Yoursminc review

Probeer nu 3 maanden gratis online je administratie up to date houden en voortdurend inzicht hebben in de financiële situatie van je onderneming.

Yoursminc is een aanbieder van online boekhoud software, en richt zich voornamelijk op de ZZP en het kleine MKB. Overal en altijd beschikking hebben tot de boekhouding? Dit online boekhoudprogramma zorgt daarvoor!

Het boekhoudprogramma heeft meerdere handige functies! Zoals scan & herken, webshop koppeing, automatische verwerking vast kosten en nog meer!

reden aanschaf Yoursminc3 maanden gratis uitproberen!
reden aanschaf YoursmincScherpe prijzen
reden aanschaf YoursmincProjecten & urenregistratie

Yoursminc in het kort

Het boekhoudprogramma is gericht op ZZP'ers en MKB'ers. Betaal hierdoor niet voor overbodige functies, want je hebt precies wat je nodig hebt.

Bespaar tijd door de scan & herken functie! Bonnetjes gemakkelijk verwerken in de boekhouding.

Door de zeer gebruiksvriendelijke werking van het boekhoudprogramma wordt het boekhouden erg gemakkelijk en is het erg overzichtelijk.

Je kan het programma nu 3 maanden gratis uitproberen!

Hoe werkt het boekhoudprogramma?

De werking van Yoursminc zal hieronder besproken worden. Alle functies en apps komen aan bod.

Hoe werkt het facturen?

Factureren is er simpel in Yoursminc. Met een paar klikken heb je een factuur opgesteld en verstuurd. Ook heb je meerdere mogelijkheden bij het verwerken:

Meerdere factuurontwerpen

In het programma kan je meerdere factuurontwerpen maken en opslaan. Zo kan je altijd een passend ontwerp kiezen. 

Meteen een overzicht

Wanneer je inlogt krijg je direct een dashboard te zien met de financiën. Je kan met de verschillende filters de grafieken veranderen om zo een specifiek overzicht te krijgen. 

De betalingen

De klant kan de factuur betalen via de bank, maar je hebt ook de mogelijkheid om een betaallink toe te voegen, bijvoorbeeld iDeal. Verder kan je ook een automatische incasso invoeren.

Abonnementen of periodieke facturering?

In het programma kan je aangeven dat iets een abonnement is. Je kan instellen wat de frequentie is van de producten of diensten. Deze kan je ook direct op deze manier verwerken in de factuur.

abonnementen yoursminc

abonnementen periodieke facturering

De scan en herken functie

Het programma biedt de functie scan & herken aan. Deze functie leest de inkoopfacturen en bonnetjes en verwerkt deze automatisch. Hierdoor hoef je ze niet zelf in te typen en worden ze automatisch verwerkt in de boekhouding. 

Deze functie is niet gratis, deze kost per scan €0,19. Je bespaart er, volgens Yoursminc, ongeveer 45 seconden mee per factuur. Het zou 15 in plaats van 60 seconden duren.

Webshop koppelen aan Yoursminc?

Het boekhoudprogramma ondersteunt 4 webshops: Mijnwebwinkel, Magento, CCV Shop en WooCommerce. Deze koppeling zorgt ervoor dat er gegevens worden ingelezen vanuit de webshop op basis van de geplaatste orders van klanten. 

Er worden 3 gegevens verwerkt: Contacten, producten en facturen.

Wat kan je hiermee?

Nu kan je met deze gegevens een factuur opmaken. De gegevens worden dan automatisch verwerkt. 

Je kan nu zelf nog de layout aanpassen, een aanmaning laten versturen en de ontvangsten laten verwerken in het grootboek.

Ook kan je offertes opmaken gebaseerd op de producten die hiermee gecreëerd zijn.

Offertes opstellen?

Hetzelfde geldt bij offertes als bij facturen, je kan de hele layout zelf aanpassen aan je eigen wensen. Verder is het mogelijk om een offerte direct om te zetten in een factuur.

abonnementen periodieke facturering

Automatische verwerking van de vaste kosten?

Een volledige automatische koppeling met de bank heeft Yoursminc niet. Wel kan je gebruik maken van 'boekingsregels'. Je kan dan je vaste kosten automatisch laten verwerken in de boekhouding. Dit zijn vast bedragen zoals huur, etc..

boekingsregel yoursminc

 Werk je met urenregistratie of projecten?

Het boekhoudprogramma laat je de uren registreren die je werkt aan een bepaald project. Deze kan je zelf invullen en de software verwerkt dit in de factuur. Zo hoef je alleen de uren te noteren en wordt de factuur automatisch opgesteld.

projecten registratie yoursminc

Hoeveel gaat het online boekhouden kosten?

prijs yoursminc

 

Wat zijn de nadelen van Yoursminc

Het boekhoudprogramma heeft een paar nadelen. Wanneer je de boekhouding voor een groot bedrijf wilt doen, dan past het programma niet bij jou. Hiervoor is het niet geschikt.

Hoewel je tijd bespaart met de scan & herken functie, kost het wel geld per scan, €0,19 per scan.

Er zijn boekhoudprogramma's die automatische bankkoppelingen ondersteunen. Yoursminc heeft dit (nog) niet.

Er zijn meldingen dat het inloggen en registeren niet goed werkte, dit is inmiddels verholpen door de nieuwste release.

voordelen yoursmincDe voordelen van Yoursminc

De nadelen van het boekhoudprogramma

 • Gericht op ZZP en MKB
 • Scan & herken functie kost extra geld
 • Geen bankkoppelingen
 • 'Kinderziektes'

Benieuwd naar de ervaringen van gebruikers?

Hieronder staan reviews van gebruikers van het boekhoudprogramma Yoursminc! Vergelijk het online boekhouden van Yoursminc met andere programma's 


Voordelig boekhouden!


Veilig online boekhouden voor ZZP het MKB

Facturen Eenvoudig een professioneel ogende factuur creëren en versturen. Uitgaven Voer in enkele seconden je uitgaven in. Zo heb je voortdurend een volledig inzicht in je financiële situatie. Btw-aangifte In slechts een paar klikken het voorstel voor je Btw-aangifte. Offertes Creëer een offerte, stuur deze naar je klant en factureer na akkoord in een paar klikken. Projecten & Uren Vastleggen van je projecten en volledige urenregistratie, daarna met 1 druk op de knop gemaakte uren gefactureerd. Producten & Abonnementen Volledige abonnementen administratie voor producten en diensten. Facturatie geschiedt geheel automatisch. Scan & Herken Binnen 1 minuut je gescande factuur aangeboden en verwerkt binnen je administratie en dat voor slechts een paar cent per document. Bankafschriften Mutaties van alle grote banken kunnen worden ingelezen en op eenvoudige wijze worden verwerkt binnen je administratie. Webshop koppeling We ondersteunen koppeling met diverse webshops (Mijnwebwinkel ™, Magento ™, WooCommerce ™ en CCV Shop ™). Automatisch alle orders als factuur in je administratie!


Yoursminc Reviews

  Precies wat je nodig hebt

  Om tijd te winnen moet je proberen om op een eenvoudige manier je doel te bereiken.Het bedrijf Yoursminc heeft voor mij de beste oplossing. Met hun boekhouden programma kan ik via hun software op een eenvoudige manier mijn administratie bijhouden. Het is precies wat ik nodig heb. De informatie is niet te veel en ook niet te weinig om te begrijpen.

  Sterke punten
  Hun programma is overduidelijk

  Subliem Boekhouden !

  Yoursminc is eenvoudig voor ZZP en MBK. Je kunt 3 maanden gratis uit proberen. Administratie bijgewerkt en je kunt voortdurend inzicht hebben in de financiële situatie van je onderneming. Yoursminc is een aanbieder van online boekhoud software, en richt zich voornamelijk op de ZZP en het kleine MKB. Omdat de boekhouding online plaats vindt heeft de ondernemer deze altijd bij zich via een smartphone of tablet.

  Sterke punten
  eenvoudig en gratis uit proberen

  Gratis cursus

  Ik ben ondernemer en beginneling met het starten van mijn bedrijf. Een cursus moet ik dus volgen om goed mijn administratieve werkzaamheden bij te houden. Financieel sta ik niet sterk dus ik maak momenteel gebruik van het 3 maanden gratis online boekhoudenprogramma. Ik heb geen cursusleider nodig want het programma spreekt duidelijke taal dat heel overzichtelijk te volgen is.

  Sterke punten
  Financiele besparing

  Zwakke punten
  Niets

  Eenvoudig boekhoudprogramma

  Ik was al een tijdje opzoek naar een goed boekhoudprogramma, tot ik Yoursminc tegenkwam. Het is niet alleen goedkoop, maar ook nog eenvoudig en makkelijk om mee te werken. Het programma helpt jou om je boekhouden beter in balans te brengen en zo heb jij dan weer een beter en duidelijk overzicht van.

  Sterke punten
  boekhouden beter in balans

  Yoursminc online boekhouding

  Ben via een ander bedrijf bij Yoursminc terecht gekomen. Het is zo gebruiksvriendelijk dat je in paar seconden je factuur al hebt gemaakt.
  Deskundigheid van de medewerkers achter de schermen is erg goed, als er iets niet is wat ik graag wil, zorgen ze ervoor dat het er komt. Je krijgt ook 3 maanden gratis om je administratie up to date te houden.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  reuze tevreden

  ik werd door een goede vriend aangeraden om yoursminc.nl uit te proberen . IUk heb er geen spijt van en maak er nog steeds gebruik van . Ik heb gebruik gemaakt van de aktie die je met korting krijgt voor drie maanden en na die drie maanden betaal je automatisch het normale bedrag dat niet veel meer is dan het akltie bedrag . Wil je stoppen dan kan dat elk moment dat je ervoor kiest geen gebruik meer te maken van hun diensten.

  Sterke punten
  opzeggen kan elk moment dat jij wil.

  Aan te bevelen

  Cursussen volgen is niet zo populair meer omdat, haast alles te volgen is op de verschillende websites. Ik ben als zzp'er
  pas begonnen mijn bedrijf en om een update te krijgen in mijn administratie geniet ik momenteel van de gratis 3 maanden online administratie van het boekhouden bedrijf Yoursminc. En zijn geen enkele onverwachte bijbetalingen aan gekoppeld.

  Sterke punten
  Financiele besparing

  Zwakke punten
  Niets

  Makkelijk en Goedkoop

  Het is gemakkelijk om mee te werken, omdat je via de beschikbaar gestelde pakketten van het product eenvoudig, maar vooral goedkoop te werk kan gaan. Zo kan jij jou financiele handelingen beter in balans brengen en een overzichtelijker beeld van hebben.

  Sterke punten
  eenvoudig, overzichtelijk

  Eenvoudig en vriendelijk

  Het programma is zeer vriendelijk en eenvoudig opgebouwd. Je kunt zelf navigeren zonder veel te weten van het programma. In nood of bij vragen helpen ze je snel verder via de chat. Ik zou iedereen aanbevelen om een proef periode aan te vragen en zelf de ervaring op te doen.

  Sterke punten
  eenvoudig en vriendelijk opgebouwd

  yoursminc.nl

  Ik raad dit aan. De reden waarom geef ik aan
  Het is fijn boekhoudprogramma, ik werk er nu 2 weken mee, ik heb zelf een bedrijfje en dit werkt perfect voor mij. Facturen versturen, alles boeken, terwijl ik geen computerfreak ben. Overal inloggen, dus overal overzicht over je boekhouding!

  ideaal maandelijks opzegbaar

  Als u op zoek bent naar een betaalbaar boekhoud programma, dan bent u bij deze zeker goed terecht gekomen. Hier helpen zij graag met het gene wat u niet lukt. Het is ook nog eens mooi geprijsd. Een goed boekhoud programma is al gauw boven de 100,-. Bij deze niet, en u kunt maandelijks opzeggen.

  Sterke punten
  maandelijks opzegbaar.

  Zwakke punten
  Niet

  Yoursminc voor ZZP en MKB

  Yousminc is een eenvoudige online boekhouing programma voor ZZP en MKB. Voor mijn onderneming heb ik gekozen voor het voordeel pakket, om 3 maanden gratis online mijn admininstratie up to date te houden en uit te proberen, zo ook voortdurend inzicht te hebben in mijn financiële situatie. Yoursmic is een aanrader.

  Yoursminc

  Yoursminc is een heel eenvoudige online boekhouding voorZZP'ers en MKB. Je kan 3 maanden gratis online je administratie up to date houden en daarnaast krijg je inzicht over de financiele situatie als ondernemer.Yoursminc is ook een aanbieder van online boekhoud software.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  lekker makkelijk

  Ik heb gebruik gemaakt van het starters pakket van drie maanden en ik ben gebruik blijven maken van de software van yoursminc.nl. Het is echt een hulp bij het up to date houden van je administratie. Je kan de hele dag door inloggen om je gegevens te bekijken en bij te werken

  Sterke punten
  drie maanden starters pakket

  Zonder voorkennis van boekhouden, toch makkelijk en simpel

  Ben helemaal tevreden met het online boekhouden van Yoursminc. Zonder voorkennis van boekhouden, is het toch simpel en makkelijk mee te werken. Het programma geeft mij de mogelijkheid om mijn boekhouding zelf te doen en bespaart mij zo ook heel veel kosten.

  Sterke punten
  makkelijk mee te werken

  Internet is een grote hulp

  Tegenwoordig moet je alleen maar opnoemen wat je wilt en het is te vinden op internet. Ondernemer zijn is een zware taak. Daarom moet je ervan houden. Voor mij is het simpelweg gemakkelijk omdat ik via het software programma van Yoursminc heel snel en overzichtelijk te werk ga met de boekhouding van mijn bedrijf en het lukt mij aardig.

  Sterke punten
  Overzichtelijke software

  Zwakke punten
  Geen

  Dit is goed

  3 maanden geprobeerd om mijn online administratie up to date te houden. In het begin had ik er nog vraagtekens bij, de vragen die ik had kon ik gemakkelijk via de helpdesk stellen, ik ben uitzonderlijk goed geholpen en wil nu niks anders meer.
  Ik ga het verlengen

  Sterke punten
  snel contact met de helpdesk

  Zwakke punten
  in het begin moeilijk mee te starten

  Geweldig

  Het werkt super simpel, de kosten zijn laag, betrouwbaar en de service is helemaal top! Yoursminc heeft een uitgebreid aanbod met betrekking tot diverse pakketten, waardoor je alleen gebruik maakt en betaalt voor wat jij nodig hebt voor de boekhouding voor jouw bedrijf.

  Sterke punten
  super simpel, betrouwbaar

  Waarom moeilijk als het makkelijk kan

  Wanneer je ondernemer bent, heb je veel verantwoordelijkheid op je bord. Veel administratie controleren om tijdig op de hoogte te zijn met de stand van zaken. Het bedrijf Yoursminc biedt mij een eenvoudige boekhouden programma waarbij ik alle administratieve werkzaamheden van mijn bedrijf duidelijk en zo overzichtelijk mogelijk kan volgen. Waarom moeilijk als het makkelijk kan

  Sterke punten
  Duidelijk verleende diensten

  Zwakke punten
  Niets

  Yoursminc

  Yoursminc is een heel gebruiksvriendelijk pakket onder de boekhoudspakket het is een heel fijn programma om mee te werken. Het is zodanig gebruiksvriendelijk dat je binnen enkele minuten je facatuur al af hebt. Je krijg snel antwoord op je vragen en Ik zal Yoursminc zeker bij aanbevelen

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  Eenvoudig boekhouden.

  Heel eenvoudig boekhouden voor ZZP en MKB. U kunt voor 3 maanden gratis online administratie bijgewerkt. En u heeft voortdurend inzicht hebben in de financiële situatie van je onderneming. Omdat de boekhouding online plaats vindt heeft de ondernemer deze altijd bij zich via een smartphone of tablet.

  Sterke punten
  beter overzicht

  Yoursminc

  Ik was opzoek naar een eenvoudige online boekhouding en k kwam Yoursminc tegen. De reviews trokken me aan en ik ben gaan proberen en ik heb er geen spijt van want ik vind ze heel goed. Ik kon 3 maanden gratis online mijn administratie up to dat houden en natuurlijk meer inzicht krijgen in mijn financiele situatie als ondernemer.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  yoursminc.nl

  Deze professionele administratie kost je minder tijd en geld. Niet veel alternatieven zijn zo eenvoudig in gebruik... Yoursminc, je verdient het!
  Het is fijn boekhoudprogramma, ik werk er nu 2 weken mee, ik heb zelf een bedrijf en dit werkt perfect voor mij. Facturen versturen, alles boeken, terwijl ik geen computerfreak ben. Overal inloggen, dus overal overzicht over je boekhouding!

  goede service overall

  dit is het geschikste boekhoud programma vopor startende ondernemers ; ZZPers en MKBers.Maak er dus gretig gebruik van . Het is een online boekhoud programma , waarbij je dus elke dag de hele dag kan inloggen om je financiele gegevens bij te werken of te bekijken.

  Sterke punten
  goed voor kleine ondernemers

  Boekhouden kan ook leuk zijn

  Ik heb sinds een paar jaar een eigen bedrijf en mijn boekhouderskantoor stopte er mee, ik had veel stress op dat moment want ik ben handig met mijn handen, maar boekhouden had ik nog nooit echt gedaan. Gelukkig kwam mijn boekhouder met Yoursminc. Met de juiste hulp en de zeer grote klantvriendelijkheid van Yoursminc doe ik nu mijn boekhouding helemaal zelf, en weet je ik vindt het nog leuk om te doen ook. Heb jij ook een eigen bedrijf of wil je jou privé uitgave bij houden dan wil ik je Yoursminc zeker aanraden, het is ook nog eens de eerste 3 maanden gratis!

  Sterke punten
  zeer klantvriendelijk


Bezoek Yoursminc

Schrijf een review