Offective | Bedrijfsadministratie software voor midden- en kleinbedrijf

Bedrijfsadministratie van Offective. ★ Al vanaf €2,55 per maand! ➤ Probeer nu gratis en vrijblijvend 30 dagen uit. Meer informatie? ☎ Bel naar 0180 701 064


Offective Reviews

  offective.nl

  Ik kies voor dit program vanwege de volgende redenen: Boekhouding: eenvoudig online boekhouden Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in n overzicht Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen Projecten: projectmanagement, financile administratie en nacalculatie Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app Personeel: beheer uw personeel dossier in n overzicht Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van uw klante

  offective.nl

  Waarom kies ik voor offective.nl? Boekhouding: eenvoudig online boekhouden Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in n overzicht Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen Projecten: projectmanagement, financile administratie en nacalculatie Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app Personeel: beheer uw personeel dossier in n overzicht Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van uw klanten

  offective.nl

  Offective heeft 11 modules die samen n geheel vormen. Boekhouding: eenvoudig online boekhouden Relatiebeheer: alle informatie van uw klant in n overzicht Facturatie: digitaal facturen aanmaken en aanmanen Producten en voorraadbeheer: beheer eenvoudig uw producten en voorraad Verkoop: houd de grip op uw sales, relaties, offertes en verkoopkansen Projecten: projectmanagement, financile administratie en nacalculatie Urenregistratie: registreer uw uren online of via de app Personeel: beheer uw personeel dossier in n overzicht Taakbeheer: vergeet niets meer met de module taken van Offective Gebruikersbeheer: autoriseer eenvoudig de gebruikers Webwinkelkoppelingen met de meeste webshops Administratiekantoor module: samenwerken en meekijken in administraties van mijn klanten.

  Effective

  Dit bedrijf vind ik heel betrouwbaar en effective. Naast soepele prijzen hebben ze ook een proef periode van een maand die geheel gratis is. Begrijp je iets niet. Of zit je wat. Kan je anytime contact opnemen om vragen te stellen. Het is super simpel en voordelig.

  Boekhouden doen tegen een lage prijs.

  Ik heb in Offective, mijn juiste boekhoudprogramma gevonden. Als beginneling waren de instructies ook nog makkelijk te volgen. Mijn boekhouding is nu altijd up-to-date en ik kan er zo in kijken. Maakt nou niet uit waar ik ben. Het fijne ervan is dat ik er zoveel voor hoef te betalen.

  Sterke punten
  makkelijk boekhouding up-to-date houden

  Offective

  Ik ben zeer tevreden over de software, de snelheid, eenvoud, werking en support kom je niet vaak zo tegen :-). Mag ook weleens worden gezegd. Alles is heel overzichtelijk voor mij. Vanuit de applicatie kan ik taken aanmaken welke ik automatisch weer tegenkom. Zo vergeet je niets. Kortom een uitkomst voor mijn bedrijf.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet kunnen vinden

  Kwaliteit

  Met het software van Offective kan ik heel veel bereiken. Als ondernemer maak ik op een heel eenvoudige manier gebruik van hun software. In een overzicht beheer ik het dossier van mijn personeel en heb ik ook een totaal beeld van mijn klanten. Voor mij zijn ze het beste.

  Sterke punten
  Overzichtelijk software

  Zwakke punten
  Niets

  De perfecte software

  Het bedrijf staat al een jaar, dus ben nog aan het ontwikkelen. Ik heb inmiddels een ideale software gevonden die bij mijn bedrijf past. Het is overzichtelijk, voordelig, snel en makkelijk te gebruiken. Verder zou ik midden- en kleine bedrijven adviseren deze te gebruiken.

  Offective

  Offective is een uitstekend boekhoudprogramma Offective is geweldig. Offective is vele malen goedkoper dan een boekhouder en minstens net zo goed - een absolute aanrader! Geen verborgen kosten Een absolute must voor iedere ondernemer. Dit is voor mij een hele vooruitgang. Uiteraard zullen er meer klanten zijn geweest die deze wens hadden.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  Geen spijt

  Ik heb een midden-kleinbedrijf en dit programma past heel goed binnen het bedrijf. Zo heb ik een betere overzicht over de stand van zaken en alles is ook makkelijk te controleren. De online programma van Offective is echt een rader voor uw bedrijf. Hier krijgt u zeker geen spijt van.

  Sterke punten
  Beste service

  Zwakke punten
  Geen

  Dankbare klant

  Als ondernemer ben ik heel erg dankbaar voor het boekhoudprogramma van Offective. Ik hoef nu niet meer te stressen over mijn financiele zaken. Ik heb geen achterstanden meer en mijn administratie is altijd up-to-date. Dank je wel Offective.

  Sterke punten
  geen stress meer

  Offective user

  Ik ben student met een boekhoudkundige achtergrond, voor mijn werk heb ik mijn kennis kunnen verbreden met Offective bedrijfsadminstratie software, ik kon van zowel werk als thuis mijn administratie bijhouden, alleen internetverbinding nodig, maar geen teleur want het heeft een data backup ingeval het internet uitvalt.

  Sterke punten
  goed voor studenten als werkgevers

  Top bedrijf

  Ik heb namelijk een klein bedrijf en besloot met dit bedrijf samen te werken. Het maakt mijn boekhouden heel gemakkelijk veder is het heel betaalbaar. De service die zij bieden is heel top. Heb je een vraag, krijg je ook altijd antwoord op uw vraag.

  Sterke punten
  Beste service

  Zwakke punten
  Geen

  Offective

  Ik ben zeer tevreden over de software, de snelheid, eenvoud, werking en support kom je niet vaak zo tegen. Helpdesk is prima, response tijd is uitstekend. Een zeer gebruiksvriendelijke applicatie welke ik met veel plezier gebruik en hierbij wil ik jullie mededelen hoe tevreden ik ben over Offective.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  Duidelijke handleiding

  Als je een product koopt is er altijd een handleiding bij. En toch moet je telefonisch contact opnemen. Met het bedrijfsadministratie van Offective is dat niet het geval. Ik maak gebruik van hun handleiding als ik even vast zit. Ik hoef niet te bellen voor vragen, omdat de handleiding alle informaties duidelijk heeft omschreven die voor mij verstaanbaar zijn.

  Sterke punten
  Handleiding maakt je snel wegwijs

  Zwakke punten
  Geen

  Geen achterstanden meer.

  Ik had er altijd een hekel aan om mijn boekhouding bij te houden, waardoor ik vele achterstanden had. Ik kwam Offective tegen en besloot er gebruik van te maken. Ik ben er super tevreden mee en is helemaal niet weg te denken. Mijn boekhouding doe ik nu met alle plezier.

  Sterke punten
  betere administratie

  Offective gebruiker

  Als een Offective gebruiker heb ik deze bedrijfsadministratie software aangeschaft voor mijn middenklasse bedrijf en mijn belevenis is dat de voordelen goed zijn het heeft 11 modules die samen n geheel vormen. De modules zijn apart verkrijgbaar en het pakket is flexibel naar wens uit te breiden.

  offective.nl

  "Offective overtreft mijn verwachtingen" Bij veel software is het aanschaffen en dat is het dan ook. Ontwikkelingen worden maar eens in de zoveel tijd doorgevoerd en service alleen via een ticket. Bij Offective ben ik blij verrast met het feit dat maandelijks verbeteringen worden doorgevoerd. Bij problemen wordt als het met in ticket lastig blijkt te zijn, gewoon contact met je opgenomen zodat je via een remote sessie samen het probleem oplost. Kijk zo kan het ook! Erg tevreden dus!

  Beste programma

  Bent u op zoek naar een betaalbaar boekhoud programma? Bespaar tussen de zeventig procent en tachtig procent ten opzichte van andere boekhoudprogramma's. Hier vind u altijd het goedkoopste programma die ook nog eens aan uw wensen voldoet. Daarom gebruik ik dit programma al jaren.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Geen

  Goed gevoel

  Offective geeft jou de mogelijkheid om binnen een handomdraai je facturen op te maken. De factuurregels kan je heel makkelijk koppelen aan de categorien. Ook kan je via je mobiel documenten aan toevoegen. Mijn administratie is nu helemaal op orde en dat geeft mij een goed gevoel.

  Sterke punten
  via je mobiel documenten toevoegen

  Offective

  "Offective overtreft mijn verwachtingen" Bij veel software is het aanschaffen en dat is het dan ook. Ontwikkelingen worden maar eens in de zoveel tijd doorgevoerd en service alleen via een ticket. Bij Offective ben ik blij verrast met het feit dat maandelijks verbeteringen worden doorgevoerd.

  Sterke punten
  Beste online service

  Zwakke punten
  Hun bedrijf is heel goed dus ik vindt niet dat er nadelen zijn

  Fantastisch!

  De prijs-kwaliteitsverhouding is bij Offective voortreffelijk. Een complete administratie tegen n van de beste prijzen op de markt. Bovendien scoort Offective ook zeer goed in gebruiksvriendelijkheid. Het pakket is vrij eenvoudig in gebruik. Offective neemt alle mogelijke maatregelen om uw gegevens te beschermen.

  Sterke punten
  gebruiksvriendelijk, goedkoop en veilig

  Plezierigste programma

  Offective is tot heden het plezierigste programma om mijn boekhouding te doen. Ik heb er nu veel meer zin in om mijn administratie bij te houden. Dat komt doordat ik nu veel sneller klaar ben met mijn werk en hou ik nog voldoende tijd over voor andere interesses.

  Sterke punten
  veel eerder klaar met werk

  Prettig mee te werken.

  Mijn boekhouden doe ik heel eenvoudig en simpel met het boekhoudprogramma van Offective. Het is een geweldig programma en je werkt er heel prettig mee. Je kan er met alle gemak je administratie mee doen. Het is heus niet duur en voor een ieder te permitteren.

  Sterke punten
  niet duur en betaalbaar

  Voordelig Boekhouden

  Ik zou mij geen raad weten zonder het boekhoud programma van Offective. Ik was allang op zoek naar zo iets dat heel makkelijk was en snel. Mijn programma's waren altijd door elkaar. Ik had geen overzicht. Nu mag ik niet meer klagen. Echt een tien voor jullie.

  Sterke punten
  Goede overzichten

  Zwakke punten
  Geen


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review