Review MoneyMonk

De alles-in-één oplossing voor ondernemers? MoneyMonk! 30 dagen vrijblijvend uitproberen! Gratis opstartservice! De ideale uitkomst voor starters & zzp'ers! Meerdere functies om het online boekhouden gemakkelijk en overzichtelijk te maken, zoals bankkoppelingen, scan & herken, btw-aangifte en meer!

Wat zijn de voordelen van MoneyMonk?

check-markMeerdere automatische functies die het boekhouden nóg gemakkelijker maken
check-markGratis opstartservice
check-markScherpe prijzen

MoneyMonk in het kort

Ben jij een dienstverlenende ondernemer en werk je veel op uurbasis? Grote kans dat Moneymonk het online boekhoudprogramma voor jou is!

Deze boekhoudsoftware biedt een groot aantal verschillende functies aan, om zo jou optimaal te ondersteunen. Denk hierbij aan projectmanagement, factureren en automatische uitrekenen van de btw-aangifte. 

Moneymonk is vooral gericht op starters, ZZP'ers en de MKB, die werken als dienstverleners. Ben je niet zeker of het boekhoudprogramma bij jou past? Probeer het 30 dagen vrijblijvend gratis uit!

Hulp nodig bij het opzetten van het online boekhoudprogramma? Moneymonk biedt een gratis opstartservice aan: 

  • Hulp bij het inrichten van de administratie
  • Uitleg belangrijkste functie's software
  • Tips om tijd te besparen

Hoe werkt het online boekhouden met MoneyMonk?

Wij zullen de functies en de werking van het boekhoudprogramma hieronder bespreken. Verder zullen er voordelen en nadelen van de software genoemd worden.

Een factuur eenvoudig opstellen en versturen?

Factureren MoneyMonk

Kies de ontvanger van de factuur en de informatie wordt door het boekhoudprogramma ingevuld. Voeg factuur regels toe en MoneyMonk rekent de rest voor jou uit. Bespaar tijd en voorkom fouten!

Het boekhoudprogramma koppelen met een bank?

MonkeyMonk kan worden gekoppeld worden met elke Nederlandse bank. Het programma werkt samen met alle Nederlandse banken. Geen limiet, voeg elke bankrekening toe. Door de automatische bankkoppelingen bespaar je tijd en door de transacties te koppelen aan betalingen kan het boekhoudsoftware meteen de btw-aangifte uitrekenen.

Scannen & herkennen van bonnen

Met de app van MoneyMonk kan je de bonnen fotograferen. De software leest zelf de datum en het bedrag uit. Koppel hierna de bon aan de factuur of banktransactie.

Hoe kan je het overzicht bewaren met MoneyMonk?

Het boekhoudprogramma heeft meerdere overzichten beschikbaar gesteld. Denk hierbij aan een overzicht van alle statussen van je mails. Zo kan je direct zien of een mail verzonder, ontvangen en/of geopend is.

Moneymonk geeft ook een up-to-date wint- en verliesrekening, jij maakt de facturen, verwerkt de banktransacties en het programma rekent het voor je uit. Zo heb je altijd een overzicht van je financiële status. 

Er zijn ook meerdere overzichten beschikbaar, denk aan: Winst- en verliesrekening, balans, inzichten in je prestaties door rapportages en afschrijvingen.

Verkoopfacturen registratie MoneyMonk

De functies van Project Management

Functie project management MoneyMonk

Wat gaat het u kosten per maand?

  • Eerste 30 dagen gratis vrijblijvend uitproberen
  • Alleen Project Management - [Gratis]
  • Starter - €10,- De eerste 6 maanden 50% korting, daarna €20,-
  • ZZP'er - €20,-
  • MKB'er - €40,-

Wat zijn de nadelen van MoneyMonk?

Als er gekeken wordt naar de nadelen van MoneyMonk dan zie je een paar duidelijk naar voren komen. Zo is het boekhoudprogramma speciaal ontwikkeld voor starters, ZZP'ers, freelancers en MKB die actief zijn in de dienstverlening. Wanneer je een webshop hebt en producten verkoopt, dan is MonkeyMonk niet voor jou. 

Daarnaast werkt de scan en herken nog niet optimaal via de app. De documenten kunnen niet gekoppeld worden aan een transactie of factuur. Transacties worden niet weergegeven in de app, hierdoor kan je niet een inkoopfactuur maken via de mobiele app. 

Wanneer je klant na het afgesproken termijn nog niet betaald hebben kan je een herinnering sturen via MoneyMonk, maar het is niet mogelijk een incasso te sturen. Dit moet via een ander kanaal.

Ook kan je klant niet zelf digitaal een offerte goedkeuren. Je zal zelf in het boekhoudprogramma aanvinken dat die is goedgekeurd.

Het exporteren van de gegevens heeft tijd nodig, niet bij elke bank is een volautomatische koppeling mogelijk en wanneer er administratieve gegevens geimporteerd moeten worden kan dit nog niet in een keer. 

check-markVoordelen online boekhouden met MoneyMonk

  • Gratis 30 dagen uitproberen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeer overzichtelijk
  • Mobiele applicatie
  • Automatische koppelingen
  • Scherpe prijzen
  • Snelle, bereikbare helpdesk
  • Youtube video's met uitleg
  • Rittenregistratie

Nadelen van het boekhoudprogramma

  • Gericht op starters, ZZP'ers, freelancers en MKB actief in de dienstverlening
  • Mobiele applicatie werkt nog niet optimaal
  • Niet mogelijk een incasso te sturen
  • De klant kan niet digitaal een offerte goedkeuren
  • Geen UBL facturen mogelijk
  • Importeren van gegevens is omslachtig

 

 

MoneyMonk - Online Boekhouden voor ZZP'ers

Alles-in-één online boekhouden voor Starters ✓ ZZP'ers ✓ MKB ✓ Telefonische ondersteuning ✓ Uren ✓ Ritten ✓ Facturatie ✓ Bonnen ✓ Btw ✓ Bank ✓ App


MoneyMonk youtube kanaal

MoneyMonk beschikt over een uitgebreid youtube kanaal. Op het kanaal leggen hoe functies werken. Dit gebeurt van eenvoudige zaken zoals het uploaden van je eigen logo tot hoe je zelf verkoopfacturen kunt opmaken. Het youtube kanaal is volgens Boekhoudprogramma.eu zeker voor starters of ZZP'er ideaal. Het werkt eenvoudig en helpt je snel op pad bij het starten van je boekhouding bij MoneyMonk.

 

 


MoneyMonk Reviews

  • Nadat ik advies kreeg van mijn vrienden ben ik het boekhoud programma van Moneymonk gaan proberen. Het is mij aardig gelukt en ik ben zeer tevreden met de stap ik heb genomen. Ik ben nu op tijd klaar met mijn boekhoud werk en doe ik nog meer zaken in mijn vrije tijd.

    Sterke punten
    Goede overzichten

    Door Berendina Groen op 21 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • met de software van moneymonk kan je echt alles bijhouden . Van je administratie naar de uren dat je bezig bent geweesd met je administratie. Je kan ook tarieven vaststellen zodat je zelf kan nagaan hoeveel je verdient hebt en wat je uitgaven waren zodat je verbeter punten kan aanbrengen.

    Sterke punten
    alles kan je registreren

    Door Bart F. op 21 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit programma is heel makkelijk te gebruiken. Je hebt niet speciaal een opleiding voor nodig. Zit u vast met iets, kunt u dit bedrijf altijd telefonisch contacten, iets dat andere online boekhoudbedrijven niet aanbieden. Echt een aanrader om met dit programma te werken.

    Sterke punten
    Geen speciale boekhoudkennis nodig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Monique Asseldonk op 20 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met dit online boekhoud programma werk ik al een jaar. Het is heel gemakkelijk om mee te werken. Alles is ook in een programma te vinden. Dit bedrijf bied ook telefonische support. Wat echt een voordeel is als ik even niet uit iets komt. Dit programma is echt een aanrader om mee te werken.

    Sterke punten
    Telefonisch support

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jamie van Veen op 20 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met online boekhoudprogramma Moneyhonk heb je altijd en overal toegang tot jouw programma, je hebt alleen een computer en internet nodig. Er is ook een app die toegang biedt tot jouw programma op uw mobiele telefoon. Er wordt ook dagelijks een backup gemaakt van uw administratie.

    Sterke punten
    Altijd en overal toegang tot jouw programma

    Zwakke punten
    Geen

    Door Janny Linden op 19 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben absoluut tevreden over dit Boekhoudprogramma. Ik maak sinds enkele maanden gebruik van MoneyMonk. MoneyMonk is simpel en gebruikersvriendelijk. Daarnaast is de helpdesk erg vriendelijk en wordt er snel gereageerd op vragen en opmerkingen. Wat mij betreft zeker 5 sterren waard!.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk , behulpzaam en simpel

    Zwakke punten
    geen

    Door Bas de Jonge op 19 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eindelijk een programma die voldoet aan mijn wensen. Alles werkt zoals je het zou verwachten en maakt het ordenen en bijhouden van administratie een prettige bezigheid voor je. Echt ideaal voor zzp'ers. Ik zou dit zeker aan iedereen aanbevelen. Ga ervoor!

    Sterke punten
    ideaal voor zzp'ers

    Door Anthonia Bosman op 18 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het werd mijn aangeraden om online Boekhouding te doen. Ik heb bewust voor MoneyMonk gekozen. Het is een top programma en eenvoudig mee te werken. Als je vragen hebt wordt je goed geholpen. Ik ben al een maand een zeer tevreden klant! Niet twijfelen, gewoon gaan voor MoneyMonk.

    Sterke punten
    Volkomen tevreden

    Door Tessa Murphy op 18 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met dit programma ben ik zeker dat de factuur of offerte aangekomen is, doordat je kunt zien of je mail verzonden, ontvangen en geopend is. Dankzij de e-mailstatus heb je meer zekerheid of de factuur door je klant ontvangen is. Echt een aanrader om dit programma te gebruiken.

    Sterke punten
    zekerheid of de factuur door je klant ontvangen is

    Zwakke punten
    Geen

    Door Joanna Roy op 17 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik maak al geruime tijd gebruik van het software programma van moneymonk. Hiermee kan ik elk moment van de dag inloggen op de softwaren via mijn mobiel. Het kan natuurlijk ook via de tablet. Zo makkelijk wordt het voor de klant gemaakt om de administratie bij te werken en facturen op te stellen.

    Sterke punten
    de hele dag door inloggen op de software

    Door Mika van Doorn op 17 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een geweldig systeem hebben de mensen van MoneyMonk gebouwd! Ik ben nog nooit zo snel klaar geweest met mijn administratie! En de koppeling met KNAB lijkt mij ook fantastisch. Een fijn overzichtelijk programma om online te boekhouden. Al een jaar super tevreden.

    Sterke punten
    overzichtelijk

    Door Thijs Boxmeer op 16 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een dienstverlenende bedrijf. En online boekhoudprogramma MoneyMonk is speciaal voor dienstverlenende bedrijven ontworpen. Met dit programma kan je ook makkelijk gegevens uitwisselen met je boekhouder. Je hebt met dit programma ook een beter inzicht op jouw administratie.

    Sterke punten
    Beter overzicht op jouw administratie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Guido Wilson op 16 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • MoneyMonk heb ik nu een aantal weken in gebruik. Ik heb verschillende vragen gehad, die zeer netjes beantwoord zijn. Ook eventuele verbeterpunten worden gewaardeerd en wordt iets meer gedaan. Het pakket is van zichzelf eenvoudig, zeer duidelijk en overzichtelijk opgezet.

    Sterke punten
    Eenvoudig in gebruikt

    Door Mason Vissers op 15 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer gebruiksvriendelijk programma dat je als starter goed op weg helpt met de administratie. Support is zeer goed bereikbaar en komt met tips wanneer dat nodig is. Ook heel positief is de continue verbetering, er worden steeds nieuwe features toegevoegd al dan niet op basis van achtergelaten ideeën.

    Sterke punten
    gebruiksvriendelijk , goed support

    Door Susanne K. op 15 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waarom zou ik een ander boekhoud programma willen gebruiken. Met dit programma kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een foto van je bonnetje maken en de bon wordt gescand en heeft u meteen de belangrijke informatie er vanaf. Dit doe je eenvoudig met de app.

    Sterke punten
    Beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kim de Bruin op 14 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben vorig jaar als ZZPer gestart om het online boekhoud program van moneymonk te gebruiken.Ik heb er helemaal geen spijt van . Al mijn administstratie in een site die ik ook nog zelf kan beheren. Het heeft gewoon alles in een ; je kan je administratie elk moment van de dag bijwerken en je kan facturen opstellen voor de klant. ik vind het super.

    Sterke punten
    alles in een

    Door Jeannette van Dam op 14 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met dit online boekhoudbedrijf werk ik al jaren. Heel gemakkelijk om mee te werken. U kunt bijvoorbeeld meteen de status van je verzonden e-mails bekijken. U kunt ook zien of uw fractuur ontvangen en geopend is. U kunt ook per factuur een creditfactuur, herinnering of aanmaning instellen.

    Sterke punten
    Kunnen zien of een fractuur ontvangen en geopend is

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hendrina Post op 13 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • MoneyMonk is niet alleen eenvoudig maar ook aantrekkelijk. I heb alleen positieve dingen te zeggen over MoneyMonk. MoneyMonk maakt boekhouden simpel voor Zzp'ers. Dus een ieder die weinig ervaring heeft, gaat ermee kunnen werken. Helpdesk is ook top.

    Sterke punten
    eenvoudig en aantrekkelijk

    Door Pietertje Dijk op 13 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • MoneyMonk is ideaal voor zzp'ers De gebruikersinterface is erg intuitief. Na een flink aantal boekhoudpakketten uitgeprobeerd te hebben heb ik gekozen voor MoneyMonk. Ik kan het iedereen aanbevelen. Plus een goed werkend systeem. MonkeyMonk is ook erg klantvriendelijk en behulpzaam als je vragen hebt.

    Sterke punten
    Beste online service

    Zwakke punten
    Heb ik nog niet kunnen vinden

    Door Henri Heuvel op 12 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit online boekhoudprogramma komt zijn klanten echt tegemoet. Voor hun programma heb je geen speciale opleiding voor nodig om het te begrijpen, maar het kan toch eens voorkomen dat je iets niet kan. MoneyMonk heeft daarom verschillende video's, artikelen en gratis e-books beschikbaar gesteld,

    Sterke punten
    Klant is koning

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hubertus van Dam op 12 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Perfect voor zzp-ers die per uur of op projectbasis werkt. Helpdesk is attent en sympathiek en reageert snel op verzoeken of hulpvragen. Het pakket is erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk, alles wat je nodig hebt en verder niets, daardoor blijft het overzichtelijk.

    Sterke punten
    goed support en gebruikersvriendelijk

    Door Sophia Wilson op 11 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • MoneyMonk is een overzichtelijk boekhoudprogramma. Ze zijn gericht op de zzp-er in de dienstverlening. De basis is aanwezig. Je kan persoonlijke en klantvriendelijke benaderingen verwachten. Je krijgt altijd een feedback. MoneyMonk over het algemeen een goed programma!

    Sterke punten
    overzichtelijk en klantvriendelijk

    Door Maatje Veenstra op 11 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • MoneyMonk is ideaal voor Zzp'ers. MoneyMonk is gebruikersvriendelijk. Een ieder zou ermee kunnen werken. Ze zijn ook heel erg behulpzaam. je problemen worden altijd opgelost. Het is overzichtelijk en kan ook alles zelf beheren. MoneyMonk is een echte aanrader!

    Sterke punten
    gebruikersvriendelijk, behulpzaam en duidelijk

    Door L. Dijk op 10 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bent u als mij en wilt u geld besparen in uw bedrijf, dan raad ik u zeker aan om het online boekhoudprogramma van MoneyMonk te gebruiken. Ze bieden de laagste prijzen. Het programma is ook geschikt voor startende ondernemers. Echt een aanrader dit programma te gebruiken.

    Sterke punten
    Goedkoop en de beste service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hendrina Roy op 10 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Online boekhouding moneymonk is snel en overzichtelijk . Ook hebben ze voor iedereen wat. Voor groot zowel klein onderneming. Er zijn verschillende prijzen dus kiest wat het beste bij jouw past. Ik ben er zeee te vreden over Ook het feit dat betalen via ideallink by zo snel gaat vindt top.

    Sterke punten
    Heel erg snel

    Door Robin Bos op 9 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek MoneyMonk

Schrijf je eigen review