Review MoneyMonk

De alles-in-één oplossing voor ondernemers? MoneyMonk! 30 dagen vrijblijvend uitproberen! Gratis opstartservice! De ideale uitkomst voor starters & zzp'ers! Meerdere functies om het online boekhouden gemakkelijk en overzichtelijk te maken, zoals bankkoppelingen, scan & herken, btw-aangifte en meer!

Wat zijn de voordelen van MoneyMonk?

check-markMeerdere automatische functies die het boekhouden nóg gemakkelijker maken
check-markGratis opstartservice
check-markScherpe prijzen

MoneyMonk in het kort

Ben jij een dienstverlenende ondernemer en werk je veel op uurbasis? Grote kans dat Moneymonk het online boekhoudprogramma voor jou is!

Deze boekhoudsoftware biedt een groot aantal verschillende functies aan, om zo jou optimaal te ondersteunen. Denk hierbij aan projectmanagement, factureren en automatische uitrekenen van de btw-aangifte. 

Moneymonk is vooral gericht op starters, ZZP'ers en de MKB, die werken als dienstverleners. Ben je niet zeker of het boekhoudprogramma bij jou past? Probeer het 30 dagen vrijblijvend gratis uit!

Hulp nodig bij het opzetten van het online boekhoudprogramma? Moneymonk biedt een gratis opstartservice aan: 

  • Hulp bij het inrichten van de administratie
  • Uitleg belangrijkste functie's software
  • Tips om tijd te besparen

Hoe werkt het online boekhouden met MoneyMonk?

Wij zullen de functies en de werking van het boekhoudprogramma hieronder bespreken. Verder zullen er voordelen en nadelen van de software genoemd worden.

Een factuur eenvoudig opstellen en versturen?

Factureren MoneyMonk

Kies de ontvanger van de factuur en de informatie wordt door het boekhoudprogramma ingevuld. Voeg factuur regels toe en MoneyMonk rekent de rest voor jou uit. Bespaar tijd en voorkom fouten!

Het boekhoudprogramma koppelen met een bank?

MonkeyMonk kan worden gekoppeld worden met elke Nederlandse bank. Het programma werkt samen met alle Nederlandse banken. Geen limiet, voeg elke bankrekening toe. Door de automatische bankkoppelingen bespaar je tijd en door de transacties te koppelen aan betalingen kan het boekhoudsoftware meteen de btw-aangifte uitrekenen.

Scannen & herkennen van bonnen

Met de app van MoneyMonk kan je de bonnen fotograferen. De software leest zelf de datum en het bedrag uit. Koppel hierna de bon aan de factuur of banktransactie.

Hoe kan je het overzicht bewaren met MoneyMonk?

Het boekhoudprogramma heeft meerdere overzichten beschikbaar gesteld. Denk hierbij aan een overzicht van alle statussen van je mails. Zo kan je direct zien of een mail verzonder, ontvangen en/of geopend is.

Moneymonk geeft ook een up-to-date wint- en verliesrekening, jij maakt de facturen, verwerkt de banktransacties en het programma rekent het voor je uit. Zo heb je altijd een overzicht van je financiële status. 

Er zijn ook meerdere overzichten beschikbaar, denk aan: Winst- en verliesrekening, balans, inzichten in je prestaties door rapportages en afschrijvingen.

Verkoopfacturen registratie MoneyMonk

De functies van Project Management

Functie project management MoneyMonk

Wat gaat het u kosten per maand?

  • Eerste 30 dagen gratis vrijblijvend uitproberen
  • Alleen Project Management - [Gratis]
  • Starter - €10,- De eerste 6 maanden 50% korting, daarna €20,-
  • ZZP'er - €20,-
  • MKB'er - €40,-

Wat zijn de nadelen van MoneyMonk?

Als er gekeken wordt naar de nadelen van MoneyMonk dan zie je een paar duidelijk naar voren komen. Zo is het boekhoudprogramma speciaal ontwikkeld voor starters, ZZP'ers, freelancers en MKB die actief zijn in de dienstverlening. Wanneer je een webshop hebt en producten verkoopt, dan is MonkeyMonk niet voor jou. 

Daarnaast werkt de scan en herken nog niet optimaal via de app. De documenten kunnen niet gekoppeld worden aan een transactie of factuur. Transacties worden niet weergegeven in de app, hierdoor kan je niet een inkoopfactuur maken via de mobiele app. 

Wanneer je klant na het afgesproken termijn nog niet betaald hebben kan je een herinnering sturen via MoneyMonk, maar het is niet mogelijk een incasso te sturen. Dit moet via een ander kanaal.

Ook kan je klant niet zelf digitaal een offerte goedkeuren. Je zal zelf in het boekhoudprogramma aanvinken dat die is goedgekeurd.

Het exporteren van de gegevens heeft tijd nodig, niet bij elke bank is een volautomatische koppeling mogelijk en wanneer er administratieve gegevens geimporteerd moeten worden kan dit nog niet in een keer. 

check-markVoordelen online boekhouden met MoneyMonk

  • Gratis 30 dagen uitproberen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeer overzichtelijk
  • Mobiele applicatie
  • Automatische koppelingen
  • Scherpe prijzen
  • Snelle, bereikbare helpdesk
  • Youtube video's met uitleg
  • Rittenregistratie

Nadelen van het boekhoudprogramma

  • Gericht op starters, ZZP'ers, freelancers en MKB actief in de dienstverlening
  • Mobiele applicatie werkt nog niet optimaal
  • Niet mogelijk een incasso te sturen
  • De klant kan niet digitaal een offerte goedkeuren
  • Geen UBL facturen mogelijk
  • Importeren van gegevens is omslachtig

 

 

MoneyMonk - Online Boekhouden voor ZZP'ers

Alles-in-één online boekhouden voor Starters ✓ ZZP'ers ✓ MKB ✓ Telefonische ondersteuning ✓ Uren ✓ Ritten ✓ Facturatie ✓ Bonnen ✓ Btw ✓ Bank ✓ App


MoneyMonk youtube kanaal

MoneyMonk beschikt over een uitgebreid youtube kanaal. Op het kanaal leggen hoe functies werken. Dit gebeurt van eenvoudige zaken zoals het uploaden van je eigen logo tot hoe je zelf verkoopfacturen kunt opmaken. Het youtube kanaal is volgens Boekhoudprogramma.eu zeker voor starters of ZZP'er ideaal. Het werkt eenvoudig en helpt je snel op pad bij het starten van je boekhouding bij MoneyMonk.

 

 


MoneyMonk Reviews

  • Met dit programma kan ik makkelijk de e-mailstatus bekijken. Je kunt alle verzonden e-mails bezichtigen verder kun je de datum, titel, ontvangers en de status van je mail bekijken. Zo kun je precies zien wanneer de mail is verzonden, ontvangen en is geopend. Mocht er iets niet goed zijn gegaan kun je dat ook meteen zien.

    Sterke punten
    Makkelijk de e-mailstatus bekijken

    Zwakke punten
    Geen

    Door Geertruida de Boer op 27 maart 2019 Reageer
  • In het begin wist ik niet welk programma het best bij me past. Bij dit online boekhoudprogramma kan jij je gratis aanmelden voor dertig dagen, wat ik echt goed vond. Ik was tevreden met de diensten die zij aanboden en besloot toen verder met dit programma te werken.

    Sterke punten
    Dertig dagen gratis

    Zwakke punten
    Geen

    Door Pietertje Rodriguez op 27 maart 2019 Reageer
  • MoneyMonk staat voor mij als een van de beste boekhoudpakket. De software is heel gemakkelijk in gebruik, het ziet er echt aantrekkelijk en duidelijk uit. Daarnaast is de prijs van de pakketten zeer redelijk. Daarnaast is het naast het feit dat het goed is voor bedrijven, ook nog perfect ontwikkeld voor zzp-ers.

    Sterke punten
    aantrekkelijk , redelijke prijzen

    Door Hubertus Thomas op 27 maart 2019 Reageer
  • Met MoneyMonk werk je prettig. Het programma vereist inderdaad weinig boekhoudkundige kennis en zonder boekhouder komt u een heel eind. Indien er hulp nodig is, dan kunt u gebruikmaken van de uitgebreide support mogelijkheden. Niet twijfelen en het gewoon uit proberen.

    Sterke punten
    gebruikersvriendelijk

    Door Lola Mol op 26 maart 2019 Reageer
  • Echt een TOP pakket met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Alles wat je als ZZP-er nodig hebt zit er in. Zelfs zonder boekhoudkennis, want het het is heel gebruiksvriendelijk. Je hebt een helder en eenvoudig overzicht van je financieel administratie.

    Sterke punten
    goede prijzen/kwaliteit, helder en eenvoudig

    Door Elisa I. op 25 maart 2019 Reageer
  • Kan met plezier mijn projecten afwikkelen en mijn klanten zijn ook helemaal tevreden. Het is zo makkelijk omdat ik een gepaste abonnement heb afgesloten om mijn administratie bij te houden. Met hun aangepaste prijzen hebben ze mij als startende ondernemer echtwel geholpen. Geef mij maar Moneymonk!

    Sterke punten
    Makkelijke voorzieningen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Pepijn Prins op 25 maart 2019 Reageer
  • Moneymonk is een website waar ZZP'ers online boekhouden kunnen doen. En ik vind het handig omdat je dan nie tot laat in je bureau moet zitten op het werk. Ze hebben pakketten met zeer redelijke prijzen. En je krijgt alles wat je zoekt daar. Ik heb een heel goede ervaring met ze.

    Sterke punten
    Echt handig en goede service

    Zwakke punten
    Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

    Door Ben Koning op 24 maart 2019 Reageer
  • Dit online boekhoudbedrijf heeft mij nooit teleurgesteld. Het maakt mijn werk alleen maar makkelijker. Het maakt bijvoorbeeld zelfs berekeningen voor mij. Veder maakt dit programma automatisch een overzicht voor je met de waarden van je bezit. Dit alles komt ook nog netjes op je winst- en verliesrekening te staan.

    Sterke punten
    Automatisch een overzicht voor je met de waarden van je bezit

    Zwakke punten
    Geen

    Door Luuk Wilson op 24 maart 2019 Reageer
  • Moneymonk is voor mij een hele prettige manier om mijn boekhouding bij te houden. Alles is heel overzichtelijk. Alles is gekoppeld aan elkaar dus in een ogenblik is alles bijgewerkt. Ze luisteren ook graag naar hun klanten en vragen vaak feedback. Daar wordt ook meteen wat aan gedaan. Ga zo door!!

    Sterke punten
    behulpzaam en overzichtelijk

    Door Olivier Willems op 23 maart 2019 Reageer
  • Sinds een paar jaar werken wij met volle tevredenheid samen met MoneyMonk. Op meerdere vlakken besparen zij ons heel veel tijd en energie, zodat wij tijd overhouden om te doen waar wij zelf goed in zijn: ondernemen!! Gedurende onze samenwerking, is onze feedback altijd direct opgepakt en wordt het boekhouden alleen maar makkelijker. Bedankt MoneyMonk!

    Sterke punten
    betrouwbaar en snelle afhandeling.

    Zwakke punten
    Geen nadelen.

    Door Suzanne van Doorn op 23 maart 2019 Reageer
  • Als je ervoor kiest om je bedrijfs administratie via moneymonk te doen zou ik het zeker aanbevelen. Je kan met moneymonk facturen opstellen en betaald worden via IDEAL. Bespaar dus je kostbare tijd en kies voor je gemak,want met moneymonk kan je de hele dag aan de slag.

    Sterke punten
    krijg betaald met ideal

    Door Elisabeth de Ruiter op 22 maart 2019 Reageer
  • Ik zou een ieder zeggen die bezig is met een onderneming om ergewoon voor te gaan . Laat je boekhouding niet meer liggen of verwaarloos het niet meer. Je kan het zelf doen met de begeleiding van moneymonk.nl. Je kiest zelf de tijd waarop je ermee bezig wilt zijn want je bent niet gebonden aan een kantoor.

    Sterke punten
    geschikt voor een ieder met een onderneming

    Door Sebastiaan Evans op 22 maart 2019 Reageer
  • Dit online programma gebruik ik al jaren, wat ik echt goed vind van dit programma is dat het een heel goed overzicht heeft over de facturen. U kunt de status zien van uw factuur, is het betaald, staat het nog open of bent u te laat. Dit is echt een programma die een ieder kan gebruiken.

    Sterke punten
    Goed overzicht over de fracturen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bram Bosch op 21 maart 2019 Reageer
  • Dit online programma gebruik ik al jaren, wat ik echt goed vind van dit programma is dat het een heel goed overzicht heeft over de facturen. U kunt de status zien van uw factuur, is het betaald, staat het nog open of bent u te laat. Dit is echt een programma die een ieder kan gebruiken.

    Sterke punten
    Goed overzicht over de fracturen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bram Bosch op 21 maart 2019 Reageer
  • Moneymonk bespaard met echt heel veel tijd en stres.
    Ze hebben dagelijks een back up dus ik hoef niet bang te zijn dat ik me gegevens kwijt raak.
    Ook het op maken van facturen gaat snel.
    En het betalen via ideal gaat nog sneller.
    Wat een lust is dit.

    Door Lammert Roy op 21 maart 2019 Reageer
  • Moneymonk bespaard met echt heel veel tijd en stres.
    Ze hebben dagelijks een back up dus ik hoef niet bang te zijn dat ik me gegevens kwijt raak.
    Ook het op maken van facturen gaat snel.
    En het betalen via ideal gaat nog sneller.
    Wat een lust is dit.

    Door Lammert Roy op 21 maart 2019 Reageer
  • Na uitgebreid te hebben gekeken naar verschillende boekhoudpakketten , ben ik terecht bij MoneyMonk. Een simpele en overzichtelijke omgeving maakt het pakket zeer eenvoudig om te doorgronden. Ook de snelheid van het systeem, de helpdesk, reactiesnelheid bij vragen en de YouTube hulpvideo's maken het een geweldig systeem om mee te werken. Boekhouden wordt inderdaad bijna leuk...

    Sterke punten
    simpel en overzichtelijk

    Door Sem van de Brink op 20 maart 2019 Reageer
  • Alles ZZP'ers Naar een manier zoeken om hun administratie te doen Zou ik ze dit echt willen aanraden. Moneymonk bied je echt de gelegenheid om online je boekhouden te kunnen doen. Je hebt alles in een en kan zelf aan de slag. Wat heb je nodig? Internet en een laptop. Of nog makkelijker je mobiel.

    Sterke punten
    Alles in een

    Door Marie Hofman op 20 maart 2019 Reageer
  • Het is een overzichtelijk boekhoud programma gericht op de zzp-er in de dienstverlening. De basis is aanwezig. persoonlijk en klantvriendelijke benadering. Verder zijn ze druk aan de weg aan het timmeren en doen zeker wat met je feedback. Over het algemeen is MoneyMonk een goed programma.

    Sterke punten
    overzichtelijk en klantvriendelijk

    Door Matz van de Pol op 19 maart 2019 Reageer
  • Het boekhoudprogramma van MoneyMonk is voor mij uitstekend.
    Het kan gewoon niet beter. Sinds ik gebruik maak van dit programma is mijn administratie up to date en heb ik het sneller af. Bijna geen papierwerk meer en ik bespaar dan ook heel veel tijd.

    Sterke punten
    sneller af hebben van je administratie

    Door Noud Vermeulen op 19 maart 2019 Reageer
  • Met het boekhoudprogramma van Moneymonk ben ik tegenwoordig heel snel klaar met mij administratie werk en heb ik genoeg tijd om andere zaken te regelen. Ik heb betere overzichten en kan het zelf bijhouden zonder hulp van anderen. Het is heel voordelig.

    Sterke punten
    Heel makkelijk en snel.

    Door Mirjam de Bruin op 17 maart 2019 Reageer
  • maak vandaag nog gebruik van de gratis cursis online boekhouden aangeboden door moneymonk en sluit je daarna vrijblijvend aan bij dit geweldig online boekhoud bedrijf. Er is geen enkel software die je als beginneling zo goed op weg helpt als moneymonk.

    Sterke punten
    online cursus

    Door Clasina van den Bosch op 17 maart 2019 Reageer
  • Van alle andere online boekhoudprogramma's heb ik voor MoneyMonk gekozen, omdat ik deze heel betrouwbaar en accuraat vindt. Ik maak daar nu al ruim 2 jaar gebruik van. Ze hebben de beste online service en heel aardige helpdesk medewerkers. Als startende ondernemer heb je ook nog de mogelijkheid om jouw urenregistratie, offertes , rittenregistraties en projecten gratis te kunnen bijhouden. Ook voor elke ondernemer is er een gewenst pakket dat heel redelijk zit in de prijs. De mogelijkheid bestaat er ook om heel veilig je dagelijkse werkzaamheden te kunnen opslaan in je back up. Door de online boekhouding van MoneyMonk kan je heel wat tijd besparen en daardoor heb je ook de mogelijkheid om jouw bedrijf te laten groeien.

    Sterke punten
    Gratis aanmelding voor het jaar.

    Zwakke punten
    Ik heb er tot nu toe nog geen nadelen ondervonden.

    Door Evan J. op 16 maart 2019 Reageer
  • Moneymonk is zo simpel je voert je bedragen in en het geeft jou je btw die je moet afdragen. Als eenmansbedrijf heb ik mijn verwerkings programma ontdekt. Kan altijd erover beschikken en updaten. Kan duidelijk zien wat mijn inkomsten zijn. Moneymonk is eerlijk.

    Sterke punten
    Transparant

    Zwakke punten
    Geen

    Door Steven Zutphen op 16 maart 2019 Reageer
  • Als kleine ondernemer was ik opzoek naar een goede boekhouden.
    Omdat ik graag al mijn financieele gegevens bij elkaar wilde.
    Moneymonk bood mij dat aan.
    Ik heb nu overal waar ik ben een beter overzicht op alles.
    En dat doet mij als ondernemer heel erg goed.

    Door James Wilson op 15 maart 2019 Reageer

Bezoek MoneyMonk

Schrijf je eigen review