge op 31 maart 2019 Reageer
  • wauw wat een goed programma heeft moneymonk voor ons op de markt gebracht. Het rekent zelfs je bealsting voor je uit, je kan zelf je facturen opmaken . Met 1 x 24 uur ondersteuning van het telefonisch kontakt team kan je dus op elk gewenst moment van de dag werken en natuurlijk kontakt maken als je vast zit.

    Sterke punten
    btw wordt voor je uitgerekend, de hele dag klantenbegeleiding

    Door Victoria Jansen op 31 maart 2019 Reageer
  • Dit programma is precies wat een ZPP'er nodig heeft, het is zeer gebruikersvriendelijk, heeft een logische indeling, snel overzicht en alles-in-1(uren registreren, factureren, bankafschriften inlezen en boekhouden). Echt een aanrader om dit programma te gebruiken.

    Sterke punten
    Alles in een programma

    Zwakke punten
    Geen

    Door Fem Williams op 30 maart 2019 Reageer
  • Als je met dit online boekhoudprogramma werk haal je er alleen maar voordelen uit. Jouw balans wordt voor u berekent. Je bezittingen, bevorderingen, schulden en betaalverplichtingen worden goed in kaart voor u gebracht. Dit online boekhoudprogramma is echt een aanrader.

    Sterke punten
    Jouw balans wordt voor u berekent

    Zwakke punten
    Geen

    Door Brigitte van den Heuvel op 30 maart 2019 Reageer
  • Ik gebruik al jaren MoneyMonk en ben enorm tevreden. ZZP'ers die naar een manier zoeken om hun administratie te doen, zou ik MoneyMonk willen aanraden. Moneymonk bied je echt de gelegenheid om online je boekhouden te kunnen doen. Helpdesk is ook top. Ik Heb zelfs weleens op zondag uitgebreide hulp gehad.

    Sterke punten
    goed pakket voor zzp'ers

    Door Tessa Vos op 29 maart 2019 Reageer
  • Uiterst tevreden met dit boekhoudpakket dat perfect is afgestemd op wat je als zzp'er nodig hebt om jouw financiën op orde te krijgen. Ook de support is prima geregeld en krijg je een heldere en snelle uitleg van de werking van het pakket. een aanrader

    Sterke punten
    goed voor zzp'ers

    Door Esme Prins op 29 maart 2019 Reageer
  • Vergeleken met andere online boekhoudproduct lijkt MoneyMonk de enige te zijn die de meeste betaalbare prijzen heeft. Super makkelijk en intuïtief. Gebruiksgemak staat voorop, en ik kan me richten op werk in plaats van administratie. Al met al een enorme aanrader voor dienstverlenende ZZP'ers!

    Sterke punten
    betaalbare prijzen, makkelijk en intuïtief

    Door Suze C. op 28 maart 2019 Reageer
  • Hiermee bespaar je tijd en kan je zelf zien hoe je bedrijf aan het groeien is. ik ga het een ieder aanraden ,want het is echt alles onder een dak en heel erg makkelijk om te gebruiken. Je kan ook via IDEAL betaald worden door de klanten nadat je hun een factuur hebt opgestuurd.

    Sterke punten
    uitbetaald worden door ideal

    Door Petra de Bruin op 28 maart 2019 Reageer

Bezoek MoneyMonk

Schrijf je eigen review