Yoursminc review

Probeer nu 3 maanden gratis online je administratie up to date houden en voortdurend inzicht hebben in de financiële situatie van je onderneming.

Yoursminc is een aanbieder van online boekhoud software, en richt zich voornamelijk op de ZZP en het kleine MKB. Overal en altijd beschikking hebben tot de boekhouding? Dit online boekhoudprogramma zorgt daarvoor!

Het boekhoudprogramma heeft meerdere handige functies! Zoals scan & herken, webshop koppeing, automatische verwerking vast kosten en nog meer!

reden aanschaf Yoursminc3 maanden gratis uitproberen!
reden aanschaf YoursmincScherpe prijzen
reden aanschaf YoursmincProjecten & urenregistratie

Yoursminc in het kort

Het boekhoudprogramma is gericht op ZZP'ers en MKB'ers. Betaal hierdoor niet voor overbodige functies, want je hebt precies wat je nodig hebt.

Bespaar tijd door de scan & herken functie! Bonnetjes gemakkelijk verwerken in de boekhouding.

Door de zeer gebruiksvriendelijke werking van het boekhoudprogramma wordt het boekhouden erg gemakkelijk en is het erg overzichtelijk.

Je kan het programma nu 3 maanden gratis uitproberen!

Hoe werkt het boekhoudprogramma?

De werking van Yoursminc zal hieronder besproken worden. Alle functies en apps komen aan bod.

Hoe werkt het facturen?

Factureren is er simpel in Yoursminc. Met een paar klikken heb je een factuur opgesteld en verstuurd. Ook heb je meerdere mogelijkheden bij het verwerken:

Meerdere factuurontwerpen

In het programma kan je meerdere factuurontwerpen maken en opslaan. Zo kan je altijd een passend ontwerp kiezen. 

Meteen een overzicht

Wanneer je inlogt krijg je direct een dashboard te zien met de financiën. Je kan met de verschillende filters de grafieken veranderen om zo een specifiek overzicht te krijgen. 

De betalingen

De klant kan de factuur betalen via de bank, maar je hebt ook de mogelijkheid om een betaallink toe te voegen, bijvoorbeeld iDeal. Verder kan je ook een automatische incasso invoeren.

Abonnementen of periodieke facturering?

In het programma kan je aangeven dat iets een abonnement is. Je kan instellen wat de frequentie is van de producten of diensten. Deze kan je ook direct op deze manier verwerken in de factuur.

abonnementen yoursminc

abonnementen periodieke facturering

De scan en herken functie

Het programma biedt de functie scan & herken aan. Deze functie leest de inkoopfacturen en bonnetjes en verwerkt deze automatisch. Hierdoor hoef je ze niet zelf in te typen en worden ze automatisch verwerkt in de boekhouding. 

Deze functie is niet gratis, deze kost per scan €0,19. Je bespaart er, volgens Yoursminc, ongeveer 45 seconden mee per factuur. Het zou 15 in plaats van 60 seconden duren.

Webshop koppelen aan Yoursminc?

Het boekhoudprogramma ondersteunt 4 webshops: Mijnwebwinkel, Magento, CCV Shop en WooCommerce. Deze koppeling zorgt ervoor dat er gegevens worden ingelezen vanuit de webshop op basis van de geplaatste orders van klanten. 

Er worden 3 gegevens verwerkt: Contacten, producten en facturen.

Wat kan je hiermee?

Nu kan je met deze gegevens een factuur opmaken. De gegevens worden dan automatisch verwerkt. 

Je kan nu zelf nog de layout aanpassen, een aanmaning laten versturen en de ontvangsten laten verwerken in het grootboek.

Ook kan je offertes opmaken gebaseerd op de producten die hiermee gecreëerd zijn.

Offertes opstellen?

Hetzelfde geldt bij offertes als bij facturen, je kan de hele layout zelf aanpassen aan je eigen wensen. Verder is het mogelijk om een offerte direct om te zetten in een factuur.

abonnementen periodieke facturering

Automatische verwerking van de vaste kosten?

Een volledige automatische koppeling met de bank heeft Yoursminc niet. Wel kan je gebruik maken van 'boekingsregels'. Je kan dan je vaste kosten automatisch laten verwerken in de boekhouding. Dit zijn vast bedragen zoals huur, etc..

boekingsregel yoursminc

 Werk je met urenregistratie of projecten?

Het boekhoudprogramma laat je de uren registreren die je werkt aan een bepaald project. Deze kan je zelf invullen en de software verwerkt dit in de factuur. Zo hoef je alleen de uren te noteren en wordt de factuur automatisch opgesteld.

projecten registratie yoursminc

Hoeveel gaat het online boekhouden kosten?

prijs yoursminc

 

Wat zijn de nadelen van Yoursminc

Het boekhoudprogramma heeft een paar nadelen. Wanneer je de boekhouding voor een groot bedrijf wilt doen, dan past het programma niet bij jou. Hiervoor is het niet geschikt.

Hoewel je tijd bespaart met de scan & herken functie, kost het wel geld per scan, €0,19 per scan.

Er zijn boekhoudprogramma's die automatische bankkoppelingen ondersteunen. Yoursminc heeft dit (nog) niet.

Er zijn meldingen dat het inloggen en registeren niet goed werkte, dit is inmiddels verholpen door de nieuwste release.

voordelen yoursmincDe voordelen van Yoursminc

De nadelen van het boekhoudprogramma

  • Gericht op ZZP en MKB
  • Scan & herken functie kost extra geld
  • Geen bankkoppelingen
  • 'Kinderziektes'

Benieuwd naar de ervaringen van gebruikers?

Hieronder staan reviews van gebruikers van het boekhoudprogramma Yoursminc! Vergelijk het online boekhouden van Yoursminc met andere programma's 


Voordelig boekhouden!


Veilig online boekhouden voor ZZP het MKB

Facturen Eenvoudig een professioneel ogende factuur creëren en versturen. Uitgaven Voer in enkele seconden je uitgaven in. Zo heb je voortdurend een volledig inzicht in je financiële situatie. Btw-aangifte In slechts een paar klikken het voorstel voor je Btw-aangifte. Offertes Creëer een offerte, stuur deze naar je klant en factureer na akkoord in een paar klikken. Projecten & Uren Vastleggen van je projecten en volledige urenregistratie, daarna met 1 druk op de knop gemaakte uren gefactureerd. Producten & Abonnementen Volledige abonnementen administratie voor producten en diensten. Facturatie geschiedt geheel automatisch. Scan & Herken Binnen 1 minuut je gescande factuur aangeboden en verwerkt binnen je administratie en dat voor slechts een paar cent per document. Bankafschriften Mutaties van alle grote banken kunnen worden ingelezen en op eenvoudige wijze worden verwerkt binnen je administratie. Webshop koppeling We ondersteunen koppeling met diverse webshops (Mijnwebwinkel ™, Magento ™, WooCommerce ™ en CCV Shop ™). Automatisch alle orders als factuur in je administratie!


Yoursminc Reviews

Bezoek Yoursminc

Schrijf een review