EenvoudigeJaarrekening.nl

Ervaringen Eenvoudigejaarrekening.nl

Met EenvoudigeJaarrekening.nl kan iedere kleine ondernemer (zzp'er) met een eenmanszaak makkelijk en voordelig een eigen jaarrekening maken! Als jij weet wat je hebt gefactureerd en wat je hebt uitgegeven, dan maakt EenvoudigeJaarrekening.nl daar in enkele stappen een complete jaarrekening van met Winst- & verliesrekening en Balans.

Maak zelf in een paar stappen jouw jaarrekening

Met EenvoudigeJaarrekening.nl kan iedere kleine ondernemer (zzp'er) met een eenmanszaak makkelijk en voordelig een eigen jaarrekening maken. EenvoudigeJaarrekening.nl is géén boekhoudprogramma waar je al je losse inkomsten, kosten en privé-boekingen in verwerkt, maar een tool om in enkele stappen de jaarrekening te maken. Vaak bevat een jaarrekening maar een paar getallen. Maar die moeten wel op de juiste plaats staan. En dat is precies wat EenvoudigeJaarrekening.nl voor je doet. Als jij weet wat je hebt gefactureerd en wat je hebt uitgegeven, dan maakt EenvoudigeJaarrekening.nl daar een complete jaarrekening van met een Winst- & verliesrekening en een Balans.

Zelf je aangifte inkomstenbelasting invullen

In de jaarrekening staan dezelfde rubrieken als in de aangifte inkomstenbelasting (IB) van de
belastingdienst. Dat is dus een kwestie van gewoon overnemen in de aangifte.

Voor wie is EenvoudigeJaarrekening.nl geschikt?

EenvoudigeJaarrekening.nl is geschikt voor kleine ondernemers die goed weten wat zij in het totaal hebben gefactureerd en welke kosten zij hebben gemaakt. Ondernemers met een kassa-programma of een webshop halen hun opbrengsten meestal direct uit die software.

Als je geen honderden bonnetjes hebt, kun je hier ook makkelijk zelf een totaaloverzichtje van
maken in Excel bijvoorbeeld. Je moet dan voor de belastingdienst onderscheid maken in:


• Inkoopkosten (wat je voor jouw klanten koopt en niet voor je eigen bedrijf)
• Personeelskosten (als je personeel op de loonlijst hebt staan)
• Autokosten (als je een auto op naam van de zaak hebt staan)
• Huisvestingskosten
• Verkoopkosten
• Overige kosten


Vul deze totaalbedragen in in het juiste veld in EenvoudigeJaarrekening.nl en alles wordt direct
verwerkt in de jaarrekening.


EenvoudigeJaarrekening.nl is ook zeer geschikt voor ondernemers die vrijgesteld zijn van btw
zoals:
• ondernemers met een omzet minder dan 20.000 euro per jaar;
• zzp’ers in de zorg.


Hun administratie is vaak heel overzichtelijk en eenvoudig.

Wat kost EenvoudigeJaarrekening.nl?


EenvoudigeJaarrekening.nl kost € 29,- ex btw per jaar (€ 35,09 inclusief btw). Er hoeft niet te worden opgezegd, het verloopt automatisch. Je kunt je account natuurlijk wel verlengen als je dat wilt. Je krijgt vanzelf een mailtje met de vraag of je wilt verlengen. Als je dat niet wilt, worden de gegevens volledig verwijderd. De kosten voor het gebruik van EenvoudigeJaarrekening.nl worden altijd vooraf betaald met iDeal.

Meer jaarrekeningen


Je krijgt altijd één gratis jaarrekening bij het aangaan alsook bij het verlengen van een account. Als je meer jaarrekeningen wilt aanmaken, zijn de eenmalige kosten € 9,- per jaarrekening. Bij meer jaarrekeningen wordt korting gegeven. Dit is interessant voor ondernemers die met
EenvoudigeJaarrekening.nl jaarrekeningen voor andere ondernemers willen maken. De jaarrekening is een compleet Word-document van ca. 10 pagina’s. Dit kan eenvoudig verder worden aangevuld in Word als daar behoefte aan is.


Eerst proberen


Je kunt EenvoudigeJaarrekening.nl direct uitproberen zonder je aan te melden. Elke 5 minuten zal de jaarrekening weer leeggemaakt worden. Je kunt dan toch een goed beeld krijgen van het gemak van EenvoudigeJaarrekening.nl en hoe snel je jouw eigen jaarrekening kunt opstellen.

EenvoudigeJaarrekening.nl Sterke punten

  • Eenvoudig
  • Laagdrempelig
  • Gratis proberen

EenvoudigeJaarrekening.nl Zwakke punten


EenvoudigeJaarrekening.nl Reviews

Bezoek EenvoudigeJaarrekening.nl

Schrijf een review