Exact Online is het professionele online boekhoudprogramma voor de ervaren en groeiende ondernemer! Probeer het nu 30 dagen gratis! Exact Online is de marktleider op het gebied van online boekhoudsoftware in Nederland. 220 koppelingen beschikbaar, Mobiel App beschikbaar, gemakkelijk factureren en de mogelijkheid om te werken met je eigen accountant! 400.000 ondernemers zijn je voor gegaan!

check markJe accountant kan meekijken

check markVele automatisch koppelingen

check markInnovatief bedrijf

 

Wat kan je allemaal verwachten bij Exact Online?

Exact Online blijft uitbreiden, maar we gaan de bestaande functies behandelen. We zien al snel dat Exact niet de ideale uitkomst is voor de kleinere ondernemer, dit komt door de maandelijkse kosten. De prijs-kwaliteit verhouding is daarintegen wel in orde.

Het boekhoudprogramma biedt meerdere pakketten aan, hierdoor kan het meegroeien met de ondernemer. Exact zorgt voor een gemakkelijke boekhouding met vele mogelijkheden. Ben je niet bekend met (online) boekhouden? Geen probleem! Exact heeft naast een helpdesk ook online trainingen. Deze zijn gratis beschikbaar en verzorgen een uitgebreide uitleg over het gebruik van het boekhoudprogramma.

Hoe gaat het factureren in zijn werking?

factureren

Het factureren is heel gemakkelijk gemaakt en is hierdoor heel snel. Je hoeft maar een paar vakken in te vullen en de rest is geautomatiseerd. Dit kan je zelf allemaal instellen. 

Nadat je de factuur hebt gemaakt en ingevuld, kan je gemakkelijk deze ook weer uitprinten. Dit ziet er zo uit: 

factuur uitprinten

Met welke banken is er een bankkoppeling beschikbaar?

Op het moment is er een bankkoppeling beschikbaar bij 4 banken: Rabobank, Bunq, ING en . Hierdoor bespaar je nog meer tijd en zorg je ervoor dat er minder fouten worden gemaakt. 

Meerdere extra functies

Exact Online is uit te breiden met 220 zakelijke softwareprogramma integraties, geen ander programma biedt dit aan. Ook is het mogelijk om samen met je accountant te werken in het programma. Verder is het mogelijk elektronisch te factureren, hierdoor komt de facturatie direct in de administratie terecht van je klant.

Altijd en overal is het boekhoudprogramma beschikbaar, door de mobiele app. Je kan bonnen en facturen mee scannen zodat dat deze meteen automatisch in de administratie verwerkt kunnen worden. De app heeft geen beperkingen, je kan de gehele administratie doen! 

Scan & herken

Bespaar tijd door de scan & herken functie, Je maakt een foto van de factuur, deze wordt verwerkt en hij staat in je administratie. Alle facturen zijn direct opgeslagen en je bespaart flink veel tijd doordat je de factuur niet handmatig hoeft in te voeren. Het kan via de mail en app geüpload worden. 

Wat ga je per maand betalen?

prijzen exact online

 

Wat zijn de mindere punten van Exact Online?

Als er gekeken wordt naar de mindere punten van Exact, dan komen er een paar dingen naar voren:

De prijs

Voor een startende / kleine ondernemer is de aanschaf van het boekhoudprogramma een erg hoge investering. Het is een van de duurste software op de de markt. Je krijgt er wel kwaliteit voor terug, maar je betaalt er wel meer voor.

Daarnaast zijn veel add-ons ook betaald, hierdoor kunnen de maandelijkse kosten vrij hoog worden.

check markDe voordelen van Exact Online

  • Online App beschikbaar
  • Je boekhouder/accountant kan meekijken in de administratie
  • 220 mogelijke koppelingen
  • Tijdbesparende functies, zoals scan & herken
  • Meerdere pakketten beschikbaar
  • Online trainingen beschikbaar

De nadelen van Exact Online

  • De prijs, de basispakketten zijn vrij hoog in de prijs
  • De add-ons kosten ook geld, hierdoor kan de maandelijkse prijs snel oplopen

 

Bedrijfssoftware voor je boekhouding, administratie, urenregistratie, projectmanagement, orderbeheer, voorraadbeheer, CRM & productie.

 


Exact Online Reviews

  • Ondernemers leiden een druk leven. Meestal is er weinig tijd voor ontspanning. Daarom doe ik mijn administratieve zaken via het bedrijfssoftware van Exact Online.Vooral mijn financiële administratie heb ik goed onder controle. Ik wordt tijdig op de hoogte gesteld van alle transacties.

    Sterke punten
    Informaties zijn overzichtelijk

    Door Ella van den Heuvel op 27 maart 2019 Reageer
  • Echt geweldig is dit.
    Je hoeft geen software aan te schaffen. Alleen inloggen op het internet en je Kan je werk doen. Heel erg ovetzichtelijk en echt te gebruiken voor een ieder die met cijfers bezig is. Geen laptopbij de hand geen nood. Je pakt gewoon je smartphone en je werkt verder.

    Sterke punten
    Je hoeft geen software te kopen gewoon inloggen en werken.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hendricus Veenstra op 26 maart 2019 Reageer
  • Ik ben pas gestart met dit bedrijf. Wat ik het best vind is dat ze cursussen hebben en ik kan elk uur van de dag volgen. Dus op mijn eigen tijd. Je kan ook raportages opvragen. Veel accountants hebben mijn hun aanbevolen. Dus waarom zou ik niet. Probeer het maar. Is de prijs waard.

    Sterke punten
    Goede prijzen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Bernardus de Boer op 25 maart 2019 Reageer
  • Via hen software heb ik nu echt Alles bij elkaar. Ik ben niet technisch ingesteld maar dat hoeft ook helemaal niet. Het is voor mij overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, dat is toch wel het belangrijkste voor mij. Er is nog maar weinig tijd wat ik nu kwijt ben hiermee

    Sterke punten
    meer tijd over

    Door Jannetje Z. op 24 maart 2019 Reageer
  • Het juiste online programma, waarmee ik mijn registratie van voorraden en orders kan bij houden zonder tussenkomst van derden.
    Ik ben dik tevreden met dit program en alles is ovetzichtelijk te bekijken Zodra je de beschikking hebt over internet vebinding.

    Sterke punten
    Online te bekijken en bij te werken

    Door Isabel Bakker op 23 maart 2019 Reageer
  • Een prima werkende site, het doet precies waar je het voor nodig hebt. Namelijk de boekhouding. Ik heb vele site's uit getest, maar er was er niet 1 die zo goed werkt als deze. Ik blijf deze ook gebruiken, ik wil geen andere meer. Zoek je een goede site voor de boekhouding, probeer het hier eens uit.

    Sterke punten
    Werkt perfect, mooi, snel

    Zwakke punten
    Je moet even door hebben hoe het werkt

    Door Johan Miller op 22 maart 2019 Reageer
  • Tot nog toe heb ik een zeer positieve reactie over het gebruik van Exact Online. Het is gebruikersvriendelijk het heeft een duidelijke interface en naar mijn inzien is het ook een intelligent pakket waar veel mogelijkheden en uitbreidingen te realiseren zijn. De support is zeer correct en de visie dat de klant kan meedenken in de ontwikkeling van het pakket vind ik één van de reden om een abonnement aan te gaan. Wellicht zal ik kleine foutjes tegen kunnen komen maar uit ervaring weet ik dat de service goed is en snel zal worden opgelost.

    Sterke punten
    een duidelijke interface

    Door Emily Meijer op 21 maart 2019 Reageer
  • Tot nog toe heb ik een zeer positieve reactie over het gebruik van Exact Online. Het is gebruikersvriendelijk het heeft een duidelijke interface en naar mijn inzien is het ook een intelligent pakket waar veel mogelijkheden en uitbreidingen te realiseren zijn. De support is zeer correct en de visie dat de klant kan meedenken in de ontwikkeling van het pakket vind ik één van de reden om een abonnement aan te gaan. Wellicht zal ik kleine foutjes tegen kunnen komen maar uit ervaring weet ik dat de service goed is en snel zal worden opgelost.

    Sterke punten
    een duidelijke interface

    Door Emily Meijer op 21 maart 2019 Reageer
  • Ik ben ondernemer en heb goede ervaringen met Exact Online. Ze doen alle administratieve werkzaamheden overzichtelijk en je wordt direct op de hoogte hierover gesteld, zodat jij ook kan nagaan waarmee ze bezig zijn geweest. Dit maakt dat je niet hoeft te twijfelen aan jou zaken die ze afhandelen.

    Sterke punten
    Ze zijn betrouwbaar

    Zwakke punten
    Niets

    Door Hugo Garcia op 20 maart 2019 Reageer
  • Ik had altijd problemen om mijn orders optijd af te ronden. Maar met Exact online ben ik nu altijd optijd. Het is echt een grote hulp bij het finaliceren van mijn administratie. Ja zoveel voordelen heb ik aan deze software. Mijn orders zijn nooit meer laat.

    Sterke punten
    Hulp tijdens de verwerking

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marjan Huisman op 19 maart 2019 Reageer
  • Dat ik nu mijn boekhouden zelf onder controle kan houden heb ik allemaal te danken aan Exact Online. Voor mij is dit programma het best. Het geeft mij betere resultaten en ik heb dan een duidelijk overzicht van al mijn uitgaven. Heel handig en niet weg te denken.



    Sterke punten
    duidelijk en overzichtichtelijk

    Door P. van Loon op 17 maart 2019 Reageer
  • Met exact online kan je alle kanten op met je bedrijfsvoering. je kan onder anderen je uren registratie bij houden en je order en voorraad beheren. Het enige dat je moet doen is je registreren en gewoon van start gaan met je administratie via exact online.

    Sterke punten
    je kan vele kanten op met dit programma

    Door Vera Postma op 16 maart 2019 Reageer
  • Ik heb niet lang geleden Exact Online ontdekt en van mijn ervaring tot nu toe kan ik meegeven dat deze bedrijfssoftware mij betere resultaten oplevert, dan een boekhouder zelfs, ik heb nou overzicht over geheel mijn uitgaven en verdiensten en dat kan ik allemaal zelfs uitvinden.

    Sterke punten
    zelfs overzicht en betere resultaten

    Door Stan Willems op 15 maart 2019 Reageer
  • Heb zo genoten van mijn vakantie omdat ik mijn vervoer optijd heb kunnen regelen. Hoefde niet te wachten op een taxi of de tram maar kon gewoon in mijn eigen auto stappen en naar mijn plaatsen gaan. Volgend keer ga ik zeker weer bij Exact online voor mijn auto.

    Sterke punten
    Auto naar eigen keus

    Zwakke punten
    Geen

    Door Remco Schipper op 14 maart 2019 Reageer
  • Ik ervaar het als zeer goed. Me data is beveiligd en krijg soepele afhandelingen. Dit bedrijf maakt boekhouden makkelijk en leuk. Het is een goed voorraadbeheer programma en hun klant vriendelijkheid is top. Waar wacht jij nog op? Probeer het nu en wacht niet langer.

    Sterke punten
    Goede klant vriendelijkheid

    Zwakke punten
    Geen

    Door Evelien Huisman op 13 maart 2019 Reageer
  • Ik was al geruime tijd opzoek naar een online bedrijf die echte waarde voor jouw bedrijf creëert. Alleen mensen kunnen creatief zijn. Dat kan je zijn als je tijd hebt. Exact geeft je tijd door automatisering van alle repetitieve taken in je bedrijf. Ik zou zeggen proberen maar is de moeite waard.

    Sterke punten
    compleet overzicht in je onderneming

    Zwakke punten
    geen

    Door Julia Williams op 12 maart 2019 Reageer
  • Ik wist nooit dat de software van Exact Online meerdere mogelijkheden had totdat ik er gebruik van maakte. Ik werk op mijn gemak en heb meer tijd om andere dingen te doen. Ik heb ook een beter overzicht van mijn boekhouding en al mijn gegevens zijn beveiligd. Petje af voor Exact Online want ze bieden ons meer dan wat we verwachten.

    Sterke punten
    Snelle afhandeling

    Zwakke punten
    Alleen telefonisch te bereiken

    Door Arend van den Heuvel op 11 maart 2019 Reageer
  • Exact is het programma voor mijn boekhouding. Het is zo makkelijk werken met Exact online. Wanneer ik de hele dag bezig ben geweest kan ik aan het eind van de dag zonder te veel koppijn mijn inkomen en uitgaven registreren. Maak je keus vandaag en registreer.

    Sterke punten
    Snel en veilig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rosalie van der Meulen op 10 maart 2019 Reageer
  • Heb ondervonden dat ik met Exact online makkelijk mijn voorraden kan beheren. Dus ons magazijn heeft altijd de juiste voorraad. Ook nog wanneer ik moet uitbetalen kan ik de registratie van de uren van mijn arbeiders terug vinden. Wat een gemak. Kan er echt net meer zonder.

    Sterke punten
    Transparant en veilig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sabrina O. op 9 maart 2019 Reageer
  • Mooie site. Waar je hele handige dingen kan vinden. De software is heel erg handig en word heel erg duidelijk aan je uitgelegd. Het is erg handig als je zelf niet de deur ervoor uit wil. Alles kan geregeld worden van achter de pc of laptop. Ik ben er erg tevreden over.

    Sterke punten
    Handig, snel

    Door Mirjam van den Bosch op 8 maart 2019 Reageer
  • Ik heb eerder met zoveel sofware programma's gewerkt, maar nooit zoveel voordelen gehad. Met het software programma van Exact online ben ik dik tevreden en heb ik een veel betere overzicht van mijn bedrijf administratie. Heel raadzaam, snel en makkelijk te beheren.

    Sterke punten
    Makkelijk en snel te beheren

    Zwakke punten
    Nog geen nadelen ervaren

    Door Ferdinand Lee op 7 maart 2019 Reageer
  • Ik werk nu een paar maanden met Exact Online en ben er zeer tevreden over. Alles wat ik nodig heb is er te vinden en het is ook allemaal met elkaar gekoppeld. Iets opzoeken is dan ook verleden tijd, want het staat tenslotte zeer overzichtelijk allemaal en het boekhouden is nu gewoon leuk om te doen.

    Door Amber Evers op 6 maart 2019 Reageer
  • Ik ben op leeftijd en ik ben onlangs overgestapt, op aanraden van mijn boekhouder, naar een gedigitaliseerde manier van werken. Ik moet toegeven dat ik aan het begin huiverig was. Maar ik kan nu enkel maar zeggen dat dat onterecht was. De mobiele applicatie is duidelijk en scrollen is niet nodig. Ik heb hem momenteel open staan. Je kan direct je relaties en contactpersonen raadplegen. Daarnaast is ook de financiele cockpit direct beschikbaar. Natuurlijk maak je snel foto's van facturen en aankoopbonnen voor uitgaven en voor inkomsten. Documenten zijn met 1 klik oproepbaar en als laatste kun je feedback geven. Meer heeft een zelfstandig ondernemer niet nodig, maar minder ook niet. Voor mij is dit een aan te raden programma.

    Sterke punten
    uiterst praktische applicatie.

    Zwakke punten
    nog geen ontdekt.

    Door Jort van Beek op 20 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerst was ik best wel sceptisch tegen over online boekhouding, want ik had altijd wel een beetje de angst van hoe veilig is het. Toen ik Exact Online tegen kwam ben ik me er toch meer in gaan verdiepen, en ik kan je zeggen dat was een goede tijd investering, want in mum van tijd heb ik nu mijn administratie bij gewerkt en alles is op elkaar afgestemd binnen het programma. Aanrader dus.

    Sterke punten
    Alles onder 1 account en overal beschikbaar

    Door Tygo S. op 11 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben het nu enige tijd in gebruik, en wij willen zeker niet meer zonder. Alles bij elkaar en met elkaar gekoppeld. Door Exact Online te gebruiken hebben we meer tijd voor andere zaken. Het overal te kunnen benaderen is ook echt geweldig, raden het dan ook iedereen aan die alle cijfers bij elkaar hebben zonder dat je meerdere programma's hoef te gebruiken.

    Sterke punten
    Alle cijfers in één programma bij elkaar en overal waar je ook bent inzicht in alle cijfers.

    Zwakke punten
    Nadelen zijn er niet

    Door Teun van de Velde op 10 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Exact Online

Schrijf je eigen review