exact.com.nl

Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij gentegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd

exact.com

Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd. Dank jullie wel voor zo een program die mij in ieder geval helpt.

exact.com.nl

Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Ook hebben wij gentegreerde pakketten voor mkb?ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers Werk online samen aan het beste resultaat Je data altijd zeer goed beveiligd.

offective.nl

Ik kies voor dit program vanwege de volgende redenen: Boekhouding: eenvoudig online boekhouden Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in n overzicht Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen Projecten: projectmanagement, financile administratie en nacalculatie Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app Personeel: beheer uw personeel dossier in n overzicht Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van uw klante

Goede boekhoudprogramma

Voor elke ondernemer,iemand die pas begint met een onderneming of als je interesse in hebt, mag je zo een boekhoudprogramma proberen bij ons. Voor meer informatie kan je naar www.boekhoudprogramma en leer je meteen en kan je zien welke populaire boekhoudprogramma's er zijn. Voordelen zijn betere prijzen, ervaringen en kortingen!!!

digibtw.nl

DigiBTW is een online boekhoudprogramma, speciaal gemaakt voor zzp'ers. De boekhoudsoftware is vanaf het begin ontwikkeld met relatief kleine ondernemingen - met name zzp'ers, eenmanszaken en freelancers - in het achterhoofd. De bestaande/traditionele boekhoudoplossingen, zijn vaak jaren geleden ontstaan en ontwikkeld voor relatief grote bedrijven, waardoor dergelijke boekhoudoplossingen zelden aansluiten bij de wensen en behoeften van zelfstandig ondernemers en kleinere bedrijven. Voordelen: En vaste prijs per maand Onbeperkt aantal mutaties Bespaar op een boekhouder

offective.nl

Waarom kies ik voor offective.nl? Boekhouding: eenvoudig online boekhouden Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in n overzicht Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen Projecten: projectmanagement, financile administratie en nacalculatie Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app Personeel: beheer uw personeel dossier in n overzicht Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van uw klanten

offective.nl

Offective heeft 11 modules die samen n geheel vormen. Boekhouding: eenvoudig online boekhouden Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in n overzicht Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen Projecten: projectmanagement, financile administratie en nacalculatie Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app Personeel: beheer uw personeel dossier in n overzicht Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van mijn klanten.

Dik tevreden

Ik vind dat met het online boekhoudprogramma Rompslomp mijn boekhouden heel overzichtelijk verloop, wat voorheen niet het geval was. Ik heb ook het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van bijvoorbeeld factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig.

Sterke punten
Boekhouden heel overzichtelijk verloop

Zwakke punten
Geen

Zaken doen veel aangenamer

Door toedoen van het boekhoudprogramma van Myfinance, heb ik nu een beter overzicht van mijn administratie. Wat ik ook nog heel super en handig vind is dat offertes gewoon digitaal ondertekend kunnen worden. Dat maakt zaken doen veel aangenamer...

Sterke punten
super handig

boekhouden

zonder twijfels kan ik zeggen dat Rompslomp de beste programma is voor boekhouding. IK ben een ondernemer en ik heb echt goede ervaringen met Rompslomp en omdat ik ook al jaren bezig bent met hun boekhouprogramma het is echt handig en ook een duidelijke programma.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Online boekhouden

Ik wil Myfinance aan ieder ondernemer aanraden. Het is een snel boekhoudpakket, professioneel en voorzien van alle gemakken. Ze hebben een beveiligde SSL-verbinding en ook nog de mogelijkheid om in te loggen met fingerprint. dat wil zeggen niemand krijgt zonder jouw toestemming toegang tot je boekhouding. Je kan er ook overal mee en dat vindt ik prima. Dat ik mijn boekhouden zelf onder controle kan houden heb ik helemaal te danken aan Myfinance.

Sterke punten
Is best wel handig vooral via een laptop

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Snel en voordelig

Als ondernemer heb ik een heel leuke ervaring met het Boekhoudprogramma van Moneybird. Ik heb mijn vrienden en kennissen ook aangeraden om het te proberen. Het is hun ook aardig gelukt en zij zijn dik tevreden daarmee. Het is snel en voordelig. Je zal er geen spijt van hebben.

Sterke punten
Goede ervaring

Zwakke punten
Geen nadelen

Beter overzicht van al mijn financiele zaken

Als ondernemer heb ik het nogal druk en is het voor mij best moeilijk mijn boekhouding bij te houden. Ik besloot daarom het boekhoudprogramma van Moneybird uit te proberen en dankzij dit programma heb ik nu een beter overzicht van al mijn financiele zaken.

Sterke punten
overzichtelijk

Precies wat je nodig hebt

Om tijd te winnen moet je proberen om op een eenvoudige manier je doel te bereiken.Het bedrijf Yoursminc heeft voor mij de beste oplossing. Met hun boekhouden programma kan ik via hun software op een eenvoudige manier mijn administratie bijhouden. Het is precies wat ik nodig heb. De informatie is niet te veel en ook niet te weinig om te begrijpen.

Sterke punten
Hun programma is overduidelijk

Super gemakkelijk

e-Boekhouden is geweldig in gebruik en ook gunstig in de prijzen. Er functionaliteiten zijn zeer uitgebreid. Onlangs ben ik overgestapt en heb totaal geen spijt. Een aanrader voor elk ondernemer. Eenvoudig n bijzonder goed! Het boekhouden is wat mij betreft nog nooit zo makkelijk geweest.

Sterke punten
Super gemakkelijk

Zwakke punten
Geen

Handig, voordelig en goedkoop.

Dankzij Twinfield ben ik nu veel eerder klaar met mijn boekhouding.Ik heb mijn administratie altijd up-to-date en kan waar ik me ook bevind, een overzicht ervan krijgen. Heel handig, voordelig en vooral goedkoop vind ik dit allemaal. Dit programma geeft mij niets om over te klagen.

Sterke punten
overzicht hebben waar je je ook bevind.

Effective

Dit bedrijf vind ik heel betrouwbaar en effective. Naast soepele prijzen hebben ze ook een proef periode van een maand die geheel gratis is. Begrijp je iets niet. Of zit je wat. Kan je anytime contact opnemen om vragen te stellen. Het is super simpel en voordelig.

Veilige softwaresysteem

Met het bedrijf Myfinance heb ik heel veel verwachtingen. Ik heb gratis toegang tot hun boekhoudingssysteem, waardoor ik mijn administratie altijd kan controleren. Met de computer of cellulaire kan ik met mijn fingerprint mijn administratie checken. Ze helpen mijn administratie ook bijsturen waardoor ik aan het eind van het jaar weet heb waarvoor mijn bedrijf staat.

Sterke punten
Een goede beveiliging

Zwakke punten
Niets

Echt ontwikkeld voor startende ondernemers

Dit online boekhoudprogramma is echt ontwikkeld voor startende ondernemers. Een programma waar je heel gemakkelijk mee kan werken. Geen opleiding nodig om het programma te begrijpen. Begrijpt u iets toch niet, staat de helpdesk altijd voor u klaar. Echt een aanrader.

Sterke punten
Geen speciale boekhoudkennis nodig

Zwakke punten
Geen

Rompslomp

Ik kan door het bedrijf Rompslomp veel van mijn tijd besparen door via internet gebruik te maken van hun diensten. de service is ook geheel gratis en dat vind ik goed. Dit is echt de beste kans om je boekhouding te doen er is echt geen ander als Rompslomp. Makkelijker kan het gewoon niet

Sterke punten
Gratis service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Er is geen betere boekhoudprogramma dan die van Myfinance

Als zzp'er kom ik er vaak niet aan toe om mijn boekhouding bij te houden. Myfinance is echt mijn redder geweest. Je hoeft niet speciaal achter je laptop te zijn, maar ook vanuit de straat of een andere werkplek kan je alles bijhouden en versturen. En dit alles.voor maar een klein bedrag. Go Myfinance

Sterke punten
Goedkoop en makkelijk boekhoudprogramma

Zwakke punten
Geen

Boekhouden doen tegen een lage prijs.

Ik heb in Offective, mijn juiste boekhoudprogramma gevonden. Als beginneling waren de instructies ook nog makkelijk te volgen. Mijn boekhouding is nu altijd up-to-date en ik kan er zo in kijken. Maakt nou niet uit waar ik ben. Het fijne ervan is dat ik er zoveel voor hoef te betalen.

Sterke punten
makkelijk boekhouding up-to-date houden

Goede ervaring met het programma

Het is met geen woorden te beschrijven hoe dankbaar ik ben met het boekhoudprogramma van Twinfield. Een boekhouder huren was geen optie voor mij, dus moest ik maar gebruik maken van een boekhoudprogramma. Mijn ervaring is zeer prettig en heb er heel veel voordelen mee. Mijn boekhouding doe ik op mijn eigen tijd met alle gemak. Het programma is vooral erg goedkoop.

Sterke punten
op je eigen tijd werken

Super makkelijk als je geen boekhoudkennis hebt

E-Boekhouden is echt makkelijk en volledig in gebruik. Ok, bijna alle online boekhoudpakketten zeggen dat ze makkelijk in gebruik zijn, maar dat betekent niet dat alle pakketten dat ook waarmaken. E-Boekhouden houdt in ieder geval haar woord en is hierin naar mijn mening een stap verder dan andere boekhoudpakketten. Het is een uitgebreid pakket dat alle functies ? behalve kilometerregistratie ? biedt die ik en de gemiddelde zzp?er nodig hebben.

Sterke punten
makkelijk en volledig

goede service

moneymonk , uw online boekhoud bedrijf dat u helpt bij het doen van uw administratie door eenvoudig te volgen software te promoten waar ook een beginneling mee van start kan gaan . Het is geschikt voor ZZPers en MKBers. Dit alles de hele dag door gewoon op uw tablet of mobiele phone in te loggen.

Sterke punten
op tablet en mobiele phone inloggen

Subliem Boekhouden !

Yoursminc is eenvoudig voor ZZP en MBK. Je kunt 3 maanden gratis uit proberen. Administratie bijgewerkt en je kunt voortdurend inzicht hebben in de financile situatie van je onderneming. Yoursminc is een aanbieder van online boekhoud software, en richt zich voornamelijk op de ZZP en het kleine MKB. Omdat de boekhouding online plaats vindt heeft de ondernemer deze altijd bij zich via een smartphone of tablet.

Sterke punten
eenvoudig en gratis uit proberen

Rompslomp

Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

Pret met Moneybird

Moneybird is een leuke pakket voor starters. Je zult altijd prettig aan het werk gaan. Het boekhoudprogramma is overzichtelijk. Het boekhoudprogramma ziet er ook mooi en duidelijk uit. De helpdesk is ook heel erg aardig en behulpzaam vind hun service top. Een aanrader voor elke beginner.

Sterke punten
prettig, duidelijk en mooi

Altijd gebruik maken van het programma.

Wil jij zien hoeveel winsten je gemaakt hebt of verlies geleden hebt? Maak er vandaag nog gebruik van het boekhoudprogramma van Twinfield. Het is voordelig, makkelijk en ook nog goedkoop. Ik zal altijd gebruik maken van dit boekhoudprogramma. Voor mij geen ander meer.

Sterke punten
voordelig

Offective

Ik ben zeer tevreden over de software, de snelheid, eenvoud, werking en support kom je niet vaak zo tegen :-). Mag ook weleens worden gezegd. Alles is heel overzichtelijk voor mij. Vanuit de applicatie kan ik taken aanmaken welke ik automatisch weer tegenkom. Zo vergeet je niets. Kortom een uitkomst voor mijn bedrijf.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Meer dan 5 sterren waard.

Ben blij dat ik MoneyMonk hebt ontdekt. MoneyMonk maakt boekhouden zo simpel en visueel dat ik eindelijk inzicht krijg in niet alleen mijn eigen boekhouding maar ook in boekhouden zelf. Nu heb ik inzicht en overzicht op mijn boekhouding. Meer dan 5 sterren waard!

Sterke punten
simpel en duidelijk

Mijn zaken goed ordenen met de beste boukhoudprogramma

Ik heb een programma gevonden die heel goed bij mij past en gebruik het al een jaar. Het is gebruikersvriendelijk, goedkoop en heel makkelijk te gebruiken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken met fouten of als je iet hebt gemist. Het system houdt alles heel goed bij en ook geordent.

Sterke punten
Gebruikersvriendelijk en goedkoop

Gratis cursus

Ik ben ondernemer en beginneling met het starten van mijn bedrijf. Een cursus moet ik dus volgen om goed mijn administratieve werkzaamheden bij te houden. Financieel sta ik niet sterk dus ik maak momenteel gebruik van het 3 maanden gratis online boekhoudenprogramma. Ik heb geen cursusleider nodig want het programma spreekt duidelijke taal dat heel overzichtelijk te volgen is.

Sterke punten
Financiele besparing

Zwakke punten
Niets

Soepel programma.

Als accountant is het heel belangrijk een goeie overzicht te hebben op je financiele zaken. Ik heb toen besloten om gebruik te maken van een boekhoudprogramma, namelijk Rompslomp. Hij is heel goedkoop en ook nog soepel mee te werken. Ik ben super blij mee.

Sterke punten
goedkoop en soepel te werk

simpel boekhouden

Sinds vorig jaar gebruik gemaakt van e-boekhouden. Voorafgaand aan het eerste gebruik heb ik me ruim georinteerd op online boekhoudingen en was uiteindelijk aangenaam verrast dat e-boekhouden de enige applicatie bleek te zijn, die makkelijk op te zetten en in te richten is en waar men geen handleiding van 40 pagina's nodig heeft om zoiets simpels als een openingsbalans in te brengen.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk

MoneyBird

Moneybird een plezierige boekhoudprogramma voor de ondernemer. Hierbij is er plezier in je financile zaken, en er zijn meer dan 150.000 ZZP'ers en MKB'ers die gebruik maken van deze boekhoudprogramma. Een goed programma is het zeker wel en ik heb er goed ervan kunnen ervaren tot nu toe.

Gebruiksvriendelijk

Ik was namelijk opzoek naar een online boekhoudprogramma, die heel gemakkelijk was om te gebruiken. Ik kwam dit programma tegen, het is niet alleen makkelijk te gebruiken maar de nodige instructies krijg je zelfs online en je kunt er altijd en overal inzicht in je boekhouding krijgen.

Sterke punten
Altijd en overal inzicht in je boekhouding krijgen.

Zwakke punten
Geen

Eenvoudig boekhoudprogramma

Ik was al een tijdje opzoek naar een goed boekhoudprogramma, tot ik Yoursminc tegenkwam. Het is niet alleen goedkoop, maar ook nog eenvoudig en makkelijk om mee te werken. Het programma helpt jou om je boekhouden beter in balans te brengen en zo heb jij dan weer een beter en duidelijk overzicht van.

Sterke punten
boekhouden beter in balans

Zeer tevreden gebruiker

Twinfield is eenvoudig, klantvriendelijk en zeer duidelijk programma. Je hoeft geen boekhouder te zijn om dit programma te begrijpen. Alles gaat simpel. Twinfield heeft ook een uitstekende prima kwaliteit verhouding. Een aanrader dus.

Sterke punten
Eenvoudig, klantvriendelijk , duidelijk

Snelle en makkelijke service

Ik ben een van de vele klanten van het bedrijf Moneybird en kan uit lof praten van hun boekhoudprogramma. De service is snel en gemakkelijk. Ik heb flink gebruik gemaak van de 60 dagen gratis boekhouden en de mogelijk is me nu geboden om een pakket te te kopen en hiermee ga ik nu te werk.

Sterke punten
Gratis boekhouden voor 3 maanden

Zwakke punten
Geen

Heel duidelijk

Op het net zijn er veel online website te bespeuren qua boekhouden. Je moet je ogen de kost geven om de beste te kiezen. Ik heb als zzp'er gekozen voor het bedrijf Rompslomp omdat ik met hun programma heel gemakkelijk, eenvoudig en snel te werk gaat met mijn administratie. Geen verwarring en onduidelijkheden voor mij.

Sterke punten
Snel te begrijpen

Zwakke punten
Niets

veelzijdig

moneymonk is een veelzijdige boekhouding die je met alles helpt. Je kan uren registratie bij houden en ritten registratie , je kan verder offertes opmaken en bonnen scannen en nog veel meer. Met een smartphone en een goedeverbinding internet kom je ver .

Sterke punten
veelzijdige boekhouding

Kwaliteit

Met het software van Offective kan ik heel veel bereiken. Als ondernemer maak ik op een heel eenvoudige manier gebruik van hun software. In een overzicht beheer ik het dossier van mijn personeel en heb ik ook een totaal beeld van mijn klanten. Voor mij zijn ze het beste.

Sterke punten
Overzichtelijk software

Zwakke punten
Niets

tevreden klant

ik moet eerlijk zeggen dat ik heel erg tevreden ben met de service van e-boekhouden. Je krijgt de gelegenheid om eerst proef te draaien met hun programma en daarna te beslissen als je wilt door gaan of wilt stoppen. En wat is het mooiste van dit alles? Het uitproberen kost je niets. Het is gratis.

Sterke punten
je mag eerst gratis gebruik maken van hun programma

Zwakke punten
geen

De perfecte software

Het bedrijf staat al een jaar, dus ben nog aan het ontwikkelen. Ik heb inmiddels een ideale software gevonden die bij mijn bedrijf past. Het is overzichtelijk, voordelig, snel en makkelijk te gebruiken. Verder zou ik midden- en kleine bedrijven adviseren deze te gebruiken.

tevreden klant

moneymonk is echt het beste wat online boekhouden betreft. Je hebt gewoon een heel pakket. goede klantenservice met telefonische ondersteuning, je kan facturen maken waarbij je heel snel betaald kan worden via IDEAL. Je bespaard heel veel tijd en kan zien hoe je bedrijf groeit.

Sterke punten
zeer voordelig

Tegemoetkomingen

Wat ik top vind is het online is. Dus op me mobiel of tablet. Ik het het any time checken. Heel innovatief. Dus ben echt op weg geholpen. Het leuke van is dat ik niemand nodig heb. Heel voordelig en simpel. Echt een tegemoetkoming. Gaat i maar der voor. U zult er ook van profiteerden

Sterke punten
Makkelijk

Zwakke punten
Geen

Geen extra uitgaven

Ik was al een hele tijd op zoek naar een boekhoudpakket dat mij als kleine ondernemer kon helpen met mijn boekhouden. Ik ben geen administratie mens. Met mijn kleine budget heb ik toch een geweldig boekhoudpakket gevonden. Online boekhouden met Rompslomp bood mij alle mogelijkheden waarna ik op zoek was. Je kan alles bij elkaar houden en hoef je geen extra uit te geven.

Sterke punten
Heel makkelijk en snel.

boekhoudprogramma van Moneybird

Ik was opzoek naar een boekhoudprogramma zodat ik mijn financiele zaken beter kon doen. Ik heb Moneybird toen gevonden en ik kon me ook gratis aanmelden bij hun. Ik vind hun website heel goed het helpt je om je boekhouding bij te werken en het is best wel makkelijk om te gebruiken.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Boekhoud cursus

Wil je je administratie Koppelen aan je bankzaken. En ben je opzoek naar naar een software waarmee je kan scannen en BTW Aangiften kan maken, dan is dit de oplossing voor u. Voor mij was het de uitkomst om mijn administratie in orde te krijgen. Ik ben tot nu toe tevreden met het resultaat.

Sterke punten
Alles onder een dak

Efficient en betrouwbaar

Twinfield biedt de beste boekhoudprogramma.Als ondernemer is het van groot belang om een boekhoudprogramma te hebben. Het is heel efficient en betrouwbaar. Mijn administratie is door deze programma mallelijk bij te houden. Goede overzicht van mijn financieen.

Sterke punten
Efficiente programma

Zwakke punten
Geen nadelen

Yoursminc online boekhouding

Ben via een ander bedrijf bij Yoursminc terecht gekomen. Het is zo gebruiksvriendelijk dat je in paar seconden je factuur al hebt gemaakt. Deskundigheid van de medewerkers achter de schermen is erg goed, als er iets niet is wat ik graag wil, zorgen ze ervoor dat het er komt. Je krijgt ook 3 maanden gratis om je administratie up to date te houden.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

eens proberen

MoneyBird is ideaal voor zelfstandigen. Ook een van de meeste plezierigste boekhoudprogramma. Je werkt met plezier in je financile zaken. Heel eenvoudig en support is ook top. Ben echt tevreden met Moneybird. Een ieder moet MoneyBird wel eens proberen.

Sterke punten
handig en top support

Zwakke punten
geen

Uitstekend programma!

E-boekhouden is een boekhoudprogramma welke eenvoudig is aan te leren en zicht kan meten met elk programma op dit gebied. De helpdesk service is uitstekend te noemen je wordt zelf achteraf thuis gebeld om te informeren of het gegeven antwoord geholpen heeft.

Sterke punten
Goede service en eenvoudig

Ik beveel het aan alle zzp'ers

Moneymonk is een compleet boekhoudprogramma die alles biedt wat je als zzp'er nodig hebt. Daarnaast is het systeem gebruiksvriendelijk en prettig in gebruik. Mocht je er toch niet uitkomen, krijg je in zeer korte tijd een goed en volledig antwoord op je vraag. Ik beveel het alle zzp'ers aan!

Sterke punten
compleet pakket, prettig in gebruik en gebruiksvriendelijk

Rompslomp is heel gebruiksvriendelijk

Het online boekhoudprogramma Rompslomp is heel gebruiksvriendelijk, zo kan je met Rompslomp makkelijk de gegevens van jouw klanten opslaan. Je kan je winst & verliesrekening online bekijken en tevens ook uw balans. Er worden ook automatische berekening van de afschrijving voor u gedaan.

Sterke punten
Winst & verliesrekening online bekijken en tevens ook uw balans

Zwakke punten
Geen

Super tevreden

Al meer dan een jaar gebruik ik het softwarepakket van Myfinance naar volle tevredenheid. Zodra ik Ergens niet uitkomt, kan ik me te allen tijde rekenen op de online chatsupport van Myfinance of andere vorm van assistentie. Bekende problemen worden snel opgepakt en opgelost indien van toepassing.

Sterke punten
chatsupport is super

reuze tevreden

ik werd door een goede vriend aangeraden om yoursminc.nl uit te proberen . IUk heb er geen spijt van en maak er nog steeds gebruik van . Ik heb gebruik gemaakt van de aktie die je met korting krijgt voor drie maanden en na die drie maanden betaal je automatisch het normale bedrag dat niet veel meer is dan het akltie bedrag . Wil je stoppen dan kan dat elk moment dat je ervoor kiest geen gebruik meer te maken van hun diensten.

Sterke punten
opzeggen kan elk moment dat jij wil.

Locatie maakt niet uit

Overal toegang hebben in je administratie is fantastisch, maar het systeem moet goed beveiligd zijn. Via het bedrijf Twinfield heb ik gekozen voor een boekhouden in de cloud. Dagelijks kan ik de meeste recente cijfers van mijn boekhouden bijhouden. Maak niet uit waar ik mij bevind, toegang tot mijn administratie heb ik altijd.

Sterke punten
Altijd inzicht hebben in je administratie

Zwakke punten
Niets

Offective

Offective is een uitstekend boekhoudprogramma Offective is geweldig. Offective is vele malen goedkoper dan een boekhouder en minstens net zo goed - een absolute aanrader! Geen verborgen kosten Een absolute must voor iedere ondernemer. Dit is voor mij een hele vooruitgang. Uiteraard zullen er meer klanten zijn geweest die deze wens hadden.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Online boekhouding voor ZZP'ers

Rompslomp is een eenvoudig boekhoudprogramma voor ZZP's maar wel niet allen voor hun er zijn ook enkele anderen. Ik vind dat hun boekhoudprogramma heel handig werkt ze zijn gebruiksvriendelijk en alles is begrijpelijk als er vragen zijn kan je dat alles vragen aan hun en je wordt geholpen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Geen spijt

Ik heb een midden-kleinbedrijf en dit programma past heel goed binnen het bedrijf. Zo heb ik een betere overzicht over de stand van zaken en alles is ook makkelijk te controleren. De online programma van Offective is echt een rader voor uw bedrijf. Hier krijgt u zeker geen spijt van.

Sterke punten
Beste service

Zwakke punten
Geen

moneybird.nl

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Ik kan Twinfield aanbevelen !

Twinfield is een prima programma. Ik kan Twinfield van harte aanbevelen. Buiten het goede programma is de klantenservice erg goed en snel. Men luistert, is vriendelijk en lost probleem op. Twinfield biedt ook redelijke prijzen. Ik vind dat een ieder het weleens moet proberen.

Sterke punten
goede klantenservice en prijzen zijn redelijk

Aan te bevelen

Cursussen volgen is niet zo populair meer omdat, haast alles te volgen is op de verschillende websites. Ik ben als zzp'er pas begonnen mijn bedrijf en om een update te krijgen in mijn administratie geniet ik momenteel van de gratis 3 maanden online administratie van het boekhouden bedrijf Yoursminc. En zijn geen enkele onverwachte bijbetalingen aan gekoppeld.

Sterke punten
Financiele besparing

Zwakke punten
Niets

Super tevreden

Ik heb alleen goede ervaringen bij MoneyMonk. Het team is uiterst hulpvaardig wanneer je belt met ondernemersvragen. Ik vind de prijs super-correct en de opties zijn in mijn geval prima. MoneyMonk is ook makkelijk te gebruiken. super tevreden met MoneyMonk.

Sterke punten
hulpvaardig en makkelijk

zeer tevreden

het programma van myfinance oogt heel goed en ik ben er onlangs mee gestart. Je hebt vriendelijke mensen bij de helpdesk die je maar al te garag helpen met het opzetten van je administratie. De software zelf is gebruiksvriendelijk ,maar als je er niet zo veel van weet dan bel je wel vaker voor hulp.

Sterke punten
vriendelijke mensen bij de helpdesk

Zou dit aanbevelen

E-boekhouden werkt prima. Simpel in gebruik. Koppeling mogelijk met je zakelijke rekening, waardoor je de boekhouding voor grootste deel geautomatiseerd kunt doen. Wat dus veel tijd scheelt. Ik ben sinds vorig jaar overgestapt naar E-boekhouden vanwege de eenvoud. We kwamen van een ontzettend uitgebreid pakket met allerlei opties die we nooit gebruikten.

Sterke punten
uitgebreid pakket

Een heel goed programma

Het is een heel erg handig programma om te hebben. Het maakt niets uit wat voor werk je doet, je boekhouden kan je helemaal zelf regelen. Het is allemaal heel erg overzichtelijk. Via mijn smartphone kan ik zelf de overzichten bijhouden. Dat is toch super.

Sterke punten
Heel makkelijk en snel.

Online Boekhouden bij MoneyMonk

Al jou klanten; importen; exporten; crediteuren; debiteuren en kas overzicht onder een dakje bijhouden, dat kan en ook wel bij MoneyMonk, als ZZP'er zijn er heel veel voordelen eraan en is het betaalbaar en haalbaar per maand en dat kan ook voor jou.

Dankbare klant

Als ondernemer ben ik heel erg dankbaar voor het boekhoudprogramma van Offective. Ik hoef nu niet meer te stressen over mijn financiele zaken. Ik heb geen achterstanden meer en mijn administratie is altijd up-to-date. Dank je wel Offective.

Sterke punten
geen stress meer

Heel fijn programma

Je kunt in Rompslomp heel gemakkelijk je investeringen inboeken en je afschrijvingen bijhouden. Je hoeft alleen maar het bedrag in te vullen en de gebruiksduur in jaren en Rompslomp rekent de jaarlijkse afschrijving voor je uit. Heel gemakkelijk toch!

Sterke punten
Gemakkelijk je investeringen inboeken en je afschrijvingen bijhouden

Zwakke punten
Geen

Heel betrouwbaar

Ik ben ondernemer van een grote en populaire winkel en gebruik al jaren de online boekhouden software van het bedrijf Twinfield. Hun software is voor mij super snel en duidelijk genoeg om mijn administratie bij te werken. Mijn kassa's zijn gekoppeld aan 1 van hun software applicaties. Tot nu toe heb ik geen problemen met het financieel gedeelte van mijn administratie.

Sterke punten
Ze zijn betrouwbaar

Zwakke punten
Niets

zeer goedkoop

je hebt de gelegenheid om je gratis aan te mleden . Ik heb ook van deze aktie gebruik gemaakt en ben tot nu toe zeer tevreden met wat ik allemaal heb kunnen doen . Het is heel makkelijk en je kan gewoon online je administratie doen. is dat nou op die lekkere bank in de woonkamer of op een terras.

Sterke punten
gratis aanmelden , makkelijk in gebruik

Makkelijk en Goedkoop

Het is gemakkelijk om mee te werken, omdat je via de beschikbaar gestelde pakketten van het product eenvoudig, maar vooral goedkoop te werk kan gaan. Zo kan jij jou financiele handelingen beter in balans brengen en een overzichtelijker beeld van hebben.

Sterke punten
eenvoudig, overzichtelijk

apart aanbod

Wist je dat je met e-boekhouden 15 maanden lang mag testen als starter? nee? dan weet je het nu . ik zou een ieder die ook maar een kleine administratie op na houd aanraden hier gebruik van te maken . dit vind je echt nergens anders. Ik ben me helemaal thuis gaan voelen in het programma en kan er nu niet meer zonder.

Sterke punten
15 maanden gratis

te doen

e-boekhouden.nl is de beste op het gebied van boekhoud software. Als starter mag je 15 maanden lang gratis deze software uittesten. Er zijn verschillende modules voor de boekhouding en voor het opstellen van facturen . Je krijgt dus een gratis cursus boekhouden

Sterke punten
verschillende modules, gratis 15 maanden lang testen

Geweldig programma

Ik ben sinds drie maanden aangesloten bij rompslomp en ben zeer tevreden met hun online boekhoudprogramma. De klanten service is prima en ik zou een ieder adviseren zich aan te sluiten bij rompslomp.nl. Mocht je vast zitten heb je een vriendelijke helpdesk die je assisteert.

Sterke punten
Vriendelijke helpdesk

Zwakke punten
Geen

Offective user

Ik ben student met een boekhoudkundige achtergrond, voor mijn werk heb ik mijn kennis kunnen verbreden met Offective bedrijfsadminstratie software, ik kon van zowel werk als thuis mijn administratie bijhouden, alleen internetverbinding nodig, maar geen teleur want het heeft een data backup ingeval het internet uitvalt.

Sterke punten
goed voor studenten als werkgevers

Eenvoudig en vriendelijk

Het programma is zeer vriendelijk en eenvoudig opgebouwd. Je kunt zelf navigeren zonder veel te weten van het programma. In nood of bij vragen helpen ze je snel verder via de chat. Ik zou iedereen aanbevelen om een proef periode aan te vragen en zelf de ervaring op te doen.

Sterke punten
eenvoudig en vriendelijk opgebouwd

goedkoper dan de rest

Ik ben na een lange zoektocht beland op de site van myfinance.nl. Ze houden zich bezig met online boekhouden en alles dat daarmee te maken heeft. Tegen heel lange instap eisen kan je gebruik maken van hun software. Van jou boekhouden bijwerken tot facturen opstellen . kan je allemaal met deze softwar.

Sterke punten
lage instap eisen

Inzicht in mijn administratie

Wie vindt het nauw niet leuk wanneer een handeling direct begrepen wordt? Haast een ieder! Met het programma van Twinfield boekhouden heb ik inzich over al mijn administratie die ik verwerk. Het programma is overduidelijk, makkelijk te volgen en ik werk efficint. Hierdoor bespaar ik heel veel tijd.

Sterke punten
Software geeft direct inzicht

Zwakke punten
Niets

boekhoudprogramma

Het is een heerlijk programma om te hebben. Ik ben zeer tevreden met Moneybird. Ze helpen waar het nodig is en het programma is heel erg makkelijk te installeren. Je boekhouding doen word gewoon weer leuk om helemaal zelf te gaan doen. En het is snel klaar.

Aanrader!

Heb nooit echt van boekhouden gehouden. Maar van MoneyMonk wordt ik echt enthousiast! Nooit verwacht dat dat kon. Het is zo overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Alles netjes op een rij en je kunt ook de groei en patronen zien in je inkomsten en uitgaven. De klantenservice is ook erg goed: kundig en vriendelijk. Een aanrader dus.

Sterke punten
overzichtelijk en makkelijk

Goed geboden service

Waarom moet ik voor een andere software kiezen als het bedrijf Myfiance mij de mogelijkheid biedt om makkelijk en eenvoudig gebruik te maken van hun geweldige software. Als ik vast zit tijdens het werken maak ik gebruik van het aanvullend pakket dat ze bieden. Het software is heel erg handig.

Sterke punten
Makkelijk om te gebruiken.

Zwakke punten
Niets

Prettig werken met het programma.

Als ondernemer vind ik het heel prettig als mijn financiele zaken in orde is. Het boekhoudprogramma Rompslomp helpt mij daar heel goed mee. Het programma is makkelijk te gebruiken en je bent veel veel eerder klaar met je werk.

Sterke punten
handig en eerder klaar

Top service

Ik heb namelijk een dienstverlenend bedrijf. Ik was opzoek naar een online boekhoudprogramma en kwam MoneyMonk tegen. Online boekhoudprogramma MoneyMonk richt zich meer op dienstverlenende bedrijven wat in een voordeel voor mij was. Met dit programma werk ik nu al zes maanden en ben heel erg tevreden.

Sterke punten
Beste service

Zwakke punten
Geen

yoursminc.nl

Ik raad dit aan. De reden waarom geef ik aan Het is fijn boekhoudprogramma, ik werk er nu 2 weken mee, ik heb zelf een bedrijfje en dit werkt perfect voor mij. Facturen versturen, alles boeken, terwijl ik geen computerfreak ben. Overal inloggen, dus overal overzicht over je boekhouding!

Top bedrijf

Ik heb namelijk een klein bedrijf en besloot met dit bedrijf samen te werken. Het maakt mijn boekhouden heel gemakkelijk veder is het heel betaalbaar. De service die zij bieden is heel top. Heb je een vraag, krijg je ook altijd antwoord op uw vraag.

Sterke punten
Beste service

Zwakke punten
Geen

Boekhouding verloopt vlot

Als kleine ondernemer is het goed bijhouden van je boekhouding zeker van belang. Een boekhouder in dienst nemen was geen optie, dus maar op zoek gaan naar een goed boekhoudprogramma. Die vond ik in Moneybird. Mijn boekhouding verloopt nu vlotter en bespaart me ook veel tijd.

Sterke punten
tijd besparing en vlotter verloop van de boekhouding

Starter

Ik ben nu sinds een 6-tal maanden mijn eigen zaak begonnen. Na wat rondsnuffelen op het net ben ik bij e-boekhouden terecht gekomen. Buiten het feit dat het volledig gratis is de eerste 15 maanden, wordt ik dan ook nog gratis geholpen via de helpdesk

30 dagen gratis

ben je nou ondernemer of accountant je mag 30 dagen lang gratis gebruik maken van taxt.nl. Hun site is zodanig opgezet dat je heel makkelijk zelf aan de slag kan . Je hebt verder vanuit elke gewenste lokatie inzicht in je boekhouding. het is werken in de cloud.

Sterke punten
de hele dag door online boekhouding

Overzicht hebben op je laptop als mobiel

Mijn administratie is nu altijd up to date. Heb ik een overzicht van nodig? Is er maar een klik voor nodig. Ik kan een overzicht van hebben op zowel mijn pc als mijn mobiel. Heel handig allemaal. Hoeveel het programma mij gekost heeft? Natuurlijk niet veel. Ik heb er nu geen boekhouder nodig.

Sterke punten
data veilig verwerkt

Rmpslomp

Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Omdat Rompslomp volledig is. Offertes aanmaken, facturen opstellen en direct vanuit Rompslomp versturen, foto's van je bonnen inboeken als uitgaven, gewerkte uren/gemaakte ritten bijhouden: heb kan allemaal. Je hebt al je administratie op n plek en dat vind ik ideaal.

Alles zelf doen

Toen ik mij heb aangemeld bij Moneybird was ik zo tevreden want ik kreeg 30 dagen de gelegenheid dit programma gratis uit te proberen. En toen kwam ik tot de ontdekking dat dit programma zo handig is dat ik geen boekhouder meer nodig heb. Dus nu bespaar ik op die kosten en heb ik geld over om leuke dingen te doen.

Sterke punten
Makkelijk en minder kosten

Zwakke punten
Geen

Offective

Ik ben zeer tevreden over de software, de snelheid, eenvoud, werking en support kom je niet vaak zo tegen. Helpdesk is prima, response tijd is uitstekend. Een zeer gebruiksvriendelijke applicatie welke ik met veel plezier gebruik en hierbij wil ik jullie mededelen hoe tevreden ik ben over Offective.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

ideaal maandelijks opzegbaar

Als u op zoek bent naar een betaalbaar boekhoud programma, dan bent u bij deze zeker goed terecht gekomen. Hier helpen zij graag met het gene wat u niet lukt. Het is ook nog eens mooi geprijsd. Een goed boekhoud programma is al gauw boven de 100,-. Bij deze niet, en u kunt maandelijks opzeggen.

Sterke punten
maandelijks opzegbaar.

Zwakke punten
Niet

MoneyMonk

Ik had geen overzicht over mijn administratieve zaken van mijn bedrijf, totdat ik MoneyMonk tegen kwam tijdens het browsen. Als zzzp'er hoef ik mijgeen zorgen meer te maken. Ik heb nu beter overzicht over mijn administratieve zaken en het programma is makkelijk mee om te gaan.

Software voor een ieder

Ik ben penningmeester van een voetbal vereniging en dagelijks ben ik bezig met de boekhouding. Ik maak gebruik van E-Boekhouden. De software is makkelijk en eenvoudig te gebruiken. Ik heb gekozen voor een compleet pakket dat het beste voor mij werkbaar is en daarmee ga ik nog steeds te werk.

Sterke punten
Diensten zijn super gemakkelijk

Zwakke punten
Geen

Aanrader voor iedere ZZP'er!

Ik kan Myfinance aan iedere ZZP'er aanbevelen. Ik heb al een aantal online boekhoudpakketten geprobeerd, maar Myfinance werkt voor mij beter dan de pakketten van andere aanbieders. Snel, professioneel en bovenal ongelimiteerd, waardoor ik achteraf niet verrast word door hoge kosten. Daarnaast kan ik via Myfinance gemakkelijk en snel mijn BTW-aangifte doen. Een aanrader voor iedere ZZP'er, ook als je net als ik weinig hebt met boekhouden.

Sterke punten
gemakkelijk en snel

Yoursminc voor ZZP en MKB

Yousminc is een eenvoudige online boekhouing programma voor ZZP en MKB. Voor mijn onderneming heb ik gekozen voor het voordeel pakket, om 3 maanden gratis online mijn admininstratie up to date te houden en uit te proberen, zo ook voortdurend inzicht te hebben in mijn financile situatie. Yoursmic is een aanrader.

Een programma voor elk beroep.

Romslomp is een heel prettig programma. Je kan er waar je ook ben je boekhouding mee doen, Het is heel erg goedkoop en is voor elk beroep te gebruiken. Het is heel makkelijk en komt zeker voordelig uit, dus waar wacht je nou op?

Sterke punten
veel mee te doen dan alleen je boekhouding

Duidelijke handleiding

Als je een product koopt is er altijd een handleiding bij. En toch moet je telefonisch contact opnemen. Met het bedrijfsadministratie van Offective is dat niet het geval. Ik maak gebruik van hun handleiding als ik even vast zit. Ik hoef niet te bellen voor vragen, omdat de handleiding alle informaties duidelijk heeft omschreven die voor mij verstaanbaar zijn.

Sterke punten
Handleiding maakt je snel wegwijs

Zwakke punten
Geen

Goede software voor een nette prijs!

Hele fijne software voor mijn zakelijke administratie. Eenvoudig, maar wel compleet. Gebruiksvriendelijk, na uitleg van mijn boekhouder kan ik gewoon zelfstandig aan de slag. Twinfield is ook altijd bereikbaar voor vragen. En dat vind ik echt super leuk.

Sterke punten
Eenvoudig in gebruikt

Makkelijk en Betaalbaar

Op aanraden van een goede vriend besloot ik e-Boekhouden uit te proberen en ik heb er totaal geen spijt van. Ik ben er super blij mee, want als kleine ondernemer is het heel handig om makkelijk een overzicht van mijn boekhouding te hebben dat ook nog betaalbaar is.

Sterke punten
handig, betaalbaar

Niet stressvol

Zonder stress mijn administratie bijhouden doe ik via de software van het boekhouden bedrijf Myfinance. Als zzp'er maken ze me wegwijs via hun boekhoudprogramma die zeer voor mij overzichtelijk en makkelijk te verwerken is. Ze zijn betrouwbaar en klantvriendelijk bij het inwinnen van informatie. Bij Myfinance moet je zijn.

Sterke punten
Overzichtelijke diensten

Zwakke punten
Niets

Top programma

Ik heb ze bijna allemaal geprobeerd die online boekhoudpakketten maar ik heb nooit de juiste kunnen vinden. Had ik Moneymonk maar eerder geprobeerd want dit is precies zoals ik het in gedachten heb. Geen onoverzichtelijke schermen en alles is even duidelijk. Er zullen vast mensen anders over denken maar ik vind het top.

Sterke punten
overzichtelijk en makkelijk

Niet lang over mijn boekhouden meer doen.

Als kleine ondernemer was ik al geruime tijd op zoek naar een goed boekhoudprogramma die aansloot op al mijn wensen. Mijn zus raadde mij dit programma aan en ik wist meteen dat Moneybird het voor mij was. Ik was altijd uren bezig met mijn boekhouden. Dankzij Moneybird doe ik er niet meer zo lang over.

Sterke punten
handig

Betrouwbare programma

Twinfield is een betrouwbaar en overzichtelijk programma, steeds dichter komen ze bij de populaire programma's. En is super duidelijk vooral voor degenen die nog weinig ervaring hebben met boekhouden. Twinfield heeft ook goede klantenservice.

Sterke punten
betrouwbaar, overzichtelijk en goede service

5 sterren voor mij

Ik ben een nieuwe klant . Dus het begin was het even wennen als startende ondernemer, maar als je eenmaal gewend bent aan de website werkt het allemaal prima. Als je vragen hebt dan krijg je ook netjes antwoord. Ook als je ze opbelt word je goed geholpen.

Sterke punten
behulpzaam

Dankbaar

Het is heel raadzaam om gebruik te maken van een online boekhoudprogramma. Ik ben er super blij mee, omdat ik in het verleden uren bezig was met mijn boekhouden. Moneybird maakt dat ik nu sneller mijn boekhouden kan afronden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Sterke punten
sneller afronden

Yoursminc

Yoursminc is een heel eenvoudige online boekhouding voorZZP'ers en MKB. Je kan 3 maanden gratis online je administratie up to date houden en daarnaast krijg je inzicht over de financiele situatie als ondernemer.Yoursminc is ook een aanbieder van online boekhoud software.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Met moneymonk beter op weg

Met het online boekhoudprogramma van moneymonk kan ik al mijn financiele en administratieve zaken goed ordenen en heb ik ook een beter overzicht op zaken die plaats vinden in het bedrijf als zzp'er. Ik zou mijn vrienden en kennissen adviseren deze zeker te gebruiken.

Geen achterstanden meer.

Ik had er altijd een hekel aan om mijn boekhouding bij te houden, waardoor ik vele achterstanden had. Ik kwam Offective tegen en besloot er gebruik van te maken. Ik ben er super tevreden mee en is helemaal niet weg te denken. Mijn boekhouding doe ik nu met alle plezier.

Sterke punten
betere administratie

echt relax

werken vanuit je bed of je hangmat. lekker relax je administratie doen wanneer het je maar uitkomt en het ook nog doen met heel veel plezier, omdat je er heel snel klaar mee bent en je vooruitgang ziet in wat je aan het doen bent. je administratie is altijd af.

Sterke punten
werken vanuit elke gewenste plek

Aanwinst voor mij

Het is een aanwinst voor mij als zzp'er, omdat het enorm veel tijd en geld bespaart. De BTW aangifte staat al netjes voor je klaar. Goede service, staat direct voor je klaar. Je eigen accountant kan meekijken en inloggen, zonder extra kosten. Een aanrader dus

Sterke punten
bespaard veel tijd en kosten

Een aanrader

Ik ben een kleine ondernemer en ampertjes een jaar mijn bedrijf gestart. Ik ben via internet in contact gekomen met e-Boekhouden. Al een paar maanden maak ik gebruik van hun software en geloof me hun diensten is heel goed. Ik geniet van de gratis periode van 15 maanden en tegelijkertijd maak ik gebruik van hun gratis boekhouden cursus.

Sterke punten
Geldbesparing

Boekhouding weer up-to-date kunnen houden.

Door alle werkdrukte heen, heb ik mijn boekhouding helemaal niet kunnen bijhouden. Ik kreeg advies om gebruik te maken van een boekhoudprogramma. Ik ging op zoek en kwam Twinfield tegen. Ik ben dankbaar voor het advies, want ik heb mijn boekhouden weer helemaal up-to-date.

Sterke punten
boekhouding makkelijk bijhouden

Subliem Boekhouden !

Opzoek naar betaalbare programma dat ook nog eens eenvoudig is? Dan voldoet Moneybird aan deze wensen. Met Moneybird werk je prettig. Het is makkelijk te volgen waardoor u snel u weg zal weten te vinden in het programma. Heeft u een probleem, kunt u altijd gebruik maken van de supportknop.

Sterke punten
Eenvoudig in gebruikt

Snel klaar

Voor iemand die zijn werk snel af wil hebben is Myfinance de plek. Ik heb altijd haast en nooit genoeg tijd. Maar dit programma past precies binnen mijn druk schema. Ik kan heel handig en snel alle maandstaten en urenstaat invoeren en de lonen worden berekend. Handiger kan het niet.

Sterke punten
snelle verwerking

Zwakke punten
Geen

Mobiele app

Waarom ik voor dit online boekhoudprogramma koos was omdat zij ook een mobiele app beschikbaar hebben. Zo kan ik makkelijk uren en ritten registreren, een factuur maken of inzichten opdoen over je bedrijf. Je hebt zo overal en altijd toegang tot je administratie.

Sterke punten
Mobiele app beschikbaar

Zwakke punten
Geen

Offective gebruiker

Als een Offective gebruiker heb ik deze bedrijfsadministratie software aangeschaft voor mijn middenklasse bedrijf en mijn belevenis is dat de voordelen goed zijn het heeft 11 modules die samen n geheel vormen. De modules zijn apart verkrijgbaar en het pakket is flexibel naar wens uit te breiden.

Simple boekhoudprogramma

Nog nooit met zo een simpele en geweldige boekhoudprogramma gewerkt. Je kan ook gratis proefaccounts aanvragen. Ik raad dit echt aan een ieder die opzoek zijn naar een perfecte boekhoudprogramma. Echt het beste boekhoudprogramma voor jouw onderneming.

lekker makkelijk

Ik heb gebruik gemaakt van het starters pakket van drie maanden en ik ben gebruik blijven maken van de software van yoursminc.nl. Het is echt een hulp bij het up to date houden van je administratie. Je kan de hele dag door inloggen om je gegevens te bekijken en bij te werken

Sterke punten
drie maanden starters pakket

plezier met Moneybird

Het plezierigste boekhoudprogramma voor de ondernemer. Plezier in je financile zaken met het boekhoudprogramma van Moneybird. Al meer dan 150.000 ZZP'ers en MKB'ers gingen je voor. En voor startende ondernemers is dit echt een prima tool.

Sterke punten
prettig en simpel

raadt dit iedereen aan!

Het is vrij simpel. Een ieder kunt ermee werken. Met Rompslomp wordt het maken van facturen en het online boekhouden een stuk leuker en overzichtelijker. Ik ben niet zo lang aan de slag gegaan. Ik vind het heel gemakkelijk en het is over het algemeen een geweldig programma. Ik raad een ieder aan om het uit te proberen.

Sterke punten
overzichtelijk en vrij simpel

MoneyMonk

Het boekhouden programma van MonkeyMonk heeft mij echt kunnen helpen. Tegenwoordig wordt ik ook snel klaar met mijn administratie werk ze hebben daarnaast ook de beste online service. En door hun online boekhouding kan je heel wat tijd besparen en zo laat je je bedrijf heel snel groeien.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Uitgebreid programma

zeer uitgebreid programma. Ik werk er al jaren ermee. Ondertussen had ik ook met meerdere andere programma's gewerkt. Maar Twinfield vindt ik het prettigst werken. Bij vragen, helpen ze je graag. Ze hebben een goed bereikbare helpdesk. Een aanrader!

Sterke punten
duidelijk en vriendelijk helpdesk

Zonder voorkennis van boekhouden, toch makkelijk en simpel

Ben helemaal tevreden met het online boekhouden van Yoursminc. Zonder voorkennis van boekhouden, is het toch simpel en makkelijk mee te werken. Het programma geeft mij de mogelijkheid om mijn boekhouding zelf te doen en bespaart mij zo ook heel veel kosten.

Sterke punten
makkelijk mee te werken

Bespaar je tijd met Myfinance!

We weten dat boekhouden veel tijd kan kosten. Maar met Myfinance bespaar je veel tijd. Myfinance maakt het proces makkelijker en sneller. Een groot voordeel is de makkelijke manier waarop je via dit programma de btw-aangifte kan doen; dat gaat vrijwel vanzelf. Factureren is ook een eenvoudig proces geworden; die zijn simpel aan te maken en in te stellen.

Sterke punten
makkelijker en sneller

Computer Boekhouden

Tijdens mijn opleiding heb ik boekhouden moeten specialiceren in mijn studierichting, hierdoor moest ik een computer cursus volgen en heb ik thuis niet kunnen oefenen zoals andere programmas tekoop zijn en men het installeerd op zijns laptop om een idee of tenminste als student om het examen haalbaar te maken; waarom wordt het boekhouden programma niet verkocht om informatie te verschaffen van computer boekhouden en bijhouden tot men een werk vindt?

Zwakke punten
computer boekhouden programma's alleen voor bedrijven

offective.nl

"Offective overtreft mijn verwachtingen" Bij veel software is het aanschaffen en dat is het dan ook. Ontwikkelingen worden maar eens in de zoveel tijd doorgevoerd en service alleen via een ticket. Bij Offective ben ik blij verrast met het feit dat maandelijks verbeteringen worden doorgevoerd. Bij problemen wordt als het met in ticket lastig blijkt te zijn, gewoon contact met je opgenomen zodat je via een remote sessie samen het probleem oplost. Kijk zo kan het ook! Erg tevreden dus!

Tevreden

Ik heb met verschillende boekhoudpakketten gewerkt, maar dit is verreweg het meest gebruiksvriendelijke pakket wat ik tot dusver heb meegemaakt. Er komen nog steeds nieuwe applicaties bij, waardoor ik nog enthousiaster word. Ik ben een tevreden klant

Sterke punten
gebruiksvriendelijk

Beter dan een boekhouder

Ik maak al een jaar gebruik van Moneybird en mijn ervaring is dat het betere resultaten weergeeft dan een boekhouder zelf. Ik heb nu een duidelijker overzicht over geheel mijn winsten, uitgaven en verlies. Mijn complimenten aan Moneybird. Echt een aanrader.

Sterke punten
duidelijker overzicht

Internet is een grote hulp

Tegenwoordig moet je alleen maar opnoemen wat je wilt en het is te vinden op internet. Ondernemer zijn is een zware taak. Daarom moet je ervan houden. Voor mij is het simpelweg gemakkelijk omdat ik via het software programma van Yoursminc heel snel en overzichtelijk te werk ga met de boekhouding van mijn bedrijf en het lukt mij aardig.

Sterke punten
Overzichtelijke software

Zwakke punten
Geen

Ik zou deze programma aanbevelen.

Duidelijk en niet al te moeilijk boekhouden met E-boekhouden. Ook voor mensen met geen boekhoudervaring. U heeft de gelegenheid om het voor 15 maanden uit te testen. Helpdesk is ook super vriendelijk en ze leiden je goed. U kunt altijd vragen stellen.

Sterke punten
duidelijk en vriendelijk helpdesk

Het proberen waard.

Twinfield is echt een aanrader voor iedereen. Ik wilde in het begin niks weten over boekhoudprogramma's, omdat ik mijn boekhouding het liefst schriftelijk doe. Het programma kwam mij heel goed uit. Het is veel makkelijker en ik ben blij de stap te hebben genomen om er gebruik van te maken.

Sterke punten
makkelijk en voordelig

Goede resultaten

Ik heb een heel goed resultaat ooit gehad met het boekhoud programma van Rompslomp. Heel handig en snel. Mijn administratiewerk wordt binnen de kortste tijd opgeleverd en daar ben ik heel blij om. Zo kan ik tijd en moeite besparen. Mijn complimenten aan Rompslomp.

Sterke punten
Binnen korte tijd heb je alles rond

Geen boekhouding kennis nodig

Met behulp van de software heb jij geen boekhouding kennis nodig! Alles wordt gemakkelijk uitgedraaid en je word erbij geholpen. Het kost mij totaal geen moeite meer om het goed te doen en ik begin het nu zelfs leuk te vinden! Je kan zelfs (mocht je het allemaal niet meer weten) je eigen boekhouder toegang verlenen

Sterke punten
Account delen

Beste programma

Bent u op zoek naar een betaalbaar boekhoud programma? Bespaar tussen de zeventig procent en tachtig procent ten opzichte van andere boekhoudprogramma's. Hier vind u altijd het goedkoopste programma die ook nog eens aan uw wensen voldoet. Daarom gebruik ik dit programma al jaren.

Sterke punten
Goedkoop

Zwakke punten
Geen

Goed gevoel

Offective geeft jou de mogelijkheid om binnen een handomdraai je facturen op te maken. De factuurregels kan je heel makkelijk koppelen aan de categorien. Ook kan je via je mobiel documenten aan toevoegen. Mijn administratie is nu helemaal op orde en dat geeft mij een goed gevoel.

Sterke punten
via je mobiel documenten toevoegen

Btw-aangifte doen

Met dit programma kan ik makkelijk mijn btw-aangifte doen. Dit programma zet het overzicht voor je klaar, je moet alleen zelf de getallen overnemen. Heb je terugkomende kosten? Kan je dan een suggestieregels instellen. Iets wat andere online boekhoudprogramma's niet aanbieden.

Sterke punten
Makkelijk mijn btw-aangifte doen

Zwakke punten
Geen

zekere aanrader voor iedere ondernemer

Na het testen en vergeleken van aantal boekhoudpakketten. Heb ik bewust gekozen voor e-Boekhouden. Voor ons is het een prima boekhoudprogramma, waarmee je zonder gedoe je complete boekhouding kan doen. E-boekhouden is een zekere aanrader voor iedere ondernemer! .

Sterke punten
compleet boekhouden

Eenvoudig de administratie bijhouden

Mijn eenmanszaak ging achteruit, omdat ik de boekhouding liet liggen denkende dat het mijn bedrijf is. Alles dat mis ging kon ik niet bijhouden. Na in contact te zijn gekomen met Rompslomp heb ik nu toegang tot hun software waarmee ik op een heel eenvoudige en snelle manier alle achterstand van mijn administratie kon inhalen.

Sterke punten
Ze zijn betrouwbaar

Zwakke punten
Geen

moneybird.nl

Ideaal voor online administratie ik heb thuis nog maar 1 klapper en m'n boekhouder heeft altijd inzicht. Dus geen gevaar van administratie kwijt raken. Ideaal voor startende ondernemers, ik heb best snel de stap gemaakt naar een betaalde account gezien de veel bonnen die ik wilde uploaden. en de transacties die gekoppeld moesten worden.

Dit is goed

3 maanden geprobeerd om mijn online administratie up to date te houden. In het begin had ik er nog vraagtekens bij, de vragen die ik had kon ik gemakkelijk via de helpdesk stellen, ik ben uitzonderlijk goed geholpen en wil nu niks anders meer. Ik ga het verlengen

Sterke punten
snel contact met de helpdesk

Zwakke punten
in het begin moeilijk mee te starten

gebruiks vriendelijk

myfinance is gebruiksvriendelijk en online factureren is heel erg makkelijk . ook worden je facturen sneller betaald. mocht je vast zitten wordt je telefonisch door het contactpunt geholpen door descundig personeel. Ik zou dit bij een ieder aanbevelen.

Sterke punten
factureren is super makkelijk en snel betaald

Voordelig, handel en goedkoop

Ik maak al een tijdje gebruik van het boekhoudprogramma van Twinfield en vind het super geweldig. Het programma is voordelig en heel handig, maar vooral goedkoop. Ik heb mijn administratie nu altijd up- to-date en ik heb er nu tijd over om andere werkzaamheden te voltooien.

Sterke punten
meer tijd over

Een aanrader!

Dit pakket is eenvoudig en gebruiksvriendelijk en heeft alle aspecten die een ZZP-er nodig heeft. De hulpvaardigheid en de kennis van de helpdesk maken dat je echt voor Moneybird moet kiezen!! Ja kan makkelijk meekijken en uitleg geven als ze vragen hebben.

Sterke punten
eenvoudig en gebruikersvriendelijk

Geweldig

Het werkt super simpel, de kosten zijn laag, betrouwbaar en de service is helemaal top! Yoursminc heeft een uitgebreid aanbod met betrekking tot diverse pakketten, waardoor je alleen gebruik maakt en betaalt voor wat jij nodig hebt voor de boekhouding voor jouw bedrijf.

Sterke punten
super simpel, betrouwbaar

Administratie met plezier doen

Twinfield is het beste boekhoudprogramma die werd uitgevonden. Ik kon als beginner heel goed mee werken, vanwege de instructies die heel duidelijk werden weergegeven. Ik kan mijn administratie op mijn eigen tijd doen en heb er zeker veel plezier in. Mijn boekhouding gaat er nu soepel aan toe.

Sterke punten
duidelijk en goed te begrijpen.

Myfinance

Ik wil Myfinance echt aan alle ondernemers aanraden het is een heel snel boekhoudpakket die U nergens anders kan vinden. Ze zijn professioneel ze hebben ook nog een beveiligde SSL-verbinding. De nodige instructies krijg je ook online via hun dus proberen jullie het maar.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Offective

"Offective overtreft mijn verwachtingen" Bij veel software is het aanschaffen en dat is het dan ook. Ontwikkelingen worden maar eens in de zoveel tijd doorgevoerd en service alleen via een ticket. Bij Offective ben ik blij verrast met het feit dat maandelijks verbeteringen worden doorgevoerd.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Goed programma!

Rompslomp is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren, ik had in het geheel geen boekhoudervaring en doe nu de gehele administratie zelf. En dat zelfs met liefde en plezier. Dankzij Rompslomp heb ik mijn bedrijf kunnen redden van de ondergang in crisis. De service van Rompslomp is een voorbeeld voor andere bedrijven, korte wachttijden en altijd een directe oplossing.

Sterke punten
ze helpen graag

Voor de beginners

Ik heb een eenmanszaak gestart. Mensen in dienst nemen kost geld om je wegwijs te maken vooral voor de boekhouding. Wel ik gebruik de 15 maanden gratis testen van het bedrijf E-Boekhouden. Zeer geweldig omdat hun software heel eenvoudig is en alle verleende diensten geheel gratis zijn. Ik heb al een pakket gekozen om te gebruiken na de vrije service periode.

Sterke punten
Geldbesparing

Zwakke punten
Niets

super deal

Het beste boekhoudings programma ooit. Je kan helemaal zelf je boekhouding in orde maken met de software van moneymonk.nl Wat nog makkelijker is je balasting aangifte wordt voor je uitgerekend, dus je hoeft dat niet nog als extra in orde te gaan maken .

Sterke punten
btw wordt voor je uitgerekend

Al jaren mijn boekhoudprogramma

Met MoneyMonk werk ik al jaren. Ik vindt dit programma heel overzichtelijk. Ik kan de vooruitgang van het bedrijf heel makkelijk achterhalen. De administratie is overzichtelijk en inzichtelijk. Ik kan de uren per klant, openstaande facturen of bijvoorbeeld mijn balans bezichtigen.

Sterke punten
De administratie is overzichtelijk en inzichtelijk

Zwakke punten
Geen

Van alles wat

Een echte super programma! Ik ben zelf helemaal niet van het boekhouden maar met dit programma is het gewoon leuk om te doen. Alles gaat heel simpel voor mij. Rompslomp is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk. prijs/kwaliteit is goed en hun support is niet slecht.

Sterke punten
betrouwbaar, gebruikersvriendelijk

Waarom moeilijk als het makkelijk kan

Wanneer je ondernemer bent, heb je veel verantwoordelijkheid op je bord. Veel administratie controleren om tijdig op de hoogte te zijn met de stand van zaken. Het bedrijf Yoursminc biedt mij een eenvoudige boekhouden programma waarbij ik alle administratieve werkzaamheden van mijn bedrijf duidelijk en zo overzichtelijk mogelijk kan volgen. Waarom moeilijk als het makkelijk kan

Sterke punten
Duidelijk verleende diensten

Zwakke punten
Niets

Fantastisch!

De prijs-kwaliteitsverhouding is bij Offective voortreffelijk. Een complete administratie tegen n van de beste prijzen op de markt. Bovendien scoort Offective ook zeer goed in gebruiksvriendelijkheid. Het pakket is vrij eenvoudig in gebruik. Offective neemt alle mogelijke maatregelen om uw gegevens te beschermen.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk, goedkoop en veilig

tevreden

Myfinance boekhouden is gewoon weg de beste oplossing die er is op boekoud gebied. Je kan er alle kanten mee op. Je kan ervoor kiezen je administratie bij te werken of facturen op te stellen en voor klanten te versturen.Dat alles is mogelijk met myfinance.

Sterke punten
Alles in 1 pakket

5 sterren waard!

In het begin was het even wennen als startende ondernemer, maar als je eenmaal gewend bent aan de website werkt het allemaal prima. Als je vragen hebt dan krijg je ook netjes antwoord. Ook als je ze opbelt word je goed geholpen. Ben zeer tevreden over e-boekhouden. Er is een uitgebreide helpfunctie met tekst en video's. De helpdesk is zeer kundig en vriendelijk.

Sterke punten
vriendelijk, behulpzaam

Veel voordelen

Mede door Moneybird heb ik mijn boekhoudgegevens op mijn mobiel staan en kan ik zo de gegevens van klanten meteen in verwerken. Door mijn werk ben ik vaker over straat en vind ik het daarom handig dat ik de boekhoudgegevens bij de hand heb. Ik vind het super dat ik het allemaal zelf kan doen.

Sterke punten
zelf doen

Beste programma, ever.

De beste boekhoudprogramma die er bestaat is naar mijn zeggen Twinfield. Het programma is van belang voor vele ondernemers, waaronder ik zelf. Ik heb sinds het begin goede ervaring mee. Mijn boekhouding is nu makkelijker bij te houden en ik ben er veel eerder klaar mee. Ik ben een tevreden klant.

Sterke punten
boekhouding bijhouden gaat veel makkelijker

Boekhoudprogramma de best

Ik ben jullie zeer dankbaar voor jullie aanbiedingen en geweldige online boekhoudprogramma. Hiermee kan ik overal bezig zijn echt gemakkelijker, voordeliger en bovendien super goed ingericht. Vanaf mijn eerste dag op jullie webside wist ik dat ik op de juiste plek was

Sterke punten
Super gemakkelijk

Zwakke punten
Geen

Uitstekend programma!

Heel erg tevreden met MoneyMonk. Prijs prestatie zeer goed. Werk nu 2 jaar met MoneyMonk en het werken met dit pakket gaat steeds fijner. Ze zijn steeds in ontwikkeling en er blijft natuurlijk steeds iets te wensen. Het bevalt mij in ieder geval uitstekend.

Sterke punten
goede prijzen

Plezierigste programma

Offective is tot heden het plezierigste programma om mijn boekhouding te doen. Ik heb er nu veel meer zin in om mijn administratie bij te houden. Dat komt doordat ik nu veel sneller klaar ben met mijn werk en hou ik nog voldoende tijd over voor andere interesses.

Sterke punten
veel eerder klaar met werk

Plezier in je financiële zaken

Ik ben heel erg blij dat ik gebruik maak van moneybird. Sinds ik het programma heb, heb ik weer plezier in mijn financile zaken. Ga er een avondje voor zitten en de klus is geklaard. Goedkoop en heel erg handig te installeren. Elke ondernemer zou het programma moeten nemen.

Sterke punten
mooi, handig, snel, betaalbaar

Yoursminc

Yoursminc is een heel gebruiksvriendelijk pakket onder de boekhoudspakket het is een heel fijn programma om mee te werken. Het is zodanig gebruiksvriendelijk dat je binnen enkele minuten je facatuur al af hebt. Je krijg snel antwoord op je vragen en Ik zal Yoursminc zeker bij aanbevelen

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Online en makkelijk

Het is heel voordelig waneer je online kan boekhouden. Is makkelijk en simpel. Zit je met wat kan je telefonisch ondersteund worden. Je informatie is veilig. Geen lange wacht tijden meer op kantoor. Kan gewoon op jouw tijd en jouw gemak. Probeer het maar.

Sterke punten
Makkelijk

Zwakke punten
Geen

goede software

Een software programma dat geschikt is voor ZZPers en ,maar ook voor starters. Je hebt zoveelmogelijkheden en kan alle kanten op met dit programma. Alles kan ook nog gewoon online vanuit huis of plek waar je je lekker genoeg voelt om te werken aan je administratie.

Sterke punten
veel mogelijkheden

Twinfield is een supergemakkelk programma.

Twinfield is een programma ontwikkeld door de gebruiker en dat kun je merken. Het is aan iedereen uit te leggen, terwijl alle informatie ook voor verwerkers goed bruikbaar is. Geweldig programma. Ik raad een ieder aan om dit programma toch wel eens uit te proberen.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk

Eenvoudig boekhouden.

Heel eenvoudig boekhouden voor ZZP en MKB. U kunt voor 3 maanden gratis online administratie bijgewerkt. En u heeft voortdurend inzicht hebben in de financile situatie van je onderneming. Omdat de boekhouding online plaats vindt heeft de ondernemer deze altijd bij zich via een smartphone of tablet.

Sterke punten
beter overzicht

goede service

Van moneymonk mag je zeker een goede service verwachten. Als je gebruik maakt van hun boekhoud service en je vind het toch nog net iets te moeilijk , kan je altijd kontakt maken met de helpdesk die je heel erg vriendelijk van dienst zal zijn. Ik had er ook een beetje moeite mee en heb ze gekontakt. Nu kan ik het in me eentje.

Sterke punten
klanten service is goed

je eigen administratie

Je kan met dit programma je eigen boukhouding doen . Het is echt geschikt voor mensen die pas een onderneming starten en hun administratie bij de tijd willen houden. Meestal laten ze dat liggen , maar het blijft het belangerijkste onderdeel van een bedrijf.

Sterke punten
online begeleiding

Dat is een makkie

Heb mijn boekhoudprogramma ontdekt. Was al zo lang opzoek naar een programma die mijn inkomsten en uitgaven op rij kan zetten. Zodat ik makkelijk mijn btw zien kan die afgedragen moet worden. Kan ook zo mijn winsten duidelijk zien. Blijf niet wachten sluit je aan.

Sterke punten
Transparant en snel

Zwakke punten
Geen

Prettig mee te werken.

Mijn boekhouden doe ik heel eenvoudig en simpel met het boekhoudprogramma van Offective. Het is een geweldig programma en je werkt er heel prettig mee. Je kan er met alle gemak je administratie mee doen. Het is heus niet duur en voor een ieder te permitteren.

Sterke punten
niet duur en betaalbaar

Verlies geen tijd en geld en werk met Myfinance boekhoudprogramma

Eindelijk heb ik het juiste boekhoudpramma gevonden. Het is behalve goedkoop ook nog betrouwbaar omdat jou gegevens beveiligd zijn. Voor minder tijd worden veel meer gegevens opgeslagen en verwerkt. Geen boekhoudprogramma, nou dan moet je bij Myfinance zijn.

Sterke punten
Goedkoop en tijdbesparend

Zwakke punten
Geen

Online Boekhouden met DigiBTW is heel handig

Al mijn boekhoud programma's die ik eerder had heb ik laten vervallen omdat ik nu de beste heb gevonden van DigiBTW. Het is heel handig en snel. Ik heb geen speciale boekhouder meer nodig die het programma voor mij moet beheren. Dat doe ik wel even zelf. Minder tijd nodig.

Sterke punten
Handig en snel

Mijn boekhouding doe ik met alle plezier.

Een boekhouder in dienst nemen, zou mij te duur komen te staan dus koos ik er voor gebruik te maken van een boekhoudprogramma. Het programma doet precies wat een boekhouder zou doen en daar ben ik zeker blij mee. Hij houdt mijn administratie up-to-date en ik kan er zo een overzicht van krijgen. Ik doe mijn boekhouding met alle plezier.

Sterke punten
mijn administratie altijd up-to-date

Prettig aan het werk met Rompslomp

De reden dat ik voor Rompslomp gekozen heb, is dat ik mijn eigen boekhouding graag in n overzicht wilde houden! Rompslomp is echt heel fijn om mee te werken. Het programma maakt de administratie prettig om te doen. Of ik nu achter mijn bureau zit of op het toilet.

Sterke punten
overzichtelijk en prettig

boekhoudprogramma van Moneybird

IK ben al ongeveer 2 jaren bezig met dit programma omdat ik problemen had met boekhouding ben ik opzoek geggaan naar een goede boekhoudprogramma ik heb 2 weken lang mogen zoeken en ik had nog geen idee welke ik moest kiezen, maar ik koos voor Moneybird en alles gaat tot nu toe heel goed de prijzen zijn redelijk en ik heb nogsteeds goede ervaringen met ze.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

het beste programma

ik ben echt helemaal tevreden met wat moneymonk voor mij is gaan betekenen vanaf ik er gebruik van maak. Je kan echt alle kanten op ermee. Je kan los van je boekhouding ook facturen opstellen en versturen of herinneringen, waarbij je zel kan zien als je factuur ontvangen is want je krijgt een melding.

Sterke punten
facturen opstellen en zien als die zijn ontvangen

geen stress

geen zin in stress. Ga dan direct van start met de gratis online boekhouding van myfinance. Op dit moment heb je de mogelijkgheid om gratis te starten met het uitproberen van het programma. Je zal je helemaal thuis voelen en het willen blijven gebruiken . Net als ik.

Sterke punten
online

Prima boekhouden!

Twinfield is betaalbaar en ze hebben een korte opzegtermijn. Ook hun handleiding is heel prima om mee te werken, ze hebben heel wat tips in verwerkt. Ze zijn heel makkelijk te bereiken zowel telefonisch als via de e-mail. Het beste is dat ze ook nog gratis uit te proberen zijn.

Sterke punten
beste prijzen

Yoursminc

Ik was opzoek naar een eenvoudige online boekhouding en k kwam Yoursminc tegen. De reviews trokken me aan en ik ben gaan proberen en ik heb er geen spijt van want ik vind ze heel goed. Ik kon 3 maanden gratis online mijn administratie up to dat houden en natuurlijk meer inzicht krijgen in mijn financiele situatie als ondernemer.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

e-Boekhouden

ik Ben al 8jaren bezig met e-Boekdouden het is een Ideaal boekhoudpakket voor Zzp'ers die zelf of samen met de boekhouder de boekhouding willen voeren. Alle functionaliteit die je als Zzp'er nodig hebt zijn aanwezig. Kom je er zelf even niet uit dan staat de snelle deskundige helpdesk direct voor mij klaar om me te helpen met boekhoudkundige vragen. Prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend te noemen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Voordelig Boekhouden

Ik zou mij geen raad weten zonder het boekhoud programma van Offective. Ik was allang op zoek naar zo iets dat heel makkelijk was en snel. Mijn programma's waren altijd door elkaar. Ik had geen overzicht. Nu mag ik niet meer klagen. Echt een tien voor jullie.

Sterke punten
Goede overzichten

Zwakke punten
Geen

Eenvoudig boekhouden

Super snel online boekhouden met rompslomp. Het bespaard je tijd en stres. Heel handig voor kleine ondernemers als mezelf. Vanaf ik gebruik ervan maak zijn al mijn gegevens up to date. En heb ik ook ten alle tijden een overzicht in. Rompslomp voor makkelijk online boekhouden.

Top programma

Na heel lang zoeken, vond ik eindelijk een programma dat heel makkelijk te begrijpen is. Het werkt heel fijn en handig. Ik kan de meeste dingen nu zelf doen en zit ik met vragen, worden die altijd beantwoord door de vriendelijke helpdesk. Top programma.

Sterke punten
makkelijk te begrijpen

Facturen per mail op sturen

Met digibtw kan ik alles nu zelf in de gaten houden Ik heb dus niemand meer nodig om het voor me te doen. Het is zo simpel en voordelig. Ik stuur nu gewoon facturen per mail en ik heb elke dag en de heledag inzicht in de betaalstatussen. Het is gewoon duidelijk en overzichtelijk.

Een aanrader

Ik ben zeer tevreden over Offective. Ik werd over de streep getrokken door de aantrekkelijke prijs, de service en ondersteuning, die bij jullie zelfs tot aan de deur is. Ik maak nu enkele maanden gebruik van Offective, Offective is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk. Ze staan open voor opbouwende kritiek. Ik ben erg blij met Offective en kan jullie aan iedereen aanraden.

Sterke punten
beste prijzen en service

Ik ben erachter gekomen

Na jaren zoeken heb ik uiteindelijk het programma gevonden dat bij mijn drukte past. Ik kan heel handig mijn facturen opmaken en mailen naar mijn klanten. Doordat ik online kan werken kan ik overal mijn werk doen zodat wanneer ik thuis kom ik lekker kan rusten van de dag.

Sterke punten
handig en snel

Zwakke punten
Geen

Boekhouden doe je met plezier.

Mijn dank aan het boekhoudprogramma van Twinfield is zeer groot. Ik doe mijn boekhouding nu met alle plezier van de wereld. Het heeft mij heus niet zoveel geld gekost en ik ben daar ontzettend blij mee.Mijn administratie is altijd up-to-date, geen achterstanden meer en ik heb nu veel meer tijd om ander werk te verrichten.

Sterke punten
veel meer tijd over

Bij MoneyMonk moet je zijn!

Ik ben al jaren bezig met boekhouden. Ik heb onlangs MoneyMonk ontdekt. Dit programma heeft alles wat u wilt, Het voldoet aan uw wensen. MoneyMonk is simpel en duidelijk. Een ieder zou ermee kunnen werken. Ik zou dit zeker aanbevelen aan iedereen die het wil proberen.

Sterke punten
simpel en duidelijk

Myfinance (online boekhouden)

Myfinance is boekhouden via een copmputersoftware programma. Het gehele administratie van een bedrijf en dat alles wordt dus geboekt in dit systeem, het bijhouden van de administatie kan dus simpel gaan verlopen, omdat het geheugen (bijhouden) van de boekingen kun je meenemen in een PC of smartphone, handig en overal.

Sterke punten
handig en overal mee

Een aanrader voor iedere ondernemer en/of boekhouder.

Ik werk al maanden tot grote tevredenheid met e-Boekhouden. De grote mate van flexibiliteit van het pakket in combinatie met het gemak van de grafische interface maakt e-Boekhouden voor mij een zeer prettige omgeving om in en mee te werken. Ik raad dit programma graag aan.

Sterke punten
flexibiliteit en prettig omgeving

yoursminc.nl

Deze professionele administratie kost je minder tijd en geld. Niet veel alternatieven zijn zo eenvoudig in gebruik... Yoursminc, je verdient het! Het is fijn boekhoudprogramma, ik werk er nu 2 weken mee, ik heb zelf een bedrijf en dit werkt perfect voor mij. Facturen versturen, alles boeken, terwijl ik geen computerfreak ben. Overal inloggen, dus overal overzicht over je boekhouding!

www.e-boekhouden.nl

Ik heb vorig jaar gratis gebruikgemaakt van e-Boekhouden.nl. Ook na de actieperiode is het boekhoudpakket goedkoop. De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor starters!? Voordelen:Ongekend eenvoudig Gratis cursus boekhouden Deskundige & razendsnelle helpdesk Erkend door de Belastingdienst

beste software

Bent U momenteel opzoek naar een boekhoudprograam die makkelijk is en begrijpelijk en ook redelijk dan kunt U Rompslomp echt uit proberen. Rompslomp maakt U boekhouding makkelijker en ook interresant. hun website is tot nu toe het beste die ik heb mogen mee maken.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

goede service overall

dit is het geschikste boekhoud programma vopor startende ondernemers ; ZZPers en MKBers.Maak er dus gretig gebruik van . Het is een online boekhoud programma , waarbij je dus elke dag de hele dag kan inloggen om je financiele gegevens bij te werken of te bekijken.

Sterke punten
goed voor kleine ondernemers

Voordelen bij Twinfield!

Het programma is ontwikkeld door Financile experts. Twinfield is efficint en snel. Ze zijn ook veilig en betrouwbaar. Alle informatie is beschikbaar als u maar een internetverbinding heeft. Vele functies (zoals facturatie, kredietbeheer, urenregistratie, rapportenringen, projectadministratie, enzovoorts).

Een tevreden klant bij

Na vele programma's te hebben getest ben ik EINDELIJK bij het boekhoudprogramma terechtgekomen waar ik naar op zoek was. Simpel, alles in 1 en zeker niet te vergeten de zeer vriendelijke klantenservice. Wat mij als klant ook het gevoel geeft dat ik ergens terecht kan

Tijd besparen met Moneybird

Al vanaf de start van mijn onderneming, deed ik de boekhouding offline en dat nam best veel tijd in beslag. Na het ontdekken en uitproberen van Moneybird, gaat de boekhouding veel makkelijker en sneller. Bovendien is de prijs erg redelijk en doe je boekhouden met alle plezier.

Sterke punten
makkelijker en sneller

De beste boekhoudprogramma op de markt

De reden dat ik bij Myfinance blijft, is omdat er geen enkel pakket gebruiksvriendelijker is dan het pakket van Myfinance. Het stukje online boekhouden wil ik zo gemakkelijk mogelijk houden voor mijn relaties. Het gaat hier met name over zzp'ers. Daarbij sluit Myfinance ontzettend goed aan bij mij als administratiekantoor.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk

Offective

Offective is overzichtelijk en heel gemakkelijk om mee te werken. Daarnaast is het een zeer aantrekkelijke prijs voor ondernemers. Ik zou het iedereen aanraden om in ieder geval de demo te proberen. Offective heeft ook veel verschillende modules die je zelf kan activeren.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Mooie totaal pakketten

Via diverse vergelijkingssites ben ik op deze terecht gekomen, en ik kan zeggen dat ik graag eerder had geweten van deze mooie pakketten. Alles wat je nodig hebt kun je hier makkelijk vinden. Ook vind ik het meedenken erg prettig, ze staan je heel vriendelijk te woord, en als iets niet kan, dan zijn ze eerlijk en geven graag advies hoe het wel kan. Kortom het is hier zeker vertrouwd, en ook zeker beslist de moeite waard.

Sterke punten
Goede service, mooie pakketten.

ook voor de mensen die niet van boekhouden houden

Voor iemand die helemaal niet van de administratie doen houd moet ik eerlijk toegeven dat ze mij aardig op weg hebben geholpen . in mijn eentje zou ik er echt niet uitkomen hoor. Voor mij werkt het tot op dit moment uitstekend. Ik heb helemaal geen aanvullingen en zou het een ieder aanraden die geen zin heeft zijn administratie te doen.

Sterke punten
ze helpen je aardig op weg

goede boekhouding

je hebt met deze administratie software de hele dag door toegang op uw account . u kunt dus zodra u welt uw administratie bij houden of bijwerken . Je krijgt dus gelijk inzicht in je winsten en je verliezen en zodoende kan je dus direct veranderingen aanbrengen.

Sterke punten
goede administratie software

Boekhoudprogramma

Kom 1 kom allen Myfinance uitproberen en je zal met heel jou hart en met plezier met hun boekhoudprogramma bezig zijn. TRUST ME. En niet te vegeten Myfinance biedt ook de mogelijkheid tot het bijhouden van een overzichtelijke kilometer- en urenregistratie.

Sterke punten
Verschillende aanbiedingen

Zwakke punten
Geen

Top programma

Ik vind e-Boekhouden een betaalbare, gemakkelijke, overzichtelijke en praktische tool om mijn administratie mee bij te houden en heb prima ervaringen met de service. Het systeem laat mij ook nooit in de steek. helpdesk helpt graag. Ik werk prettig ermee.

Sterke punten
betaalbaar, gemakkelijk en overzichtelijk

Absolute ridder

Het boekhoudprogramma van Twinfield is mijn absolute ridder. Mijn zoektocht naar boekhoudprogramma's is bij deze geeindigd. Het is de moeite waard om het uit te proberen. Het is voordelig en je kan er veel mee doen. Voor mij is het top.

Sterke punten
voordelig

Rompslomp beste boekhoudprogramma

IK ben al al een tijdtje bezig met Rompslomp en ik vind hun website heel goed. Ik zie dat ik ook vooruit gaat en alles lukt geweldig. Ik kan mijn administratie ook zelf bijhouden. Hun service is ook geheel gratis en ik ben nooit eerder zo een goed bedrijf tegen gekomen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Boekhouden kan ook leuk zijn

Ik heb sinds een paar jaar een eigen bedrijf en mijn boekhouderskantoor stopte er mee, ik had veel stress op dat moment want ik ben handig met mijn handen, maar boekhouden had ik nog nooit echt gedaan. Gelukkig kwam mijn boekhouder met Yoursminc. Met de juiste hulp en de zeer grote klantvriendelijkheid van Yoursminc doe ik nu mijn boekhouding helemaal zelf, en weet je ik vindt het nog leuk om te doen ook. Heb jij ook een eigen bedrijf of wil je jou priv uitgave bij houden dan wil ik je Yoursminc zeker aanraden, het is ook nog eens de eerste 3 maanden gratis!

Sterke punten
zeer klantvriendelijk

Compleet pakket

Compleet pakket en beter te betalen dan veel andere. Een zeer gebruiksvriendelijke applicatie welke ik met veel plezier gebruik. Alles is heel overzichtelijk voor mij. Helpdesk is prima, response tijd is uitstekend. men denkt goed mee. Nieuwe ontwikkelingen en ideen worden snel en goed getest doorgevoerd.

Sterke punten
compleet , betere prijzen, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Yoursminc

als je een ZZP'er bent is deze eenvoudige boekhouding via Yoursminc de beste voor u. Ik gebruik het al een paar jaren en alles gaat tot nu toe heel goed. het richt zich voornamelijk op de ZPP en het kleine MKB, omdat de online boekhouding online plaats vindt en het voordeliger is vooral via een smarthpone die je elke dag bij je hebt.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Voordelig Boekhouden

Nadat ik advies kreeg van mijn vrienden ben ik het boekhoud programma van Moneymonk gaan proberen. Het is mij aardig gelukt en ik ben zeer tevreden met de stap ik heb genomen. Ik ben nu op tijd klaar met mijn boekhoud werk en doe ik nog meer zaken in mijn vrije tijd.

Sterke punten
Goede overzichten

Precies het programma dat we nodig hadden.

Het boekhoudprogramma van Rompslomp is precies wat wij als ondernemers nodig hadden. Hij voldoet aan al onze wensen. We kunnen heel makkelijk mee werken, het is overzichtelijk en dat vinden wij heel belangrijk. Het programma is ook heel redelijk.

Zwakke punten
overzichtelijk, makkelijk en goedkoop

Efficiëntie geboden

Wil je efficinter jou boekhouding bijhouden? Bij het bedrijf Twinfield moet je zijn. Als zzp'er was het voor mij een beetje moeilijk om mijn administratie bij te houden. Ik wis niet waar te beginnen. Door gebruikmaking van het programma van het bedrijf Twinfield werk ik nu mijn administratie doelgericht bij. Ik weet nu waarvoor ik ga als ik zaken wil bijwerken.

Sterke punten
Doelgericht bezig zijn

Zwakke punten
Niets

Makkelijk werken met Myfinance.

Na heel wat boekhoudprogramma's te hebben uitgeprobeerd, kan ik zeggen dat Myfinance het beste ooit is. De stappen en instructies zijn heel makkelijk te volgen en je kan je werk veel sneller mee afronden. De helpdesk staat er ook heel vriendelijk bij.

Sterke punten
instructies makkelijk te volgen

Offective

Sinds ik Offective gebruik gaat mijn administratie werk veel beter. Over hun service ben ik meer dan te vreden ik ben al een jaar bezig en ik geniet tot nu toe van hun goede service als je belt wordt j ook netjes geholpen en er wordt ook netjes met j gesproken.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Moneybird boekhoudprogramma

Moneybird is tot nu de beste website waarop ik heb mogen werken als er iets is wat je niet snapt krijg je hier een duidelijk antwoord op terug. Hoe ik Moneybird gebruik wordt het gemakkelijker voor mij en ik krijg meer tijd dan voorheen en dat vind ik heel goed. Ik ben erg tevreden over Moneybird en ik zal het zeker aan anderen aanraden.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Overduidelijk boekhouden systeem

Na de gratis actieperiode van het bedrijf E-Boekhouden dat voor mij voor zeer duidelijk en heel eenvoudig te begrijpen was heb ik gekozen voor een administratie systeem dat ik kon permitteren voor de abonnementskosten. Ze bieden mij een software die ik gebruik zonder vragen te stellen. Overduidelijk is het geheel systeem.

Sterke punten
Hun diensten is te permitteren.

makkelijk te doen

rompslomp is heel makkelijk om te doen . het is niet zo ingewikkeld als de traditionele boekhoudingen . Als je de stappen volgt zal je zelf ervaren dat je het zelf wel af kan krijgen . Zit je toch vast dan is er altijd de helpdesk die je kan kontaktenn.

Sterke punten
makkelijk om zelf te doen

echt alles kan je bijhouden

met de software van moneymonk kan je echt alles bijhouden . Van je administratie naar de uren dat je bezig bent geweesd met je administratie. Je kan ook tarieven vaststellen zodat je zelf kan nagaan hoeveel je verdient hebt en wat je uitgaven waren zodat je verbeter punten kan aanbrengen.

Sterke punten
alles kan je registreren

Zelfstandig je boekhouding doen.

Offective is een boekhoudprogramma die heel makkelijk te gebruiken is. Je leert als beginneling zelfstandig je boekhouding te doen. Je hebt er niet veel hulp voor nodig, want de instructies staan er heel duidelijk bij. Het is vooral heel goedkoop.

Sterke punten
Makkelijk te gebruiken

e-Boekhouden, fijn boekhouden

Fijn en compleet boekhoudpakket waarmee ik als kleine Zzp?er prima mee uit te voeten kan. Kom ik ergens niet uit dan bel ik de helpdesk die binnen no time een antwoord heeft op al mijn vragen. Ik ben erg tevreden over het boekhoudprogramma van e-boekhouden.nl. Alle functionaliteiten die je nodig hebt als Zzp?er en starters mogen het pakket het eerste jaar gratis uitproberen.

Sterke punten
betrouwbaar, gratis

online boekhoud software

Yoursminc is het meest ideale boekhoudsysteem voor mij als ondernemer. Heel fijn programma om mee te werken, erg gebruiksvriendelijk communicatie erg prettig, snel antwoord op je vragen. IK heb tot nu toe niet iets slecht met ze meegemaakt en ik ben al 3 jaren bezig met dit programma.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Tijd en energie besparing.

Voor mijn werk als accountant, vind ik het heel handig om gebruik te maken van boekhoudprogramma's. Ik krijg duidelijke overzichten van mijn financiele zaken en mijn gegevens zijn beveiligd. Met het programma bespaar ik heel veel tijd en energie.

Sterke punten
handig programma

myfinance.nl

Myfinance is ht online boekhoudprogramma voor ZZP?ers en (management) BV?s. Het is bedoeld om boekhouden zo eenvoudig mogelijk te maken. En kom je er zelf toch niet uit? Met onze aanvullende pakketten sta je er niet alleen voor. Dat is pas zorgeloos boekhouden! Myfinance is dus online boekhouden zoals jij het wil!

Snel contact leggen

Ik heb sinds kort ontdekt dat het via Moneybird makkelijk is contact te leggen via simplerinvoicing. Ik kon mij gratis aansluiten op het netwerk en het is ook nog betrouwbaar. Ik heb tot nu toe altijd 100% van de facturen die ik verzend reactie op gehad dat zij zijn ontvangen. Heel erg handig.

Sterke punten
100% zekerheid

Zwakke punten
Geen

digi btw

Het is zeker een bezoek waard deze site, zeker als je op zoek bent naar een goed werkende site voor boekhouding. Ook is het hier zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen dit kan. Ik ben zeer onervaren, maar via deze site ben ik al wat beter geworden. Waarom zou je het niet proberen?

Sterke punten
Iedereen kan boehouden met deze site

Alleen maar lof

Op advies van onze boekhouder overgestapt naar Twinfield en geen moment spijt van gehad. Wij gebruiken factureren ook via en het werkt heel gemakkelijk. Bij vragen is de klantenservice goed bereikbaar en altijd worden vragen juist beantwoord. Heel blij mee!

Sterke punten
makkelijk en goed klantenservice

ze zijn gewoon goed.

ik ben al 5 maanden beizg met dit online boekhoudings programma en ik heb tot nu toe niets te klagen. ik heb natuurlijk eerst gebruik gemaakt van de gratis periode waarbij ik eerst kon wennen aan het programma dat heel erg makkelijk bleek te zijn. ik kan er nu niet meer zonder.

Sterke punten
gratis uitproberen

Simpel en fijn

Door gebrek aan inzicht in mijn boekhouding van mijn bedrijf die ik pas heb geopend, heb ik op aanraden van een goede vriend hier op deze site rond gekeken. ik hoefde niet lang te twijfelen. Hoe het hier werkt is zo ideaal, en je kunt het echt helemaal zelf. Ook als je geen verstand hebt van cijfers en invoeren.

Sterke punten
Snel, simpel, overzichtelijk

Zwakke punten
ik vind van niet.

Snelle boekhouden

Na zoveel jaren tijd te hebben verloren aan boekhouden, kwam e-Boekhouden als een ster uit de hemel. SUPER SUPER zijn hun functies.Voor boekhoudtechnische vragen kan ik altijd terecht bij de snelle helpdesk en ze zijn altijd bereid jou te helpen als je vast zit.

Sterke punten
Overzichtelijk en vragen worden snel beantwoord

Zwakke punten
Geen

Heel gemakkelijk jou boekhoudprogramma bijhouden

Ik ben in 2018 gestart met dit boekhoudprogramma en ben verrukt. Wat neemt dit programma mij veel werk uit handen. Heerlijk is dat, want er zijn meer dingen dan dagen achter mijn pc zitten in verband met de administratie bijhouden. Ook ben ik de klantenservice dankbaar voor hun hulp en dat ze niet schromen om te bellen als je per email een vraag stelt. Ik ben dus echt een hele blije klant!

Sterke punten
Achter je pc zitten en de administratie kunnen bijhouden.

Zwakke punten
Geen nadelen.

Echt een aanrader !

Dit programma is heel makkelijk te gebruiken. Je hebt niet speciaal een opleiding voor nodig. Zit u vast met iets, kunt u dit bedrijf altijd telefonisch contacten, iets dat andere online boekhoudbedrijven niet aanbieden. Echt een aanrader om met dit programma te werken.

Sterke punten
Geen speciale boekhoudkennis nodig

Zwakke punten
Geen

Offective

Ik was opzoek naar een boekhoudprogramma via een website maar de meeste waren peper duur. Ik werd aangeraden door mij schoonzus over Offective. Ik heb toen contact met ze opgenomen en ik mag helemaal niet klagen echt voor de beste prijs en beste boekhoudprogramma

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

beste keus

Ik heb een bedrijf en vanwege drukte kan ik mijn administratie niet echt bijhouden. Ik heb toen een website kunnen vinden en ja dat is Rompslomp en ik vond ze redelijk en tot nu toe gaat alles beter en makkelijker. en wat ik het beste vond is dat ik ook gratis kon proberen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Online boekhouden is nu een eitje

De belastingdienst komt alweer om de hoek kijken, het is weer tijd voor de aangifte, geeft dit bij jou ook zo een stress? Nou via Digibtw word het nu echt een eitje hoor. Je kunt zelf je eigen IB-aangifte doen en uiteraard besparen, ook kun je direct de aangifte versturen. Nou hoe makkelijk wil je het nog hebben? Ik zoek niet meer verder.

Sterke punten
Aangifte direct te versturen, veel voordelen

Zwakke punten
Niet gevonden

Online boekhouden met Yoursminc

Yoursminc is een aanbieder van online boekhoud software, en richt zich voornamelijk op de ZZP en het kleine MKB. Yoursminc is intutief, overzichtelijk en breed toepasbaar. Zeer professioneel en kwalitatief hoogwaardig product. Hun helpdesk is ook altijd bereikbaar.

Sterke punten
overzichtelijk

Cursus

Het is heel erg fijn dat je het gratis kan proberen zonder verplichtingen. Alles word je heel erg duidelijk uitgelegd en ook is het makkelijk om te leren. Je kan er verschillende dingen leren en ze helpen je graag met de dingen die je moeilijk vind om te doen.

Telefonisch support

Met dit online boekhoud programma werk ik al een jaar. Het is heel gemakkelijk om mee te werken. Alles is ook in een programma te vinden. Dit bedrijf bied ook telefonische support. Wat echt een voordeel is als ik even niet uit iets komt. Dit programma is echt een aanrader om mee te werken.

Sterke punten
Telefonisch support

Zwakke punten
Geen

super plezierig

het leukste boekhoud programma vind je bij moneybird, speciaal voor ondernemers . heel veel ZZPers en MKBers gingen mij voor en ik ging jou voor. Ik ben zeer tevreden over alles dat ik heb kunnenn doen met hun software en wil dat graag delen met anderen. Ga vandaag nog voor de aangeboden korting en meld je aan

Sterke punten
korting, makkelijk

eenvoudig boekhouding

Ik ben al enkele jaren bezig met Rompslomp hun website omdat ik altijd vast zat in mijn boekhouden. Van hun vind ik echt eenvoudig en makkelijk het bespaard me ook heel wat tijd en ik kan gewoon via mijn Telefoon me zaken doen. Dus vanaf nu heb ik voor hun gekozen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

De beste resultaten

Dankzij het boekhoudprogramma van Offective, krijg ik de beste resultaten van mijn financiele zaken. Mijn administratie is heel makkelijk bij te houden. En ik kan er ook nog facturen mee opmaken. Heel handig voor mij.

Sterke punten
handig

Tijd besparen en overzicht

Tijd besparen, direct inzicht hebben kan je met twinfield online boekhouden. Ik gebruik het al 4maanden en heb echt het gemak mogen ervaren hiervan. Deze online boekhouden werd met geadviseerd door een goede vriendin van me. En heb er tot heden geen spijt van.

gratis online

Deze online spoftware is de beste voor startende ondernemers , maar ook voor zzpers. je kan online facturen opstellen en ook je btw aangifte wordt je mee geholpen . Het is super makkelijk in gebruik en zewg dus aan een ieder die dat maar horen wilt om zich aan te melden .

Sterke punten
online facturen opstellen

Wat een gemak

Ik had altijd iemand moeten inhuren om mijn boekhouding te doen. Vanaf ik Pompslomp heb ontdekt had ik die extra kosten niet meer. Het is zo handig dat ik mijn boekhouding zelf kan doen en wat het nog aantrekkelijker maakt is dat ik overal het kan bijwerken.

Sterke punten
handig te berwerken

Zwakke punten
Geen

Geen handmatig gebruik meer

Vroeger hield ik mijn administratie handmatig bij. Dat kost heel veel tijd en aandacht. Al een paar maanden hanteer ik het boekhouden programma van Twinfield dat heel snel te begrijpen is. Het is overzichtelijk en duidelijk genoeg, waardoor ik binnen een wip van tijd klaar kom met de updates van mijn administratie.

Sterke punten
Tijdbesparing

Zwakke punten
Geen

Eenvoudig boekhouden

Ik heb gebruik gemaakt van hun 3 maanden gratis online boekhouden en ik ben sinsdien gehecht geraakt aan yoursminc. Me adminstratie is nu up to date en ik heb voortdurend inzicht in mijn financile situatie van mijn onderneming. Het kwam soms voor dat mijn geld nit klopte maar van ik dit gebruik komt het nit meer voor.

Boven mijn verwachting

Doordat ik elke dag een overzicht en een up to date boekhouden wilde, besloot ik Moneybird uit te proberen. Het programma is meer dan ik verwacht had. Ik heb nu een duidelijk overzicht waar al mijn geld naartoe gaat en wat binnen stroomt.

Sterke punten
alles up to date

Geld besparen

Ik wilde mijn boekhouding niet uitbesteden aan een boekhouder of een accountant, dit omdat dit mij echter veel geld zou kosten. Kwam ik te horen over Myfinance, een online boekhoud programma, die ook voor een heel goede prijs per maand beschikbaar is. Hiermee bespaar ik heel wat geld.

Sterke punten
Goedkoop

Zwakke punten
Geen

Alleen een computer en internet nodig

Met online boekhoudprogramma Moneyhonk heb je altijd en overal toegang tot jouw programma, je hebt alleen een computer en internet nodig. Er is ook een app die toegang biedt tot jouw programma op uw mobiele telefoon. Er wordt ook dagelijks een backup gemaakt van uw administratie.

Sterke punten
Altijd en overal toegang tot jouw programma

Zwakke punten
Geen

Offective

Ik vind het heel leuk om met offectief te werken ik vond alles duidelijk en het heeft me heel goed kunnen helpen met mijn klein bedrijf ik mag helemaal niet klagen over hun service want het is heel goed. voor mij zijn ze wel het beste hoor proberen jullie het maar

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Tijd besparend!

Fijn programma, bespaart mij heel veel tijd ten op zichte van van mijn vorige programma. Koppelingen met banken en rapportagesoftware is een enorme tijdsbesparing en gemak. Had dit jaren eerder moeten doen...Helpdesk ook nog eens uitstekend bereikbaar en zeer behulpzaam.Ik ben tevreden.

Sterke punten
bespaard veel tijd

Voordelig programma voor ondernemers.

Voor ondernemers als ik is het een heel voordelig programma. Het werkt heel handig en vooral snel voor ons. Je kan je boekhouding nu met alle plezier doen. Geen uren meer bezig, want met Offective heb je alles zo klaar.

Sterke punten
niet urenlang meer bezig

Een aanrader!

Ik ben absoluut tevreden over dit Boekhoudprogramma. Ik maak sinds enkele maanden gebruik van MoneyMonk. MoneyMonk is simpel en gebruikersvriendelijk. Daarnaast is de helpdesk erg vriendelijk en wordt er snel gereageerd op vragen en opmerkingen. Wat mij betreft zeker 5 sterren waard!.

Sterke punten
Klantvriendelijk , behulpzaam en simpel

Zwakke punten
geen

Hoe jij wilt boekhouden

Met Myfinance kunt u zelf een pakket uitkiezen en hoe jij wilt boekhouden. Myfinance staat u ook altijd bij indien u vragen heeft of wat niet begrijpt. Ze zijn heel klantvriendelijk en willen altijd dat hun klanten tevreden zijn. De klant staat echt centraal.

Sterke punten
De klant staat centraal

Zwakke punten
Geen

online boekhouden

tegenwoordig is de boekhouding van je onderneming doen een plezierige bezigheid , vooral als je het doet met de software van rompslomp. facturen en offertes opstellen en die met een druk op de knop versturen voor de klant en ook nog binnen de kortste keren kunnen ontvangen van klanten .

Sterke punten
je hele boekhouding kan je nu gewoon via het internet doen

Gratis boekhouden

Yoursminc geeft je de mogelijkheid om 3 maanden gratis online je administratie op de hoogte houden en voortdurend inzicht te hebben in de financile situatie van je onderneming. Je zult na 3 maanden, zeker weer gebruikt maken van Yoursminc. Ik heb tot de dag van vandaag geen spijt.

Sterke punten
3 maanden gratis proberen

heel simpel

simpeler dan dit krijg je nergens anders dan bij digiBTW. haal je voordeel vandaag nog en ga van start met het gratis uitproberen van je online boekhouding. je bent niet beperkt tot kantoor uren , maar kan zelf bepalen waar en wanneer je wil werken aan je administratie.

Sterke punten
voordelig

Recommandabel programma

Ik heb niet zo veel verstand van boekhouden, maar door de uitgebreide hulp van e-Boekhouden heb ik er nu wat meer verstand van. Een super behulpzaam programma. Vriendelijke helpdesk die altijd klaar staat om u te helpen. De kosten zijn ook redelijk. U krijgt ook de gelegenheid om het voor 15 maanden uit te testen.

Sterke punten
uitgebreide hulp

Beste oplossing voor mij

Een klein ondernemer als ik kon nog geen boekhouder in dienst nemen. Ik moest daar om een ander oplossing bedenken en kwam zo de verschillende boekhoudprogramma?s tegen. Ik ben blijven haken bij Twinfield, omdat het programma heel veel voordelen voor mij heeft. Hij is ook nog goedkoop, dus probeer jij het ook maar uit.

Sterke punten
goedkoop

Zeer gemakkelijk in gebruik

Door een vriend ben ik terecht gekomen op deze site, ik heb dus echt helemaal geen ervaring met boekhouding en met alles wat daarbij komt kijken. Uitbesteden is hartstikke duur. Het is dan toch beter als je dit zelf in beheer kunt hebben? Via Moneybird is dit allemaal mogelijk. Waarom zou je het niet eens proberen?

Sterke punten
makkelijk te gebruiken

Zwakke punten
Geen

Yoursminc

Via internet kwam ik op deze site want ik was opzoek naar een online boekhouding. De goede reviews en goedkope kosten spraken me echt aan. Ze hebben een goede service.En je krijg van alles en nog wat. En ik zal vanaf nu allen met Yoursminc werken they are the best.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Zeer tevreden

Super handig boekhoudprogramma is dit. De boekhouding wordt erg simpel gemaakt door het programma zodat ik mij daar niet meer druk hoef te maken want dat was nogal een koppijn voor mij. Iedere maand komen de facturen met 1 druk op de knop uit het programma is het zogedaan.

Online boekhouden met een smartphone

Met Twinfield is mijn boekhouden nu altijd up to date. Ik maak mij geen zorgen meer om naar mijn bedrijf toe te rijden. Ik doe het via mijn smartphone als ik het te druk heb. Het is echt een opluchting voor mij. Ik raad het aan om het echt te proberen met Twinfiled online boekhoudprogramma.

Sterke punten
tijdbesparend en voordelig

Uitgebreid pakket met vele mogelijkheden

Uitgebreid pakket met heel veel mogelijkheden en functies. Biedt gratis cursus aan, het is ook Ideaal voor starters en ZZP'ers. De koppelingen met KvK, belastingdienst en banken is erg handig. Met de applicatie kun je ook onderweg je boekhouding bijhouden. Je kunt facturen en offertes personaliseren.

Sterke punten
gratis cursus, ideaal voor starters en zzp'ers

Echt een aanrader !

Wat een fijn programma! Waarom ik voor Romslomp heb gekozen? Omdat het toegankelijk, prettig en behulpzaam is. Met Rompslomp kun je heel gemakkelijk facturen en offertes maken. Je kunt de factuur of offerte vanuit Rompslomp automatisch e-mailen als PDF naar je opdrachtgever.

Sterke punten
Toegankelijk, prettig en behulpzaam

Zwakke punten
Geen

Ga ervoor

Eindelijk een programma die voldoet aan mijn wensen. Alles werkt zoals je het zou verwachten en maakt het ordenen en bijhouden van administratie een prettige bezigheid voor je. Echt ideaal voor zzp'ers. Ik zou dit zeker aan iedereen aanbevelen. Ga ervoor!

Sterke punten
ideaal voor zzp'ers

Eenvoudig

Eenvoudig en overzichtelijk. Echt een tegemoetkoming. Geen lange wachttijden meer op kantoor. Et kan gewoon op jouw gemak en op jouw tijd. En je krijg een proef periode die gratis is om te kijken als dit bij je past. Is echt de moeite waard. Probeer het maar.

Sterke punten
Is online

Zwakke punten
Geen

Ga voor Moneybird

Ik heb vanaf het gebruik van het boekhoudprogramma van moneybird geen stress meer. Mijn gehele administratie is up to date. Ik heb een direkte overzicht en alles is beveiligd. Als je geen last meer van stress wilt hebben omdat jou boekhouding niet klopt moet je gewoon bij moneybird zijn.

Sterke punten
Geheel overzicht en werkt snel

Zwakke punten
Niets

Helpdesk

Voor mij is boekhouden niet het allergemakkelijkste, wat ik doe momenteel. Maar ik ga er wel voor. Heb ik een probleem, bel ik en dan wordt ik zeer vriendelijk te woord gestaan en daarbij enorm goed geholpen. Ga zo door , dames en heren van de helpdesk Myfinance.

Sterke punten
helpdesk is top

e-boekhouden

Kort nadat ik ondernemer werd, werd aangeraden om mijn aan te sluiten aan e-Boekhoeden die mij zeer geholpen heeft met mijn administratie en ik mocht ook deel uitmaken van hun 15 maanden lang gratis Boekhouden en Factureren. ik wil een ieder die dit leest adviseren om het ook uit te proberen

Sterke punten
e-Boekhouden.nl heeft alle functies die je nodig hebt.

Zwakke punten
Geen

Rompslomp beste boekhoudprogramma

Ik heb vernomen dat er meer dan 10.000 ondernemers gebruik maken van Rompslomp ik kon me oren niet geloven want ik dacht in me zelf echt van zoveeelll!. Ik las zoveel positieve reviews dus ik wou het ook uit proberen en ja het lukt tot nu toe heel aardig.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Kosteloze diensten

Ik ben een kleine ondernemer. Mijn bedrijf wil ik alleen eerst laten bloeien alvorens ik arbeiders in dienst neem. Via het bedrijf DigiBTW onderhoud ik zelf mijn boekhouding kosteloos. Hun software is super voordelig voor mij omdat geheel gratis is en makkelijk te gebruiken.

Sterke punten
Geen financile uitgaven

Betaalbaar en altijd up-to-date.

Ik hoorde al enige tijd over het boekhoudprogramma van Offective en besloot het eindelijk uit te proberen. Ik ben heel blij dat ik het geprobeerd hebt, want het houdt mijn administratie geheel up-to-date. Het is ook nog een heel betaalbaar programma.

Sterke punten
betaalbaar programma

direct inzicht

Dit is echt het bete programma dat ik heb gevonden waarmee je online je boekhouding kan doen . Het is gechikt voor ondernemers en accountants. start je een klein befdrijf maak gebruik van de gratisproef periode zodat je alvast een idee hebt van hoe het werkt.

Sterke punten
gratis proef periode

Heel tevreden met MoneyMonk!

Het werd mijn aangeraden om online Boekhouding te doen. Ik heb bewust voor MoneyMonk gekozen. Het is een top programma en eenvoudig mee te werken. Als je vragen hebt wordt je goed geholpen. Ik ben al een maand een zeer tevreden klant! Niet twijfelen, gewoon gaan voor MoneyMonk.

Sterke punten
Volkomen tevreden

probeer hem uit

Yoursminc is gebruiksvriendelijkheid, het is een makkelijk zelflerende programma wat veel inzicht in je bedrijf geeft. Yoursminc richt zich voornamelijk op de ZZP en het kleine MBK. wil je weten of Yoursminc de juiste keuze is voor jou? Probeer hem nu gratis voor 3 maanden!

Sterke punten
gebruikersvriendelijk, makkelijk

Alles bij elkaar

Moneybird is het beste boekhoudprogramma die er bestaat. Met dit programma heb je alles bij elkaar met een duidelijk overzicht. Geen ervaring met boekhouden? Geen probleem, want dit programma helpt jou de weg wijzen. Voor mij zeker geen ander programma, want Moneybird is het gewoon.

Sterke punten
duidelijk overzicht

Kies voor e-boekhouden

Al enkele jaren werk ik met e-boekhouden voor mijn administratie. Na het invoeren van de noodzakelijke gegevens, was ik al snel vertrouwd met het pakket: ideaal ! Heel overzichtelijk. Het pakket levert een prima begeleiding via duidelijke video's bij allerlei aspecten van het boekhoudkundige werk. Ook kun je telefonisch hulp vragen. Wat mij betreft: een aanrader!!

Sterke punten
overzichtelijk en goede begeleiding

Een helpende hand bieden

Het software programma van het bedrijf Rompslomp werkt fantastisch voor mij. Dalijks heb ik veel bezoekers in de winkel en de verkoop gaat goed. Alle grote berekeningen aan het einde van de dag hoef ik niet te doen. Het programma berekend alle grote bedragen voor mij. Met een klik op de knop wordt mijn hele boekhouding bijgehouden.

Sterke punten
Veel doen met mijn vrije tijd

Minder stress

Ik maak al een jaar gebruik van Moneybird en ik kan eerlijk toegeven dat het mij heel veel geholpen heeft. Ik maak mij nu minder zorgen om achterstanden van mijn administratie, want Moneybird houdt dat up-to-date voor mij. Ik ben zeer tevreden met het programma.

Sterke punten
administratie blijft up-to-date

Myfinance Online boekhouden

MIjn mening over MyFinance is dat de boekhouding programa gebruiksvriendeijk en vrij goedkoop is, het is echt een aanrader voor MKB en ZZP klanten. Ik heb er flink van de voordelen kunnen genieten. Haalt u ook zo gauw mogelijk uw plan, bekijkt u verder op de website voor verdere informatie.

Sterke punten
Goedkoop en gebruiksvriendelijk

offective.nl

Als officemanager werk ik veel met Offective. De financile administratie is gemakkelijk in het programma in te voeren en bij te houden. Ook het CRM gedeelte is goed ingericht, je bestaande contacten zijn makkelijk up te loaden en nieuwe klanten voer je ook zo in. Offective heeft veel verschillende modules die je zelf kan activeren. Offective is overzichtelijk en heel gemakkelijk om mee te werken. Daarnaast is het een zeer aantrekkelijke prijs voor ondernemers. Ik zou het iedereen aanraden om in ieder geval de demo te proberen.?

Factuur of offerte

Met dit programma ben ik zeker dat de factuur of offerte aangekomen is, doordat je kunt zien of je mail verzonden, ontvangen en geopend is. Dankzij de e-mailstatus heb je meer zekerheid of de factuur door je klant ontvangen is. Echt een aanrader om dit programma te gebruiken.

Sterke punten
zekerheid of de factuur door je klant ontvangen is

Zwakke punten
Geen

Klanten adviseren

Dankzij online boekhouden kan ik klanten veel beter adviseren. Tevens weet ik hierbij dat mijn gegevens ook veilig zijn. Ik ben veel onderweg voor mijn werk als ZZP-er, ben ik niet op kantoor dan ben ik wel bij een klant. Als ik bij een klant ben dan is het natuurlijk wel prettig als ik inzicht heb in mijn administratie en dat heb ik via deze site!

Sterke punten
onderweg ook inzicht in je administratie

Yoursminc online boekhouding

Yoursminc is een Prima boekhoud pakket, Het is een zeer eenvoudige online boekhouding pakket. Ik zal Yoursminc zeker bij andere aanbevelen. Super tevreden, je krijgt heel veel voor weinig. is overzichtelijk en het bespaard me enorm veel tijd. en wat ook zo leuk is is dat je 3 maanden gratis online je administratie up to date kan houden.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Bedrijfsadministratie van Offectief

Als onderneemster vindt ik het bedrijf heel goed. Het is heel handig voor jong en oud en ik werd aangeraden door mijn collega. Ik moest het alleen downloaden en de app is makkelijk en kosteloos en sind ik Offectief gebruik is mijn administratie en organisatie veel beter gaan worden. Hun service vindt top als je bijvoorbeeld belt wordt je netjes geholpen. ik zal dit zeker aan anderen aanraden.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Gebruiksvriendelijk voor beginners!

Gebruiksvriendelijk programma, vooral voor beginnende ondernemers zonder boekhoudkundige ervaring. Dankzij de support online worden er veel vragen gesteld. Maar ook telefonische hulp is snel, direct en meedenkend. Kortom een erg praktisch programma, altijd bij de hand, snel en doeltreffend.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk, snel en praktisch

Deskundig hulp en assistentie

Voor mij is DigiBTW een programma dat heel makkelijk te begrijpen is en het werkt prima. Ik kan de meeste dingen nu zelf doen. Als ik toch nog hulp nodig hebt, kan ik erop vertrouwen dat ik de nodige deskundige hulp en assistentie van het vriendelijk personeel krijg.

Sterke punten
makkelijk te begrijpen

Fijn programma!

Verweg het meest gebruiksvriendelijke pakket! Myfinance is echt super eenvoudig in gebruik. Snelle en uitgebreide reactie op mijn vragen. Ik kreeg zelfs een mail of de boeking gelukt was. Daarnaast krijg je een compleet pakket voor een (zeer) lage prijs.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk, eenvoudig en snel

het gemak

Ik heb het gemak van online boekhouden ontdekt . Doe jij dat ook? Meld je vandaag nog aan bij taxt.nlwolterkluwer. Ze zijn een van de besten op het gebied van online boekhouding. Je administratie kan je makkelijk en efficient bij houden zodat het voor jou overzichtelijk blijft.

Sterke punten
administratie makkelijk en efficient bij te houden

Yoursminc

Yoursminc is een heel eenvoudig website waar je online boekhouding kan doen. ik ben al 2 maanden ermee bezig en ik heb ook gratis online gekregen om mijn administratie werk up to date te houden. het is ook een aanbieder van online boekhoud software en het heeft mij als ondernemer veel geholpen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Beste boekhoudprogramma

wat ik heb mogen ervaren met Rompslomop heb ik nergens anders kunnen ervaren. ze zijn betaalbaar en hun handleiding vind ik heel erg goed. alles van ze vind ik goed mijn bedrijf gaat nu ook vooruit en me dank is heel groot aan hun. Dus mensen die opzoek zijn naar een goede hier moeten jullie zijn.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Overzichtelijk programma

Ik ben dit boekhoudprogramma online tegen gekomen en ik dacht bij mezelf ik ga het uitproberen. Ik deed precies dat en heb er geen spijt van. Het is heel handig en snel. Ik kan makkelijk gegevens van mijn klanten invoeren en via mijn mobiel ook een duidelijk overzicht ervan hebben.

Sterke punten
handig en snel

tevreden klant

Ik maak al geruime tijd gebruik van het software programma van moneymonk. Hiermee kan ik elk moment van de dag inloggen op de softwaren via mijn mobiel. Het kan natuurlijk ook via de tablet. Zo makkelijk wordt het voor de klant gemaakt om de administratie bij te werken en facturen op te stellen.

Sterke punten
de hele dag door inloggen op de software

Aanrader voor alle ondernemers

Moneybird is echt het ideaal boekhoudprogramma voor ondernemers als ik. Ik kan nu zelf online mijn facturen opstellen en daar heb ik veel plezier in. Ik zou alle ondernemers willen aanraden dit programma uit te proberen, want het is de moeite waard.

Sterke punten
zelf facturen opstellen

e-Boekhouden

Als een startende boekhoudster is het e-boekhouden voor mij een groot belang, ik hoeft geen cursus te volgen over dit programmma, want dat is inbegrepen en tot zoverre een 15 maanden gratis uitproberen is ja heel erg goed, namelijk is het tarief ook heel voordelig.

Een goed online boekhoudprogramma!

Twinfield is een goed opgezet online boekhoudprogramma. De werking is professioneel en afhankelijk van uw eigen kennis kunt u precies een pakket op maat aanschaffen. Twinfield is compatibel met allerlei bedrijfssoftware dat ontwikkeld is door derde partijen.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk en compatibel met alle bedrijfsoftware

Administratie doen zoals het hoort.

Via andere ondernemers leerde ik het boekhoudprogramma van Rompslomp kennen. Het programma is heel makkelijk mee te werken en mijn administratie doe ik naar alle behoren. Ik kan er op alle gemak te werk gaan. Dat vind ik als klant heel erg fijn.

Sterke punten
makkelijk om met het programma te werken.

Yoursminc

De software van Yoursminc is heel makkelijk te gebruiken vooral voor beginners. Ik vind dat ze eerlijk en open zijn over de mogelijkheden die het programma biedt. Ze hebben verschillen pakketten voor redelijke prijzen> Wistook niet dathet zo makkelijk kon zijn.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Betere Overzichten

Heeft u twijfels omtrent de boekhouding binnen uw bedrijf? Maakt u dan vandaag nog gebruik van Offective. Offective geeft u niet alleen betere overzichten, maar hij houdt de administratie ook nog up-to-date. U hoeft er vooral ook niet veel voor uit te geven.

Sterke punten
administratie up-to-date

online administratie

Ben je iemand die niet graag achter een bureau zit in een vierkant kantoor, maar liever in een omgeving naar keus ,zoals een terras of gewoon thuis op de bank? Dan is dit online programma zeker wat voor jou. Je bepaald zelf van waaruit je wil werken . Het enige dat je nodig hebt is internet .

Sterke punten
zelf bepalen van waaruit je werkt

Super tevreden

Wat een geweldig systeem hebben de mensen van MoneyMonk gebouwd! Ik ben nog nooit zo snel klaar geweest met mijn administratie! En de koppeling met KNAB lijkt mij ook fantastisch. Een fijn overzichtelijk programma om online te boekhouden. Al een jaar super tevreden.

Sterke punten
overzichtelijk

Gratis programma uitproberen

Als ZZP'er is het van belang mijn toekomst goed op orde te laten brengen. Daarvoor moet mijn administratie goed verwerkt worden en DigiBTW draagt daar flink bij. Behalve dat ik het programma gratis kon uitproberen, kreeg ik ook nog professionele hulp.

Sterke punten
administratie goed verwerken

Speciaal voor dienstverlenende bedrijven

Ik heb een dienstverlenende bedrijf. En online boekhoudprogramma MoneyMonk is speciaal voor dienstverlenende bedrijven ontworpen. Met dit programma kan je ook makkelijk gegevens uitwisselen met je boekhouder. Je hebt met dit programma ook een beter inzicht op jouw administratie.

Sterke punten
Beter overzicht op jouw administratie

Zwakke punten
Geen

Overzichtelijke software

Ik ben al een aantal jaren een trouwe klant van het bedrijf Yoursminc en ondervind een goede ervaring. Ik heb drie maanden lang flink gebruik gemaakt van hun gratis boekhoudsoftware service en dat heeft me goed gedaan. Hun service is goed en hun software is overzichtelijk en makkelijk te begrijpen.

Sterke punten
Eerst gratis service

online boekhouden

Bij Rompslomp krijg je de beste online boekhouding en dat heb ik ook gehad alles van ze vind ik goed ze hebben een goede service. Als je zwak bent in iets begeleiden ze je en ze zijn gebruiksvriendlijk. Jullie moeten hun website echt uit proberen. alles is overduidelijk

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Geen ander programma meer nodig

Na heel wat slechte ervaringen met enkele boekhoudprogramma?s, besloot ik om Twinfield uit te testen. Hij is vanaf het begin helemaal te begrijpen en heel handig met vele voordelen. Mijn boekhouding is nu up-to-date en heel snel af te handelen. Ik ben super tevreden met dit programma en ga echt niet op zoek meer naar een ander. Hartelijk dank Twinfield.

Sterke punten
veel voordelen

Juiste boekhoudpakket

Dit is echt wat ik nodig heb. Echt een tegemoetkoming. Toen ik dit bedrijf online zag was ik echt nieuwsgierig voor. Wat ik het leukste van vind is dat ik ook telefonisch ondersteund kan worden. Daarnaast kan ik op mijn tijd en gemak me boekhouden doen. Echt prima.

Sterke punten
Prima

Zwakke punten
Geen

Alles bij elkaar

Via hen software heb ik nu echt Alles bij elkaar. Ik ben niet technisch ingesteld maar dat hoeft ook helemaal niet. Het is voor mij overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, dat is toch wel het belangrijkste voor mij. Er is nog maar weinig tijd wat ik nu kwijt ben hiermee

Sterke punten
meer tijd over

Zorgeloos offertes opmaken.

In het begin van de oprichting van mijn bedrijf moest ik dagelijks mijn facturen schriftelijk bijhouden, daar heb ik wel vaker fouten in gemaakt. Sinds ik bij Moneybird terecht ben gekomen gaat dat veel makkelijker voor mij. De offertes gebaseerd op de wensen en behoeften van de klant kan ik nu binnen enkele stappen foutloos af maken. Dat helpt ook veel energie te besparen. De btw percentages uit de facturen en inkomende documenten worden ook nog automatisch verwerkt in je btw aangifte. Ik raad alle startende ondernemers aan om te proberen hun administratie bij te houden via Moneybird. De prijzen zijn heel redelijk en je maakt ook nog kans om eens een korting te kunnen ontvangen. De moeite waard om het te proberen.

Sterke punten
betrouwbaar en snelle afhandeling.

Zwakke punten
Geen nadelen.

Online boekhouden

Myfinance is gewoon Super hoor, dit zeg ik uit mijn maanden lange ervaring met ze. Heel speciaal voor de zzp'ers en Bv's. Hun online boekhoudprogramma is heel goed ingericht. Met dank aan Myfinance heb je papieren boekhouding helemaal niet meer nodig.

Sterke punten
Alles online

Zwakke punten
Geen

Ga ervoor

Ik gebruik e-boekhouden omdat het overzichtelijk is en makkelijk in het gebruik. Als je, zoals ik, boekhouden niet als hobby hebt, ben ik blij met het gemak en de compleetheid van e-boekhouden. Ik vind de gratis cursus ook top. Dus twijfel niet en probeer het eens.

Sterke punten
overzichtelijk en makkelijk

Met een klik op de knop

Het software programma van het bedrijf Myfiance is zeker een aanrader. Het werkt heel goed voor mij. Met een klik op de knop heb ik een hele overzicht om snel en gemakkelijk mijn boekhouding te verwerken. Ik heb voordelen aan hun laag en vast tarief zonder tijdelijke verhogingen.

Sterke punten
Super laag tarief

e-Boekhouden een fijn programma

Waanzinnig fijn programma voor boekhouding, facturatie en urenregistratie. Aan te raden voor iedere ondernemer! Ik ben super blij met e-boekhouden.nl! Het is makkelijk en werkt perfect en dat voor een mooie prijs. Als je er niet uitkomt of je hebt vragen, is de support ook heel snel en goed (en gratis trouwens!).

Sterke punten
werkt perfect en goede service

Boekhouden met alle plezier

Moneybird is niet alleen makkelijk om mee te werken. Het is snel, handig en vooral goedkoop. Je kan er gerust op jou eigen tijd en gemak het boekhouden doen. Het boekhouden doe ik nu met alle plezier. Het programma is het proberen en uw geld helemaal waard.

Sterke punten
makkelijk en goedkoop

Blij met Rompslomp

Er werd mij geadviseerd om Rompslomp uit te proberen. Rompslomp is uitstekend geschikt is voor eenmanszaken, ZZP?ers en freelancers. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en altijd en overal te raadplegen. Sinds Rompslomp doe ik mijn werk elke dag prettig.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk

yoursminc.nl

Het programma is zeer vriendelijk en eenvoudig opgebouwd. Je vindt snel je weg zonder veel te weten van het programma. In nood of bij vragen helpen ze je snel verder via de chat. Ik zou iedereen aanbevelen om een proef periode aan te vragen en zelf de ervaring op te doen.

Offective

Ik heb besloten om Offective allen te gebruiken omdat ik ze heel goed vind ik ben al 3 jaren bezig met hun en heb nooit problemen gehad met ze. Alles gaat soepel en ik heb meer kunnen leren de prijzen zijn ook redelijk dus ik raad jullie echt aan om hun website te gebruiken.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Eenvoudig in gebruik

Jij wilt tijd besteden aan je business en geen gedoe met de online boekhouding. Ook als je minder ervaring heb is Twinfield voor jouw. Twinfield is eenvoudig in gebruik. Twinfield biedt ons nog zoveel meer!. Probeer hem nou eens. Misschien is Twinfield de beste programma voor jou.

Sterke punten
eenvoudig

Recommandabel

MoneyMonk heb ik nu een aantal weken in gebruik. Ik heb verschillende vragen gehad, die zeer netjes beantwoord zijn. Ook eventuele verbeterpunten worden gewaardeerd en wordt iets meer gedaan. Het pakket is van zichzelf eenvoudig, zeer duidelijk en overzichtelijk opgezet.

Sterke punten
Eenvoudig in gebruikt

Geweldig

Zeer gebruiksvriendelijk programma dat je als starter goed op weg helpt met de administratie. Support is zeer goed bereikbaar en komt met tips wanneer dat nodig is. Ook heel positief is de continue verbetering, er worden steeds nieuwe features toegevoegd al dan niet op basis van achtergelaten ideen.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk , goed support

E-boekhouden, super goed!

E-boekhouden is een softwarepakket voor mensen die serieus bezig willen zijn met boekhouden. Het programma is heel compleet; alle functionaliteiten die je als zzp?er of kleine ondernemer wil hebben, zitten in het programma. Het programma heeft ook veel mogelijkheden en gemakkelijke koppelingen.

Sterke punten
veel mogelijkheden, gemakkelijke koppelingen

Handig boekhouding

Je eigen boekhouding doen zonder dat je een dure boekhouder moet inhuren. Je kan het gratis uit proberen en dat is gewoon heel erg handig. Het is een online programma. Het is veilig, snel ,betrouwbaar en natuurlijk gratis te proberen. Simpel en snel.

Sterke punten
simpel, handig, goedkoop

Ook jij bent nu op de hoogte

Een ieder houdt van gratis dingen, maar het moet geen flop zijn. Via het software systeem van het bedrijf Yoursminc hou ik online gratis mijn administratie bij dat gratis is voor 3 maanden. Ik kan mijn administratie heel makkelijk en duidelijk volgen. Na deze actie zal ik zeker een abonnement aansluiten.

Sterke punten
Financiele besparing

Zwakke punten
Niets

aangenaam hoor

rompslomp maakt de boekhouding doen heel erg aangenaam. Het maakt facturen opstellen en administratie bij houden weer leuk. Het is zeer geschikt voor ZZPers en freelancers , maar ook voor kleine ondernemers. ga er dus vandaag nog mee aan de slag en ervaar het genot.

Sterke punten
heel goed gevoel bij het doen van je werk

super bedrijf

Bereikbaarheid en begeleiding van service medewerkster was (weer) geweldig. Let wel: op een fout die ik maakte. Twinfield heeft geen haast aan de telefoon; gewoon geduldig meedenken en adviseren. Twinfield doet wat het doen moet en dan nog meer.

Sterke punten
Klantvriendelijk

goed voor je bedrijf

exact is het beste bedrijf dat online bedrijfs software aanbied op de markt. Deze software is geschikt voor je boekhouding, je administratie , je uren registratie. verder kan je nog je projecten manangen en order beheer doen. Het is meer dan dat . Ik kan je alleen maar aanraden vandaag nog gratis gebruik te maken van hun software.

Sterke punten
heel wat in een software programma

Heel gemakkelijk

Boekhouden is voor mij nog nooit zo makkelijk geweest. Ik ben zeker dat een ieder gebruik kan maken van dit programma. Het is zo gemakkelijk en overzichtelijk. Kan je iets toch niet, wordt jij graag geholpen door de helpdesk. Heel behulpzaam zijn zij ook nog en zeer klantvriendelijk.

Sterke punten
De helpdesk staat altijd klaar voor jou

Zwakke punten
Geen

Online Boekhouden met plezier

Een super leuk idee om met het boekhoudprogramma van Moneybird te werken. Je administratie is heel snel en makkelijk te beheren. Helemaal geen stress meer voor mij. Het is echt een aanrader. Met plezier en binnen een mum van tijd heb je alles op schema.

Sterke punten
Heel makkelijk en snel.

Wat een gemak

Ik had altijd iemand moeten inhuren om mijn boekhouding te doen. Vanaf ik Pompslomp heb ontdekt had ik die extra kosten niet meer. Het is zo handig dat ik mijn boekhouding zelf kan doen en wat het nog aantrekkelijker maakt is dat ik overal het kan bijwerken.

Sterke punten
handig te berwerken

Zwakke punten
Geen

Website doet veel

Omdat ik een bedrijf heb met tal van medewerkers is mijn administratie veel om bij te houden. De marketing is dagelijks dan veel. Toevallig ben ik het bedrijf Myfinancee tegen gekomen op de website. Na hun programma door te hebben genomen heb ik opgemerkt dat het iets is waarnaar ik zoch. Mijn administratie gaat nu veel beter en sneller. Ik zit niet meer met de handen in het hart.

Sterke punten
Overzicht over mijn gehele administratie

Zwakke punten
Niets

Zelf mijn administratie bij houden

Offective heeft de boekhoudwereld veel dichterbij gebracht met dit programma. Ik kan er zelf mijn administratie bij houden. Het is vooral heel prettig mee te werken. Zit jij vast met iets, heb je daarvoor de helpdesk die jou vriendelijk te woord staan.

Sterke punten
prettig mee te werken

gebruiksvriendelijk

Als ondernemer ga je altijd kiezen voor gemak. en dat heb ik gevonden bij moneybird. Het programma is gebruiks vriendelijk en heb je ook nog snel onder de knie. Je kan altijd een boekhouder vragen even voor je te controleren . Meer dan dat is er niet aan.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk

Yoursminc voor ZZP en MKB

Deze website heb ik niet lang terug gevonden het is een heel goede website Heel fijn programma om mee te werken, erg gebruiksvriendelijk. Ben via facebook achter deze website gekomen omdat ik ook allang opzoek was naar een goede online boekhouden programma. Ik zal Yoursminc zeker bij andere aanbevelen.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Rompslomp

Ik ben al een poosje bezig met Rompslomp en tot nu toe bevalt het me prima. Ik vind het zeer goed dat je ook met de app snel je uren snel bij kunt houden en betaling kunt verwerken. Ik werd begeleid en ik heb het helemaal kunnen begrijpen ze hebben een zeer goede service en ik raad U echt aan om online te werken met Rompslomp.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

15maanden gratis testen voor starters.

Heb je ooit gehoord dat je 15 maanden gratis een online boekhouden mag testen .... Ja dit is geen grap. Dat dacht ik ook eerste instantie. Ik ben het al 6 maanden aan het testen en ik ben super tevreden met e-boekhouden. Echt ideaal voor grote zowel kleine ondernemers.

Geen druk leven meer

Ik heb dalijks een druk leven. Als ondernemer zit ik in verschillende verenigingen. Mijn boekhouding bijhouden vergt veel tijd, waardoor ik uren lang bezig ben. Het boekhouden programma van het bedrijf Twinfield heeft mij gered. Het werk prima, is heel duidelijk en overzichtelijk om te begrijpen. Nu rond ik dalijks veel van mijn administratie af.

Sterke punten
Een overduidelijk systeem.

Zwakke punten
Geen

Waarom een ander Boekhoudprogramma?

Waarom zou ik een ander boekhoud programma willen gebruiken. Met dit programma kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een foto van je bonnetje maken en de bon wordt gescand en heeft u meteen de belangrijke informatie er vanaf. Dit doe je eenvoudig met de app.

Sterke punten
Beste service

Zwakke punten
Geen

Echt een aanrader !

Wat ik heel fijn vind van dit programma is dat je met n druk op de knop een volledige rapportage krijgt. Zelfs je balans en winst- & verliesrekening staan direct voor je klaar! Het maakt mijn werk alleen maar makkelijker. Echt een aanrader om Myfinance te gebruiken.

Sterke punten
Met n druk op de knop een volledige rapportage.

Zwakke punten
Geen

Veel sneller proces

In het verleden was ik nogal uren bezig met mijn boekhouding, dat ik ervan baalde. Ik maakte toen kennis met e-boekhouden. Daar ben ik heel blij mee. Het proces gaat veel sneller en je krijgt er inzichten over jou financieen. Hun prijzen zijn ook nog betaalbaar.

Sterke punten
weergave van je financieen

probeer nu gratis

Rompslomp is ht eenvoudige boekhoudprogramma speciaal ontworpen voor ondernemers, zzp'ers, freelancers die liever met ondernemen bezig zijn. Rompslomp maakt boekhouden voor jou makkelijk. Wil jij ervaren hoe makkelijk online boekhouden kan zijn? Probeer Rompslomp nu gratis.

Sterke punten
Eenvoudig in gebruikt

Overal je boek houding doen

Ik vind het top dat je in de gelegenheid wordt gesteld overal waar je bent je boekhouding te kunnen volgen, omdat die ze online te volgen is. Ik Zou zeggen maak gebruik van de eerste drie maanden waar je als proef gebruik mag maken van deze app en geloof me je zal zeker verlengen.

Sterke punten
Drie maanden proef. Op elke gewenste plek inloggen om je boukhouding te checken.

Zwakke punten
Misschien 1 maand gratis?

Ga ervoor!

MoneyBird is makkelijk navigeren. Het pakket wijst zich vanzelf. Duidelijke overzichten. Kan ik op dit moment niet verzinnen. Plezier in je financile zaken met het boekhoudprogramma van Moneybird. Al meer dan 150.000 ZZP'ers en MKB'ers gingen je voor!

Sterke punten
plezierig en eenvoudig

Makkelijk werken met Offective

Mijn ervaring met Offective is heel goed. Ik kan er erg makkelijk mee werken en het geeft mij betere overzichten. Er is verder ook altijd iemand die mijn vragen kan beantwoorden en dat vind ik top.

Sterke punten
vriendelijk helpdesk

Beste bedrijfsprogramma online

Na lang zoeken heb ik het boekhoudprogramma van Exact online ontdekt. Mijn boekhouding en administratie werk ziet er tegenwoordig heel prima uit en hoef ik mij geen zorgen meer te maken. Mijn voorraden kloppen altijd. Het is echt een aanrader moet ik zeggen.

Sterke punten
Snelle en betere resultaten

Zwakke punten
geen nadelen

Veel lof

Vol lof spreek ik over dit programma. Een vriendin van mij adviseerde het, ik was nogal huiverig aangezien ik het liefst alles zelf doe en dan ook nog schriftelijk. Via een applicatie was voor mij nogal nieuw. Maar nu ik hiermee kennis heb gemaakt ga ik het echt niet meer anders doen.

Sterke punten
overzichtelijk en makkelijk

Zelf boekhouden bijhouden

Als zzp'er heb ik geen boekhouder, dus dat betekend dat ik het zelf moet doen. Om een beter overzicht te hebben van mijn boekhouden probeerde ik DigiBTW uit. Het programma is nu zeer onmisbaar. Het beste ervan is dat ik het eerst gratis mocht uittesten en zelfs na die periode bleef het betaalbaar.

Sterke punten
betaalbaar

tevreden ZZPer

Ik ben vorig jaar als ZZPer gestart om het online boekhoud program van moneymonk te gebruiken.Ik heb er helemaal geen spijt van . Al mijn administstratie in een site die ik ook nog zelf kan beheren. Het heeft gewoon alles in een ; je kan je administratie elk moment van de dag bijwerken en je kan facturen opstellen voor de klant. ik vind het super.

Sterke punten
alles in een

Yoursminc

Na zoeken naar een goed en betaalbaar dat ook via een app te gebruiken is boekhoud- factuurprogramma, is mijn keus op Yoursminc gevallen. Ik ben in mijn werk als ZZP'er o.a geholpen met de urenregistratie en facturatie. Overzichtelijk. Boekhouden is niet mijn hobby. Moest in het begin een beetje zoeken en e.a uitproberen, maar heb het me toch snel eigen gemaakt. Aanrader dus !

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Zelf je administratie bijhouden.

Ik wilde altijd al zelfstandig mijn boekhouding in orde maken. Het boekhoudprogramma van Twinfield heeft mij de mogelijkheid daarvoor gegeven. Ik kan mijn administratie beter bijhouden en krijg er betere resultaten van. Ik ben superblij met dit programma.

Sterke punten
alles zelf doen met het programma

Gemakkelijk en snel

Boekhouden is op deze manier alleen makkelijker geworden voor mij. Ik heb al meerdere programma's geprobeerd maar dit is toch wel echt de makkelijkste. Maakt gemakkelijk facturen, is gemakkelijk in gebruik. Mocht je nog niet overtuigd zijn, je kan het (gratis) uitproberen!

Sterke punten
Heel makkelijk en snel.

Moneybird

IK ben 5 maanden terug achter dit geweldig boekhoudprogramma gekomen. Ik vind hun website heel simple snel, gemakkelijk en ook begrijpelijk ik heb met heel wat andere programmas gewerkt en ik begreep een heleboel dingen niet maar bij Moneybird is het helemaal gaan lukken.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Tijdbesparend

Als kleine ondernemer is een boekhouder in dienst nemen geen optie, dus ging daarom op zoek naar een goed online boekhoud programma. Die heb ik namelijk gevonden in e-Boekhouden. Waar ik in het verleden veel tijd besteedde aan het opmaken van een factuur, heb ik nu binnen een mum van tijd al eentje klaar.

Sterke punten
binnen een mum van tijd factuur af

Beste service

Met dit online boekhoudbedrijf werk ik al jaren. Heel gemakkelijk om mee te werken. U kunt bijvoorbeeld meteen de status van je verzonden e-mails bekijken. U kunt ook zien of uw fractuur ontvangen en geopend is. U kunt ook per factuur een creditfactuur, herinnering of aanmaning instellen.

Sterke punten
Kunnen zien of een fractuur ontvangen en geopend is

Zwakke punten
Geen

Myfinance

Ik weet niet waar ik moet beginnen met Myfinance mijne mesen ze zijn de beste ooit jaawel. Proberen jullie hun online boekhouden maar, gebruiksvriendelijk en ook goedkoop. De service vind ik geweldig je word altijd geholpen en dat vin ik heel goed van ze.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Offective

Bij Offective vindt u het goedkoopste programma ooit die ook nog eens aan uw wensen voldoet. Ik heb een bedrijf maar op sommige gebieden heb ik hulp nodig en ik wordt goed geholpen bij Offective ze zijn geduldig en helpen graag. Je hoef niet alles alleen te doen en dat vindt ik heel goed.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Offective

Ik wil Offective aan ieder ondernemer aanraden het is gratis en er is een app die je dierek kan assisteren met financiele administratie en daarom vind ik Offective heel erg voordeliger. De handeling die ze bieden is een totaal pakket die te verkrijgen is tegen een betaalbare prijs. ze zijn voor mij het beste bedrijf, omdat ik dan ook minder uitgave heb.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Rompslomp geeft veel voordelen.

Rompslomp geeft mij de kans eerder klaar te zijn met mijn boekhouding. Ik kan er mijn btw mee berekenen en ook nog offertes opmaken. Dat betekend voor mij dus alleen maar voordelen. Ik ben er heel blij mee, want ik kan nu veel meer tijd doorbrengen met mijn familie.

Sterke punten
eerder klaar met je administratie

Gratis uitproberen

Toen ik las gratis uitproberen, ben ik gelijk van start gegaan. En ik mag niet klagen het valt allemaal reuze mee.Echt makkelijk te navigeren in het programma. Het I digibtw programma wil ik een ieder adviseren die zijn boekhouding moet doen, maar in tijd nood komt.

Sterke punten
WIe houd niet van gratis

Op je eigen tijd boekhouden.

Ik maak als zzp'er al enige tijd gebruik van Moneybird. Mijn ervaring met dit programma is dat het heel eenvoudig en makkelijk is. Ik kan mijn boekhouden op mijn eigen tijd doen. Dat vind ik heel fijn. Niet te vergeten, dit programma is betaalbaar voor een ieder.

Sterke punten
betaalbaar voor een ieder

Beste boekhoudprogramma

Uit ervaring kan ik zeggen dat dit boekhoudprogramma het best is. Na het testen van dit programma wist ik meteen dat ik het voor een heel lange periode zou gebruiken. Het heeft veel voordelen en dingen aanleren gaat heel soepel. Voor starters is de gratis cursus zeker een aanrader.

Sterke punten
gratis cursus

Top programma

MoneyMonk is niet alleen eenvoudig maar ook aantrekkelijk. I heb alleen positieve dingen te zeggen over MoneyMonk. MoneyMonk maakt boekhouden simpel voor Zzp'ers. Dus een ieder die weinig ervaring heeft, gaat ermee kunnen werken. Helpdesk is ook top.

Sterke punten
eenvoudig en aantrekkelijk

Heel zorgeloos

Zorgeloos mijn boekhouden opna houden vind ik prachtig. Het bedrijf Myfinance bied mij online boekhouden zoals ik hebben wil. Hun diensten zijn makkelijk en houden het eenvoudig mogelijk voor een ieder. Mocht het wel eens voorkomen dat het een beetje moeilijk gaat kan ik altijd hun aanvullende pakketten raadplegen.

Sterke punten
Niet werken met twijfels

Zwakke punten
Niets

Yoursminc

Ik vind het heel goed dat je drie maanden kan profiteren. Ik vind het hanig dat ik zelf mijn administratie kon bijhouden. ze hebben een zeer goede service en je mag altijd vragen stellen zonder twijfels.En ik heb mijn administratie ook 3 maanden up to date kunnen houden.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Meer vrije tijd nodig? KIes dan het boekhoudprogramma van Twinfield.

Had ik maar eerder geweten dat Twinfield zo een geweldige boekhoudprogramma te bieden had. Ik kan er makkelijk mee werken, echt op mijn gemak hoor. Ik heb ook een beter iverzicht van mijn informatie en kan ook zelf aangeven wat te zien komt. En de veiligheid van jou data is gegarandeerd

Sterke punten
Je kan er snel mee werken

Zwakke punten
Helemaal niet

Mijn klanten zijn tevreden

Ik ervaar Exact online heel prettig. Kan de gegeven van mijn klanten heel efficient verwerken waardoor ik meer vrije tijd heb voor de familie. Kan doordat alles binnen bereik is van mijn vingers gegevens snel met mijn klanten delen. Ik ben blij als mijn klanten blij zijn.

Sterke punten
Overal beschikbaar

Zwakke punten
Geen

MoneyMonk

MoneyMonk is ideaal voor zzp'ers De gebruikersinterface is erg intuitief. Na een flink aantal boekhoudpakketten uitgeprobeerd te hebben heb ik gekozen voor MoneyMonk. Ik kan het iedereen aanbevelen. Plus een goed werkend systeem. MonkeyMonk is ook erg klantvriendelijk en behulpzaam als je vragen hebt.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Voordeel voor jou en mij.

Offective is voor jou de beste boekhoudprogramma die het makkelijk voor je maakt je btw te laten bepalen. Het houdt je administratie up-to-date en je kan er makkelijk je facturen mee opmaken. Het is vooral heel goedkoop in tarief. Wat een voordeel dus.

Sterke punten
makkelijk je btw bepalen

wolterkluwer.com

Ik raad een ieder aan die ondernemer is om dit program te gebruiken vanwege de voordelen. Meer tijd overhouden om te ondernemen? Met Twinfield Boekhouden bespaar je tijd op je administratie! Efficinter werken Tijd besparen Direct inzicht Koppelen met andere software

Geweldig

E-Boekhouden helpt mij dagelijks met het bijhouden van de financile zaken. De eenvoudige interface zorgt ervoor dat alle onderdelen super makkelijk te vinden zijn. U krijgt ook de gelegenheid om het voor 15 maanden uit te testen. Ik vind dat een goede deal.

Sterke punten
gratis testen en eenvoudig

Werk veel sneller afronden

My finance is niet alleen overzichtelijk, maar nogal heel simpel om mee te werken. Na jaren boekhouden te hebben gedaan, geeft dit programma mij de mogelijkheid om veel sneller mijn werk af te kunnen hebben. Myfinance is het proberen waard!

Sterke punten
tijdbesparend

Geen speciale opleiding voor nodig

Dit online boekhoudprogramma komt zijn klanten echt tegemoet. Voor hun programma heb je geen speciale opleiding voor nodig om het te begrijpen, maar het kan toch eens voorkomen dat je iets niet kan. MoneyMonk heeft daarom verschillende video's, artikelen en gratis e-books beschikbaar gesteld,

Sterke punten
Klant is koning

Zwakke punten
Geen

Blij met e-Boekhouden

E-Boekhouden geeft mij beter inzicht in mijn administratie. e-boekhouden heeft een prettiger en duidelijke interface. Zonder boekhoudervaring makkelijk mee te werken. De supportknop geeft voor mij een oplossing op de meeste vragen. Via de chatfunctie ook snel antwoord op mijn vragen.

Sterke punten
beter inzicht, prettig en duidelijke interface

Online boekhouding

Ik heb over online boekhouding gelezen, ben ik me meer gaan specialiseren erin. Ik heb reeks MyFinance ontdekt. Ik heb een hele goede ervaring ermee. Het is gebruikersvriendelijk, MyFinance heeft zijn programma zo simpel als mogelijk gemaakt. Het kost ook minder geld.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk

Vriendelijke helpdesk

Voor een kleine ondernemer als ik is het vooral handig alles bij de hand te hebben. Het programma is makkelijk en overzichtelijk. Als je niet uitkomt met iets, kun je altijd rekenen op de helpdesk. Ze zijn heel vriendelijk en staan altijd klaar om je professionele hulp te verlenen, wat ik heel fijn vind.

Sterke punten
professionele hulp gegarandeerd

Voor iedereen een aanrader.

Mijn boekhouding doe ik veel makkelijker en sneller met het boekhoudprogramma van Twinfield. Ik raad jullie allen aan om er ook gebruik van te maken. Je krijgt ook nog de beste resultaten. Met dit programma heb je een duidelijk overzicht van je inkomsten en uitgaven.

Sterke punten
duidelijk overzicht van je inkomsten als uitgaven

Goede overzicht

Ik had altijd problemen met mijn urenregistratie. Het klopte nooit en zo had ik ook een ontevreden personeel. Maar sinds ik het Programma van Exact online heb geprobeerd, is alles prima. Alles klopt en ik maak mij geen zorgen meer. Zo besteed ik meer tijd voor andere zaken.

Sterke punten
Snelle en betere resultaten

Zwakke punten
Geen nadelen

Perfect

Perfect voor zzp-ers die per uur of op projectbasis werkt. Helpdesk is attent en sympathiek en reageert snel op verzoeken of hulpvragen. Het pakket is erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk, alles wat je nodig hebt en verder niets, daardoor blijft het overzichtelijk.

Sterke punten
goed support en gebruikersvriendelijk

Simpel mee te werken

Heb er dankzij mijn goede vriend, zo'n prettig boekhoudprogramma ontdekt. Het is heel simpel om mee te werken. Je administratie is altijd up-to-date en je hebt veel betere resultaten. Ook ben je er veel sneller klaar mee, waardoor je je andere dingen kan doen.

Sterke punten
simpel en snel

huismoeder

Als huismoeder heb ik besloten een klein bedrijfje op te zetten waarbij ik van huis uit kan werken en toch daar kan zijn voor mijn gezin. Tot op dit moment werkt het prima voor mij. Ik ben niet aan tijd gebonden en kan zelf kijken wanneer ik mijn administratie doe.

Sterke punten
werken wanneer je maar wilt

Prettig aan het werk met e-Boekhouden!

Heel prettig en makkelijk werkend boekhoudpakket. e-Boekhouden Biedt alle functionaliteit met name voor de beginnende ondernemers. Na een heldere uitleg in de introductievideo kun je direct aan de slag met E-boekhouden. Het pakket is erg gebruikersvriendelijk en compleet.

Sterke punten
prettig en simpel

de hele dag online

Als je 1 maal 24 uur online je administratie wilt checken of gewoon bij houdenof bijwerken, dan kan dat met taxt.nlwolterskluwer. Je kan je boukhoud software ook koppelen met onder anderen webshop, kassa en banken. je kan er vele kanten mee op. Het enige dat je nodig hebt is internet een een smartphone.

Sterke punten
software kan je koppelen met andere software

Werken zonder extra druk

Exact online heeft me echt wel geholpen. Elke eind van de maand kan ik naar mijn maand overzicht kijken en duidelijk zien hoe de maand is geweest. De naam zegt het al deze site doet alles exact zoals jij dat aangeeft. Zo weet je ook wat je kan uitgeven. Exact online is exact!

Sterke punten
Snelle verwerking

Zwakke punten
Geen

E-boekhouden maakt tevreden.

E-boekhouden heeft mij de laatste maanden heel goed geholpen. Met dit programma kun je je boekhouding optimaal up-to-date houden en je kunt er ook nog online mee factureren. Als ondernemer is dat vooral heel handig. Ik ben 100% tevreden met dit programma.

Sterke punten
online factureren

Minder zorgen

Als kleine ondernemer, heb ik het boekhoudprogramma van Myfinance heel goed kunnen gebruiken. Mijn financiele zaken zijn nu altijd up to date en met een klik heb ik al een overzicht. Ik heb nu minder zorgen en bespaar met dit programma ook nog veel tijd.

Sterke punten
je bespaart er veel tijd

Offective user

Ik ben student met een boekhoudkundige achtergrond, voor mijn werk heb ik mijn kennis kunnen verbreden met Offective bedrijfsadminstratie software, ik kon van zowel werk als thuis mijn administratie bijhouden, alleen internetverbinding nodig, maar geen teleur want het heeft een data backup ingeval het internet uitvalt.

Sterke punten
goed voor studenten als werkgevers

Goed online boekhoudprogramma!

MoneyMonk is een overzichtelijk boekhoudprogramma. Ze zijn gericht op de zzp-er in de dienstverlening. De basis is aanwezig. Je kan persoonlijke en klantvriendelijke benaderingen verwachten. Je krijgt altijd een feedback. MoneyMonk over het algemeen een goed programma!

Sterke punten
overzichtelijk en klantvriendelijk

De beste overzichten.

Na heel lang uitgekeken te hebben naar een goed boekhoudprogramma, besloot ik gebruik te maken van Twinfield. Het is het beste programma dat mij ooit is overkomen. Hij is heel redelijk in prijs en geeft mij de beste overzichten. Ik zie waar al mijn geld naar toe gaat en ook hoeveel winsten ik gemaakt heb. Wat mij enorm blij maakt is dat ik geen boekhouder hoef te huren.

Sterke punten
redelijk in prijs

Rompslomp doet het goed

Rompslomp heeft als grote pluspunten de eenvoudige urenregistratie en schoenendoos voor bonnetjes. De ideale oplossing voor ondernemers die een beperkte kennis hebben van boekhouding. Als je veel kilometers rijdt voor klanten en je deze wil opnemen in je facturen, dan kan je via Rompslomp gemakkelijk alle ritten bijhouden.

Sterke punten
eenvoudig en goede service

Boekhoudpakket

Het is de beste boekhoudpakket die met je meedenkt. Het heeft zoveel voordelen want je het is online en je kan op jouw tijd en in je comfort thuis of op kantoor je boekhouden doen. Daarnaast hebben ze aantrekkelijke prijzen. Je kan voor dat je start ook gratis proberen. Probeer het maar.

Sterke punten
Is online

Zwakke punten
Geen

Boekhouding niet meer verwaarloosd

Mijn administratie en boekhouding werden nogal verwaarloosd. Ik besefte dat het zo niet langer kon en besloot om gebruik te maken van een boekhoudprogramma. Dat is mijn beste beslissing ooit geweest. Twinsfield is heel makkelijk mee te werken, het houdt je administratie altijd up-to-date en je je hoeft je spaarvarken er niet voor te breken. Alleen maar voordelen.

Sterke punten
makkelijk en goedkoop programma

MoneyMonk is ideaal!

MoneyMonk is ideaal voor Zzp'ers. MoneyMonk is gebruikersvriendelijk. Een ieder zou ermee kunnen werken. Ze zijn ook heel erg behulpzaam. je problemen worden altijd opgelost. Het is overzichtelijk en kan ook alles zelf beheren. MoneyMonk is een echte aanrader!

Sterke punten
gebruikersvriendelijk, behulpzaam en duidelijk

Goede prijs

Ik ben heel tevreden over Offective. Ik was opzoek naar een bedrijfsadministratie software voor mijn bedrijf. Mij werd geadviseerd om van dit programma gebruik te maken. Mij werd er verteld dat dit programma heel veel te bieden heeft voor een heel goede prijs. Dat is daadwerkelijk ook zo.

Sterke punten
Veel te bieden

Zwakke punten
Geen

Bevalt mij prima

Beste keus voor een boekhoud programma. E-boekhouden bevalt mij prima. Tijd is geld zeggen we dan. Met name de acties zijn helemaal top. Helpdesk regelt de lastige delen voor mij zoals problemen waar ik op vast loop. Super vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten
vriendelijke helpdesk

De laagste prijzen

Bent u als mij en wilt u geld besparen in uw bedrijf, dan raad ik u zeker aan om het online boekhoudprogramma van MoneyMonk te gebruiken. Ze bieden de laagste prijzen. Het programma is ook geschikt voor startende ondernemers. Echt een aanrader dit programma te gebruiken.

Sterke punten
Goedkoop en de beste service

Zwakke punten
Geen

Exact Online

Ik ben Piet klant van Exact Online. Het is de nr.1 online bedrijfssoftware omdat het mij heeft kunnen helpen met mijn boekhouding en alle andere afdelingen onder 1 bestand houden zoals mijn: administratie en lange uren registratie. Verder noch het projectmanagement en de afdelingen onder deze manegement.

Sterke punten
geen uren lange registratie meer

zeer tevreden

E-Boekhouden is een overzichtelijk programma. Voor iemand die boekhouden niet snapt, is dit voor mij een systeem dat helpt om overzicht te krijgen. Heeft mij veel geholpen. Ik ben zeer tevreden. e-boekhouden heeft ook veel mogelijkheden en toch erg gebruiksvriendelijk.

Sterke punten
overzichtelijk

Eerder klaar met je werk

Een groeiend bedrijf betekend meer opdrachten, dus ook meer boekhouding. Zonder boekhouder is het handig gebruik te maken van een boekhoudprogramma. Mijn keus viel voor Offective en de boekhouding doen gaat veel sneller mee. Ik ben eerder klaar en ik heb er plezier in.

Sterke punten
veel sneller de boekhouding doen

Handig programma

Ik heb gebruik gemaakt van verschillende boekhoudprogramma?s en het beste boekhoudprogramma is naar mijn mening Twinfield geweest. Ik heb er heel veel voordelen aan. Al mijn financiele zaken zijn up-to-date en ik kan er makkelijk overzichten van krijgen op mijn mobiel. Heel handig is dit programma.

Sterke punten
financiele zaken up-to-date

Makkelijk te volgen

Voordat ik gebruik maakte van Myfinance, was ik nogal een leek in de boekhouding. Ik snapte er niet zoveel van. Dit programma heeft het helemaal veranderd. De instructies zijn makkelijk te volgen en het is vooral heel simpel om mee te werken.

Sterke punten
simpel

Gratis dienstverlening

Tegenwoordig moet je tegen een betaling een cursus volgen. Als starter met mijn bedrijf heb ik het initiatief genomen om het gratis cursus boekhouden te volgen van het bedrijf e-Boekhouden. De software is voor mij overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Met hun software kan ik mijn administratieve werkzaamheden volgen.

Sterke punten
De cursus is gratis

Boekhouden in de cloud

Met boekhouden in de cloud van het bedrijf Twinfield heb ik overal altijd toegang tot mijn administratie. Betwijfel ik aan iets, geen nood! Hun software is zo gesystematiseerd dat er geen opstakels op mijn pad komen wanneer ik toegang wil tot mijn administratie. Wat een professionele aanpak.

Sterke punten
Overal toegang hebben

Moneymonk snel en leuke prijzen

Online boekhouding moneymonk is snel en overzichtelijk . Ook hebben ze voor iedereen wat. Voor groot zowel klein onderneming. Er zijn verschillende prijzen dus kiest wat het beste bij jouw past. Ik ben er zeee te vreden over Ook het feit dat betalen via ideallink by zo snel gaat vindt top.

Sterke punten
Heel erg snel

offective the beste

offective.nl bied aan midden-en klein bedrijven een bedrijfsadministratie software, waarbij deze bedrijven online hun bedrijfsvoering kunnen doen. Het is goedkoop , makkelijk en je moet nu je voordeel halen. Laat je boekhouding niet liggen , maar ga vandaag nog van start.

Sterke punten
bedrijfsadministratie software

Start nu nog

Ik ben al een tijd op zoek naar een goede onlineboekhouder, en via een zoekmachine kwam ik uit op deze, na wat lezen heb ik besloten mij aan te melden. Het mooie is dat je nu gratis kunt starten, en dan word alles overzichtelijk. Daar heb je toch een boekhoudprogramma voor nodig? Het hoeft niet moeilijk te zijn.

Sterke punten
Snel, overzichtelijk

Zwakke punten
Geen

Het past precies bij mij

Vanaf ik bij Exact online ben ervaar ik het als heel goed. Alleen maar voordelen haal ik uit het zijn van hun klant. Op al mijn vragen krijg ik antwoord. en ja hor gewoon te goed om deze kans voorbij te laten gaan. Ik heb te lang gewacht om hun klant te worden.

Sterke punten
Snelle afhandeling en klantvriendelijk

Zwakke punten
Geen

Subliem Boekhouden !

Ik ben super tevreden over e-boekhouden. Het is een simpel programma wat ik ook zonder veel kennis van boekhouden meteen snapte. Maar het heeft juist wel heel veel mogelijkheden. Ik hoef bijna niets meer zelf te doen, want ik gebruik de bankkoppeling en de herkenfunctie voor facturen. Zo kost de boekhouding me nog maar heel weinig tijd.

Sterke punten
simpel en heel veel mogelijkheden

Past goed binnen mijn bedrijf

Ik heb een midden-kleinbedrijf en was opzoek naar een bedrijfsadministratie software. Mijn vriend die heeft ook een bedrijf en vertelde mij dat hij al jaren gebruik maakte van dit bedrijf. En ja ik besloot toen ook om met dit bedrijfsadministratie software te werken. Het past heel goed binnen mijn bedrijf.

Sterke punten
Beste service

Zwakke punten
Geen

echt tevreden

Ik ben helemaal tevreden met de oftware die je krijgt bij het registreren bij myfinance. Het is geschikt voor zzpers en kleine ondernemers. je kan overal inloggen met je mobiel en je adminitratie doen . Je kan facturen maken en ook naar de klanten versturen . heel makkelijk is het .

Sterke punten
geschikt voor zzpers en kleine bedrijven

om klanten beter te kunnen begeleiden

Als accountant is deze software echt een hulp voor mij , zodat ik mijn klanten efficienter kan helpen bij het oen van hun administratie. je hebt real time inzicht in de data en je kan de taken verdelen met je klanten. Het is echt een proffecioneel software programma.

Sterke punten
proffecioneel software programma

Goede overzicht

Ik ben al een tijdje overgestapt naar het boekhoudprogramma van Moneymonk. Ik moet eerlijk toegeven dat het mij heel goed uitkomt en mijn administratie nooit eerder zo prima uitzag. Je hebt niet veel tijd nodig en het is gemakkelijk omdat je het ook via jouw smartphone kan doen.

Sterke punten
Snelle en betere resultaten

online boekhouden

Het boekhoud programma van myfinance is heel erg gebruiksvriendelijk en ook nog goedkoop. Ik kon er makkelijk mee werken . Gewoon door zelf uitproberen heb ik nu mijn boekhouden altijd af en kan ik ook zelf mijn facturen opstellen en voor de klant sturen.

Sterke punten
goedkoop

Een overzicht elke dag

Makkelijker kon dit niet. Het software programma van het bedrijf rompslomp biedt mij dagelijks een overzicht om de diensten binnen mijn bedrijf bij te houden. Elke dag kan ik via hun inzichtelijk grafiek nagaan hoe mijn dagopbrengsten zijn verlopen. Ze zijn betrouwbaar en dit vind ik een heel goede manier van werken.

Sterke punten
Duidelijk overzicht

Zwakke punten
Geen

Deel van mijn leven.

Na geruime tijd gezocht te hebben, besloot ik het boekhoudprogramma van Offective uit te proberen. Het is mij aardig gelukt en is nu een deel van leven geworden. Mijn administratie heb ik snel af en ik krijg een duidelijk overzicht van mijn winsten en verlies.

Sterke punten
duidelijk overzicht

Meer privacy

Na slechte ervaringen met enkele boekhoudprogramma's, kreeg ik advies van een goede vriend om e-Boekhouden uit te testen. Het programma werkt prima. Een pluspunt is dat het de eerste maanden geheel gratis is en daarna ook nog betaalbaar. Jou gegevens worden beveiligd en dat geeft jou meer privacy.

Sterke punten
eerste maanden gratis

Eens proberen

Afgelopen maand ben ik mijn bedrijf begonnen. Als ondernemer geniet ik van een dertig dagen gratis actie van het boekhouden bedrijf Twinfield. Het programma heeft geen andere financile verplichtingen, waardoor het voor mij heel goed is om mijn geld te besparen. Na dit actie periode weet ik dat ik in zee ga met het software programma van dit bedrijf.

Sterke punten
Eerste maand gratis boekhouding

Zwakke punten
Niets

Probeer het eens!

Als ZZP'er ben ik MoneyMonk gaan gebruiken voor mijn boekhouding en tot nu toe naar volle tevredenheid! Wat mij in het begin direct opviel is dat MoneyMonk een erg overzichtelijke en duidelijke interface heeft. Ik heb altijd plezier met MoneyMonk. Probeer het eens!

Sterke punten
overzichtelijk, duidelijk

Zwakke punten
geen

Alles is mogelijk met Twinfield

Een heel erg fijn programma. Je kan je je boekhouden zelf thuis doen. Het is een heel erg goedkoop programma. Voor elk beroep kan je het programma gebruiken. Je word gratis door gekoppeld naar andere programma's. Al ben je accountant of ondernemer. Alles is mogelijk.

Sterke punten
goedkoop en overzichtelijk

Gewoon de beste

Ik ben een heer die het vrij druk heeft met diverse werkzaamheden en hobby's. Het komt me dus heel erg goed uit om op elk vrij moment even mijn mobiel te pakken en mijn boekhouding bij te werken. Ik hoef Niemand lastig te vallen of zelfs niet met n laptop te lopen. Alles Kan gewoon op een mobiel met internet of wifi.

Sterke punten
Echt een makkie

Een aanrader voor een startende ondernemer

Ik heb mijn bedrijf pas opgezet. Ik ging toen opzoek naar een betaalbare online boekhoudbedrijf. Ik kwam toen MoneyMonk tegen. Het paste in mijn budget en heeft heel wat te bieden. Zij bieden de beste service. Echt een aanrader voor een startende ondernemer.

Sterke punten
Betaalbare online boekhoudbedrijf

Zwakke punten
Geen

Dik tevreden

Dit bedrijf biedt de beste software programma van boekhouden en CRM tot HRM en projectmanagement met urenregistratie, het zit er allemaal in met het doel uw organisatie optimaal te ondersteunen. Dus alles zit in een programma. Waar gaat u dat vinden voor de zelfde prijs.

Sterke punten
Alles in een programma

Zwakke punten
Geen

Prima boekhouden!

Ik ben met e-Boekhouden in contact gekomen wanneer ik een vriendin van mij het zag gebruiken. Na mijn vergelijking online heb ik daadwerkelijk voor hetzelfde pakket gekozen, een zeer goede prijs en kwaliteit verhouding. U kunt voor 15 het ook zelf uittesten.

Sterke punten
goede prijs en kwaliteit

Zelfstandig werken

Via mijn favoriete bedrijf Myfiance doe ik de boekhouding tegen een lage prijs. Omdat ik mijn bedrijf pas heb gestart verbind ik mijn diensten niet aan hoge kosten. Hun software werkt prima voor mij omdat het snel te begrijpen is. Hulp heb ik helemaal niet nodig om mijn boekhouding door te voeren.

Sterke punten
Snel te begrijpen

prettig boekhouden

Zeer prettig en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma. Boekhouden is zeker niet mijn ding. Ik heb hem nooit gesnapt. Maar dit programma is met het dashboard voor mij lekker compleet en overzichtelijk. Helpdesk is ook super vriendelijk. Heel veel Complimenten!

Sterke punten
gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Beste uitvinding ooit

De beste uitvinding ooit is het boekhoudprogramma van Myfinance. Zij trachten hun klanten altijd tevreden te stellen. Zit jij nou vast met iets en kan je er niet uitkomen? Dan staat de helpdesk klaar om jou met alle geduld bij te staan.

Sterke punten
deskundig hulp

Top service

Sinds 2015 gebruik ik Twinfield voor mijn online boekhouding en facturatie. Een echte aanrader voor ondernemers die weinig ervaring met boekhouden hebben, of die gewoon een duidelijk boekhoudprogramma willen. Alles wordt in duidelijke benaming aangeduid en voor extra uitleg is er een goede handleiding beschikbaar. Uiteraard beschikt Twinfield over een fijne helpdesk waar je vlot antwoord krijgt op gestelde vragen. Met het proefabonnement kun je pakket eerst gratis bekijken en daarna voor een goede prijs verder uitproberen zonder dat je een heel duur boekhoudprogramma aanschaft. Kortom, al jaren een zeer tevreden klant!

Sterke punten
Met het proefabonnement kun je pakket eerst gratis bekijken

Zwakke punten
Geen nadelen.

Goed opletten

Heb je wel eens door wat 15 maanden gratis boekhouden betekend. Voor mij heel veel financile besparing als beginner met mijn bedrijf. E-Boekhouden biedt mij deze mogelijkheid met hun software en ik maak flink gebruik hiervan. Hun service is heel voordelig en overzichtelijk.

Sterke punten
Gratis voordelen

De juiste oplossing

Vroeg in de morgen tot laat in de avond ben ik druk met werken. Als ik nou de gelegenheid heb om mijn administratie te doen wens ik het wel heel ontspanne te doen. De mogelijkheden die Offective biedt kan ik op welke manier dan ook gebruik maken van de faciliteiten. Geen andere oplossing dan deze.

Sterke punten
Vele mogelijkheden

Zwakke punten
Geen

Prima

Na het bekijken van verschillende pakketten kwam MoneyMonk voor mij als meest gebruiksvriendelijke en complete applicatie over. Het invoeren van ritten, uren, contacten en projecten gaat allemaal snel en eenvoudig, zowel via de pc als via de applicatie. Tot op heden nog geen functionaliteit kunnen vinden die ik mis.

Sterke punten
snel en eenvoudig

Is echt heel goed boekhoudprogramma

Is echt heel goed boekhoudprogramma. Eenvoudig, volledig. Handleidingen echt perfect. Makkelijk te begrijpen. U krijg t15 maanden gratis de tijd om het uit te testen. Handige koppelingen met banken en rapportagesoftware, tot scan & herken functie en BTW-aangiftes. Werkt echt prima

Sterke punten
eenvoudig

Beste programma

Wat ik heel goed vind van dit bedrijf is dat het een beveiligde SSL-verbinding en mogelijkheid heeft om in te loggen met fingerprint. Zo krijgt niemand zonder jouw toestemming, toegang tot je boekhouding. Toen ik dit las, trok het mij direct om met dit programma te werken.

Sterke punten
Beveiligde SSL-verbinding

Zwakke punten
Geen

Bedrijfssoftware

Deze site is geweldig. Het is de perfecte oplossing voor alle werkzaamheden. Je kan er je boekhouding mee doen, administratie, voorraden bijhouden en je uren bijhouden. De software is ideaal voor elk bedrijf. En je kan het vanuit huis rustig invoeren.

Sterke punten
handig, mooie software

Top

Ik ben zeer tevreden met de verschillende pakketten en de service. Ik heb tot nog toe geen enkel minpunten gezien alleen maar positieve behandelingen. Heel eenvoudig om te gebruiken. Het gebruiken van de boekhoudprogramma kan ook zonder handleiding door iedereen gebruikt worden.

Sterke punten
Super gemakkelijk

Zwakke punten
Geen

Tevreden met de service.

Na wat surfen op het net, op zoek naar de perfecte boekhoudprogramma kwam ik Twinfield tegen. Het programma is heel makkelijk om mee te werken en de helpdesk is zeer behulpzaam en geduldig. Verder is het boekhoudprogramma veel goedkoper en dat komt natuurlijk heel voordelig voor mij uit. Ik ben er zeer tevreden mee.

Sterke punten
geduldige en behulpzame helpdesk

Winst- en verliesrekening goed in de gaten houden

Met het online boekhoudprogramma MoneyMonk kunt u uw winst- en verliesrekening goed in de gaten houden. MoneyMonk doet al het rekenwerk voor u. Je hebt een heel goede zicht op uw prestatie. Geef je bijvoorbeeld meer uit dan naar binnen komt of maak u juist meer winst.

Sterke punten
Goede zicht op uw prestatie

Zwakke punten
Geen

Twinfield

Ik vind Twinfield heel erg handig voor mij en een vriedin van mij had mij verteld over Twinfield en om het uit te proberen, omdat mijn boekouding een beentje ingewikkeld was en Twinfield heeft me geholpen daarmee. Je kan ook andere software applicaties aan je online boekhoud programma zoals webshop, banken en kassa. het is een geschikt programma voor accoutants en ook ondernemers.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Om te proberen

Waarom zou ik kiezen voor een boekhouding cursus tegen betaling terwijl E-Boekhouden deze mogelijkheid gratis aanbiedt. Voor mij kwam het goed uit omdat ik dat geld heb bespaard voor andere doeleinden. De software is heel goed, begrijpelijke en zeer makkelijk te hanteren. Die is niet verwarrend maar overduidelijk.

Sterke punten
Geheel gratis

Zwakke punten
Niets

tevreden klant

Ik ben helemaal tevreden met de gebruiksvriendelijke online versie van dit boekhoud programma. Je kan je hele administratie vanuit je laptop of zelfs vanuit je mobiele telefoon doen , vanuit elke willekeurige plek. Het enige dat je nog hebt is een goede internet verbinding.

Sterke punten
online administratie

Offective kost niet veel

Als kleine ondernemer heb ik ervoor gekozen gebruik te maken van een boekhoudprogramma, namelijk Offective. Ik kan er snel facturen mee opmaken en binnen korte tijd mijn boekhouding af hebben. Het programma heeft mij niet veel gekost en daar ben ik ontzettend blij mee.

Sterke punten
snel facturen opmaken

gratis starten

Als je nou een starters pakket neemt van taxnl je krijgt 30 dagen gratis de tijd om alvast je account in te richten en van start te gaan . wil je meer informatie hieromtrent kan je die altijd aanvragen op hun website. je wordt begeild bij elke stap . aarzel dus niet om hulp te vragen indien je die nodig hebt.

Sterke punten
30 dagen gratis starten

Voorraad bijhouden

Voorraad moet je altijd hebben, zodat er altijd bijgevuld kan worden aan wat er ontbreekt of minder is. Het voorraad in mijn magazijn voor de producten in de winkel wordt dagelijks bijgehouden met het voorraadbeheer programma van het bedrijf Offective. Mijn schappen worden tijdig aangevuld omdat het programma mij de mogelijkheid biedt om dit dalijks te volgen.

Sterke punten
Tijdig op de hoogte zijn

Zwakke punten
Geen

Super gemakkelijk

Dalijks was ik als onderneemster bezig met grote boekhouden rekeningen, omdat ik al jaren een groot bedrijf gestart heb. Nu ik in contact ben gekomen met het bedrijf E-Boekhouden hoeft dat niet meer voor mij. Met een klik op de knop in hun systeem worden alle berekeningen voor mijn financile administratie heel snel berekend.

Sterke punten
Minder tijd nodig voor de boekhouding

Zwakke punten
Niets

Binnen handbereik overzicht hebben op je boekhouding

Binnen handbereik overzicht hebben op jou boekhouding? Dat kan met Exact Online. Met het programma heb ik een duidelijk overzicht op al mijn voorraden, uitgaven etc... Ik maak nu al een jaar gebruik van het programma en ik ben helemaal tevreden mee.

Sterke punten
duidelijk

opgelucht door MoneyMonk

Het is eenvoudig, overzichtelijk, scheelt mij echt tijd in mijn administratie, mooie inzichten en rapportages en professioneel uitziende facturen en offertes. Top in gebruik, maakt het leven van een ZZP-er een stuk makkelijker!. Blij dat ik MoneyMonk heb ontdekt.

Sterke punten
eenvoudig , overzichtelijk

unieke kans

van alle boekhoud software programmas die er zijn is e-boekhouden verre weg de beste . 15 maanden mag je testen als starter. het programma kan gekoppeld worden met banken en heeft herken functie. je kan er ook BTW aangiftes mee doen. Alles onder een dak.

Sterke punten
herken functie, BTW aangiftes

Myfinance Online boekhouden

Online boekingen via Myfanance heeft mij, mijn achtergestelde facturen kunnen natrekken. Gebruikt u Mifance om dat van u ook achter te halen. Start gratis en dan met euro 9,- per maand. Ideaal voor ZZP'ers als parttime en ook bedrijven met 30 werknemers.

Professionele mogelijkheden

Al jaren ben ik bezig met het software programma van Twinfield. Mijn administratieve werkzaamheden verlopen vlot. Elke dag kan ik terug met een druk op de knop om mijn diensten bij te houden. Ik vind hun boekhouden professioneel, omdat het systeem ook heel goed beveiligd is.

Sterke punten
Tijdbesparing

Zwakke punten
Niets

App beschikbaar

Dit programma heeft een app beschikbaar voor de mobiele telefoons. Met deze app kun je bijvoorbeeld een foto maken van een bon en worden alle gegevens meteen opgeslagen en overgenomen zoals datum en het bedrag. Jij hoef dan niets over te typen. Nu je bonnetje in je bestanden staat kun je deze eenvoudig koppelen aan de bijbehorende inkoopfactuur.

Sterke punten
De mobile app

Zwakke punten
Geen

Beste keuze

Online boekhouden met Myfinance gaat simpel, ze zijn gebruikersvriendelijk en goedkoop. Indien je er niet meer uitkomt is support snel en to the point. Voor de allergrootste bedrijven kom je met Myfinance wat te kort, maar Myfinance is voor heel veel bedrijven een hele goede oplossing.

Sterke punten
support is snel

geschikt voor startende ondernemers

Met e-boekhouden kan je vele kanten op. Meld je aan en start gelijk met het gratis uitproberen van deze software. Er zijn verschillende modules en een gratis cursus boekhouden. Deze software is niet alleen geschikt voor ZZPers , maar ook voor ondernemers die pas gestart zijn met hun bedrijf.

Sterke punten
goed voor startende ondernemers en ZZPers , gratis uitproberen, gratis cursus boekhouden

voor de ondernemer

offective is een software gericht op bedrijfsadministraties van kleine en midden bedrijfsklassen. Deze soft ware is zeer geschikt voor ZZpers en MKBers . Het vergemakkelijkt de administratie voor de ze groep die gewoon online gedaan kan worden. De instap eisen zijn heel laag dus mis deze kans niet.

Sterke punten
geschikt voor kleine bedrijven

Probeer het nu uit, het is het waard

Bij Twinfield word het boekhouden wel heel erg makkelijk, en het allermooiste van alles, het is nu uit te proberen voor 30 dagen. Op het gemak eens rond kijken, en kijken of dit ook voor u werkt, nou dat vind je niet zo heel snel. Ik ga in ieder geval niet meer verder zoeken. Bij Twinfield heb ik mijn draai wel gevonden.

Sterke punten
30 dagen uit te proberen, makkelijk, snel

goede boekhoud programma

Ik heb drie maanden terug de beste tap gemaakt in mijn leven om van start te gaan met myfinance. Ik heb helemaal geen moeite gehad met het opzetten van de software , maar mocht iemand problemen hebben heb je een behulpzame en vriendelijke helpdesk waar je terrecht kan met je vragen.

Sterke punten
vriendelijke helpdek

Dit wil ik je aanraden

Met de software van Offective kan je een makkelijk en betaalbare boekhouding krijgen. Ik ben onderneemster van een middenklasse bedrijf en heb veel tijd nodig om mijn administratieve werkzaamheden af te krijgen. Dit lukt heel snel en aardig met hun pakket dat ze aanbieden samen met een handleiding dat zeer overzichtelijk is.

Sterke punten
Tijdbesparing

Zwakke punten
Geen

Snelle service

Wij werken sinds oktober 2016 met Exact Online en zijn erg tevreden over het boekhoudprogramma. Met beperkte administratieve kennis, kun je met Exact Online in no-time een deugdelijke administratie opzetten. Het werken met Exact Online is eenvoudig en overzichtelijk. De goedwerkende koppeling met de bankgegevens maakt het verwerken van mutaties super makkelijk! Verder beschikt het boekhoudprogramma over duidelijke rapportages die direct beschikbaar zijn. BTW-aangifte is in no-time gedaan! Wat ook plezierig is, is de mogelijkheid om heel eenvoudig het pakket aan te passen aan je eigen wensen. De administratie doen is ineens geen vervelende klus meer!

Sterke punten
De mogelijkheid om heel eenvoudig het pakket aan te passen aan je eigen wensen.

Zwakke punten
geen

Gratis cursus

De 15 maanden gratis actie is zeer interessant voor startende ondernemers. Je hebt de gelegenheid de site gratis te testen. Tot nu toe erg tevreden over het boekhoudprogramma en de service die zij verlenen. Al met al een aanrader voor iedereen die zelf online wil boekhouden!

Sterke punten
gratis cursus

Makkelijk Software

Rompslomp-software is gemakkelijk te navigeren. Je kunt je eigen vacatuur maken met je eigen logo. Dit wordt ook meteen in je boekhouding verwerkt. Het is vrij simpel. Wil jij ook ervaren hoe makkelijk online boekhouden kan zijn?. Dan raad ik je aan om het uit te proberen.

Sterke punten
makkelijk te navigeren en vrij simpel

Zwakke punten
geen

mijn eigen boukhouden

Met moneymonk ben ik instaat mijn eigen boekhouden te doen. Ik heb de gratis online boekhoud cursus gevolgt en had geen begeleiding meer nodig en kon helemaal zelf aan de slag. Zelf je boekhouding opzetten en daarna het ook zelf bijhouden en bij werken .

Sterke punten
zelf je boekhouding opzetten

Boekhouding altijd up-to-date.

Ik maakte op aanraden van mijn kennis gebruik van Moneybird. Ik heb het programma heel goed ervaren en heb er geen moment spijt van. Mijn boekhouding up-to-date houden gaat nu veel makkelijker en ik zie exact of ik winsten gemaakt hebt of verlies heb geleden.

Sterke punten
boekhouding veel makkelijker bij te houden.

Eerder klaar met Offective

Na jaren de boekhouding gedaan te hebben, besloot ik om het boekhoudprogramma van Offective uit te proberen. Ik heb er geen spijt van, want ik ben nu eerder klaar met mijn werk. Voor beginnelingen is het ook heel eenvoudig, want je krijgt de juiste instructies.

Sterke punten
sneller dan andere programma's

Zeer aanbevelen

Sinds vorig jaar maak ik gebruik van e-boekhouden. Voorafgaand aan het eerste gebruik heb ik me ruim gerentenierd op online boekhoudingen en was uiteindelijk aangenaam verrast dat e-boekhouden de enige applicatie bleek te zijn, die makkelijk op te zetten en in te richten is en waar men geen handleiding van 40 pagina's nodig heeft om zoiets simpels als een openingsbalans in te brengen.

Sterke punten
super makkelijk

Rompslomp

Rompslomp biedt je alle ondersteuning en basisfunctionaliteiten die je nodig hebt om als ZZP?er zelf snel en eenvoudig je boekhouding te voeren. Het pakket heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een volwaardige boekhouding voer je al vanaf 15 euro per maand en voor de ZZP?er die enkel de factuurmodule nodig heeft is het pakket zelfs gratis.

Sterke punten
beste prijzen

Niemand beter dan Twinfield

Ik had een boekhoudprogramma maar die was zo ingewikkeld. Een vriend adviseerde mij om Twinfield te proberen. Ik ben hem zo dankbaar want het boekhoudprogramma van Twinfield werkt echt makkelijk. Je hebt goed overzicht en je informatie is veilig. ga maar voor Twinfield!

Sterke punten
makkelijk en prettig

Subliem Boekhouden !

Ik vind het een echt makkelijk programma. En als ik ergens tegenaan loop, word ik door de support altijd netjes geholpen. De problemen worden direct opgelost en de mensen van Myfinance hebben echt verstand van het programma. Van mij kant een subliem programma.

Sterke punten
support is snel en behulpzaam

Bezittingen en schulden van mijn bedrijf makkelijk bezichtigen

Ik wilde een online boekhoudprogramma hebben waarbij ik mijn balans heel goed in de gaten kon houden. Mijn vriend vertelde mij dat dit online boekhoudprogramma dat biedt. En ja dat is daadwerkelijk zo. Overzicht van de bezittingen en schulden van mijn bedrijf kan ik makkelijk bezichtigen.

Sterke punten
Mijn balans heel goed in de gaten houden

Zwakke punten
Geen

Echt een aanrader

Ik heb een gratis een cursus mogen volgen. Dat vindt ik super. Het is erg ideaal als ondernemer om met het boekhoud programma van E-Boekhouden te werken. Zorgeloos en handig en binnen de kortste tijd heb je alles rond en makkelijk te controleren. Het is echt een aanrader.

Sterke punten
Heel goede overzichten

Redelijke tarieven

Myfinance heeft voor mij vele voordelen, vooral omdat ik er ook niet echt thuis hoor. Ik vind het prettig dat alles heel duidelijk vermeld staat en dat het makkelijk te begrijpen is. Ook niet te vergeten, de tarieven zijn super redelijk. Probeer het vandaag nog uit.

Sterke punten
dingen staan duidelijk vermeld

Exact... exact wat ik nodig had!

Ik kan alleen maar een dikke 5 punten geven. Ik kan niks anders zeggen dan dat zowel het systeem op mijn computer als op mijn telefoon beiden fantastisch werken. Het is nog nooit gecrasht en onlangs heb ik de klantenservice gebeld en werd ik heel goed geholpen. Het is voor mij mijn eerste boekhoudprogramma maar ik wil het toch een dikke 10 geven voor klantvriendelijkheid en praktische uitwerking.

Sterke punten
klantvriendelijk, behulpzaam, overzichtelijk, goed functionerend

Zwakke punten
Niet geschikt voor ondernemens 'van de oude stempel'

HRM makkelijk gemaakt

Van mijn werkgever had ik de mogelijkheid een software te zoeken om mijn werk makkelijker te maken. Toen ontdekte ik Offective. De lange uurtjes en wachttijd voor HRM updates zijn nu achter de rug. Nu worden de loonstroken in een mum van tijd opgemaakt. Dus vanaf nu Offective.

Sterke punten
HRM gericht en schappelijke prijzen

Zwakke punten
Geen

lekker ondernemen

Als je tijd wilt besparen als ondernemer dan zou ik taxtnl.wolterskluwer.com zeker aanbevelen. Je kan beter plannen wanneer van je vrije tijd gebruikt om je administratie te doen. Dus zo hou je meer tijd over om te ondernemen en oet wat je daadwerkelijk leuk vind.

Sterke punten
meer tijd overhouden om te ondernemen

Redelijk in tarief

Als klein ondernemer is een boekhouder bijna niet te permitteren. Door het gebruik maken van MoneyMonk kan ik mijn boekhouden nu zelf doen en daar ben ik super tevreden mee. Wat de kosten betreft? Het is redelijk in tarief en goedkoper dan andere boekhoudprogramma's.

Sterke punten
goedkoper

Betaalbaar voor iedereen

Met Myfinance heb ik al mijn zaken niet alleen professioneel, maar ook heel makkelijk en snel kunnen afhandelen. De prijs is redelijk en voor iedereen betaalbaar. Ook krijg je antwoorden op de vragen mits je met iets vastzit. Ik blijf zeker gebruik maken van Myfinance.

Sterke punten
makkelijk, snel en professioneel

Wil je meer vrije tijd ga dan voor Twinfield's boekhoudprogramma

Je hebt aan dit boekhoudprogramma heel veel. Je bespaard jezelf heel veel tijd, je hebt een direkte overzicht en het is ook nog goedkoop. Je bepaald zelf welke informatie je laat zien. De verwerking van jou gegevens gaat zo snel dat je gewoon op schema bent met alles.

Sterke punten
Beter overzicht

Zwakke punten
Geen

Boven verwachting

E-boekhouden is gemakkelijk om mee te werken. Ook kan het eenvoudig aangepast worden naar eigen wensen. Daarnaast zijn er heel duidelijke instructiefilmpjes, waardoor iedereen ermee kan werken. Ook mensen met weinig boekhoudervaring. De Prijs en kwaliteit zijn boven verwachting.

Sterke punten
makkelijk, eenvoudig

Boekhouding sneller af.

Een boekhouder voor mijn bedrijf huren is op dit moment bijna niet te permitteren. Daarom ben ik heel blij dat ik dit programma heb leren kennen. Ik kan mijn boekhouden veel sneller af hebben. Ik kan er facturen mee opmaken en ik kan er waar ik me ook begeef, een overzicht van hebben.

Sterke punten
snel

Onmisbaar programma

Myfinance is onmisbaar geworden in mijn leven, want dankzij dit programma kan ik mijn boekhouden beter bijhouden. Het is bovendien veilig en ook betaalbaar. Zit je met een probleem? Don't worry! Daarvoor heb je de helpdesk om je assistentie te verlenen.

Sterke punten
veilig, betaalbaar, professionele assistentie

Goede service, probeer u nu!

e-Boekhouden biedt goede service voor klanten. ik vind het ronduit het perfecte boekhoudprogramma om je gehele boekhouding in te doen. Ik gebruik het vaker en ben tevreden ermee. e-Boekhouden is overzichtelijk en duidelijk. Dit programma raad ik een ieder aan!

Sterke punten
Goede service , overzichtelijk en duidelijk

Beste resultaten

Het boekhoudprogramma van Moneymonk is heel eenvoudig en simpel te noemen. Het programma is makkelijk mee te werken en je behaald er de beste resultaten mee. Ook neemt het programma niet zoveel tijd in beslag. Top service, ik heb niets te klagen.

Sterke punten
eenvoudig, makkelijk

Exact

In mijn adminstratie branche heb ik door Exact betere resultaten kunnen leveren naar mijn management. Ik heb mijn zelfs meer kunnen leren van wat ik niet wist en constant een tussenpersoon moeten vragen. Het is oplossings gericht en goed voor de administratie.

De beste keus

Ik kan U aanraden dat Twinfield de beste boekhoudprogramma is als U een bedrijf hebt en U vast zit met het boekhouding bent U sowieso bij Twinfield terecht U krijgt daar het volledige boekhoudpakket. Ik werk al een aantal jaren met hun vandaar mij advies om Twinfield uit te proberen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Prefecte keus

Het is zo handig. Ik kan mijn personeelsgegevens opvragen, terwijl ik de kinderen klaarmaak. Hun dossier wordt gewoon aangevuld en het gaat automatisch in hun file. Ik leer steeds meer en ontdek elke keer een ander foefje. Het legt minder druk op mijn deadlines dus heb meer tijd voor het gezin.

Sterke punten
Alles binnen hand bereik

Zwakke punten
Geen

Offective

Ik kan ervan praten dat Offective een zeer goed bedrijf is alles is zo duidelijk. Het is echt een plezier om te werken met hun alles is overduidelijk en daarnaast vind ik ze ook heel vriendelijk. ik mag helemaal niet klagen over hun service want ik vind ze heel goed en dat kan U wel aanraden om het echt uit te proberen.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk

Erg gebruiksvriendelijk. Ik ben niet zo handig met computers en programma's, maar daar hoef je je hier geen zorgen over te maken. Ik kan de app handig gebruiken om bonnetjes in te scannen, dat vind ik erg prettig omdat ik veel met mijn telefoon werk!

Sterke punten
bonnetjes in scannen

Simpel online boekhouden

Er is geen makkelijkere online boekhouden dan rompsomp. Als je deze niet begrijpt dan weet ik het ook niet meer. Ik heb niets slechts te zeggen hierover. Ze zijn eenvoudig en makkelijk Ook kan je gratis en onbeperkt facaturen maken. Het werkt alleen in mijn voordeel. Ik denk er echt niet aan om een andere te proberen.

Ga voor Twinfield

Bij het werken met het boekhoudprogramma van Twinfield merkte ik dat ik echt op mijn gemak bezig kon zijn. En wat ik zo geweldig en apart vind is dat je dit programma ook kan koppelen met een ander software. Dit was echt wat ik nodig had hoor. Twinfield heeft echt mijn leven gered.

Sterke punten
Efficinter werken

Zwakke punten
Geen

Dik tevreden

Met het online boekhoudprogramma Moneymonk kun je uw administratie goed bijhouden. Alle details van je administratie kun je downloaden, mocht je gecontroleerd worden door de Belastingdienst. Ook kun je zo je administratie makkelijk delen met je boekhouder

Sterke punten
Administratie goed bijhouden

Zwakke punten
Geen

e-Boekhouden

Ik ben al een maand bezig met dit programma en het bevalt me wel goed. Ik maak nu momenteel ook gratis gebruik van hun website omdat je 15 maanden gratis testen krijgt als starter het is ook ideaal voor startende ZZP'ers. je kan daarnaast ook belasting aangiftes doen en nog veel meer.

Sterke punten
Is best wel handig vooral via een laptop

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

bedrijfssoftware

Deze bedrijfssoftware is geschikt voor een ieder. Naast boekouden en CRM , maken ze een geschikt programma voor jou type bedrijf en jou type wensen. geen enkel ander software begdrijf doet dat. Ze hebben veel meer te bieden dan andere software bedrijven .

Sterke punten
Ze doen meer dan boekhouden en CRM

van overal werken

Je kan hier mee echt gewoon online waar en wanneer je maar wilt , omdat je gewoon werkt in de cloud. wil je nou gewoon een terrasje pakken of naar een parkje gaan je neemt gewoon je mobiel uit je zak of tas en je kan aan de slag met je administratie.

Sterke punten
werken in de cloud zolang je daar maar zin in hebt

Geen ander boekhoudprogramma voor mij!

Ik gebruik al jaren e-boekhouden. En om eerlijk te zijn ben ik e-boekhouden echt dankbaar. E-boekhouden is super gebruikersvriendelijk. Ik werk altijd prettig met e-boekhouden. Hun helpdesk is ook altijd bereid om u te helpen. Geen ander boekhoudprogramma voor mij!

Sterke punten
gebruikersvriendelijk, behulpzaam

MoneyMonk

Uiterst tevreden met dit boekhoudpakket dat perfect is afgestemd op wat je als zzp'er nodig hebt om jouw financin op orde te krijgen. Overzichtelijk en ik kan zelf alles beheren. Precies wat een ZP'er nodig heeft: zeer gebruikersvriendelijk, logische indeling, snel overzicht.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Beste ervaring

Naar mijn mening is dit een van de beste boukhoudkudige alternatieven. Het past helemaal in het concept van de werken de Klasse. Inloggen op je mobiel kan ook. Tegenwoordig is het leven digital en op elke gewenste plek. Dat kan je allemaal en natuurlijk super voordelig

Sterke punten
Beste conceot

Zwakke punten
Geen

Eenvoudig en simpel programma

Myfinance is zo'n eenvoudig en simpel programma om mee te werken. Als ondernemer is dit verwerkingsprogramma heel erg handig. Je handelt je financiele zaken niet alleen makkelijk af, maar het geeft jou een veel beter overzicht. Dit programma raad ik een ieder aan.

Sterke punten
handig, betaalbaar

Een maand gratis

Een heel grote voordeel van dit online programma is dat je is een proefaccount kan aanmaken. Met dit proefaccount kunt u een maand gratis gebruik maken van de applicatie. Zo kunt u de juiste bedrijfsadministratie software kiezen voor uw bedrijf. Daarom vind ik dit bedrijf heel top.

Sterke punten
Beste service

Zwakke punten
Geen

Ga ervoor!

Met Twinfield kunnen ondernemers en accountants soepel samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Twinfield is eenvoudig, slim, veilig en verbonden zorgen ervoor dat dagelijks ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd met plezier in de online boekhouding werken.

Sterke punten
eenvoudig, slim en veilig

Recommandabel programma

E-boekhouden is een gemakkelijk te gebruiken online boekhoudpakket. Daarnaast hebben ze een goede aanbieding voor startende ondernemers, 15 maanden gratis testen. De help en handleiding zijn erg duidelijk. U wordt ondersteund met praktische voorbeelden.

Sterke punten
makkelijk en behulpzaam

Overzicht op jou financieen.

Een boekhouder huren zou mij te veel kosten. Vandaar ik gebruik begon te maken van Offective. Met alleen een druk op de knop krijg je al een overzicht van je financiele zaken. Je kan er met alle gemak mee werken op jou tijd. Ik raad dit programma een ieder aan.

Sterke punten
met alle gemak werken

Duidelijk en goed

Als u op zoek bent naar een goed werkende site die ook nog eens makkelijk is, dan bent u hier zeker op het goede adres. Moneymonk is gemaakt voor mensen die niet helemaal goed zijn in het boekhouden en alles wat daarbij komt kijken. Kijk eens rustig rond, en laat u overtuigen, Ik ben ook overtuigd, en ik doe nu al een tijdje mijn zaken via Moneymonk.

Sterke punten
Vlot, duidelijk, service

Zwakke punten
ik vind van niet

aanbevelen

MyFinance is simpel online boekhouden voor ieder ondernemer. MyFinance is zeer gebruiksvriendelijk, je hoef geen ervaring te hebben. Myfinance biedt ook lage prijzen. Ik doe mijn werk altijd prettig met MyFinance. Zeer aanbevelen voor ieder die boekhouden eenvoudig wilt doen.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk

Duidelijker kan het niet

Myfinance heeft tal van aanvullende pakketten die haast een ieder kan begrijpen en gebruiken. Ik doe mijn administratie met een van hun pakketen waarbij ik heel snel klaar, omdat het overzichtelijk genoeg en duidelijk is om vragen te stellen. Wat een goede service is dit!

Sterke punten
Verleende diensten zonder vragen

Zwakke punten
Niets

Niet goed geld terug

Hier op deze boekhoudsite, gaan ze alleen maar voor 100% tevredenheid, bent u dit niet dan kunt u daar gerust over in contact gaan. Ze staan u hier vriendelijk te woord, en geven graag advies. Ik had een aantal vragen waar ik een zeer kundig antwoord op heb gekregen. In de toekomst gebruik ik dit zeker weer.

Sterke punten
vakkundig advies

Zwakke punten
Niet

MoneyMonk

Ik heb voor MoneyMonk gekozen ,omdat omdat ik dit heel betrouwbaar vindt. ze hebben de beste online service en heel aardige medewerkers. Als je pas gaat beginne als ondernemer heb je ook nog de mogelijkheid om jouw urenregistratie, offertes, rittenregistratie en projecten gratis te kunnen bijhouden. en je kan duidelijk zien wat je inkomsten zijn ik vindt ze heel eerlijk en betrouwbaar.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Twinfield

Ik ben een accountant en ik vind het heel goed en voordelig om met twinfield te werken.Twinfield is ook gewoon eenvoudig om ermee te werken het is helemaal niet moeilijk en ik ben al een maand bezig mee en ik vind het een heel goede website. Dit boekhoudprogramma laat ,ij ook heekl wat tijd voor mezelf besparen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

hartstikke goed

heel makkelijk om je an te melden bij offactive.nl. Dat doe je gewoon met je email adres. je krijgt 30 dagen de gelegenheid om offective.nl gratis uit te proberen en als je van start gaat krijg je 1 jaar gratis. Beter dan dit wordt het niet. Haal dus vandaag nog uw voordeel.

Sterke punten
super voordelig

Probeer het maar

Er zijn keuzen zat op het net voor de boekhouding. Al jaren maak ik gebruik van de diensten van Exact Online.Ze zijn voor mij het beste bedrijf met een betrouwbare en goede software. Hun diensten zijn opgenomen in 1 gentegreerd pakket. Mijn boekhouden is voor mij overzichtelijk.

Sterke punten
Tijdbesparing

Zwakke punten
Niets

Goedkoop en Snel

Op advies van mijn vriend, heb ik besloten om met Myfinance te werken. Het programma is niet alleen goedkoop, maar werkt ook nog sneller dan je denkt. Het heeft mij heel veel geholpen met mijn financiele zaken en ik kan er nu niet meer zonder. Hartelijk Dank Myfinance.

Sterke punten
betaalbaar programma

Een echte aanrader voor een ondernemer.

Dankzij MoneyMonk heb je een goede boekhouding, zonder dat je er echt verstand van hoeft te hebben. Het is duidelijk en transparant, en heeft mij als ZZP'er al wat leuke uurtjes aan online boekhouden bespaard. Een echte aanrader voor een ondernemer.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk

Simpel, makkelijk en goedkoop

Na slechte ervaringen met enkele boekhoudprogramma's, besloot ik Offective uit te proberen. Ik maak al ruim een half jaar gebruik van dit programma en tot heden geen ene slechte ervaring. Het is niet alleen simpel en makkelijk, maar ook veel goedkoper.

Sterke punten
voordelig

Betaalbaar

Een online boekhoudprogramma voor zzp?ers hoeft niet duur te zijn. Voor een betaalbare prijs heb jij je boekhouding altijd up-to-date. Voor de beste Prijzen kunt u bij Twinfield. U krijgt ook de gelegenheid om het gratis uit te proberen.

Sterke punten
beste prijzen

Prima boekhouden!

Het is een compleet en betrouwbaar administratiepakket. Prima bereikbare en behulpzame support afdeling. Pakket wordt tevens goed up-to-date gehouden, zowel als het gaat om verbeteringen als om aanvullingen. Ze bieden ook de beste prijzen. Een aanrader dus.

Sterke punten
betrouwbaar, beste support

Hier moet je zijn

Een goed en duidelijk programma voor de boekhouding. Vind u de boekhouding ook altijd zo een gedoe, iedere keer weer de belastingdienst op de mat. Nou met rompslomp bespaart u echt heel veel tijd. Het word heel simpel uitgelegd. Het is invullen, en versturen. Het hoeft toch niet moeilijk te zijn?

Sterke punten
Prima, werkt handig en snel

flexibel werken

Als zzp?er ben je veel onderweg of bij je klant op locatie aan het werk. Belangrijk dus dat jij altijd en overal inzicht hebt in jouw administratie. Je werkt met Twinfield sneller en makkelijk. Twinfield voldoet aan onze wensen. Een aanrader dus.

Sterke punten
overzichtelijk en makkelijk

Een ieder komt aan zijn trekken

Ik ben ondernemer in een klein bedrijf en toch is mijn administratie veel om bij te houden. Haast alles moet verwerkt worden. Via het bedrijfsadministratie van Offective ben ik een programma tegengekomen dat het beste bij mijn bedrijf past. Ik gebruik deze diensten voor mijn administratie op een heel eenvoudige en overzichtelijke manier.

Sterke punten
Ze zijn betrouwbaar

goedkoop

ls je op zoek bent naar een goedkoop boekhouden programma dan vind je die van my finance zeker goed. Niet omdat het goedkoper is doet hij onder voor andere boekhoud software. Helemaal niet . Ik vind het juist vele malen beter dan wat ik eerder gebruikte.

Sterke punten
beste boekhoud software

echt makkelijk

wauw wat een goed programma heeft moneymonk voor ons op de markt gebracht. Het rekent zelfs je bealsting voor je uit, je kan zelf je facturen opmaken . Met 1 x 24 uur ondersteuning van het telefonisch kontakt team kan je dus op elk gewenst moment van de dag werken en natuurlijk kontakt maken als je vast zit.

Sterke punten
btw wordt voor je uitgerekend, de hele dag klantenbegeleiding

Een echte aanrader!

Rompslomp is zeer gebruiksvriendelijk en altijd en overal te raadplegen, met als grote pluspunten het overzichtelijke dashboard. Wat mij ook aanspreekt is de informele benadering. Je wordt persoonlijk aangesproken, ik kreeg na aanmelding meteen een mail. Een echte aanrader!

Sterke punten
gebruiksvriendelijk

Exact... exact wat ik nodig had!

Ik kan alleen maar een dikke 5 punten geven. Ik kan niks anders zeggen dan dat zowel het systeem op mijn computer als op mijn telefoon beiden fantastisch werken. Het is nog nooit gecrasht en onlangs heb ik de klantenservice gebeld en werd ik heel goed geholpen. Het is voor mij mijn eerste boekhoudprogramma maar ik wil het toch een dikke 10 geven voor klantvriendelijkheid en praktische uitwerking.

Sterke punten
klantvriendelijk, behulpzaam, overzichtelijk, goed functionerend

Zwakke punten
Niet geschikt voor ondernemens

Fijn boekhouden

Ik maak al een tijdje gebruik van e-boekhouden. Globaal is is het een leuk pakket met redelijk wat mogelijkheden en fijn om te gebruiken. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van het systeem is de ondersteuning wel goed. Dat mag zeker ook gezegd worden.

Sterke punten
leuk pakket

Een top programma!

Een pakket dat precies aan onze wensen als freelancers/zzp'ers voldoet. Een super goedkoop programma. Twinfield heeft ook een tal van functie. Ik heb een snel en eenvoudig boekhoudpakket van Twinfield kunnen vinden voor mijn beginnende onderneming. Top website, zeker een aanrader!

Sterke punten
goedkoop en aantal mogelijkheden

Met een druk op de knop

Weet je wat het betekent om met een druk op de knop alle overzicht voor jou te hebben? Dat gebeurt met mij via het bedrijf Myfinance. Ik krijg een volledige rapportage van mijn algehele boekhouding van mijn bedrijf. Overduidelijk is mijn winst- en verlies rekening die ook erbij vermeld zijn. Hun software is geweldig.

Sterke punten
Duidelijk genoeg programma

Pluimpje voor de helpdesk

Omdat boekhouden niet zo zeer mijn thuis is, zat ik in het begin met heel veel vragen. Gelukkig had ik de helpdesk die mij vriendelijk en met alle geduld te woord hebben gestaan. Dat vond ik vooral heel prettig. Het programma is zelfs heel goed en vooral betaalbaar.

Sterke punten
vriendelijk en geduldig

Voordelig en soepel

Vanaf ik met het programma van e-boekhouden werk heb ik een beter overzicht van mijn onderneming. Het programma werkt snel en eenvoudig. Ik geniet ook van hun vijftien maanden gratis cursus boekhouden. Een heel pakket is dat. Ik ben blij met mijn keuze.

Sterke punten
Eenvoudig mee te werken

Zwakke punten
Geen

Alles in 1 systeem

Dit programma is precies wat een ZPP'er nodig heeft, het is zeer gebruikersvriendelijk, heeft een logische indeling, snel overzicht en alles-in-1(uren registreren, factureren, bankafschriften inlezen en boekhouden). Echt een aanrader om dit programma te gebruiken.

Sterke punten
Alles in een programma

Zwakke punten
Geen

gebruiks vriendelijk

mis deze kans niet . Myfinance bied nu aan dat je gratis kan starten en daarna betaal je maar euro 9 per maand om gebruik te maken van hun software waarmee je jou boukhouden kan doen vanuit elke plek naar keuze en op elk gewenste tijdstip van de dag. Dat kan omdat je online kan inloggen op de software.

Sterke punten
werk vanuit welke plek je wil en hoelaat je wil

Alles wordt goed in kaart gebracht

Als je met dit online boekhoudprogramma werk haal je er alleen maar voordelen uit. Jouw balans wordt voor u berekent. Je bezittingen, bevorderingen, schulden en betaalverplichtingen worden goed in kaart voor u gebracht. Dit online boekhoudprogramma is echt een aanrader.

Sterke punten
Jouw balans wordt voor u berekent

Zwakke punten
Geen

Samen zijn we sterk

Ik ben accountant en dalijks ben ik bezig met de boekhouding van vele klanten. Het bedrijf Twinfield biedt mij de mogelijkheid om samen met mijn klanten samen te werken via het software programma dat ze aanbieden. Ik heb een real-time inzicht in het datasysteem. Het programma is overzichtelijk en duidelijk.

Sterke punten
Je kan samenwerken

Overtreft verwachting!

Na het beoordelen van meerdere online boekhoudpakketten gekozen voor e-Boekhouden. Vanwege de gebruikersvriendelijkheid, de uitgebreide mogelijkheden voor zelf inrichten van de factuuropmaak en de vele handleidingen/video's. Inmiddels in gebruik genomen en het pakket heeft nog nergens teleurgesteld.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk en uitgebreide mogelijkheden

Tevreden klant

Ik ben pas begonnen met een jong dynamisch bedrijf. Ik vind Offective echt een uitstekend bedrijfsadministratie software voor het midden-kleinbedrijf. Kan ik iets niet kan ik altijd wezen bij de helpdesk om mij bij te staan in het geen wat ik niet kan.

Sterke punten
De helpdesk staat altijd klaar

Zwakke punten
Geen

Wees ook een gebruiker

Als ik praat over een succesvol bedrijf dan denk ik aan Exact Online. Als een ervaren onderneemster worden mijn bedrijfstakken up to date en zo overzichtelijk mogelijk gehouden. Elke transacties dat ik pleeg worden gelijk opgenomen door hun software. Ik raad abdere ondernemers aan om het eens te proberen.

Sterke punten
Geboden doorzichtigheid

Administratie nu veel makkelijker.

Ik gebruikte het e-boekhouden op aanraden van mijn neef. In het verleden zat ik urenlang met mijn boekhouding en dat was nogal balen, waardoor ik op een gegeven moment mijn boekhouding begon te verwaarlozen. Nu doe ik mijn boekhouding met alle plezier en helemaal op mijn gemak. Het gaat er nu veel makkelijker aan toe.

Sterke punten
op je gemak werken

e-Boekhouden

Ik heb gebruik gemaakt van e-Boekhouden.nl en ze hebben de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Het is een compleet administratiesysteem. Ik maak momenteel gratis gebruik van want je krijgt 15 maanden gratis testen als starter. Deze website is ook ideaal voor ZZP'ers

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Makkelijk je boekhouding doen

Myfinance is een heel makkelijk en eenvoudig boekhoudprogramma die ik heb kunnen gebruiken. Niet zo handig met je boekhouding bijhouden? Geen probleem. Je leert heel snel en makkelijk je boekhouding doen. Alles staat er duidelijk vermeld bij, waardoor hulp niet echt nodig voor is.

Sterke punten
eenvoudig programma

Een aanrader!

Ik gebruik al jaren MoneyMonk en ben enorm tevreden. ZZP'ers die naar een manier zoeken om hun administratie te doen, zou ik MoneyMonk willen aanraden. Moneymonk bied je echt de gelegenheid om online je boekhouden te kunnen doen. Helpdesk is ook top. Ik Heb zelfs weleens op zondag uitgebreide hulp gehad.

Sterke punten
goed pakket voor zzp'ers

Offective

Ik was allang opzoek naar een website die mij meer kon helpen als kleine ondernemer ik was niet zo goed in boekhouden en Offective heeft mij echt geholpen daarmee binnen 2 maanden heb ik heel wat dingen kunnen weten ze zijn geduldig en ook vriendelijk.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Offective

Ik vind Offective heel goed ze hebben een vriendelijke service de support is ook zeer correct. Offective heeft ook een duidelijke interface. Ik heb nu de beste resultaten en mijn boekhouden klopt altijd. De handleiding die ze bieden is een totaal pakket die verkrijgen is tegen een betaalbare prijs. ze zijn voor mij wel het beste bedrijf en ik zou U aanraden om met Offective te werken you won't regret it.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Prima boekhouden!

E-boekhouden is een programma dat prima te gebruiken is door niet professionele gebruikers. Het is Ideaal voor starters en ZZP'ers. Ik werk hier nu al jaren mee tot volle tevredenheid. Dit komt ook door de ondersteuning van de vriendelijke medewerkers van e-boekhouden.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk, vriendelijke helpdesk

Veel meer resultaten

Door als accountant te werken met het boekhouden programma van Twinfield kan ik nu voordelig werken. Waarom? In plaats van 5 klanten dalijks helpen rond ik nu meer dan 10 af. Hun software heeft direct inzicht waardoor dingen makkelijk te vatten zijn. Ik heb geen vragen nodig om het systeem te hanteren.

Sterke punten
Meerdere klanten dagelijks helpen

Zwakke punten
Geen

makkelijk in gebruik

myfinance boekhouden is echt makkelijk om te gebruiken . Je kan volgens de richtlijnen van de software je administratie zelf opzetten en bijwerken wanneer je dat nodig acht, Makkelijk en goed koop . je hoeft echt geen accountant in dienst te nemen om je administratie voor je te doen.

Sterke punten
makkelijk om zelf te doen

Betere resultaten

Ik moet gewoon toegeven dat ik de beste resultaten heb behaald met een boekhoud programma van Exact Online. Ik heb een beter overzicht en snelle afhandelingen van mijn maand overzichten. Heel goedkoop en makkelijk. Het is echt een aanrader moet ik erbij zeggen.

Sterke punten
Goedkoop en makkelijk

Subliem Boekhouden !

Uiterst tevreden met dit boekhoudpakket dat perfect is afgestemd op wat je als zzp'er nodig hebt om jouw financin op orde te krijgen. Ook de support is prima geregeld en krijg je een heldere en snelle uitleg van de werking van het pakket. een aanrader

Sterke punten
goed voor zzp'ers

Ik gebruik e-Boekhouden

Werken met e-boekhouden is een nieuwe uitdaging en uitvinding voor mij. Boekhouden is namelijk een hoofdbreker, maar nu hoeft ik geen lange uren te gaan over mijn boekingen, dat kan nu heel gauw, omdat ik ook een gratis cursus heb kunnen volgen hierover binnen dit systeem.

Sterke punten
gratis cursus volgen

Heel blij met dit programma

Ik was in het begin helemaal niet te overtuigen om gebruik te maken van een boekhoudprogramma. Na mijn ervaring met het boekhoudprogramma van Twinfield kan ik zeggen dat ik heel blij ben dat ik het geprobeerd heb. Hij is heel handig en heeft vele voordelen. Mijn administratie is snel gedaan en het tarief is heel redelijk.

Sterke punten
redelijk tarief

enorme aanrader

Vergeleken met andere online boekhoudproduct lijkt MoneyMonk de enige te zijn die de meeste betaalbare prijzen heeft. Super makkelijk en intutief. Gebruiksgemak staat voorop, en ik kan me richten op werk in plaats van administratie. Al met al een enorme aanrader voor dienstverlenende ZZP'ers!

Sterke punten
betaalbare prijzen, makkelijk en intutief

Beste boekhoudprogramma

Ik vind het boekhoudprogramma van Myfinance handig om mee te werken. Duidelijke uitleg en de veiligheid vind ik top. Jij bepaald zelf wie jou informatie ziet en datnis dus heel goed. Je hebt met dit programma meer vertrouwen natuurlijk. Myfinace is de beste aanrader.

Sterke punten
Goedkoop en makkelijke functies

Zwakke punten
Geen

Super blij met het programma.

Als ZZP'er wil ik mijn pensioen op orde stellen en koos er daarom voor om mijn administratie zelf bij te houden. Offective helpt mij de boekhouding up-to-date te houden. Dit programma maakt mij als klant helemaal tevreden. Ik ben er super blij mee.

Sterke punten
administratie zelf bijhouden

Zonder betaling

Als er wordt gesproken over goede boekhouden software op het net denk ik gelijk aan E-Boekhouden. Waarom goed? Ze zijn goed, omdat ik heb gebruik kon maken van hun aantrekkelijke service mogelijkheden, waaronder gratis cursus boekhouden en 15 maanden lang gratis software testen.

Sterke punten
Aantrekkelijke service mogelijkheden

Myfinance is helder in gebruik

Als er n ding is dat Myfinance nastreeft, is het helderheid van gebruik. Het is ook uitermate goed gelukt. Dat betekent dat het vooral voor beginnende zzp?ers, die het misschien moeilijk vinden om hun boekhouding in te richten en bij te houden, een erg aantrekkelijk programma is. Het design van het programma is overzichtelijk.

Sterke punten
aantrekkelijk en makkelijk

Een aanrader

Al jarenlang gebruik ik de software van het bedrijf Exact Online. Ze bieden mij een compleet overzicht van hun diensten. Ik ben tijdig op de hoogte van alle transacties die pleeg en een overzichtelijke administratie beheer. Ik heb geen twijfels in dit bedrijf. Ze zijn het beste.

Sterke punten
Hun diensten is overzichtelijk

Zwakke punten
Geen

tijd besparing

Hiermee bespaar je tijd en kan je zelf zien hoe je bedrijf aan het groeien is. ik ga het een ieder aanraden ,want het is echt alles onder een dak en heel erg makkelijk om te gebruiken. Je kan ook via IDEAL betaald worden door de klanten nadat je hun een factuur hebt opgestuurd.

Sterke punten
uitbetaald worden door ideal

Alles uitravelen

Ik kan alles terugvinden in mijn cloud en kan dan overal en altijd mijn administratie verwerken. Kan alle data die mijn klanten naar vragen met hen delen. Wat een gemak. Ja hor ik verkies voor gemak en niet voor stress. Ik heb mijn keuze al gemaakt jij volgt.

Sterke punten
Altijd en overal bereikbaar

Zwakke punten
Geen

Goede dienstverlening

Het bedrijf Offective biedt mij de mogelijkheid om met hun passende software te werken. Ik ben een tevreden klant die gebruikt maakt van het pakket dat ze aanbieden om alles zo overzichtelijk te volgen. Groot of klein bedrijf; een ieder kan het pakket gebruiken.

Sterke punten
Ze bieden een goede dienstverlening

Zwakke punten
Geen

Waarom wel!

Met het boekhouden van het bedrijf rompslomp hoef ik niet lang te neuzen in het systeem om het overzicht te begrijpen. De software is zeer overzichtelijk en veel van mijn kostbaar tijd bespaar ik. Ze gebruiken duidelijke taal dus voor mij geen twijfels. Ze zijn bereikbaar voor iedereen.

Sterke punten
Overzichtelijke service aanbiedingen

Professioneel boekhouden

Dit is professioneel boekhouden als we praten over het boekhouden programma van het bedrijf Twinfield. Ik gebruik al jaren hun software en mijn administratie wordt steeds beter door hun verleende diensten. Het programma is snel te begrijpen. Het algehele overzicht staat open voor jou met een druk op de knop.

Sterke punten
Duidelijk genoeg om te begrijpen

Zwakke punten
Niets

Mocht er iets niet goed zijn gegaan kun je dat ook meteen zien

Met dit programma kan ik makkelijk de e-mailstatus bekijken. Je kunt alle verzonden e-mails bezichtigen verder kun je de datum, titel, ontvangers en de status van je mail bekijken. Zo kun je precies zien wanneer de mail is verzonden, ontvangen en is geopend. Mocht er iets niet goed zijn gegaan kun je dat ook meteen zien.

Sterke punten
Makkelijk de e-mailstatus bekijken

Zwakke punten
Geen

Een programma waarmee een ieder gebruik kan maken

Dit online boekhoudprogramma vind ik heel top. De reden waarom ik dit zeg, is omdat dit programma zodanig is ingericht dat je geen speciale boekhoudkennis nodig hebt om er gebruik van te kunnen maken. Dus dit programma is echt geschikt voor een ieder.

Sterke punten
Geen speciale boekhoudkennis nodig

Zwakke punten
Geen

Een refreshment waard

Na mijn studie heb ik jaren stil gezeten en nu heb ik de draad weer opgepakt. Hiervoor had ik een refreshment nodig. Bij E-Boekhouden heb ik een gratis boekhouden cursus gevolgd. Het totaal pakket heb ik gratis aangeboden gekregen. Hun service is heel goed en hun software is makkelijk te begrijpen. Intussen run ik mijn bedrijf zonder problemen.

Sterke punten
Ze geven een goede service

Offective

Fantastische applicatie en service" Graag schrijf ik deze review om mee te delen dat Offective een fantastische applicatie is die bovendien regelmatig wordt geactualiseerd. Zo kun je als gebruiker steeds profiteren van vernieuwingen in de applicatie hetgeen het ook boeiend maakt om met de applicatie te werken.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Makkelijk bij de hand

Online boekhouding is een echte aanrader. In het verleden nam het heel veel tijd in beslag om alles up-to-date te hebben en houden. Door gebruik te maken van e-Boekhouden is dat helemaal veranderd. Ik ben nu eerder klaar en heb alles makkelijk bij de hand.

Sterke punten
makkelijk

Het beste boekhoud programma

Ik als een ondernemer had altijd problemen met het bijhouden van mijn boekhoud administratie. Maar gelukkig is mijn probleem opgelost dankzij het boekhoudprogramma van Myfinance. Heel makkelijk en snel en is mijn administratie up to date. Zaken gaan beter dan voorheen.

Sterke punten
Handig en snel

Goede overzichtelijkheid geboden

Ondernemers leiden een druk leven. Meestal is er weinig tijd voor ontspanning. Daarom doe ik mijn administratieve zaken via het bedrijfssoftware van Exact Online.Vooral mijn financile administratie heb ik goed onder controle. Ik wordt tijdig op de hoogte gesteld van alle transacties.

Sterke punten
Informaties zijn overzichtelijk

Nu of nooit

Ik kan al de gegevens van mijn arbeiders in deze software verwerken, waardoor alles terug te vinden is. Het is zo fantastisch, als zij met verlof gaan, dat ik maar op een knop hoef te drukken en alle gegeven heb ik dan voor mij liggen. Voor mij is het nu en altijd.

Sterke punten
Uitgebreid en compleet

Zwakke punten
Geen

echt voordelig

als je nog niet wist dat je de software van twinfield kon koppelen met de software van andere applicaties dan weet je dat nu . je kan het koppelen met applicaties zoals ; webshop , kassa, CRM en banken .Het is eenvoudig in gebruik en ook nog overzichtelijk.

Sterke punten
software kan gekoppeld worden met andere applicaties.

Gratis aanmelden

In het begin wist ik niet welk programma het best bij me past. Bij dit online boekhoudprogramma kan jij je gratis aanmelden voor dertig dagen, wat ik echt goed vond. Ik was tevreden met de diensten die zij aanboden en besloot toen verder met dit programma te werken.

Sterke punten
Dertig dagen gratis

Zwakke punten
Geen

Beste Boekhoudpakket

MoneyMonk staat voor mij als een van de beste boekhoudpakket. De software is heel gemakkelijk in gebruik, het ziet er echt aantrekkelijk en duidelijk uit. Daarnaast is de prijs van de pakketten zeer redelijk. Daarnaast is het naast het feit dat het goed is voor bedrijven, ook nog perfect ontwikkeld voor zzp-ers.

Sterke punten
aantrekkelijk , redelijke prijzen

Myfinance

Ik vind ze wel redelijk ik heb ook een goede ervaring mogen mee maken met hun. Ik wil het daarom aan ieder ondernemer aanraden. Het is een boekhoudpakket. Ze helpen je om je zaken professioneel te handelen en je krijg de nodige instucties ook online.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

e-Boekhouden

Ik ben al 3 maanden bezig met e-Boekhouden en ik heb een goede ervaring met ze ik mag ook gratis testen omdat ik een starter bent. Er zijn ook gratis cursus voor bokhouden.het is ook ideaal voor ZZP'ers. Deze website heeft mij echt geholpen en ik vind ze heel goed.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

prettig programma

Een prettig programma. Een vast bedrag per maand, geen bijkomende kosten! Boekhouden was nog nooit zo leuk. Met de handige applicatie scan ik al mijn bonnen in, dit scheelt tijd en ik heb direct overzicht. applicatie is top. Ik raad het aan een ieder aan.

Sterke punten
handige applicatie

Boekhouding doen niet saai meer.

Na gebruik te hebben gemaakt van enkele boekhoudprogramma's, is Offective degene geweest waar ik ben blijven hangen. Alles staat er heel overzichtelijk en duidelijk bij. De boekhouding doen is helemaal niet saai meer, want daarvoor heeft Offective voor gezorgd.

Sterke punten
overzchtelijk, duidelijk

Myfinance Online boekhouden

Myfance houdt elke dag alle boekingen voor mij die er plaats vindt in mijn bedrif. Zo kunt u met deze programma ook een check up doen van jou bedrijf. Deze programma is ook handig tijdens het reizen. Zo kun je ook overzicht hebben over jou bedrijf. Proberen maar!

Geweldig gewoon

Echt geweldig is dit. Je hoeft geen software aan te schaffen. Alleen inloggen op het internet en je Kan je werk doen. Heel erg ovetzichtelijk en echt te gebruiken voor een ieder die met cijfers bezig is. Geen laptopbij de hand geen nood. Je pakt gewoon je smartphone en je werkt verder.

Sterke punten
Je hoeft geen software te kopen gewoon inloggen en werken.

Zwakke punten
Geen

Pret met MoneyMonk

Met MoneyMonk werk je prettig. Het programma vereist inderdaad weinig boekhoudkundige kennis en zonder boekhouder komt u een heel eind. Indien er hulp nodig is, dan kunt u gebruikmaken van de uitgebreide support mogelijkheden. Niet twijfelen en het gewoon uit proberen.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk

Goed voor nieuwelingen

Als je niet zo veel weet over boekhouden, maar je toch je zaken op orde wil hebben raad ik je aan om gebruik te maken van dit boekhoud programma. Je krijgt een gratis cursus en mag 15 maanden lang oefenen en kijken als je het wel een goede hulp vind voor uw administratie.

Sterke punten
Super voordelig voor starters

Handig

Om mijn administratie bij te houden en facturen op te maken, maak ik al een paar maanden gebruik van het boekhoudprogramma van Offective. Ik vind het heel handig en krijg er de beste resultaten van. Ik kan nu heel duidelijk zien waaraan ik mijn gelden besteed.

Sterke punten
je krijgt er de beste resultaten

Is het proberen waard

Soms krijg je een taak opgelegd voor de boekhouding en je weet niet hoe verder omdat je bang bent om zoveel keren te vragen voor duidelijkheid. Dat hoeft niet meer voor mij, omdat het bedrijf Twinfield mij de mogelijkheid biedt via hun software systeem om alle administratieve werkzaamheden zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Sterke punten
Veel duidelijk

Zwakke punten
Geen

makkelijk in gebruik

myfinance.nl is echt heel makkelijk in gebruik en je krijgt alle hulp indien je toch vast mocht zitten met iets of gewoon meer zou willen weten .deze software is goedkoop en je kan makkelijk online je boekhouding doen voor slechts een klein bedrag. Voordelig dus.

Sterke punten
makkelijk okm te gebruiken

Goedkoop en Voordelig

Voor kleine ondernemers als ik, is het heel handig gebruik te maken van een boekhoudprogramma. Offective geeft ons de mogelijkheid om heel makkelijk onze administratie zelf bij te houden. Het komt jou niet alleen veel goedkoper uit, maar ook veel voordeliger.

Sterke punten
administratie zelf doen

MoneyMonk, ga ervoor!

Echt een TOP pakket met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Alles wat je als ZZP-er nodig hebt zit er in. Zelfs zonder boekhoudkennis, want het het is heel gebruiksvriendelijk. Je hebt een helder en eenvoudig overzicht van je financieel administratie.

Sterke punten
goede prijzen/kwaliteit, helder en eenvoudig

Prima boekhouden!

E-boekhouden is een duidelijk boekhoudpakket voor verenigingen, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om een btw administratie te voeren. Via een support pagina die compact en helder informatie verschaft. Terugval op een helpdesk is, indien nodig, snel en kwalitatief. prima!

Sterke punten
duidelijk

wolterkluwer.com

Ik raad een ieder aan die ondernemer is om dit program te gebruiken vanwege de voordelen. Meer tijd overhouden om te ondernemen? Met Twinfield Boekhouden bespaar je tijd op je administratie! Efficinter werken Tijd besparen Direct inzicht Koppelen met andere software

Boekhoudprogramma

Ik vind het GOED dat de eerste 15 maanden van uw onderneming gratis boekhouden n factureren. Het begelijden van de startende ondernemers is heel TOP. Dat heeft mij als starter heel veel geholpen. Als Zzp'er startende was ik er ongerust, omdat ik niet weet hoe verder te gaan met mijn Boekhouden.

Sterke punten
Alle functies voor zzp'ers

Zwakke punten
Geen

Top service

Na lang zoeken en uitproberen van de diverse boekhoudprogramma's is mijn keus uiteindelijk Offective geworden. Van deze beslissing heb ik tot nu toe alleen maar plezier gehad. Mijn boekhoudkundige kennis was/is minimaal, maar de logische structuren en de gebruikte termen in simpel Nederlands maken het, juist voor mensen met weinig administratieve ervaring, een fijn boekhoudprogramma om mee te werken. Het is ook fijn dat je alle gegevens kan exporteren naar Excel en PDF formaat. Sinds kort is het mogelijk om een koppeling te maken met Internetbankieren. Mutaties hoef je niet meer te downloaden en dat maakt het nog simpeler, waardoor er minder kans is op fouten. De helpdesk werkt snel en met kennis van zaken. Ik heb zelfs wel eens binnen 5 minuten mijn vraag beantwoord gekregen via e-mail. Neem een proefabonnement en je krijgt er zeker geen spijt van.

Sterke punten
De helpdesk werkt snel en met kennis van zaken.

Zwakke punten
geen

Leuke programma!

Na jaren weer als zelfstandige begonnen, mijn ervaring met boekhouding was niet al te best. Na het ontdekken van rompslomp begin ik er nu zelfs plezier in te krijgen. Dit programma maakt het voor een Zzp-er gewoon leuk om ook je boekhouding zelf te doen.

Sterke punten
plezierig en eenvoudig

Zwakke punten
geen

Alles is er

Kan met plezier mijn projecten afwikkelen en mijn klanten zijn ook helemaal tevreden. Het is zo makkelijk omdat ik een gepaste abonnement heb afgesloten om mijn administratie bij te houden. Met hun aangepaste prijzen hebben ze mij als startende ondernemer echtwel geholpen. Geef mij maar Moneymonk!

Sterke punten
Makkelijke voorzieningen

Zwakke punten
Geen

Tijdbesparend

Administratie is niet echt mijn ding en ik stopte er altijd heel veel tijd in, totdat ik via vrienden op deze site terecht kwam. Ik heb nog meer tijd over voor mijn eigen onderneming en heb er een hele poos vertrouwen in dat het helemaal goed komt. Ik hoef nergens naar om te kijken of zorgen te maken.

Sterke punten
Heel gemakkelijk en handig

grote voordeel

Het grote voordeel van Myfinance is dat het programma voor bijna iedereen, ook zonder veel boekhoudkundige ervaring, goed te gebruiken is om betrouwbaar al je bedrijfsmatige financile zaken te administreren. De prijs/prestatie verhouding is erg gunstig en de instap kosten zijn laag.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk en lage kosten

Cursus voor mij

Ik ben pas gestart met dit bedrijf. Wat ik het best vind is dat ze cursussen hebben en ik kan elk uur van de dag volgen. Dus op mijn eigen tijd. Je kan ook raportages opvragen. Veel accountants hebben mijn hun aanbevolen. Dus waarom zou ik niet. Probeer het maar. Is de prijs waard.

Sterke punten
Goede prijzen

Zwakke punten
Geen

geweldig deal

Bent u korter dan 15 maanden geleden gestart als ondernemer, of gaat u zich binnenkort inschrijven? Gedurende de eerste 15 maanden van uw onderneming is e-Boekhouden volledig gratis, zonder verplichtingen. U heeft ook geen boekhoudkennis nodig om aan de slag te gaan met e-Boekhouden.

Sterke punten
gratis cursus

MoneyMonk

Moneymonk is een website waar ZZP'ers online boekhouden kunnen doen. En ik vind het handig omdat je dan nie tot laat in je bureau moet zitten op het werk. Ze hebben pakketten met zeer redelijke prijzen. En je krijgt alles wat je zoekt daar. Ik heb een heel goede ervaring met ze.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Goede inzicht

Altijd en overal inzicht in je boekhouding. Zo kun je bijsturen waar nodig is en weet je op elk moment in het jaar hoe je bedrijf ervoor staat. Het beste online boekhoudprogramma die ik heb mogen ervaren. Ik raad aan om het echt te proberen. Echt super.

Sterke punten
Goed overzicht en betrouwbaar

Zwakke punten
Nog geen nadelen

Goede keus

De bedrijfsadministratie online mogelijkheid van offective moet je zeker uitproberen. Als je eenmaal bent gestart zal je er zeker gebruik van blijven maken. Je kan online vanuit elke gewenste plek je administratie doen. Je moet alleen maar inloggen en je kan van start. Alleen internet heb je nodig.

Sterke punten
Simpel en eenvoudig

alle onder een dak

het is meer dan geweldig wat je allemaal met deze software kan doen . Je kan je boekhouden doen , je kan bankieren, je kan proffecionele offertes opmaken en facturen en je kan ook nog zien als de klant voor wie je die gestuurd hebt het heeft bekeken.

Sterke punten
boekhouden , bankieren , offertes, facturen enz

goede ervaring

Ik heb zeer goede ervaringen met het klant en gebruiksvriendelijke boekhoud programma van MyFinance. MyFinance heeft mij goed geholpen in mijn dagelijkse zaken. Het programma levert voor lage kosten een prima product. Ik raad dit aan een ieder aan om uit te proberen.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk en lage kosten

Twinfield

Heb Twinfield gevonden om mijn administratie makkelijk te maken. Ik heb alleen mijn mobiel nodig en kan de offertes opmaken en ter plekke voor de klant op de e-mail doen. Dank je wel Twinfield. Als accountant is het heel voordelig om met Twinfield te werken.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Nooit teleurgesteld

Dit online boekhoudbedrijf heeft mij nooit teleurgesteld. Het maakt mijn werk alleen maar makkelijker. Het maakt bijvoorbeeld zelfs berekeningen voor mij. Veder maakt dit programma automatisch een overzicht voor je met de waarden van je bezit. Dit alles komt ook nog netjes op je winst- en verliesrekening te staan.

Sterke punten
Automatisch een overzicht voor je met de waarden van je bezit

Zwakke punten
Geen

Offective

Ik gebruik zowel Exact Online als Offective en kan uit ervaring zeggen dat Offective een stuk gebruikersvriendelijker en goedkoper is. Offective kenmerkt zich door haar eenvoudigheid en gebruiksgemak. Ik kan dan ook iedereen aanraden om naar Offective over te stappen of het ns uit te proberen.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Alles bij elkaar

Via hen software heb ik nu echt Alles bij elkaar. Ik ben niet technisch ingesteld maar dat hoeft ook helemaal niet. Het is voor mij overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, dat is toch wel het belangrijkste voor mij. Er is nog maar weinig tijd wat ik nu kwijt ben hiermee

Sterke punten
meer tijd over

e-boekhouden een aanrader.

E-boekhouden is makkelijk in gebruik, ook voor de starter De mobiele applicatie is handig. Bij het opstarten gaat snel. Het is gratis voor starters tijdens de eerste 15 maanden van hun onderneming. Boekhoudmodule tegen lage prijs aan te vullen met urenregistratie- en factuur/offerte module inclusief periodiek factureren en mobiele-urenregistratie.

Offective

Gewoon even een email dat Offective er steeds beter en professioneler uit gaat zien. Helpdesk is prima, response tijd is uitstekend. men denkt goed mee. Nieuwe ontwikkelingen en ideen worden snel en goed getest doorgevoerd. Er zijn wat kleine zaken (zo is het mij bijvoorbeeld nooit gelukt de plaatsnamen in kleine letters te krijgen ondanks de instelling) maar overall: ?Chapeau? Ik ben erg tevreden met het pakket en zal het zeker aan anderen blijven adviseren.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Ga zo door MoneyMonk

Moneymonk is voor mij een hele prettige manier om mijn boekhouding bij te houden. Alles is heel overzichtelijk. Alles is gekoppeld aan elkaar dus in een ogenblik is alles bijgewerkt. Ze luisteren ook graag naar hun klanten en vragen vaak feedback. Daar wordt ook meteen wat aan gedaan. Ga zo door!!

Sterke punten
behulpzaam en overzichtelijk

Geen twijfels

Wanneer je zeker bent van je zaken, geeft dat een goed gevoel. Ik werk al jaren met het boekhouden programma van het bedrijf Twinfield. Ze bieden mij professionele diensten en gegevens is heel goed beveiligd. Ik hoeft niet bang te zijn voor fraudieuze handelingen door derden.

Sterke punten
Programma isgoed beveiligd.

Ik zou deze app aanbevelen.

elk probleem is een uitdaging voor de medewerkers van e-Boekhouden en zij vinden altijd de juiste oplossing! Heel servicegericht en op een (support)vraag wordt zeer snel gereageerd en meestal al met een oplossing waar je wat aan hebt. Mocht uw probleem niet direct opgelost kunnen worden, dan staat een ontwikkelteam klaar om op (korte) termijn voor een passende oplossing te zorgen. Ik ben zeer tevreden over de functionaliteit van e-Boekhouden en met name over de support die door hun geleverd wordt!

Sterke punten
beste service.

tevreden hiermee

Een vriend van mij heeft me zes maanden terug aangeraden myfinance uit te proberen om mijn boekhouden te kunnen doen . Ik vergat meestal om het bij te werken en natuurlijk je moet ook naar je huis. Ik ben er mee gestart en nu is mijn boekhouding up to date , Het maakt niet uit hoelaat het is . Ook al ben ik thuis kan ik altijd even inloggen en mijn cijfers bekijken

Sterke punten
boekhouding bijhouden zodra je maar even tijd hebt

werkt voor ons

bij het opzetten van onze stichting zaten we even met hoe wij onze administratie zouden kunnen doen. we zijn dus met de gratis 15 maanden gestart van e-boekhouden en alles gaat tot nu toe uitstekend. Je geloofd het of niet het zijn echt 15 maanden waarbij je gratis gebruik kan maken van hun software.

Sterke punten
15 maanden gratis

Je eigen tijd indelen

Het juiste online programma, waarmee ik mijn registratie van voorraden en orders kan bij houden zonder tussenkomst van derden. Ik ben dik tevreden met dit program en alles is ovetzichtelijk te bekijken Zodra je de beschikking hebt over internet vebinding.

Sterke punten
Online te bekijken en bij te werken

Ontwikkeld door professionals

Als ondernemer van een groot bedrijf twijfel ik niet aan de diensten van het bedrijf Myfiance. Het software programma is ontwikkeld door professionals. Ik heb opgemerk dat ze een jarenlange ervaring hebben waardoor al mijn vereisten snel en klantvriendelijk afgehandeld worden.

Sterke punten
Snelle klantenservice

Zwakke punten
Niets

Bedrijfsadministratie met Offective

Mijn bedrijfsadministratie was altijd overhoop zonder een stabiel programma. Sinds ik met het online programma van Offective ben begonnen, maak ik mij geen zorgen meer. Het is heel handig, snel en makkelijk. Daarnaast heb ik mijn administratie altijd up to date.

Sterke punten
Handig en snel

Eenvoudig te werk

Mijn studie heb ik pas afgerond en ben mijn eenmanszaak gestart. Het ging stroefjes met de administratie omdat ik deze liet liggen. Een vriend heeft mij aangeraden om het boekhouden programma van het bedrijf Twinfield te raadplegen. Dit heb ik ook gedaan. Op een heel eenvoudige manier werk ik mijn administratie bij die makkelijk te begrijpen is.

Sterke punten
Makkelijk te begrijpen

Zwakke punten
Niets

MoneyMonk!

Sinds een paar jaar werken wij met volle tevredenheid samen met MoneyMonk. Op meerdere vlakken besparen zij ons heel veel tijd en energie, zodat wij tijd overhouden om te doen waar wij zelf goed in zijn: ondernemen!! Gedurende onze samenwerking, is onze feedback altijd direct opgepakt en wordt het boekhouden alleen maar makkelijker. Bedankt MoneyMonk!

Sterke punten
betrouwbaar en snelle afhandeling.

Zwakke punten
Geen nadelen.

Gratis Testen

Ik heb 15 maanden gratis mogen testen als starter! Modules voor boekhouden en voor factureren. Gratis cursus boekhouden. Dit alles in 1 pakket. Dat klinkt zo ongelooflijk maar het is waar. Ik ben super blij met mijn overzichten. Het is echt een aanrader.

Sterke punten
Goede overzichten

Niet zoveel geld gekost.

Uit de vele boekhoudprogramma?s ben ik blijven keven bij het boekhoudprogramma van Twinfiel. Ik heb er veel voordelen uit gehad. Het kostte mij niet zoveel geld en ik kan mijn administratie makkelijker bijhouden. De resultaten zijn veel overzichtelijker.

Sterke punten
makkelijk bijhouden van je administratie

Offective

Offective is geweldig in gebruik en ook gunstig in de prijs "Offective overtreft mijn verwachtingen" Bij veel software is het aanschaffen en dat is het dan ook. ik ben zeer tevreden over het pakket en de service Als je belt wordt je netjes en correct geholpen, ik zal zeker het pakket aan anderen voordragen.

Sterke punten
Echt handig en goede service

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

beste samenwerking

Als je ervoor kiest om je bedrijfs administratie via moneymonk te doen zou ik het zeker aanbevelen. Je kan met moneymonk facturen opstellen en betaald worden via IDEAL. Bespaar dus je kostbare tijd en kies voor je gemak,want met moneymonk kan je de hele dag aan de slag.

Sterke punten
krijg betaald met ideal

Prima

MyFinance is heel overzichtelijk, intutief en heeft duidelijke knoppen. Hierdoor vind je snel je weg in de tool en kan je direct je administratie gaan verwerken. Je wordt ook snel, deskundig en vriendelijk telefonisch geholpen; globaal een prima service!!

Sterke punten
Goede service , overzichtelijk en duidelijk

Exact de naam zegt het al

Een prima werkende site, het doet precies waar je het voor nodig hebt. Namelijk de boekhouding. Ik heb vele site's uit getest, maar er was er niet 1 die zo goed werkt als deze. Ik blijf deze ook gebruiken, ik wil geen andere meer. Zoek je een goede site voor de boekhouding, probeer het hier eens uit.

Sterke punten
Werkt perfect, mooi, snel

Zwakke punten
Je moet even door hebben hoe het werkt

Goed verstaanbaar

Er zijn bedrijven die online bedrijfsadministratie bieden. Niet bij een ieder is het makkelijk te begrijpen. Door gebruikmaking van de software van het bedrijf Offective doe ik mijn administratie op een eenvoudige manier. Alle informatie is verstaanbaar en hun diensten zijn voor mij overduidelijk

Sterke punten
Makkelijk te begrijpen

Zwakke punten
Niets

Veilig en goedkoop

Ik was altijd bang om online financieele dingen te regelen Omdat ik in gedachten had dat iemand mij gegevens in kon. Maar met myfinance heb ik geen vrees meer Omdat ze veiligheid op de eerste plaats zetten. Bij hun moet je of kan je inloggen met jouw fingerprint. Dus niemand kan zonder jouw toestemming erin.

Een supergemakkelk programma.

Twinfield is een supergemakkelk programma. Maar zelfs dan kun je natuurlijk nog vragen hebben. En ook dat is geen probleem, want de mensen bij Twinfield zijn er altijd voor je om je te helpen en dat doen ze heel vakkundig! Ik heb al meerdere keren een vraag gehad. De medewerkers zijn ook heel vriendelijk!

Sterke punten
gemakkelijk en behulpzaam

Klantenservice is perfect bij e-boekhouden

Perfecte klantenservice bij e-boekhouden. En het programma bevalt na jaren nog altijd prima. Sterker nog, er worden steeds weer dingen verbeterd. Ik denk er zelfs over om het te koppelen aan mijn webshop. Dan wordt het helemaal efficint!.

Sterke punten
goede klantenservice

gewoon doen

Ik zou een ieder zeggen die bezig is met een onderneming om ergewoon voor te gaan . Laat je boekhouding niet meer liggen of verwaarloos het niet meer. Je kan het zelf doen met de begeleiding van moneymonk.nl. Je kiest zelf de tijd waarop je ermee bezig wilt zijn want je bent niet gebonden aan een kantoor.

Sterke punten
geschikt voor een ieder met een onderneming

Offective Bedrijfsadministratie Software

Offective OMG ze zijn gewoon TOP. Ik mocht hun bedrijfsadministratie Software 30 dagen lang gratis uitproberen. En bovendien weten ze heel goed om te gaan met hun klanten, zeer klantvriendelijk zijn ze.Hun Online boekhoudprogramma is veel eenvoudiger en overal toegang tot hun boekhouding.

Sterke punten
Ze bieden Offective gebruikers een proefaccount aan.

Zwakke punten
Geen

Offective Bedrijfsadministratie Software

Offective OMG ze zijn gewoon TOP. Ik mocht hun bedrijfsadministratie Software 30 dagen lang gratis uitproberen. En bovendien weten ze heel goed om te gaan met hun klanten, zeer klantvriendelijk zijn ze.Hun Online boekhoudprogramma is veel eenvoudiger en overal toegang tot hun boekhouding.

Sterke punten
Ze bieden Offective gebruikers een proefaccount aan.

Zwakke punten
Geen

Geen verwaarloosd boekhouden meer.

Voordat ik gebruik maakte van Yoursminc, verwaarloosde ik mijn boekhouden nogal. Yoursminc helpt mij daarbij heel veel. Mijn boekhouden is niet alleen up-to-date, maar binnen de kortste tijd helemaal in orde. Hij werkt prima en ik hoefde er niet veel voor uit te geven.

Sterke punten
goedkoop en werkt prima

Prima boekhouden!

Prima boekhoudprogramma. Ik heb zelf veel ?knowhow? van boekhouden. Maar dit programma is ook voor mensen zonder boekhoudervaring heel toegankelijk. e-Boekhouden is makkelijk in gebruik. De klanten zullen zonder zorgen, het programma makkelijk kunnen volgen.

Sterke punten
soepel voor beginners

Prima boekhouden!

Prima boekhoudprogramma. Ik heb zelf veel ?knowhow? van boekhouden. Maar dit programma is ook voor mensen zonder boekhoudervaring heel toegankelijk. e-Boekhouden is makkelijk in gebruik. De klanten zullen zonder zorgen, het programma makkelijk kunnen volgen.

Sterke punten
soepel voor beginners

Status van uw fractuur

Dit online programma gebruik ik al jaren, wat ik echt goed vind van dit programma is dat het een heel goed overzicht heeft over de facturen. U kunt de status zien van uw factuur, is het betaald, staat het nog open of bent u te laat. Dit is echt een programma die een ieder kan gebruiken.

Sterke punten
Goed overzicht over de fracturen

Zwakke punten
Geen

Status van uw fractuur

Dit online programma gebruik ik al jaren, wat ik echt goed vind van dit programma is dat het een heel goed overzicht heeft over de facturen. U kunt de status zien van uw factuur, is het betaald, staat het nog open of bent u te laat. Dit is echt een programma die een ieder kan gebruiken.

Sterke punten
Goed overzicht over de fracturen

Zwakke punten
Geen

Heel goed

Dit is een compleet boekhoudpakket voor zeer lage prijs, inclusief uren- en rittenregistratie. Het programma Biedt een ?Samenpakket? voor een laag maandbedrag, voor flexibele hulp. De tool biedt een overstapservice. Het is ook Zeer eenvoudig in gebruik.

Sterke punten
compleet pakket, flexibele hulp

Heel goed

Dit is een compleet boekhoudpakket voor zeer lage prijs, inclusief uren- en rittenregistratie. Het programma Biedt een ?Samenpakket? voor een laag maandbedrag, voor flexibele hulp. De tool biedt een overstapservice. Het is ook Zeer eenvoudig in gebruik.

Sterke punten
compleet pakket, flexibele hulp

Aanrader!

Twinfield is beschikbaar voor Zzp'ers, MBK, groot MBK, accountant en administratie kantoor. Twinfield is Eenvoudig en betaalbaar online boekhouden. U werkt met Twinfield sneller en efficinter. Een aanrader dus voor een ieder. U kunt hem ook gratis uitproberen

Sterke punten
makkelijk, snel, efficint

Denken met je mee

Online werken was niet echt me ding omdat ik het altijd zo ingewikkeld vond. Maar moneybird denkt met je mee en ze helpen je ook als je iets niet snap. En dat geeft me echt een gerust gevoel. Nu heb ik overal waar ik bn inzicht in mijn boekhouden.

Aanrader!

Twinfield is beschikbaar voor Zzp'ers, MBK, groot MBK, accountant en administratie kantoor. Twinfield is Eenvoudig en betaalbaar online boekhouden. U werkt met Twinfield sneller en efficinter. Een aanrader dus voor een ieder. U kunt hem ook gratis uitproberen

Sterke punten
makkelijk, snel, efficint

boekhouden

Ik kreeg te horen van mijn moeder dat Rompslomp een boekhoudprogramma is die speciaal is ontworpen voor ZZP'ersen en dat je daar gratis facaturen kan maken met Rompslomp en ik vond het interresant. ik vind het een heel makkelijke website dus vanaf nu zal ik zeker met hun werken.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

App ter beschikking voor uw mobiele telefoons

Dit online boekhoudbedrijf heeft ook een app ter beschikking voor uw mobiele telefoons, wat echt in mijn voordeel is. Zo kan ik gewoon via mijn mobiel bijvoorbeeld een fractuur maken, heel gemakkelijk mijn boekhouden in de gaten houden. Echt een top programma.

Sterke punten
Via mijn mobiel bijvoorbeeld een fractuur maken

Zwakke punten
Geen

Tijd besparen

Ik bespaar mijn tijd nu op mijn administratie waardoor ik meer tijd voor mezelf heb. Als ondernemer kan je administratieve werkzaamheden niet laten liggen. Doordat ik gebruik maak van de diensten van het bedrijf Twinfield werk ik efficinter. Ik weet waarmee ik bezig ben en het lukt heel goed.

Sterke punten
Doelgericht werken

Tijd besparen

Ik bespaar mijn tijd nu op mijn administratie waardoor ik meer tijd voor mezelf heb. Als ondernemer kan je administratieve werkzaamheden niet laten liggen. Doordat ik gebruik maak van de diensten van het bedrijf Twinfield werk ik efficinter. Ik weet waarmee ik bezig ben en het lukt heel goed.

Sterke punten
Doelgericht werken

DigiBTW

Als ZZP'er van mijn onderneming heb ik gekozen voor DigiBTW. Van DigiBTW heb ik kunnen kiezen voor gratis uitproberen en van daaruit kan ik zeggen dat deze Online boekhouden voor ZZP'ers super simpel en voordelig is, want ik kan mijn eigen boekhouder zijn, zonder een te zoeken.

Yoursminc

Yoursminc is het meest ideale boekhoudsysteem voor mij als ondernemer. Het werkt super simpel, de kosten laag, betrouwbaar en de service is helemaal top! Yoursminc heeft een uitgebreid aanbod m.b.t. diverse pakketten, waardoor je alleen gebruik maakt en betaalt voor wat jij nodig hebt voor de boekhouding voor jouw bedrijf.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

De meeste mogelijkheden.

Ik heb er een aantal boekhoudprogramma's uitgeprobeerd, maar Offective biedt mij de meeste mogelijkheden. Mijn administratie is nu altijd up-to-date, mijn gegevens zijn veilig en ik ondervind helemaal geen stagnaties. Heel fijn werken met Offective.

Sterke punten
gegvens zijn veilig verwerkt

De meeste mogelijkheden.

Ik heb er een aantal boekhoudprogramma's uitgeprobeerd, maar Offective biedt mij de meeste mogelijkheden. Mijn administratie is nu altijd up-to-date, mijn gegevens zijn veilig en ik ondervind helemaal geen stagnaties. Heel fijn werken met Offective.

Sterke punten
gegvens zijn veilig verwerkt

Top service

Tot nog toe heb ik een zeer positieve reactie over het gebruik van Exact Online. Het is gebruikersvriendelijk het heeft een duidelijke interface en naar mijn inzien is het ook een intelligent pakket waar veel mogelijkheden en uitbreidingen te realiseren zijn. De support is zeer correct en de visie dat de klant kan meedenken in de ontwikkeling van het pakket vind ik n van de reden om een abonnement aan te gaan. Wellicht zal ik kleine foutjes tegen kunnen komen maar uit ervaring weet ik dat de service goed is en snel zal worden opgelost.

Sterke punten
een duidelijke interface

Top service

Tot nog toe heb ik een zeer positieve reactie over het gebruik van Exact Online. Het is gebruikersvriendelijk het heeft een duidelijke interface en naar mijn inzien is het ook een intelligent pakket waar veel mogelijkheden en uitbreidingen te realiseren zijn. De support is zeer correct en de visie dat de klant kan meedenken in de ontwikkeling van het pakket vind ik n van de reden om een abonnement aan te gaan. Wellicht zal ik kleine foutjes tegen kunnen komen maar uit ervaring weet ik dat de service goed is en snel zal worden opgelost.

Sterke punten
een duidelijke interface

Heel goedkoop

Een zekere aanrader is het het bedrijf Myfiance. Ik ben een beginneling met mijn bedrijf en tegen een zeer laag tarief maak ik gebruik van hun aangeboden diensten. Als ik de kluts kwijt ben kan ik altijd gebruik maken van hun overzichtelijk pakket die ze aanbieden. Met een klik op de knop kan ik altijd terug om te verifiren.

Sterke punten
Minder financile uitgaven

Heel goedkoop

Een zekere aanrader is het het bedrijf Myfiance. Ik ben een beginneling met mijn bedrijf en tegen een zeer laag tarief maak ik gebruik van hun aangeboden diensten. Als ik de kluts kwijt ben kan ik altijd gebruik maken van hun overzichtelijk pakket die ze aanbieden. Met een klik op de knop kan ik altijd terug om te verifiren.

Sterke punten
Minder financile uitgaven

Recommandabel programma

E-boekhouden is gebruikersvriendelijk, ondersteunend en heel makkelijk om correcties te maken zonder allerhande extra journaalposten. Daardoor voor elke ondernemer heel goed zelf te verwerken waardoor voor de accountant alles kan worden voorbereid en deze daardoor veel goedkoper wordt.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk , ondersteunend , simpel

Recommandabel programma

E-boekhouden is gebruikersvriendelijk, ondersteunend en heel makkelijk om correcties te maken zonder allerhande extra journaalposten. Daardoor voor elke ondernemer heel goed zelf te verwerken waardoor voor de accountant alles kan worden voorbereid en deze daardoor veel goedkoper wordt.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk , ondersteunend , simpel

Tijd sparen met moneymonk

Moneymonk bespaard met echt heel veel tijd en stres. Ze hebben dagelijks een back up dus ik hoef niet bang te zijn dat ik me gegevens kwijt raak. Ook het op maken van facturen gaat snel. En het betalen via ideal gaat nog sneller. Wat een lust is dit.

Tijd sparen met moneymonk

Moneymonk bespaard met echt heel veel tijd en stres. Ze hebben dagelijks een back up dus ik hoef niet bang te zijn dat ik me gegevens kwijt raak. Ook het op maken van facturen gaat snel. En het betalen via ideal gaat nog sneller. Wat een lust is dit.

De beste keuze

Vorig jaar had ik een prettige boekhoudprogramma ontdekt! Bij Moneybird gaat alles zo simpel. Zelfs bij mensen met heel weinig ervaren. Ik had andere boekhoudprogramma's probeert maar bij Moneybird kon ik meer voordelen halen. Ik raad een ieder om dit uit te proberen.

Zwakke punten
makkelijke verwerking

Offective

Ik maak nu enkele maanden gebruik van Offective, Offective is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ik ontvang regelmatig een nieuwe release. Op dit moment gebruik ik vooral de modules Taken en Opportunities. De support is zeer correct en de visie dat de klant kan meedenken in de ontwikkeling van het pakket vind ik n van de reden om een abonnement aan te gaan.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Offective

Ik maak nu enkele maanden gebruik van Offective, Offective is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ik ontvang regelmatig een nieuwe release. Op dit moment gebruik ik vooral de modules Taken en Opportunities. De support is zeer correct en de visie dat de klant kan meedenken in de ontwikkeling van het pakket vind ik n van de reden om een abonnement aan te gaan.

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

altijd onderweg

Door mijn baan ben ik altijd onderweg, soms zelf uitlandig. Rompslopm maakt het zo makkelijk dat ik online het programma kan bedienen en mijn werk kan doen. Boekhouden is nooit eerder zo prettig geweest. Voor mij als freelancer heb ik de keus al gemaakt en ga ik niet terug. Jij nu!

Sterke punten
overal inloggen

Zwakke punten
Geen

super tevreden

ik heb me gratis kunnen aanmelden bij moneybird.nl en heb er geen spijt van . het is een heel goed programma die je helpt om je boekhouden bij te werken . Het is heel erg gemakkelijk om te gebruiken en op te zetten . Je kn online facturen opstellen en versturen naar klanten .

Sterke punten
een boekhouding met alles erop en eraan

Duidelijk programma en goede service.

het programma is goed te begrijpen. De online help pagina met de filmpjes maken het gebruik erg makkelijk. Als je er niet uit komt kan je een mailtje sturen. Je krijgt snel een persoonlijk antwoord. Dit bedrijf is zeer toegankelijk en daar houd ik van.

Sterke punten
Goede service en eenvoudig

Goede overzicht

Als accountant heb ik heel veel bedrijven die mij aannemen voor hun boekhouding . Door de online boekhouding programma van het bedrijf Twinfield kan ik gerust mijn werk naar behoren doen. Hun verleende diensten zijn professioneel en ik heb dan een heel goed overzicht over de samenwerking met mijn klanten.

Sterke punten
Makkelijk te begrijpen

Zwakke punten
Niets

Boekhouden nog nooit zo leuk

Na uitgebreid te hebben gekeken naar verschillende boekhoudpakketten , ben ik terecht bij MoneyMonk. Een simpele en overzichtelijke omgeving maakt het pakket zeer eenvoudig om te doorgronden. Ook de snelheid van het systeem, de helpdesk, reactiesnelheid bij vragen en de YouTube hulpvideo's maken het een geweldig systeem om mee te werken. Boekhouden wordt inderdaad bijna leuk...

Sterke punten
simpel en overzichtelijk

Pluspunten Yoursminc

Yoursminc is heel eenvoudig. Dat kwam eerder al uitgebreid aan bod. Maar het pakket heeft ook nog andere pluspunten. Je kunt hem ook gratis uit testen. De werkwijze is vrij simpel. Gewoon aanmelden, en binnen de minuut kun je aan de slag! Je werkt altijd via een beveiligde verbinding en door middel van een versleuteld wachtwoord.

Sterke punten
eenvoudig en veilig

ik ben echt blij hier mee

Ik moet eerlijk toegeven dat ik heel erg blij ben met myfinance online boekhoud programma. het is makkelijk en gebruiks vriendelijk en ook nog goedkoop. Wil je dus je eigen boekhouden doen , wanneer je dat maar zou willen dan moet je je nu registreren bij myfinance.

Sterke punten
gebruiks vriendelijk

Curcus boekhouden

Het is een hele fijne en goeie curcus. Je krijgt de hulp die je nodig hebt. Terwijl je er niet voor de deur uit hoeft. Het is ideaal voor mensen die hun boekhouding niet uit handen willen geven. Je leert om het helemaal zelf te doen. En bij hulp kan je altijd om hulp vragen.

Sterke punten
Leerzaam

Met Offective valt er niets te klagen.

Het boekhoudprogramma van Offective is naar mijn zeggen het beste programma die er bestaat. Als beginneling had ik nogal veel vragen en de vriendelijke helpdesk beantwoordde die heel geduldig. IK heb nu betere overzichten over al mijn financieen. Ik heb niets te klagen.

Zwakke punten
vriendelijk helpdesk

Aanrader

Alles ZZP'ers Naar een manier zoeken om hun administratie te doen Zou ik ze dit echt willen aanraden. Moneymonk bied je echt de gelegenheid om online je boekhouden te kunnen doen. Je hebt alles in een en kan zelf aan de slag. Wat heb je nodig? Internet en een laptop. Of nog makkelijker je mobiel.

Sterke punten
Alles in een

goed programma

Rompslomp is een heel goed boekhoud programma en wordt dagelijks door meer dan 10.000 ondernemers gebruikt. Het maakt niet uit welk beroep je hebt , zolang je maar een kleine onderneming runt of gewoon je zaken op orde wil hebben zou je gebruik kunnen maken van hun diensten.

Sterke punten
meer dan 10.000 ondernemers aangesloten

Heel betrouwbaar

Ik ben ondernemer en heb goede ervaringen met Exact Online. Ze doen alle administratieve werkzaamheden overzichtelijk en je wordt direct op de hoogte hierover gesteld, zodat jij ook kan nagaan waarmee ze bezig zijn geweest. Dit maakt dat je niet hoeft te twijfelen aan jou zaken die ze afhandelen.

Sterke punten
Ze zijn betrouwbaar

Zwakke punten
Niets

digibtw

Sinds kort ben ik overgestapt naar DigiBTW. Wat een verademing en wat een enorm eenvoudig te hanteren pakket. Ik ben er super blij mee. De 'look and feel' van DigiBTW is op en top super. Je kunt heel eenvoudig je zakelijke bankrekening koppelen en automatisch of handmatig de mutaties verwerken. Daarnaast heeft het programma een eenvoudig te gebruiken sjabloon voor je facturen. Even je logo uploaden en de factuur is klaar voor verzending. Zo gepiept en heel eenvoudig. Waar ik ook erg tevreden over ben is de dashboard met real-life informatie. Kortom: ik ben erg tevreden.

Alles overzichtelijk

Drukte is mijn naam. Door mijn druk schema heb ik niet altijd de tijd het een en ander te controleren. Myfinance maakt het zo handig dat ik overal kan inloggen en kan invoeren en ook kan kijken hoe het financieel met mijn bedrijf gaat. Alles op mijn vingertoppen is een plezier.

Sterke punten
Overal bereikbaar en op mijn vinger tippen

Zwakke punten
Geen

Twinfield

Ik heb met Twinfield tijd kunnen besparen op mijn administratie en als accountant heb ik mijn werk beter kunnen vastleggen. Het gebruik hiervan heeft mij een overzichtelijke administratie kunnen geven van mijn werk en opdracht. Om dit programma ook zelf te proberen kunt u als mij op de 30 dagen gratis plan gaan.

Sterke punten
overzichtelijke administratie

Online je boekhouding doen

Met yoursminc kan je administratie niet keer stuk. Als je je registreert kan je drie maanden lang gratis de proef op de som nemen. Doe online je boekhouden en heb altijd een overzicht van je financiele situatie. Dit Kan je gewoon doen met met smartphone.

Sterke punten
3 maanden gratis

Goed pakket,goede service

Perfect en leuk pakket voor starters,goeie overzichtelijke boekhoudprogramma en ziet er ook heel mooi uit en duidelijk. Ik kan mijn offertes beter berekenen. De helpdesk is ook heel erg aardig en behulpzaam vind hun service top. Een aanrader voor elke beginner.

Goed programma!

Met Yoursminc haalt u een gebruiksvriendelijk boekhoudpakket in huis. Het pakket werkt prettig en wat ook een grote rol speelt, is de help-functie. Doordat het pakket in verschillende varianten beschikbaar is, kunt u altijd een juiste keuze maken qua mogelijkheden en prijs. Wat ook handig is, is dat de gebruikersinterface in het Engels beschikbaar is.

Sterke punten
gebruikersvriendelijk, plezierig

Administratie bijhouden veel makkelijker en sneller

Als je een duidelijk overzicht wilt hebben over je financiele zaken, dan is Moneybird het beste boekhoudprogramma voor jou. Het up-to-date houden van je administratie gaat veel makkelijker en sneller. Ook kun je die bijwerken als dat nodig is. Super toch?

Sterke punten
sneller en makkelijker

Goede beveiliging

De veiligheid die het bedrijf Myfinance aanbied via hun software is betrouwbaar. Hun programma is ontwikkeld door professionele medewerkers. Tot nu toe heb ik niet opgemerkt dat derden mijn account hebben gehackt, omdat deze goed beveiligd is. En al jarenlang maak ik gebruik van hun diensten.

Sterke punten
Je account kan niet gehackt worden

Boekhouden nog nooit zo simpel.

Ik heb met Rompslomp goede resultaten kunnen behalen. Dit komt doordat het programma eenvoudig en makkelijk is. Ik had er geen moeite mee om ermee te werken. Ik ben altijd zeer tevreden ermee. Rompslomp is ook gratis om het zelf eerst uit te proberen.

Sterke punten
makkelijk en simpel

zeker doen

je moet je zeker aansluiten bij offective. Ze houden zich bezig met bedrijfs administratie voor kleine bedrijven en middelgrote bedrijven. Ze staan je bij ook als je vast mocht zitten met het opozetten van je administratie. voor heel weinig geld kan je van start

Sterke punten
geschikt voor klein en midden grote bedrijven

Een goed online boekhoudprogramma!

Het is een overzichtelijk boekhoud programma gericht op de zzp-er in de dienstverlening. De basis is aanwezig. persoonlijk en klantvriendelijke benadering. Verder zijn ze druk aan de weg aan het timmeren en doen zeker wat met je feedback. Over het algemeen is MoneyMonk een goed programma.

Sterke punten
overzichtelijk en klantvriendelijk

Mijn tweeling paar

Heb mijn tweeling gevonden om mijn administratie te vergemakkelijken. Doordat ik altijd bij mijn klanten ben om werk te verrichten is het heel handig. Ik heb alleen mijn mobiel nodig en kan de offertes opmaken en ter plekke voor de klant op de e-mail doen. Dank je wel Twinfield

Sterke punten
Flexibel werken en aangepaste prijzen

Zwakke punten
Geen

e-Boekhouden een prima kandidaat

Het boekhoudpakket is goed en gemakkelijk te gebruiken. Dit geldt niet alleen voor de browseromgeving maar ook in de applicatie. De prijs is ook zeer redelijk te noemen. Wanneer je een goed en makkelijk te gebruiken boekhoudpakket wilt hebben is e-Boekhouden een prima kandidaat.

Sterke punten
makkelijk, redelijke prijzen

e-Boekhouden

e-Boekhouden is een zeer compleet en eenvoudige administratiesysteem het bevalt me heer erg goed en ik maak al een paar weken gratis gebruik van deze website. Ik vind ze echt een goede website en is heel goed voor straters en ZZP'ers en je krijgt ook langer dan een jaar gratis testen.

Sterke punten
gratis testen

Zwakke punten
Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

Yoursminc

Door hun prime actie heb ik mij kunnen aanmelden Als je inzicht wilt in financiele van je bedrijf bent U ook terecht bij Yoursminc. Ik ben heel erg tevreden met mijn resultaten en ik ben heel snel klaargekomen met mijn overzichten. Het is echt een aanrader voor mij

Sterke punten
Beste online service

Zwakke punten
Heb ik nog niet kunnen vinden

Minder tijd bezetten

Ik hou van ondernemen en hieraan moet je veel tijd en aandacht besteden voor administratieve werkzaamheden. Via het bedrijf Rompslomp doe ik mijn administratie veel beter en sneller in vergelijking met een software die ik eerder gebruikte. Het programma van Rompslomp is duidelijk en eenvoudig omschreven. Wat wil ik nog meer!

Sterke punten
Makkelijk te begrijpen

Zwakke punten
Niets

Boekhouden veel makkelijker

Na het gratis uitproberen van Offective, besloot ik dit programma door te blijven gebruiken. Het maakt het boekhouden niet alleen makkelijk voor mij, maar het is ook heel betaalbaar. De service is geweldig. Je wordt altijd goed geholpen en dat vind ik fijn.

Sterke punten
betaalbaar, goede service

Twinfield probeer hem eens

Twinfield boekhouden is een zeer compleet boekhoudpakket. Het heeft veel goede en nuttige functies. vergelijkbare aanbieders. Twinfield boekhoudsoftware is ook goed geschikt voor grotere ondernemingen die meerdere koppelingen hebben met andere bedrijfssoftware.

Sterke punten
compleet pakket, goede functies

Maak de beste keus

Heb weer zo een prettig online programma ontdekt. Moneybird is zo simpel dat zelf mijn tiener me kan helpen met mijn boekhouding. Het is alleen maar invullen en alles rolt er zo simpel uit. Heb met zoveel andere programmas getracht. Met deze heb ik echt voordeel.

Sterke punten
Makkelijke verwerking

Zwakke punten
Geen

Altijd optijd

Ik had altijd problemen om mijn orders optijd af te ronden. Maar met Exact online ben ik nu altijd optijd. Het is echt een grote hulp bij het finaliceren van mijn administratie. Ja zoveel voordelen heb ik aan deze software. Mijn orders zijn nooit meer laat.

Sterke punten
Hulp tijdens de verwerking

Zwakke punten
Geen

Alles in 1 systeem

Ik kan mijn hele boekhouding kwijt in een systeem! Ik moest starten met een nieuwe boekhouding en dit kan erg gemakkelijk via MyFinance. Je kunt het ook helemaal aanpassen aan je eigen instellingen wat het nog prettiger maakt in gebruik. Dit raad ik iedereen aan

Sterke punten
eigen instellingen maken

Uitstekend programma

Het boekhoudprogramma van MoneyMonk is voor mij uitstekend. Het kan gewoon niet beter. Sinds ik gebruik maak van dit programma is mijn administratie up to date en heb ik het sneller af. Bijna geen papierwerk meer en ik bespaar dan ook heel veel tijd.

Sterke punten
sneller af hebben van je administratie

Makkelijk mee te werken

Voor ondernemers als ik is het heel handig en voordelig als wij ons boekhouden zelf kunnen doen. Daarom ging ik op zoek naar een goed boekhoudprogramma en vond DigiBTW. Het is heel makkelijk om mee te werken en betaalbaar. Ik heb nu een beter overzicht en ben daar heel tevreden mee.

Sterke punten
makkelijk en betaalbaar

Echt een aanrader

Met het boekhoudprogramma van Moneymonk ben ik tegenwoordig heel snel klaar met mij administratie werk en heb ik genoeg tijd om andere zaken te regelen. Ik heb betere overzichten en kan het zelf bijhouden zonder hulp van anderen. Het is heel voordelig.

Sterke punten
Heel makkelijk en snel.

Zeer positief

Tot nog toe heb ik een zeer positieve reactie over het gebruik van Offective. Het is gebruikersvriendelijk het heeft een duidelijke interface en naar mijn inzien is het ook een intelligent pakket waar veel mogelijkheden en uitbreidingen te realiseren zijn. De support is ook zeer correct.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk, duidelijk interface en een goed support systeem

e-boekhouden

Ik heb vorig jaar gratis gebruikgemaakt van e-Boekhouden.nl. Ook na de actieperiode is het boekhoudpakket goedkoop. De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor starters!Verder is e-Boekhouden.nl is een compleet en eenvoudig administratiesysteem, waarmee de financile administratie zeer efficint kan worden bijgehouden.?

Beste financiële resultaten

Met het Boekhoudprogramma van Moneybird, heb ik het beste resultaat van mij financile zaken ooit. Binnen een korte tijd heb ik al mijn zaken rond en hoef ik niet meer tot laat op kantoor te blijven. Wat een opluchting is het voor ons. Het is echt een aanrader.

Sterke punten
Goede overzichten

Rmpslomp

Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken.

Simpele en beveiligde boekhoud programma

Als accountant is het heel voordelig om met Twinfield te werken. Ik heb een realtime inzicht in mijn data en mijn gegevens zijn beveiligd. Het is gewoon eenvoudig om mee te werken. Vanaf mijn gebruik van dit boekhoud programma van Twinfield bespaar ik mezelf heel veel tijd.

Sterke punten
Tijd besparend bij gebruik

Zwakke punten
Geen

Online boekhouding

Ik heb over online boekhouding heb gelezen, ben ik me meer gaan specialiseren erin. Ik heb een hele goede ervaring mee.Het is gebruikersvriendelijk en het kost minder geld.

Sterke punten
Goedkoop en gebruiksvriendelijk

eigen administratie doen

Online boekhoud programmas stellen je als ZZP er of MKb er in de gelegenheid je eigen administratie te doen en bij te houden , zonder dat je derden moet gaan lastig vallen . Je hebt geen accountent bureau nodig maar kan dit allemaal zelf doen . De software is makkelijk te gebruiken ook voor een beginneling.

Sterke punten
je kan het allemaal zelf

Betere resultaten

Dat ik nu mijn boekhouden zelf onder controle kan houden heb ik allemaal te danken aan Exact Online. Voor mij is dit programma het best. Het geeft mij betere resultaten en ik heb dan een duidelijk overzicht van al mijn uitgaven. Heel handig en niet weg te denken.

Sterke punten
duidelijk en overzichtichtelijk

Adviseer het iedereen

De site heeft een prima actie, hierdoor heb ik mij aangemeld (en inmiddels al verlengd). Voor de kosten moet je het zeker niet laten, je krijgt echt waar voor je geld via Yoursminc. Ik heb het vrienden van me ook al geadviseerd! En deze zijn ook zeker tevreden

Sterke punten
lage kosten

Top service

Ik wil Myfinance aan iedere ondernemer aanraden. Het is een snel boekhoudpakket, professioneel en voorzien van alle gemakken. Ze hebben een beveiligde SSL-verbinding en ook nog de mogelijkheid om in te loggen met fingerprint. Dat wil zeggen niemand krijgt zonder jouw toestemming toegang tot je boekhouding. Je kan er ook overal mee en dat vindt ik hel goed aangezien ik veel buiten bent.

Sterke punten
Veiligheid gegarandeerd

Zwakke punten
geen

Goede kwaliteit

Als accountant is het boekhoudprogramma van Twinfield heel erg handig voor mij. Ik kan makkelijk taken verdelen met me klanten en dat komt me natuurlijk heel goed uit, omdat ik veel meer tijd heb om andere administratieve werkzaamheden te verrichten. Dank u wel Twinfield.

Sterke punten
Handig te gebruiken

Zwakke punten
Geen

Geen boekhouder nodig

In deze moderne tijd gebeurt alles via de digitale wereld. Dus zo ook uw administratie. Met een klik op de laptop of mobiel ben je gelijk op je administratie pagina en kan je alles bijwerken zonder tussenkomst van derden. Het is transparant en heel erg duidelijk om zelf aan de slag te gaan.

Sterke punten
Makkelijk te bedienen voor een ieder

Een heel goed programma

Mijn bedrijfsadministratie is nu altijd up to date sinds ik het boekhoudprogramma van hun gebruik. Ik doe mijn overzichten zelf en heb dus niet speciaal iemand daarvoor meer nodig. Ik heb de beste resultaten nu ooit en mijn boekhouden klopt wel altijd.

Sterke punten
Voordelig en Kwaliteit

Langer dan een jaar gratis gebruik

Ik maak momenteel gratis gebruik van deze website en bevalt me heel erg goed!Ik zou zeggen uit testen maar, want je krijgt langer dan een jaar gratis testen als starter. het is ook nog Ideaal voor starters en ZZP'ers. Heb geen nadelen kunnen vinden dus zou ik zeggen goede website!

Sterke punten
Vijftien maanden gratis testen

Zwakke punten
geen

gratis

maak vandaag nog gebruik van de gratis cursis online boekhouden aangeboden door moneymonk en sluit je daarna vrijblijvend aan bij dit geweldig online boekhoud bedrijf. Er is geen enkel software die je als beginneling zo goed op weg helpt als moneymonk.

Sterke punten
online cursus

Een heel goed programma

Ik kwam Rompslomp tegen en ik vond het gelijk een super goed programma. Vooral hoe een leek als ik nog moest gaan uit zoeken hoe dit alles werkte. Ik werd begeleid en heb het wel heel goed kunnen begrijpen. Vanaf nu hou ik mijn administratie zelf bij.

Sterke punten
Snel je administratie af

Dit werkt voor mij.

Wat een gemak! Kan op mijn gemak mijn offertes maken, alleen maar een druk op de knop. Ik kan ook in contact staan met mijn klanten om hun de offertes op te sturen. Het kost mij zowel in mijn zak als in tijd minder. Dit vogeltje laat ik niet meer vrij.

Sterke punten
Klantgericht en lage prijzen

Zwakke punten
Geen

voor ZZP zeer geschikt

Als je zelf inzicht wil hebben in de financiele situatie van je bedrijf, dan is dit programma van yoursminc iets voor jou. je kan ook je administratie op to date houden en bijwerken zodra dat nodig is. Dit gebeurt allemaal online dus u kunt inloggen zodra u maar wilt.

Sterke punten
vrije inlog

Bespaar tijd en groei je bedrijf

Van alle andere online boekhoudprogramma's heb ik voor MoneyMonk gekozen, omdat ik deze heel betrouwbaar en accuraat vindt. Ik maak daar nu al ruim 2 jaar gebruik van. Ze hebben de beste online service en heel aardige helpdesk medewerkers. Als startende ondernemer heb je ook nog de mogelijkheid om jouw urenregistratie, offertes , rittenregistraties en projecten gratis te kunnen bijhouden. Ook voor elke ondernemer is er een gewenst pakket dat heel redelijk zit in de prijs. De mogelijkheid bestaat er ook om heel veilig je dagelijkse werkzaamheden te kunnen opslaan in je back up. Door de online boekhouding van MoneyMonk kan je heel wat tijd besparen en daardoor heb je ook de mogelijkheid om jouw bedrijf te laten groeien.

Sterke punten
Gratis aanmelding voor het jaar.

Zwakke punten
Ik heb er tot nu toe nog geen nadelen ondervonden.

Het proberen waard

Mijn vrienden die ook in het bedrijfsleven zitten hebben mij geadviseerd Offective te proberen. Wat het zo interessand maakt het is gratis. Ik had direkt de app gevonden die mij kon assisteren met mijn financiele administratie. Aan het einde van de maand waren mijn verslagen snel af. Probeer jij het maar.

Sterke punten
Moeiteloos verwerken

Zwakke punten
Geen

Trouwe klant

Ik ben een trouwe klant van Monegbird. Ze bieden een goede service en is betrouwbaar. Voor de eerste drie maanden moch ik mijn boekhouding gratis verwerken. Nadien mocht ik tegen betaling die ik zelf mocht bepalen uit de verschillende pakketten kiezen voor een software.

Sterke punten
Optijd bijhouden van hun software

Goed voor de beginneling

Als kleine ondernemer laten we meestal onze administratie liggen. Met dit programma kan je zelf facturen opmaken en je boekhouden in orde maken. Helemaal ideal voor startende ZZP'ers. Ook kan je belasting aangiftes doen en nog veel meer. Ik ben super blij, want ik hoef nirmand lastig te vallen.

Sterke punten
Zelf je administratie doen zonder mensen lastig te vallen.

Gebruiksvriendelijk en goedkoop

Online Boekhouden met Myfinance heeft mij heel veel geholpen om zaken professioneel af te handelen. Het is heel gebruiksvriendelijk en goedkoop. De nodige instructies krijg je zelfs ook online. Voor mijn bedrijf was het echt top. Binnen een heel korte tijd heb ik alles rond.

Sterke punten
Snel en makkelijk

Bespaar veel kostbaar tijd

Als ondernemer kan ik door het bedrijf Rompslomp veel van mijn tijd besparen door via internet op een heel eenvoudige gebruik te maken van hun diensten. Je bent vrij in het werken en niet gebonden aan verplichtingen die vereist worden. De service is geheel gratis. Probeer het maar en ook jij kan ervan meepraten

Sterke punten
Veel tijd besparen

Zwakke punten
Geen

Gewoon geen ander beter dan Twinfield

Ik had het zo druk dat ik niets van mijn boekhouding bij kon houden. Ik had later een boekhoudprogramma maar die was zo ingewikkeld. Een vriend adviseerde mij om Twinfield te proberen. Ik ben hem zo dankbaar want het boekhoudprogramma van Twinfield werkt echt makkelijk. Je hebt direkt een overzicht en je informatie is ook nog beveiligd. Ga maar voor Twinfield.

Sterke punten
Met gemak werken en makkelijk

Zwakke punten
Door de drukte hebben ze vaak lange wachturen

e-Boekhouden

Als ZZP'er is dit de voornaamste manier om je boekingen in de gaten te houden, alle transacties worden bijgehouden en je hebt een gratis cursus erbij, daarnaast 15 maanden gratis testen, jij kunt overal mee met jou boekhouden op jouw laptop. Het is best een aanrader van mij naar jullie als toekomstige klanten.

Sterke punten
ik kan overal mee met boekhouden op mijn laptop

heel goed om te proberen

Met exact online kan je alle kanten op met je bedrijfsvoering. je kan onder anderen je uren registratie bij houden en je order en voorraad beheren. Het enige dat je moet doen is je registreren en gewoon van start gaan met je administratie via exact online.

Sterke punten
je kan vele kanten op met dit programma

De factuur held

Moneymonk is zo simpel je voert je bedragen in en het geeft jou je btw die je moet afdragen. Als eenmansbedrijf heb ik mijn verwerkings programma ontdekt. Kan altijd erover beschikken en updaten. Kan duidelijk zien wat mijn inkomsten zijn. Moneymonk is eerlijk.

Sterke punten
Transparant

Zwakke punten
Geen

Drie maanden gratis Boekhouden

Nadat ik drie maanden gratis online boekhouden heb gedaan bij Yoursminc, heb ik besloten om het voor altijd bij hun te doen. Ik ben dik tevreden met mij resultaten en ben binnen de kortste tijd klaar met mijn overzichten. Het is echt een aanrader moet ik zeggen.

Sterke punten
Snelle en betere resultaten

helemaal perfect

De software van taxnl.wolterskluwer is gewoon de beste op het gebied van online boukhouden . je kan andere software applicaties koppelen aan je online boekhoud programma; zoals webshop, kassa en banken. Het is een geschikt programma voor ondernemers ,maar ook voor accountants.

Sterke punten
online boekhouding met add ons zoals webshop

Myfinance Online boekhouden

Myfinance online boekhouden is een aanrader voor het boeken van al mijn dagtransacties binnen mijn bedrijf. Het is goedkoop en het is gebruiksvriendelijk, omdat ik ook ervan heb kunnen leren door eerst gratis online te kunnen en mogen uitproberen erop, voordat ik mijn besluit nam.

Sterke punten
goedkoop en gebruiksvriendelijk

digbtw

Na verschillende oplossingen geprobeerd te hebben, ben ik bij DigiBTW uitgekomen. DigiBTW biedt alles wat ik als ondernemer nodig heb en het is het meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma dat ik heb geprobeerd. Ik heb volledig grip op mijn zaken en kan alles zelf doen. Nu heb ik altijd direct inzage en weet ik precies hoe ik ervoor sta. En dat voor zo'n lage prijs! Ik zou het iedere ondernemer aanbevelen.

Offective

Offective voor mijn klein bedrijf is super voordelig. Het is een bedrijfsadministratie programma die al het administratie voor mij doet en ik heb er vrijblijvend gratis uit kunnen testen en daarna nog 30 dagen verder. Het is al vanaf 2.55 maar per maand!

Betaalbaar

Eenvoudig en betaalbaar boekhouden doe ik met dit Moneybird boekhoudprogramma en wel met een compleet pakket zonder limieten of bijkomende kosten. Een geweldig programma en fijn om mee te werken. Probeer het vandaag nog zal ik zeggen en ervaar het zelf.

Zoek niet verder

Dit is echt de perfecte kans om je boekhouding te kunnen doen zodra je daar maar even de tijd voor hebt. Zoek niet verder. Je mag gratis gebruik maken van rompslomp.nl om te kijken als het iets is voor u. Ik heb er in ieder geval geen spijt van en raad het dus een ieder aan die zijn boekhouding zelf wil doen.

Sterke punten
De hele dag de mogelijkheid te werken

Is eenvoudig en gemakkelijk om mee te werken.

Het is eenvoudig en gemakkelijk om mee te werken, omdat je via de beschikbare pakketten van het product eenvoudig en goedkoop te werk kan gaan, om zo jouw financile handelingen beter in balans te kunnen brengen en ook een beter beeld van kan hebben.

Sterke punten
eenvoudig en gemakkelijk

Zwakke punten
geen

Eenvoudig boekhouden

Heel makkelijk boekhouden met rompslomp. Vanaf het op maken van de facaturen en het direct verzenden is een lust. Het bespaard me heel veel tijd en energie. Er is geen andere als rompslomp. Echt eenvoudig boekhouden. Makkelijker kan het gewoon niet..

legitiem

Ik ben iemand die graag zaken doet met een legitiem bedrijf en heb dus gekozen voor e-boekhouden. Ze zijn erkend door de balstingsdienst , ze bieden een goede service met gratis cursus boekhouden en ze hebben een heel aktieve helpdesk met aardige mensen die je te hulp schieten mocht je toch problemen ondervinden.

Sterke punten
gratis cursus boekhouden

Probeer het eens

Als onderneemster vind ik het bedrijf Offective een van de beste bedrijven die de mogelijkheid biedt voor zowel klein als grote ondernemers. De handleiding die ze bieden is een totaal pakket die te verkrijgen is tegen een betaalbare prijs. Voor mij zijn ze het beste bedrijf omdat ik minder uitgave heb.

Sterke punten
Financiele besparing gegarandeerd

Zwakke punten
Niets

Wat een makkie

Ik heb mijn online boekhoudprogramma gevonden. Was geweldig toen ik het ontdekte. Je hebt eerst de gelegenheid het uit te proberen dan kan je tegen lage kosten je administratie beheren. Geweldig heb er geen woorden voor. Ik kan altijd en overal mijn administratie inkijken.

Sterke punten
Makkelijk te verwerken

Zwakke punten
Geen

MoneyBird

MoneyBird is uit mijn belevenis het plezierigste boekhoudprogramma voor mijn onderneming en voor andere. Ik heb plezier in mijn financile zaken. Het is makkelijk en snel in het maken van offertes en facturen, documenten kunnen makkelijk worden gevoegd via mobiel of pc en de BTW-afgiftes worden automatisch verwerkt.

Eenvoudig boekhouden

Als kleine ondernemer was ik opzoek naar een goede boekhouden. Omdat ik graag al mijn financieele gegevens bij elkaar wilde. Moneymonk bood mij dat aan. Ik heb nu overal waar ik ben een beter overzicht op alles. En dat doet mij als ondernemer heel erg goed.

Gratis proeftijd

Het beste aan twinfield is dat je 30dagen gratis proeftijd krijgt daarna heb ik die omgezet in een abonement. Cijfers zijn makkelijk te bekijken en bij te werken zolang jij je laptop bij de hand hebt. Het is betaalbaar en heeft een snelle opslag en back up.

Sterke punten
Snelle opslag en back up

Zwakke punten
Geen nadelen ondervonden.

E-Boekhouden

Voor een aantal bedrijven tegenwoordig is het boekhouden het belangrijkste aspect. Nu heb je overzicht over jou boekhouden,facturen en administratie in een klap dat kan met e-Boekhouden en het voornaamste 15 maanden gratis testen als starter, ook heb je een gtais cusus die erbij behoort.

Mijn advies

Moneybird heeft de boekhoudwereld veroverd met deze applicatie. Ze zijn zo gericht dat hun klanten tevreden zijn dat zij ervoor hebben gezogd dat er adviseurs zijn om jou problemen te helpen oplossen. Zeg het maar en je wordt bijgestaan. Heb hun advies heel goed kunnen gebruiken dus nu is aan jou de beurt.

Sterke punten
Financieel advies

Zwakke punten
Geen

gratis proberen

Bij digibtw heb je de gelegenheid om gratis gebruik te maken van hun software. Het is een heel erg simpel programma dat ook voor de startende gebruiker heel snel onder de knie te krijgen is. Je hebt natuurlijk ook nog voordeel als je besluit ermee door te gaan , want het is goedkoper dan andere boekhoud programmas.

Sterke punten
gratis te proberen

Bedrijfsadministratie van Offective

Met het softwareprogramma ben ik goed opgang. Ik heb een midde kleinbedrijf en hef programma past perfect. al mijn administratieve en boukhoukunndige zaken staan netjes en heb ook een beter overzicht op de stand van zaken. Deze is echt een aanrader.

Lekker makkelijk

Met mijn klein bedrijf is een boekhouder bijna niet te betalen, maar toen ik op deze site kwam en het in gebruik heb genomen ben ik er heel erg blij mee. Boekhouden is zelfs voor mij leuk en te doen. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten, want waar vindt je goedkoper een boekhouder dan via dit boekhoud programma

Sterke punten
Zeer laagdrempelig en goedkoop

Zwakke punten
Niet tegen gekomen

Nog nooit zo een makkelijk manier ontdekt

Boekhoud programma van Twinfield heeft mij helemaal in de wolken gezet. Mijn zoektocht is beindigd. Bij deze zou ik willen zeggen dat het de moeite waard is om het eens te proberen, jij zal er zeker geen spijt van krijgen. De voordelen zijn snel en makkelijk te zien.

Sterke punten
Makkelijk en snel

Zwakke punten
Geen nadelen gezien

Online en makkelijk

Heel makkelijk en snel. U kunt op jouw tijd en op uw gemak u boekhouden doen. Ik adviseer u om het te proberen. Daarnaast kan je ook gratis cursussen volgen en u krijgt een proef periode. En ze zijn er goed in, u zult er geen spijt van hebben. Probeert u het maar.

Sterke punten
Makkelijk

Zwakke punten
Geen

Exact Online en CRM

Ik heb niet lang geleden Exact Online ontdekt en van mijn ervaring tot nu toe kan ik meegeven dat deze bedrijfssoftware mij betere resultaten oplevert, dan een boekhouder zelfs, ik heb nou overzicht over geheel mijn uitgaven en verdiensten en dat kan ik allemaal zelfs uitvinden.

Sterke punten
zelfs overzicht en betere resultaten

boekhouden op rolletjes

myfinance zorgt er voor dat ik mijn boukhouden niet verwaarloos. Ik ben echt heel blij dat ik in een handomdraai mijn boekhouden in orde heb. voorheen bleef dat vaak liggen vanwege de vele andere werkzaamheden zoals werknemers inhuren en telefoontjes plegen. ik ben helemaal tevreden.

Sterke punten
werk is snel gedaan

Facturen en betalingen bijhouden

Heb nog nooit zo makkelijk facturen op gemaakt en betalingen bijgehouden. Rompslomp is echt een eenvoudig software. En ik denk dat velen het heel goed kunnen gebruiken. Ik ben niet zo lang aan de slag gegaan met ze En ik ervaar nu al het gemak. Dus raad een ieder aan het even uit te proberen.

Offective

Eenvoudig n bijzonder goed! Het boekhouden is wat mij betreft nog nooit zo makkelijk geweest. Iedereen kan het doordat de site en het programma heel erg goed en overzichtelijk is gemaakt. Plus, kom je er zelfs met de instructie video's niet uit, dan kun je vertrouwen op de goed bereikbare en professionele hulp van de vriendelijke helpdesk. No nonsens - no problem Vele malen goedkoper dan een boekhouder en minstens net zo goed - een absolute aanrader! Geen verborgen kosten Een absolute must voor iedere ondernemer. Libertine's (eenmanszaak, winkel.

Boekhouden met een smartphone

Vol lof spreek ik over dit programma. Ik was nogal huiverig in het begin aangezien ik het liefst alles zelf doe en dan ook nog schriftelijk. Via mijn smartphone was voor mij nogal nieuw. Maar nu ik hiermee kennis heb gemaakt ga ik het echt het zo blijven behouden.

Sterke punten
Handig en heel snel

rompslomp.nl

"Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig." Ik ben sinds kort met Rompslomp aan de slag en tot nu toe bevalt het me prima. Ik heb het gevoel dat ik stap voor stap door het proces van factureren wordt genomen en dat ervaar ik als zeer prettig. Als startende ondernemer kan ik prima vooruit met de mogelijkheden die Rompslomp biedt. Het is fijn dat je ook met de app snel je uren bij kunt houden en betalingen kunt verwerken

Klanten zijn nr. 1

Wat mijn vragen ook mogen zijn er is altijd iemand die mijn vragen kan beantwoorden. Ik maak gebruik van alle mogelijkheden die zij mij bieden. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staan bij Moneybird op de eerste plaats. Elke stap die zij maken ben ik op van de hoogte want met hun instagram feed volg ik hen.

Sterke punten
klantvriendelijk en bereikbaar

Zwakke punten
Geen

gratis

Ik zag een aanbieding om 3 maanden lang gratis online mijn administratie te kunnen doen . ik heb me dat geen twee keer laten zeggen . yoursminc je bent een life saver. ik heb de hele dag door een zicht op mijn financieel overzicht. dat had ik voorheen alleen tijdens kantoor uren.

Sterke punten
3 maanden gratis werken

gratis cursus

Ik ben het vorig jaar van start gegaan met de gratis cursus boekhouden, maar ook na de gratis periode ga je voor heel weinig geld verder met het pakket. Voor de service die je krijgt betaal je haast niets. Je kan facturen opmaken en je kan ze laten scannen of gewoon via een app versturen naar de klant.

Sterke punten
super voordelig

btw aangifte

Myfinance rekent automatisch de btw aangifte voor je uit. Dat is echt helemaal perfect, zeker als je er niet helemaal thuis in bent. Het is gelijk aangepast voor de belastingdienst, dus het is zo in te sturen. Hoe makkelijk wil je het nog hebben? Voor mij geen andere site meer.

Sterke punten
Btw word automatisch uitgerekend, direct instuurbaar naar belastingdienst

Zwakke punten
Nog niet gezien

Uitgebreid overzicht

Dagelijks een uitgebreid overzicht hebben in jouw gegevens. Zo is het voor mij makkelijker geweest de afgelopen maanden. Ik zie percies als ik winst heb gemaakt of verlies heb geleden. Ik streef altijd naar succes en met moneymonk ben ik zeker dat ik dat haal.

Online Boekhouden voor ZZP'ers

De eerste 6 maanden ? 10 per maand, daarna ? 20 per maand. Dat is zeker wel een voordeel en voor velen, online boekhouden heeft mij geholpen als ZZP'er bij al mijn boekingen, sedert ik het heb aan gevraagd. Ik hoeft mijn boekingen niet bij te houden he wordt allemaal voor mij bijgehouden.

Sterke punten
Tarief voordelig.

eenvoudig en makkelijk

Wis je dat je met rompslomp je factuur gewoon voor de klant kan appen . zo makkelijk is dat . Ik doe mijn administratie gewoon om mijn ipad . ik zou in mijn wildste dromen niet durven denken dat dit mogelijk was. Ik ben gaan uitproberen en geloof me ... het werkt.

Sterke punten
facturen appen

Efficiente verwerking

Heb jij nog geen boekhoudprogramma gevonden die het makkelijk voor je maakt om onder anderen je btw te laten bepalen? Moneybird is de plek voor jou. Elke maand wanneer ik mijn kosten moet berekenen doet moneybird het moeiteloos voor mij. Ik ondervind zij als mijn beste vriend.

Sterke punten
Moeiteloos verwerken

Zwakke punten
Geen

Twinfield

Mijn man en ik hebben een bedrijf. Vanwege de drukte hebben we nauwelijks tijd om onze administratie bij te kunnen houden. We zijn niet lang geleden bij Twinfield terecht gekomen. Ze zijn betaalbaar en hebben een korte opzegtermijn. Ook hun handleiding is heel prima om mee te werken, ze hebben heel wat tips in verwerkt. Ze zijn heel makkelijk te bereiken zowel telefonisch als via de e-mail. Het beste is dat ze ook nog gratis uit te proberen zijn. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

Sterke punten
Gratis uit te proberen.

Zwakke punten
geen

Alles in een

Dit is de boekhoud-oplossing voor startende ZZP'ers. Je hebt de gelegenheid de site gratis te testen, maar geloof me he blijft het zeker gebruiken. Zo makkelijk en voordelig is het. Er zijn verschillende modules voor boekhouden en ook voor facturen. Ga gelijk van start

Sterke punten
Gratis testen

Snel geholpen

Heb zo genoten van mijn vakantie omdat ik mijn vervoer optijd heb kunnen regelen. Hoefde niet te wachten op een taxi of de tram maar kon gewoon in mijn eigen auto stappen en naar mijn plaatsen gaan. Volgend keer ga ik zeker weer bij Exact online voor mijn auto.

Sterke punten
Auto naar eigen keus

Zwakke punten
Geen

Relaxed werken

Na een toffe dag kan je lekker in je luie stoel je administratie bijwerken. Heel duidelijk kan je de gegevens van je klanten verwerken en die ook weer zo simpel en snel terug vinden. Doordat je het eerst kan uitproberen hoef je helemaal geen verlies te lijden. Efficient Offective

Sterke punten
Efficiente afhandeling

Zwakke punten
Geen

snel en overzichtelijk

Ik had altijd het idee dat ik een dure boekhouder in dienst zou moeten nemen maar nu kan ik het echt allemaal zelf, geeft me ook wel het gevoel van vertrouwen dat ik het zelf kan doen maar ook dat ik alleen het overzicht heb. Als ik iets wil nakijken dan kan ik dat gemakkelijk via mijn telefoon doen, zo heb ik altijd alles snel en overzichtelijk bij de hand

Sterke punten
simpel - voordeel

Goede helpdesk.

De helpdesk is vriendelijk en geduldig wat in mijn geval erg prettig is. Heel proffesioneel en reageren snel op je vragen. Dit boekhoudprogramma zelf is een heel goede programma en de werk wijze is zeer makkelijk en vooral niet te vergeten het is ook betaalbaar.

Aanrader

Op zoek naar een goed bedrijf wat mij zou kunnen helpen met het maken van offertes zodat we deze voor ons (goed lopend) bedrijf konden sturen naar onze klanten. We hebben al andere bedrijven geprobeerd maar over deze zijn wij het meest positiefs! Geen negatieve punten voor ons. Wij gaan in zee met hen

Sterke punten
Goede hulp

Zwakke punten
nvt

aangenaam

Boekhouden wordt op deze manier alleen maar aangenaam. Ik heb al meerdere programma's geprobeerd maar dit is toch wel echt de makkelijkste. Ik wil bij deze ook niet meer anders. Maakt gemakkelijk facturen, is gemakkelijk in gebruik. Mocht je nog niet overtuigd zijn, je kan het gemakkelijk (gratis) uitproberen!

Sterke punten
Niet moeilijk

Beste boekhoudprogramma Moneybird

Al enkele jaren werk ik met het boekhoudprogramma van Moneybird voor mijn administratie. Na het invoeren van de noodzakelijke gegevens, was ik al snel vertrouwd met het pakket: ideaal!! Met een druk op de knop krijg je overzichten en ook de btw-aangifte verzorgt het systeem zelf (je moet alleen niet vergeten het btw-bedrag zelf te betalen). Het pakket levert een prima begeleiding via duidelijke video's bij allerlei aspecten van het boekhoudkundige werk. Ook kun je telefonisch hulp vragen. Wat mij betreft een aanrader!!

Sterke punten
Telefonische hulp gegarandeerd

Zwakke punten
Geen nadelen.

Goede overzicht

Het online boekhoudprogramma van Offective in samenwerking met een oplossing voor mijn branche levert mij heel veel tijd op. Dit is zo belangrijk. Ik heb direct overzicht. Gemakkelijk over te zetten vanuit mijn andere software, ik ben heel tevreden hierover.

Sterke punten
Heel handig

Voldoet overal aan

Een pakket dat precies aan onze wensen als freelancers/zzp'ers voldoet. Het is prettig werken, gemakkelijk en overzichtelijk! Wat wil je nog meer als zzp-er? Ik wil in ieder geval niet meer anders. Het is ook nog goedkoop! Dat is ook niet geheel onbelangrijk

Sterke punten
goedkoop - prettig en gemakkelijk

ZZPen MKB online boekhouding

Uw eigen boekhouder kunnen zijn naast de administratie binnen uw bedrijf, dat levert mij niet alleen een kijkje over de gang van zaken in mijn MKB, maar ook zekerheid van alles dat er afspeelt binnen het administratie gebeuren in mijn bedrijf. Dit manier van boekhouden heeft mij goed gedaan dan continu opvragingen te doen.

Sterke punten
finanancieele situatie bekijken

MoneyMonk!

Met MoneyMonk kun je online factureren en boekhouden. Dat werkt dus heel prima voor mij aangezien ik een bedrijf hebt waar ik dagelijks klanten moet helpen. Op de website vindt je een demo die je de knepen van het vak uitlegt. Op deze manier kun je proefondervindelijk zelf de software van MoneyMonk uittesten. Dat is een echte redder voor startende ondernemers die niet goed zijn in het boekhouden. Ik raad een ieder aan om MoneyMonk eens uit te proberen !!

Sterke punten
Op de website vindt je een demo die je de knepen van het vak uitlegt.

Zwakke punten
Geen nadelen.

Heel fijn programma

Eindelijk een programma dat ik begrijp. Het werk heel fijn en is erg handig, ik kan bijna alles zelf doen en al kom ik even vast te zitten wat niet makkelijk gebeurd wordt ik altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Heb niks te klagen dit is een topper.

www.e-boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een compleet en eenvoudig administratiesysteem, waarmee de financile administratie zeer efficint kan worden bijgehouden.? Ik heb vorig jaar gratis gebruikgemaakt van e-Boekhouden.nl. Ook na de actieperiode is het boekhoudpakket goedkoop. De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor starters!?

e-Boekhouden

Voor mijn webhosting bedrijf zocht ik eenvoudig, betaalbaar maar vooral zo?n compleet mogelijk boekhoudprogramma. Na 14 dagen gratis testen was ik direct verkocht. De boekhoudsoftware is razendsnel en zeer overzichtelijk. Onderdelen zoals offertes maken, factureren, voorraadbeheer, mutaties importeren /exporteren is voor een leek als ik nu een eitje. Hier was ik al jaren naar op zoek.

Sterke punten
14 dagen gratis testen

Zwakke punten
Geen nadelen.

goed voor zzpers

Het ideale boekhoud programma is ideaal voor startende ondernemers en ZZPers . Ik kan zelf snel online facturen opstellen en de BTW aangifte staat ook helemaal klaar. Nu kan je je gratis aanmelden en ik zou een ieder die in die branche zit aanraden zich snel op te geven voor de aktie is afgelopem.

Sterke punten
gratis

Twinfield boekhoud programma biedt meer vrije tijd.

Vanaf het gebruik van Twinfield's boekhoudprogramma heb ik meer tijd om met mijn gezin bezig te zijn. Eerder was dat niet het geval en ik kan na lang weer leuke dingen samen doen. Twinfield is goedkoop, tijdbesparend en veilig. Aarzel dus niet om het programma te gebruiken. Je zal zeker van je vrije tijd genieten.

Sterke punten
Goedkoop en makkelijk boekhoudprogramma

Zwakke punten
Geen

Voor jong en oud

Offective maakt het zo handig dat een ieder gebruik kan maken van deze software. Het enige wat ik moest doen is de app op mijn mobiel downloaden en heb alle gegeven bij mij op zak. De app is makkelijk en kosteloos. Makkelijker dan dit kan het niet wezen.

Sterke punten
Altijd op zak

Zwakke punten
Geen

Een heel goed programma

Ik heb jaren boekhouden gedaan. Na lang zoeken ben ik het online boekhoud programma van Moneybird tegengekomen. Ik heb er geen spijt van. Ik heb nu een heel goed overzicht en ben sneller klaar met mijn werk. Ik zal dit zeker behouden want ik heb er veel voordelen aan.

Sterke punten
Goede overzichten

Zwakke punten
Zal er zeker zijn, maar ik heb nog geen nadelen ervaren.

Rmpslomp

Rompslomp is geen traditioneel administratieprogramma, het werkt namelijk veel eenvoudiger dan andere boekhoudsoftware, zeker voor zzp'ers / eenmanszaken, maar ook B.V.'s, (sport)verenigingen en stichtingen doen hun boekhouding met Rompslomp. Bij Rompslomp hoef je je niet bezig te houden met grootboekrekeningen en andere boekhoudtermen, wij doen dit voor je.

ondernemers succesvol ondernemen?

Ze vereenvoudigen processen, geven je inzichten over jouw financin en delen hun kennis met je. Veder hebben ze een eenvoudige prijsstructuur, tot software waar je prettig mee kan werken. Dus van mij krijgt dit bedrijf een goed cijfer, en zou zeggen is de moeite waard!

Sterke punten
Zij helpen graag

Zwakke punten
geen

Compleet pakket

Ik ben hier voor het totaal pakket gegaan, en ik heb helemaal geen klachten over deze site. Alles werkt, en is gewoon goed en heel erg overzichtelijk. Ik ben niet van plan om nog verder te gaan kijken, want hier heb je echt alles wat je nodig hebt om de boekhouding helemaal compleet te krijgen.

Sterke punten
mooi compleet pakket duidelijk, ideaal voor de zelfstandige

Zwakke punten
Geen

juiste oplossing

Ik ervaar het als zeer goed. Me data is beveiligd en krijg soepele afhandelingen. Dit bedrijf maakt boekhouden makkelijk en leuk. Het is een goed voorraadbeheer programma en hun klant vriendelijkheid is top. Waar wacht jij nog op? Probeer het nu en wacht niet langer.

Sterke punten
Goede klant vriendelijkheid

Zwakke punten
Geen

yoursminc.nl

Het programma is zeer vriendelijk en eenvoudig opgebouwd. Je vindt snel je weg zonder veel te weten van het programma. In nood of bij vragen helpen ze je snel verder via de chat. Ik zou iedereen aanbevelen om een proef periode aan te vragen en zelf de ervaring op te doen.

e-Boekhouden

Dit is een unieke manier voor boekingen binnen mijn bedrijf,gratis cursus zowel de voordelen is top. Goed voor starters,cursussen en ZZP'ers, ook wel opleidingen. Goede backup, vandige koppeleingen met banken en rapportagesoftware, tot scan en herken functie en BTW-aangiftes.

makkelijke software

Vergeleken met andere boekhoud software is romplsomp veel beter en makkelijker om in te navigeren.je kan je eigen factuur maken met je eigen logo erop. het is echt een simpel programma die je helpt om je administratie als een pro te doen . Je kan echt zelf aan de slag.

Sterke punten
makkelijk te navigeren , simpel programma

Goede overzicht

Heel goed online boekhoud software van Yoursminc. Ik heb 3 maanden gratis geprobeerd en het is mij aardig gelukt. Zo kan ik me administratie up to date houden en heb ik overzicht van mijn totale financiele situatie van mijn bedrijf. Het is echt een aanrader.

Sterke punten
Goedkoop met voordelen

Geweldige boekhoud site, duidelijk en overzichtelijk

Mijn bedrijf is in stijgende lijn en heb dan ook steeds meer opdrachten. De boekhouding was dan ook elke keer weer een kwelling om te doen. Maar ik gebruik nu sinds kort de online boekhouding van MoneyMonk en het is weer leuk om de boekhouding te doen. Heb sinds ik dit gebruik ook weer meer vrije tijd voor andere dingen.

Sterke punten
Echte aanrader voor elke ZZP'er.

Zwakke punten
Nog niet tegen gekomen.

Beste bedrijfsprogramma online

Mijn bedrijfsadministratie klopte nooit. Ik moest altijd lang onderzoeken waar het fout ging. Maar dat heb ik nu niet meer dankzij het online programma van Offective. Het is een opluchting voor mij en kan ik alles makkelijk controleren. Probeer het maar.

Sterke punten
Snelle en betere resultaten

Goede overzichten

Mijn administratie overzichten waren altijd overhoop. Totdat ik het online boekhoud programma van Myfinance ontdekt heb. Ik heb nu geen problemen meer. Mijn overzichten zien er prima uit en zijn altijd up to date. Het is echt een opluchting voor mij.

Sterke punten
Handig en snel

Efficiente verwerking

Ik ben als ondernemer blij met Twinfield. Ik kan mijn klanten gegevens makkelijk verwerken. Al mijn klanten gegeven kan ik dan makkelijk terug vinden voor een vervolg opdracht. Het kan niet beter. Veilig en snel werken is het prettigst met Twinfield. Jij kan het ook.

Sterke punten
Veilig en snel werken

Zwakke punten
Geen

Het juiste pakket

Om te beginnen is Moneybird heel overzichtelijk. Je kunt alles in makkelijke stappen invullen en je wordt steeds sneller in het maken van facturen en offertes. Verder een paar keer contact gehad met de hulpdesk voor vragen en deze werden snel en netjes behandeld. Heel klantvriendelijk.

Blijft leuk

Erg goedkoop, we zijn en blijven toch wel Nederlanders. Als je er toch niet prettig mee werkt kan je altijd opzeggen. Je zit nergens aan vast! Het is fijn om hiermee te werken. Heb meer tijd over en ik kijk niet meer op tegen het doen van de boekhouding

Sterke punten
geen nadelen waargenomen

Compleet inzicht in je onderneming met Exact Online

Ik was al geruime tijd opzoek naar een online bedrijf die echte waarde voor jouw bedrijf creert. Alleen mensen kunnen creatief zijn. Dat kan je zijn als je tijd hebt. Exact geeft je tijd door automatisering van alle repetitieve taken in je bedrijf. Ik zou zeggen proberen maar is de moeite waard.

Sterke punten
compleet overzicht in je onderneming

Zwakke punten
geen

Voordelig Boekhouden

Na lang zoeken heb ik besloten om met het boekhoudprogramma van Moneybird te werken. En het is mij aardig gelukt om al mijn administratie werk rond te krijgen. Het werkt prima en is heel voordelig. Het is echt een aanrader moet ik zeggen. probeer het maar.

Sterke punten
Heel makkelijk en snel.