Asprion is een online boekhoudpakket en facturatie voor ZZP, MKB en Accountancy. Altijd up-to-date met je cijfers. Sturen in plaats van reageren achteraf? Dan heb je het online boekhoudpakket nodig van Asperion. 

Asperion gebruikt Robotic Accounting om online boekhouden voor het MKB leuker en effectiever te maken. Het is mogelijk om een factuur automatisch in te lezen en te boeken met behulp van de scan-en-herken tool. Dossiers, bankafschriften, rapporten en andere documenten worden digitaal verzonden via een virtuele desktop in de cloud. Inclusief een module voor facturatie die pro forma, credit en normale facturen kan verwerken.

Eenvoudig online beheer van de volledige inventaris, aanmaak van pakbonnen en vrachtbrieven, en invoer van inkoop- en verkooporders Automatische bankverbindingen met alle grote banken. Een eersteklas supportdesk is voortdurend beschikbaar, en dankzij de Asperion Mobile-app zijn alle cruciale functies altijd toegankelijk, waar ook ter wereld.

Asperion prijzen & abonnementen

Alles staat in de cloud, dus u kunt er altijd en overal bij! Elke soort ondernemer, inclusief accountants en boekhouders, kan een pakket kiezen dat voor hem of haar werkt. Het inBalance standaardpakket is zeer uitgebreid en omvat elektronische BTW-aangifte, boekhouding, facturatie en tal van bankkoppelingen. Speciaal voor zelfstandigen is er het betaalbare AdmInbox-ZZP, waarmee je eenvoudig kunt samenwerken met accountants en je eigen boekhouding kunt voeren.

inBalance; Complete boekhouding voor het MKB. Vanaf €39,- p/mnd

AdmInbox; De tool vor de ZZP'er. Vanaf €19,- p/mnd

Asperion App

Gebruik de gratis app om foto's van facturen en bonnen te maken en ze rechtstreeks naar de boekhouding te sturen. Het is eenvoudig om facturen en kwitanties te scannen, te uploaden en te registreren. U bespaart tijd en vermijdt fouten. Met Asperion's bonnenscan-app op zak raakt geen enkel bonnetje meer zoek.
Alle papieren worden opgeslagen, waardoor het onmogelijk is dat u ze verliest of vergeet ze op een veilige plaats te bewaren.

Wanneer u de scan-en-herkenningsfunctie van Asperion gebruikt, kunt u ook de herkende items in de app bekijken, zoals het totaal en de datum.

 


Asperion Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Asperion.

Bezoek Asperion

Schrijf een review